Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Blackout! sø. 24 april 2011 13:51

Nå er jeg lei.. Av de siste 5 gangene jeg har vært ute på byen har jeg plutselig blitt så full at jeg ikke husker noe når jeg våkner opp dagen etter.. Det er rett og slett grusomt.. Så nå er det nok, ikke alkohol i denne jenta på lenge lenge!!!

Skjult ID med pseudonym clean sø. 24 april 2011 13:55

Jeg vet godt hvordan det er. Kanskje det er like greit at du ikke husker noe? :p Jeg fikk tilbake minner jeg hadde fullstendig glemt, og da ville jeg igrunn bare begrave meg selv langt under jorda...

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) sø. 24 april 2011 13:55 Privat melding

hehe,slutt med derre alkoholen! gjør deg ingen nytte :)

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 24 april 2011 13:55

Ikke særlig lurt det der nei. Ikke bare er det både direkte usjarmerende med så drita mennesker, men det er også både usunt for kroppen og farlig, i og med at du både kan ende opp med å skade deg selv i fylla og, hvis du er riktig uheldig og støter på feil mann, bli utsatt for overgrep. Slutt.

Skjult ID med pseudonym Blackout! sø. 24 april 2011 13:59

Er det jeg mener oslomann! Folk kan godt se på meg som prippen i sommer som ikke vil drikke noe mer enn et glass vin, men det får heller bare være.. Er helt grusomt å ikke tåle alkohol..

Skjult ID med pseudonym Nushi sø. 24 april 2011 14:01

haha, sånn blir jeg når jeg drikker vin også....
Da mister jeg hukomelsen nesten hver gang.
Men greia er at jeg blir ikke wasted.... er bare de som kjenner meg godt som vet at jeg er ganske full :P

Skjult ID med pseudonym Blackout! sø. 24 april 2011 14:02

Jeg blir visstnok ikke usjarmerende selv, kun ekstremt godt humør, men dog ganske løs.. Rett og slett, og det vil jeg ikke være.. :P

Skjult ID med pseudonym Vår sø. 24 april 2011 14:03

@blackout

uff den der er kjip! Skjedd meg og mange ganger noe som har ført til at jeg prøver å være forsiktig med alkohol er så utrolig fort gjort! jeg tåler veldig lite også...er kjipt å ødelegge en bra kvell med ikke å huske no :P er skummelt! En skikkeli ille jeg hadde var på firmaets fest jeg var ny ansatt hadde jobbet i 2 uker..d var gratis drikke fra 18(!!!) og jeg ble ganske skjenka kan man si :P rundt 2 da alle gikk ut og til 9 om morningen er alt helt svart husker ikke no! men jeg våkna på en terasse pute på terassen til xn 1t kjøring med bil unna...klarte etter et par dager å dra ut av kollgaer hva som hadde skjedd..joda jeg hadde rota rundt med 2 kollegaer bla sjefens 18 år gamle sønn(!!) og hadde overtalt 2 ambulanse gutter til å kjøre meg hjem...og alle trodde vist jeg kjente de fra før og var venner med de så de hadde latt meg dra....og jeg kjente de jo ikke! nei kjør på med mye vann på byen og prøv å ikke drikk så mye er mitt råd!! men jeg veit hvor enkelt d er å bli dratt med i dragsuget av venner særli når du tåler lite!

Skjult ID med pseudonym løven. sø. 24 april 2011 14:04

kjære blackout, det er jo bare å ikke drikke så mye! enkelt og greit! Men god bedring, og kanskje du lærer etter denne gangen;)

Skjult ID med pseudonym Vår sø. 24 april 2011 14:05

@blakout

samme her jeg er fra før av ekstremt uredd og likegyldig til det meste og i fylla forsterkes dette jeg er ikke redd for noe!! og løs...er ganske hevvy fra før av..og i fylla er intet unntak :P rett og slett fordi jeg ikke bryr meg :P !

Skjult ID med pseudonym Blackout! sø. 24 april 2011 14:06

I går da.. Var på middag hos en venninne. 4 glass vin og en kaffe med baileys og BANG, full som en dupp.. Flaut når man nærmer seg 30.. Så her ligger jeg med angst i sengen og prøver å lappe sammen gårsdagen.. :P

Skjult ID med pseudonym katte sø. 24 april 2011 16:40

@Blackout!, bor du i Oslo, og skal vi gå ut sammen?
Ikke noe er som i praksis å ha masse ONS med noen som ikke husker noe fra gang til gang :)