Alle innlegg Sukkerforum

Er det bare jeg som har fått hyggelige brev her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mammsen fr. 22 april 2011 22:11

Prøver meg for 2. gang på sukker.

Traff en kjekk kar her for 2 år siden, men nå har vi gått hver vårt. Uten at jeg trenger å forklare det noe mer:)

Jeg får stadig hyggelige meldinger fra dere gutta. Jeg prøver å svare alle. Er nok et par jeg ikke har svart på. det har jeg dårlig samvittighet for.

Jeg titter på profiler og lurer noen ganger på hva dere gutta forventer dere. At vi skal se ut som en modell, ha den rette svaien i ryggen, være karrierekvinne og hvem vet hva. Men disse profilene hopper jeg glatt over!!!!!!
Skulle ønske dere gutta uftylte litt bedre.. Har selv fått mye skryt av dere for min. Vet ikke hva de andre damene skriver.

Jeg har fått sextilbud, men avvist høflig og blokkerer brukeren. Ja, for det er jo mulig å blokkere. Jeg fikk et hjerte fra en for en tid tilbake. Men så snakket jeg med flere og traff en gutt et par ganger. Men det har blitt et hyggelig bekjentskap. Familie, jobb/turnus, samværsordninger og avstand... Ja, det var dødfødt. Men en hyggelig venn på face har jeg nå:)
Ser ikke problemet i å få nye bekjentskaper her inne.

som dere gutta skriver gang på gang på gang.... kjemi kjemi kjemi....

En liten ting. Jeg kikker ofte flere ganger på profiler, da jeg ikke alltid husker hvem jeg har sett nærmere på.. Hender jeg bare titter litt på bilder. noen ganger kommer jeg inn via nye bilder i album osv osv....
Kanskje det er flere som gjør det.

synes hver og en skal gjøre som de føler bare man oppfører seg....!

Lykke til i jakten på kjærligheten. Den er der for oss alle.... Jeg fortsetter å flørte litt med 2-3 av dere. så får vi se hva som skjer...
For det må jo være lov å flørte med flere på et nettforum?????

Skjult ID med pseudonym tira fr. 22 april 2011 22:22

Jeg får også hyggelig brev :) Ikke så mange at jeg ikke kan svare på alle, og jeg klager ikke på de jeg har fått selv om det ikke har fått meg ut av sukker foreløpig :)

(mann 35 år fra Troms) fr. 22 april 2011 22:24 Privat melding

Jeg legger ikke så vanvittig mye i hva jenta skriver i profilteksten. Jeg, som mange andre, går etter utseende. Det er svært sjelden jeg avviser ei jente for hva hun skriver i teksten. Det er først når vi begynner å skrive med hverandre vi skjønner om dette går noen veier.

Vi behøver ikke utfylle i profilen. Den skal bare være en smakebit på hva som venter deg.

Flørt så mye du vil og det er vel slik det er her inne. Det er ingen som kan klandre deg for å flørte med flere, med mindre dere har inngått avtale om å ikke flørte videre med andre.
Avtaler jeg en date vil jeg antakelig ha litt vanskeligheter med å avtale dater med flere.