Alle innlegg Sukkerforum

Jenter som søker eldre partner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurifax sø. 24 april 2011 19:52

Litt inspirert av en annen tråd gjorde jeg meg en refleksjon. Jeg er 40 og har opp igjennom opplevd min andel av yngre jenter (18-22 år) som har vært interessert i meg. NB: Jeg skriver de har vært interessert i meg, jeg har ikke jaktet dem.
Men selvfølgelig er det flatterende, og jeg har vel blitt med på leken i blant.

Et fellestrekk er at de ofte har vært en av en stor søskenflokk. Jeg tenker at kanskje det at de går etter eldre menn er et ønske om å bli sett. Å få den oppmerksomheten og plassen og tryggheten de følte de manglet i barndommen.

Noen som har tanker og opplevelser rundt dette?

Tråden handler altså om hvorfor en del unge jenter tiltrekkes av eldre menn, og ikke omvendt.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 24 april 2011 19:56

penger!

Skjult ID med pseudonym Sassy sø. 24 april 2011 20:01

Jeg har alltid blitt tiltrukket av eldre menn,og jeg er enebarn... Ikke har jeg noen farskomplekser heller:)
Det er bare noe så enormt sexy med den tryggheten og naturlige autoriteten de ekstra årene gir. For ikke å snakke om erfaringen de har på andre felt.....aiaiai....;)
Og da snakker jeg om menn som er ca 15 år eldre.

Og penger er langt ifra motivasjonen! Tjener godt selv,og har aldri dratt nytte av partnerens penger.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 24 april 2011 20:05 Privat melding

@sassy. Hvor gammel er du da?

Skjult ID med pseudonym lea sø. 24 april 2011 20:09

Tror dette gjelder for de fleste unge piker, falt også for eldre menn da jeg var yngre.:) Idag som moden dame vil jeg gjerne ha de litt yngre eller like gamle, men det er helt klart at mennene jeg kunne tenke meg idag jakter på langt yngre yngre damer. Kan jo forstå det, men hva med meg da *snufs".:)

Skjult ID sø. 24 april 2011 20:10

lea, you've had your chance.

Skjult ID med pseudonym Sassy sø. 24 april 2011 20:11

Jeg er 27. Og mennene jeg snakker om er i alderen 40-45.

Skjult ID med pseudonym tufsla sø. 24 april 2011 20:12

Bare de eldre herremennene lar være med å tafse på døtrene mine, så... Syns ikke at 18 år gamle jenter har noe som helst i et forhold å gjøre med en som er mer enn dobbelt så gammel, men er ellers ikke så opptatt av aldersforskjeller. Har erfaring med et forhold til en eldre mann selv... Det kom til endel punkter hvor alderen gjorde en forskjell selv om jeg i utgangspunktet prøvde å være åpen og si at alder er et tall...

Men hvis jeg skal sikte til den andre tråden, så har de kanskje en sammenheng... Vi damer på 40+ er her på leit nettopp fordi våre x-menn er her også :) Og vi har litt trøbbel med å finne jevnaldrende fordi de jevnaldrende ikke lenger ser på sånne gamle kjerringer som oss. De ser på døtrene våre ;-)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 24 april 2011 20:14

Så er det sikkert koselig å skifte bleier på gubben og forsøke å få gamlehjemplass til ham når man er 50 år.

Skjult ID med pseudonym Sassy sø. 24 april 2011 20:21

Ingen som har sagt at jeg tenker å gifte meg med noen....

Skjult ID med pseudonym sowhat sø. 24 april 2011 20:23

@Sassy Hvis du ser på den andre tråden på samme tema, så er ikke ekteskap nevnt :-) 27 er jo en fin alder da....jakter du voksne menn her du da?

Skjult ID med pseudonym lea sø. 24 april 2011 20:29

Det som forundrer meg litt her inne, er jo at det er en haug eldre +45, som er deltidspappa for små barn!
Hva sker? ble de plutselig for gamle for den unge jenta da barnet kom? Litt urovekkende for de *gamle herrene* det eller.:O)

Skjult ID med pseudonym sowhat sø. 24 april 2011 20:30

@Blomma-76. Den her har jeg hørt noen ganger: "jag är så trygg og stabil".
Jeg tror det er slik jeg. Hvis man er trygg og stabil så forsøker man å forstå andres prioriteringer og ønsker også, ikke bare forenkler, rakker ned på og setter dem i bås. Noen liker også både SM og Bondage. Noen liker seg i militære strukturer og noen som backpackere. Folk er vel ikke mindreverdige eller syke av den grunn.
Men så er du jo svensk da....hehe.

Skjult ID med pseudonym Sassy sø. 24 april 2011 20:37

Som jeg sa,@Blomma,det handler ikke om farskomplekser eller jakten på en farsfigur. Det handler om at de er trygge på seg selv,de trenger ikke stadige bekreftelser eller ego-boostere.
De vet hva de vil,er ikke redd for å jobbe for å få det,og vet hvordan de skal behandle en dame. Selvsagt gjelder dette ikke alle,men de jeg har møtt har så absolutt levd opp til dette.

Og hvem har sagt at en mann på 40 ikke kan ha det gøy? Han er da ikke hensatt til pipe og gyngestol allerede!
Samtidig finnes det endel "gutter" på 25 som er usikre,uerfarne og ja,kjedelige...

Jeg "jakter" vel ikke,@sowhat,men det er nok en større sjanse for at jeg kikker innom profilen til en mann på 40 enn en på 26....

Skjult ID med pseudonym sowhat sø. 24 april 2011 20:41

@sassy. jeg forstår. min profil er.......hehe
Jeg har det i allfall gøy jeg da, på bingo hver fredag, på chartertur til Rhodos og på gammeldans en gang i mnd....hahaha

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 24 april 2011 20:55

Sex med eldre menn?
Kjør på, sier jeg.
Men hvis mannen har hatt hjerteinfarkt, så ikke prøv
å få fart på pacemakeren hans, bare hvisk:
"Dette kan være din siste gang, la oss gjøre det skikkelig."

Skjult ID ma. 25 april 2011 02:31

Er 40 og har prøvd både eldre og yngre for å si det sånn......det finnes ikke noen alder, bare kjemi og samstemt sex. Har nå vært på en date i helga med en på 48, fra sukker. Har aldri møtt en før som jeg har fått så god kjemi sammen med , alt stemte....synd han var så dårlig i senga!!! Sorry, hjelper ikke med sjarm da gitt!! Jeg tenkte ikke sånn da jeg var tjue!! men nå vet jeg hva god sex er og hva det egentlig betyr....!!

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 25 april 2011 10:10

@ Skjult ID

Neste gang du "prøver" en eldre mann bør du kanskje sende han en "bruksanvisning" på
forhånd eller "korrigere" han når dere har inntatt senga:)

@ observat 1

Når ble det en selvfølge at damer er passive i sengen?.... Makan til tull:)

Skjult ID med pseudonym sannheten ma. 25 april 2011 10:18

Noen damer er som noen villdyr i senga, mens noen damer ville knapt rørt seg om de ble lagt naken på en Glavamatte.....

Skjult ID med pseudonym marihøna ma. 25 april 2011 12:26

For meg er det uinteressant hva andre gjør, og hvilke preferanser de har. La folk gjøre som de vil så lenge de ikke skader/ sårer andre!

Men, en observasjon jeg har gjort meg her inne, og som jeg finner ganske snodig er at menn her inne virker å henge seg mere opp i alder enn det å finne noen man faktisk har kjemi med..?!

Om alder virkelig ikke betyr noe, burde man ikke da ha mulighetene åpne både oppover, og nedover i alder??

Selv søker jeg +/- 10 år. Jeg finner menn yngre enn meg selv veldig attraktive, men det utelukker jo ikke at jeg plutselig "snubler" over en skikkelig kjekkas som er 10 år eldre enn meg selv!
Til syvende og sist handler det om å finne en man finner tonen med, en som er attraktiv i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 25 april 2011 12:46

@marihøna, jeg mener tvert i mot det er kvinner som er veldig opptatt av alder. Nå ser du flere menns profiler enn meg, men utfra forumet så er det damer som er mest aktive i debatt om alderen. Spesielt hva som passer seg av forskjeller den ene eller andre retning.

@Lady, fordelen med dere trygge damer er at dere har innsett at vi menn ikke er tankelesere og trenger litt hint om hva dere liker. Det er ikke slik at one size fits all... Selv om det sikkert er menn som tror det bare er en måte å ha sex.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 25 april 2011 12:57

Forøvrig finnes det menn som har passert 40+ som er fantastiske i sengen. Det handler jo
gjerne om at både kvinnen og mannen er trygge på seg selv. Ingen av de ser på korrigering som kritikk.
Det er kilden til berikelse for begge. Jeg har iallefall innsett at jeg er for gammel til å ha dårlig sex:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 25 april 2011 13:30

Alder og modenhet er ikke synonymt. Likevel synes jeg det er noen trekk som går igjen.

Kvinner alder:

20-30
Livet byr på uendelige muligheter. Vil gjerne ha en partner, men skal det være for resten av livet da? Vil fortsette å leve eget liv, også i forhold. Ikke nødvendigvis så opptatt av at en ny partner skal oppfylle x-antall kriterier. Stemmer ikke den man prøver ut, er det jo bare å gå videre.

30-38
Føler seg voksne. På tide å tenke på barn og familie. Har vært gjennom noen partnere, og har en nokså klar formening om hva de vil ha. Når de nærmer seg 38 uten å ha funnet en livspartner, kan jeg nesten dele dem i to. Jeg tar hva som helst, bare han er trygg og vil ha barn, eller - jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke finner en bra nok mann, det er jo ingen som lever opp til kriteriene mine! Alt for mange i denne aldersgruppen har lange kravlister, og er bare opptatt av hva partneren kan gjøre for dem. Selv er de jo verdensvante og erfarne og en gave til enhver mann. Wake up...

38+
Har et inntrykk av at det for mange kvinner skjer en helt fantastisk modning når de bikker over i "voksne" damer. Plutselig er det gjensidig respekt, stabilitet og det gode samliv som står i fokus. Mange som har brent seg på overfladiske valg tidligere? Rollene byttes litt om, nå er det fort kvinnene som er jegere, og utvalget av "bra" menn, er heller begrenset.

PS* Dette er ikke absolutt. Finnes selvsagt en del som avviker.

For meg som snart fyller 39 er utfordringen at jeg har familie, men ingen partner lenger. Jeg ønsker en livspartner jeg har barn sammen med. Det finnes ikke noe større uttrykk for kjærlighet, enn det å lage barn sammen. Skal jeg dele livet med noen, vil jeg ha det båndet mellom oss - samtidig vil jeg jo ha en partner som virkelig vil ha meg, og ikke bare velger meg fordi den biologiske klokken tikker, og jeg oppfyller minstekravene.

Liker godt tryggheten, klokheten og rausheten mange godt voksne kvinner har. Misliker sterkt meg-meg-meg veldig mange i 30-38 gruppen har. Det er en turn off uten like. Føler meg litt for gammel til å date en på 23, i hvertfall via nettdating. Da må det være at man møter noen hvor det sier pang, og man kommer sammen på tross av alle odds og aldersforskjellen. Jeg merker dessuten at jeg med alderen har utviklet en litt annen smak hva angår fysisk attraksjon. Det skal stemme med personlighet også! Nytter ikke lenger med bare et pent fjes og en fin kropp.

Skjult ID med pseudonym Bjarne sø. 5 nov. 2017 12:35

Man vet ofte ikke hva man kan stelle i stand når man kaster sine fordommer på andre menneskers forhold. Det er giftig, overfladisk og egoistisk. Man kan finne alle kombinasjoner av aldre som er sammen av feil motivasjon, men man finner også alle kombinasjoner av aldre som er sammen for alle de rette tingene.... når man møter sann kjærlighet er alle tanker om alder, utseende, penger og sosial status omtrent helt irrelevant, men en del takker nei til kjærlighet fordi den ikke passer med egoets sosiale renkespill. Det kan føles viktig nok det, men det er ikke det samme som personlig frihet hverken for den ene eller den andre.

Å skape fordommer og stereotyper er morsomt og interessant, fordi man føler at man da får et godt grep om tilværelsen og at man er så smart at man har skjønt alle andre uten å spørre dem, og spør man dem så antar man de lyver dersom det ikke passer inn med egne teorier. Dette er noe omtrent alle mennesker deltar i, og det er skrevet tusenvis av romaner om hvor grusomme konsekvensene av slik meningsdannelse kan bli. Vi kan kanskje ikke unngå det helt, men vi kan være bevisst på hva vi faktisk driver med og prøve å ikke la det gå ut over andre.....

Skjult ID med pseudonym Orakelet sø. 5 nov. 2017 12:58

Mange kvinner i min alder (40+) som jeg finner tiltrekende er enten optatt eller ser ut og presenterer seg som mora mi.
Kjedelig, pragmatisk, konservativ.
Armkroken min på sofaen din her og der lizm. Booooring. Smekk, bit, ris, grrr!

Alder er bare et tall insofar det er to voksne individer som velger å innlede et forhold.

Free love, baby!

Skjult ID med pseudonym anonymus sø. 5 nov. 2017 14:55

Er der virkelig noen voksne oppegående kvinner som tenker at sex med en ukjent mann skal være magisk? Den følelsen kommer først når man kjenner hverandre. Det spiller ingen rolle om de kan sine saker, ikke alt man ønsker å gjøre sammen med en man ikke kjenner.

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 5 nov. 2017 16:14 Privat melding

Jeg synes alt for mange er opphengt i alder.
Burde heller bruke tid på å finne ut hva ribbeprisen til jul blir 😎

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 5 nov. 2017 17:02

Det å bli tiltrukket av eldre menn som unge kvinner ikke kjenner har lite å gjøre med om de eldre er trygge på seg selv, rolige og om de ikke trenger bekreftelser. Dette er det ingen som vet før dem blir kjent med mennene. Ergo er det andre ting som er tiltrekkende ved første øyekast, noe ubevisst.

Eldre menn som søker etter mye yngre kvinner kan heller være et symptom på at de ikke er trygge på seg selv og trenger bekreftelse på at de duger ennå. Menn har sin panikkalder, og ofte så søker de noen yngre el. tar opp gamle drømmer og hobbyer. Uansett er noe i endring.

Det at eldre menn matcher mye yngre kvinner har en brist da de egentlig er på forskjellig nivå i livet (faser, erfaringer, opplevelser, hormoner osv.) der 10. nivå er alderdommen over 80 år. Hvem går ned/opp i nivå for å unngå far/datter forhold?

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 5 nov. 2017 17:18

En eldre mann som søker mye yngre kvinner vil jeg påstå har det seksuelle i tankene i begynnelsen. Han er usikker på om han har magien ennå og den yngre kvinnen er også mer usikker på det seksuelle og seg selv enn kvinner over 40 år. Det er mye forskning på dette, og det kommer fram at kvinner over 40 når toppen av sin seksualitet og de er modne og tryggere på seg selv enn som de var som unge. Menns seksualitet er på topp før fylte 25.

Skjult ID med pseudonym Hrafn sø. 5 nov. 2017 19:03

For min del er det to hovedfaktorer som ligger til grunn for at jeg i utgangspunktet søker noen yngre enn meg selv (jeg er 40): Barn og tiltrekning. Jeg ønsker egne barn og damer på min alder har kort tid på seg før eggene går ut på dato. Yngre kvinner er stort sett sprekere og mer attraktive i mine øyne.

@Apache: Du kan gjerne tolke utrygghet inn i det hvis du vil, men jeg kjenner meg ikke igjen i den påstanden..

Skjult ID med pseudonym Hrafn sø. 5 nov. 2017 19:03

@Apache: og selvsagt har det seksuelle mye å gjøre med det. Er det så rart?

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 5 nov. 2017 19:23

@Hrafn: Noe yngre el. mye yngre? Det er en forskjell der.

Damer i din alder har egg som går ut på dato. Eldre menn har ikke spreke sædceller. Tidligere var det tabu å forske på dette. Dessuten var mange av forskere menn. Nå har det forandret seg. Mutasjoner som står i artikkelen nedenfor er sjelden bra.

Er deres unge kjærester opplyste om hva deres felles barn risikerer? Egotripp om å få barn med en yngre dame er risikosport.

https://forskning.no/dna/2012/08/barn-av-modne-menn-har-flere-mutasjoner

"Farens alder er avgjørende for hvor mange mutasjoner barnet får i genomet sitt – jo høyere alder, jo større er risikoen for å utvikle blant annet autisme og schizofreni."

http://www.overgang.no/tema/84/article/item/null/menn-boer-faa-barn-mens-de-er-unge

"I alle år har myten vært at det bare er kvinner som har en biologisk klokke, og som derfor må sørge for å få barn før naturen setter kroken på døra.
IKKE FRISKE
Men nå viser det seg at også menn bør få barn mens de er relativt unge. Naturen gjør fortsatt sitt til at de kan bli far i relativt høy alder, men faren for sykdom hos barnet er mye større. Flere nye studier viser at menn som blir far når de er langt opp i 40-årene og eldre, risikerer å få barn med autisme, psykiske lidelser eller store fysiske defekter."

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 5 nov. 2017 19:23

@Hrafn:
http://kristinspitznogle.blogg.no/1352756785_mannens_biologiske_kl.html

"Forskning viser at menns befruktningsevne reduseres for hvert tiår, og spesielt etter fylte 35. En manns aldring kan ikke bare bidra til, men også noen ganger være den avgjørende årsaken til alvorlige helse- og utviklingsproblemer hos barnet - slik som redusert intelligens, kreft, autisme og schizofreni. Eksempelvis har en mann som har passert 40, seks ganger større sjanse til å få et barn med autisme enn en mann som er under 30. En mann som har passert 50, løper tre ganger så høy risiko til å få et barn med schizofreni som en mann i tyveårene.
Dersom begge foreldrene er over 35, vil foreldrenes alder kunne forklare halvparten av tilfellene med Downs syndrom, et syndrom man tidligere trodde bare var linket til barnets mor. Jo eldre pappaen er, jo høyere risiko. Mange menn blir nemlig ikke helt infertile, men sæden deres kan ha så redusert kvalitet at fosteret blir skadet eller deformert, eller svangerskapet ender i en spontanabort.
En mann produserer millioner av sædceller hver gang han ejakulerer, en prosess som må repliseres for hver utløsning. Med alderen blir DNA-kopieringsevnen svekket, og potensialet for feil øker. Poenget er ikke at vi skal dyrke frem perfekte avkom, men det er en kjensgjerning at mange sykdommer og lidelser vil kunne føre til mye belastning også for barnet selv.

(kvinne 49 år fra Rogaland) sø. 5 nov. 2017 20:15 Privat melding

Det at yngre damer jakter menn i 40 åra, tror jeg dreier seg svært ofte om en ting... trygghet og spesielt økonomi... de vil ha den ferdige pakken med hus hytte, fin bil og gjerne en båt som topper « lykken» og ikke minst å bli forgudet av en « halvgammal» mann som ser på det hele som seier for sitt eget ego😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Orakelet sø. 5 nov. 2017 22:13

Ha ha ha. Gamle Apache. Søtt inlegg. God natt og takk for din dype insikt.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 5 nov. 2017 22:53

@Orakelet: Vitenskap er ikke selektiv.:-)

Skjult ID med pseudonym Baloo ma. 6 nov. 2017 00:07

Apache: Jeg har observert flere ganger meget pene kvinner i tyve og tidlig tredveårene som virker veldig interessert i menn i ca 35 - 45 års alderen. Hvorfor? For det første: Den "politisk korrekte" definisjonen blandt enkelte om når mannen er på topp sexuelt er feil/merkelig. Ja vi onanerer nok oftere når vi er 18 og bor på gutterommet, men betyr det at vi er på topp sexuelt da? Ikke for min del ihvertfall. Ganske langt derifra. Nedten for dumt/ pinlig å kommentere, men stikkord er: "kraften" i samleie og orgasmen, volum sed som kommer osv...
Vi er individuelle. Mike Tyson var eksempelvis på topp fysisk tidlig. Ellers er nok mange menn først på topp fra ca 25 års alder og utover. Da snakker vi i eksplosive sporter. ( I boksing som er en typisk eksplosiv sport vinner som oftest en på 25 over en på 20). I andre typer sporter kan vi faktisk holde oss absolutt like bra i slutten av førtiåra som når vi var 25! Vel å merke om man har treningsglede og er frisk.

Skjult ID med pseudonym sufflør ma. 6 nov. 2017 00:17

Noen har til og med påstått, og trodd, at man kunne tenke seg sprek og fit. På sofaen.
Tenk det! :o

Skjult ID med pseudonym sufflør ma. 6 nov. 2017 00:48

For øvrig, og som et noe lavmælt bidrag i trådens ånd;

Det finnes visse iblant oss, som "alltid" har hatt behov for, alltid vil ha behov for, og derfor alltid vil søke, en personlig muse.
Åpenbart.

Andre, er en muse. :o

~
Interessant lesning, og nyttig "allmennkunnskap". Anbefales!

https://no.wikipedia.org/wiki/Musene

Sakset;
"Musene er legemliggjørelsen og sponsorene av framført metrisk tale: mousike, hvorav «musikk» er avledet, var «musenes kunst».

For poeten og lovgiveren Solon var musene «nøkkelen til det gode liv» ettersom de brakte med seg velstand, fremgang og vennskap.
Solon søkte å videreføre sine politiske reformer ved å etablere opplesninger av hans poesi — komplett med å påkalle hans musers praktiske innstilling og uttrykk — av gutter og unge menn i Athen ved faste festivaler hvert år.

Det ble antatt at musene ville hjelpe til å inspirere folk til å gjøre sitt beste."Vel, vel...sånn er det kanskje.

Sånn er det kanskje.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 6 nov. 2017 01:45

@Baloo: Det finnes ingen regel uten unntak. Det er som når røykere som lever lenge og er friske sier at røyking er ikke farlig for det er nok å se på dem.:-)

Biologisk topp vitenskapelig sett og fysisk muskulært er to forskjellige ting.

Skjult ID med pseudonym Baloo ma. 6 nov. 2017 01:46

Apache: Jeg googlet litt for en tid tilbake rundt det du skriver ovenfor. Jeg har ikke peiling utover det jeg leser om dette på nettet, men kan si: Summen av det du skriver om menns fertilitet er ensidig/ misvisende. Prøv å Google litt internasjonalt.. Nyere forskning (fra 2017) mener det var engelsk studie, viser faktisk at barn av eldre fedre blir mer intiligente, ikke mindre som enkelte tidligere har ment (Det var her snakk om intligens "type vitenskap".
Men noe av det rareste for meg å lese er at store undersøkelser viser at barn av eldre fedre lever lenger enn snittet) Det syntes jeg var overraskende! ( Jeg har ikke peiling, men kan det være så enkelt som at hvis en eldre mann er viril og fysisk skikket til å tilfredsstille en ung dame så kan det være han har noen kvaliteter som føres videre?)
Så var det det med autisme, shisofreni mm. Tidlig forskning var visstnok veldig misvisende da eldre menn ofte også har eldre kvinner, så vanskelig å vite "who to blame" Hvis man derimot får barn med yngre kvinne ser tallene ganske annerledes ut, men ja, likevel er det høyst sannsynlig en klar negativ sammenheng til høy alder hos far her! Men dette er sjeldne sykdommer. Mange som blir fedre eksempelvis i slutten av førti og utover femtiåra og det går jo som regel veldig bra heldigvis (Men NB. Gutter, Husk: Minst risiko med ung dame😜😂😂).
Jeg er i sum helt enig i at det absolutt ikke er idielt, men å nærmest fordømme en mann som blir far eksempelvis i femtiårene eller for den saks skyld en kvinne som får barn i førtiårene fordi det statistisk sett er mindre risiko tidligere..Det blir for drøyt syntes jeg.. Mann og kvinne er skapt forskjellige i forhold til det reproduktive. Til og med på dette område vil enkelte lage en kjønnskamp?

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 6 nov. 2017 03:14

@Baloo: Jeg ser at du har søkt og lest overskriftene.

Normal fungerende autister har høy intelligens der de skårer høyt på enkelte fag. Geek måling underkjenner ikke risiko for mutasjoner og sykdommer. Intelligens har ikke noe å gjøre med psykiske lidelser el. risiko for andre sykdommer.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 6 nov. 2017 03:25

Mange studier på intelligens som kommer med X kromoson. Kvinner har XX og menn har XY.

https://www.independent.co.uk/news/science/children-intelligence-iq-mother-inherit-inheritance-genetics-genes-a7345596.html%3famp

Dette med intelligens står ikke i kontrast til mutasjoner som følger med eldre menn generelt.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 6 nov. 2017 06:13 Privat melding

@Apache
Hvor vil du med dette egentlig?

Resultatene du viser til i dine innlegg utgjør små funn i det store verdenssamfunnet - og forskning er forskning. Resultatet kan tolkes på ulike måter og ikke minst hvordan forskningen blir fulgt opp.

Hvilke vitenskapelig databaser bruker du for å finne frem til denne forskningen?

Skjult ID med pseudonym anonymus ma. 6 nov. 2017 06:43

Intelligens kan absolutt ha noe å gjøre med psykiske liselser. En med Asberger syndrom, som anses som intellektuelt intelligente innenfor visse temaer ( men som ikke innehar den emosjonelle og sosiale intelligensen de fleste andre har), kan bli psykotiske.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 6 nov. 2017 07:12 Privat melding

@R2_D2 "PENGER" er ikke alltid en motivasjons faktor. Da jeg SELV var 19/20 var jeg interessert i en MYE eldre kar.. kun fordi jeg likte personligheten hans, sjarm, pluss at han var veldig trygg på seg selv...

Det er mange faktorer som gjør at en yngre kvinne faller for en MYE eldre kar..
Og PENGER er ikke alltid motivasjonen ... .....

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 6 nov. 2017 07:18 Privat melding

Bra poeng @Ida_S.
Penger er det fåtallet som går for uansett alder er inntrykket mitt.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 6 nov. 2017 07:19 Privat melding

@hønemor
Om det er noe pent å hvile øynene på under turen så er det vel verdt å reise så tidlig 😎😉

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 6 nov. 2017 07:22 Privat melding

@anonymus
Alle mennesker kan i utgangspunktet bli psykotiske , men hvor sårbar du er i fht å få en psykose er varierende.
Og her spiller ulike faktorer en stor rolle.

Skjult ID med pseudonym anonymus ma. 6 nov. 2017 12:36

Værenkjeks - det er jeg klar over. Men nevnte det i sammenheng med at Apache sa at intelligens ikke har noe med psykiske lidelser å gjøre. Noe som er veldig feil. Psykiske lidelser kan vi alle få, avhengig av arv, miljø og emosjonelle belastninger.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 6 nov. 2017 17:21

Jeg er nå 47. De siste årene har samtlige som har sjekket meg opp på det aller groveste vært 15-25 år yngre.
Da jeg var i begynnelsen av 20 årene var det i all hovedsak omvendt.
Hvorfor det er slik?
Tja. Kanskje det er så enkelt at det har med spenning og forbuden frukt å gjøre?

Hvem jeg sjekker opp på det groveste?
Ingen selvfølgelig. Det ville jo blitt ett sant helvetes spetakkel!

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 6 nov. 2017 17:51 Privat melding

Du Supermann - hva er sjekking på det groveste?

Skjult ID med pseudonym Svele ma. 6 nov. 2017 18:03

Lurte også på det, hvordan blir man sjekket opp på det groveste?

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 6 nov. 2017 18:12

@kjeks. Å ta ett godt grep om godsakene, eller ta tak i armen og prøve å dra meg med inn på damedo. Uten å si hei først.
Er eksempler på sjekking på det aller groveste.
Hvis de først sier noen ord, begynner med å ta meg på ikke erogene soner.
Så er det kun sjekking, evt. litt grovt.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 6 nov. 2017 19:14

@µ. Det har du helt rett i. Politikerne bør straks ta grep og lage en lov mot denne grusomme form for tortur.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 nov. 2017 19:18

Interessant hvordan du bagatelliserer overgrep mot menn.

Skjult ID med pseudonym Svele ma. 6 nov. 2017 19:24

Det heter grovsjekking..

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 nov. 2017 19:26

Det er jo bare sexy, og noe enhver mann burde applaudere

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 6 nov. 2017 19:33

@Guro. Jeg kan kun snakke for meg selv. Og hvordan jeg opplever ting.
Andre får snakke for seg.

Det er helt naturlig at menn og kvinner oppfatter slike ting totalt forskjellig.

Hvis det skal forandres, må menn få livmor. Det har vi ikke.
Forhåpentligvis vil vi aldri få det heller.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 nov. 2017 19:38

Men det er netopp det. Du snakket ikke bare på vegne av deg selv i innlegget ditt, men du skrev at det knapt fantes menn som ville anmeldt en slik handling. Bra du modererte deg.
Forøvrig ganske usaklig argumentasjon de greiene om livmor etc.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 6 nov. 2017 19:38

@Sol. Tror du virkelig det er mine holdninger som gjør at ingen menn anmelder kvinner for slikt?
Regner med du kjenner til de fysiologiske forskjellene på menn og kvinner?

Jeg vil og minne deg på at det kun er i det aller siste at farskap kan definitivt bestemmes. Slik var det ikke før.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 nov. 2017 19:42

Når du snakker om fysiologiske forskjeller, tenker du da på at menn får reisning ved stimuli? At det at mannen får reisning skulle være et «bevis» på at det var en ønsket handling fra hans side?
Det virker noe merkelig som kvinne å skulle opplyse en mann om anatomien og fysiologien i det mannlige kjønnsorganet, men altså, reisning er ikke nødvendigvis en viljestyrt handling.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 6 nov. 2017 19:55

@Guro. Hvorfor er det usaklig å minne om at etter ett tilfeldig sexmøte er det i naturen kvinnen som sitter med sorteper?
Hva moderne teknologi har gitt oss de siste årene er jo ikke det som driver oss.
Hva vi føler aversjon for, eller hva som tenner oss.

Skjult ID med pseudonym Supermann ma. 6 nov. 2017 20:01

@Guro. Det vet jeg faktiskt meget godt.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla ma. 6 nov. 2017 20:02

Jeg falt av. Hva snakker vi om nå?
Har vi gått bort fra eksemplet ditt om voldtekt av menn og tafsing på menns kjønnsorgan?

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 nov. 2017 03:35

@Værenkjeks: Trenger ikke databaser for å vite om forskning. Men har publisert referanser på norsk for det er referanser det spørres om. Jeg kunne ha publisert internasjonale originale databaser, men tror at 99% på forum skjønner lite av det.
Forskning.no tar for seg forskning på norsk forenklet sett for menigmann, men seriøs. Overgang er profesjonell side for å gi informasjon til folk som har kommet så langt el. andre interesserte. Kristin Spitznogle er psykolog og sexolog og hun vet mer enn noen andre og er oppdatert på forskning pga yrket sitt.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 nov. 2017 04:03

@anonymus: Generelt sett så har ikke intelligens med psykiske lidelser å gjøre. For ellers ville de fleste vært psykisk syk. Men som jeg skrev om autisme så er de høyt på enkelte områder. Det samme med asbergers. Men generelt sett har de begrensninger. Og superintelligente med meget høy iq, langt over Mensa sin nedre grense kan ha lettere for å få psykiske lidelser har noen forskning kommet fram til. Men de er ikke superintelligente pga psykiske lidelser. Disse har hverken asberges el. autisme. Så jeg sier ennå at intelligens har ikke med psykiske lidelser å gjøre. Asberges har noen felt de skårer høyt på, men generelt begrensninger på mange områder. De har ikke asbergers pga høy intelligens. Myte som filmverden har laget.

Les og ikke se film.
http://psykologtidsskriftet.no/index.php?seks_id=12496&a=2

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 nov. 2017 04:04

http://www.aspergerpartner.com/myter-og-fakta-om-as-og-intelligens.html

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 7 nov. 2017 06:19 Privat melding

Betimelig spørsmål @my 👍

Skjult ID med pseudonym Orakelet ti. 7 nov. 2017 07:22

Pule!

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 13:13

Apache: Som nevnt så tok mange av de tidlige studiene ikke hensyn til at eldre fedre ofte har tilsvarende gamle kvinner de får barn med. Da blir det direkte feil å si at vi ser risiko øker sånn og sånn når far er gammel. Ny internasjonal forskning tar hensyn til det og ser at når eldre menn får barn med yngre kvinner så ser tallene helt annerledes ut. Men det er tydeligvis gått politikk i dette og det henvises fortsatt rundt omkring til utdatert forskning. Det virker ellers nesten som du mener at de funnene som anntyder at eldre menn får mer intligente barn skyldes nærmest at de er velfungerende autister? Det de skårte spesielt høyt på var riktignok kall det "nerde" tema som vitenskap osv, men å omtale de nærmest samlet som autister/Asberger for det?? Hva hadde verden vært uten mennesker med litt "nerdete" egenskaper. Bill Gates, grunnlegger av Facebook, osv osv osv. For å ta noen ytterpunkter. Dessuten er jo dette som andre har påpekt små tall i en stor og kompleks verden. Det er jo ikke slik at alle barn av eldre fedre får "nerdete" barn som blir gode i vitenskap bare fordi et studie anntyder en sammenheng!

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 13:21

Når det er sakt så er det slik at forde om du dramatiserer/ overdriver dette så har du rett i det at forskning viser tydlig at også vi menn eldes reproduksjonsmessig. Selv om vi produserer nye og friske sedceller hele livet så øker mutasjoner med alder. Noe som øker sannsynlighet for enkelte lidelser som du har påpekt.

Skjult ID med pseudonym sufflør ti. 7 nov. 2017 13:29

Menn er selvsagt supermenn..-esker! (ikke troll-i-esker). Hele livet. Basta.
Sånn er det...med DEN saken!

(mann 51 år fra Aust-Agder) ti. 7 nov. 2017 15:30 Privat melding

Sufflør: Snakket med en kollega på 64 om dette. Han sa jeg hadde noe å glede meg til👍 Vi er nok ikke superelskere livet ut, men vi elsker kvinner, fantaserer om kvinner osv. til vi er ganske gamle tror jeg. Syntes det er bra jeg😍
Og at en del menn i førtiåra og oppover drømmer om både ti og femten år yngre kvinner frustrerer tydeligvis enkelte damer som også ønsker disse mennene?
Selv om synet av naken kvinnerumpe på 30 sannsynligvis får middelaldrende menn til å reagere kraftigere enn en gjennomsnitts stuss på 45 - 50 år så frister det oss faktisk også å sitte i badestampen og nyte livet med jevnaldrende kvinner, og til og med noen få år opp i alder hvis hun er søt! (Hvis det var til en liten trøst?😂).

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 nov. 2017 16:33

@Baloo: Du synser. Har ikke en eneste seriøs referanse. All forskning som faller dårlig ut for mannen kalles politisk og feministisk.

Det at du underkjenner menneskets biologi viser at du ikke har peiling. Menn er ikke roboter. Deres kropp og funskjoner forringes med årene som hos kvinner.
Her er noe på norsk fra sept. i år. Ennå et område som viser mannens vei.
https://www.nrk.no/viten/eldre-fedre-far-mindre-fertile-barn-1.13689235

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 nov. 2017 16:39

Kvinnens helse og funksjoner har blitt forsket i så mange år. Forskningen har skjedd på menns premisser. Nå har de begynt å forske på mannen og sevsagt kan de ikke lyve å si at mannen er super livet ut. Tipptopp stand biologisk.
De som forsker nå er ny generasjon forskere med yngre menn som har vokst opp i et moderne samfunn der mannsjåvinisme ikke eksisterer. De forsker sammen med likestilte kvinner. Kvinner som tidligere kun var sykepleiere el. sekretærer.

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 nov. 2017 16:43

@Baloo: All forskning om du leser forskningen selv tar kvinnens alder i betraktning. Og selvsagt er det ikke snakk om 50 år gamle menn som får barn og 40-45 år gamle kvinner.

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 17:29

Ha, ha My😂 Du traff på to av tre👍

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 17:47

Apache: Jeg er egentlig ikke så opptatt av dette for egen del. Jeg bare reagerer når jeg ser statestikk/ forskning misbrukes for å fremme ens eget syn slik en syntes verden burde være. Du har selvfølgelig rett i at også mannens kropp og funksjoner forringes med årene, men ikke, og det er poenget her: Ikke på samme måte som kvinner når det gjelder det reproduktive. Og, nei i likhet med deg er ikke jeg fagperson på feltet, men jeg har den styrke at jeg leser, og vurderer både det som taler for og i mot det jeg kunne ønske.. Leste litt om dette og søker bevist da internasjonalt da norsk forskning på kjønn har lite med virkelighet og mye med kjønnskamp og gjøre, slik har det vært i mange tiår!

Skjult ID med pseudonym sufflør ti. 7 nov. 2017 17:50

Hvisker;
Man skal vokte seg vel for å ta livsløgnen, eller drømmene, fra mennesker.
Noen ganger er det kanskje alt dem har.

Mer eller mindre hårete mål, er det jo dessuten mange som har! :o
-At "hårete mål", kanskje får en litt annen dimensjon, og helt ny betydning i drømmescenarioet; "ung kvinne søker gammel mann", får så være.
Hårete er hårete.

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 17:51

Jeg er veldig fornøyd med de barna jeg har My👍

Skjult ID med pseudonym sufflør ti. 7 nov. 2017 18:01

*host,host*..spermcount :o oi! :o *host,host* host! ..huffameg.. :o
Beklager, fikk noe i halsen. Litt forkjølet. Har heldigvis både Ifa og Ricola.
En sufflør må alltid ha noe å suge, og sutte på. Noe som smører godt, helst.

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 18:13

My: Jeg hadde vært stallgutten som da hadde tatt deg med på eventyr til penga var oppbrukt eller du ble for gammel😜
Sufflør: Du altså😊

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 7 nov. 2017 18:18 Privat melding

Gasellene er kun for meg @µ. @Baloo har ikke tilgang. Hvis han så ønsker blir det først sverdslag.
Hvis han mot all formodning skulle vinne det, må han huske på at de krever for.
I store mengder. Spekkhoggere. Kun tillat jaktet på med kniv fra kajakk.
Og hvordan i all verden mener du at en staurgammal kontormann skal kunne evne slikt uten ett liv oppvokst alene på en holme langt uti havgapet?
Hæ?

Skjult ID med pseudonym Orakelet ti. 7 nov. 2017 18:35

*host reinkarnasjon, *host *host

Skjult ID med pseudonym dama ti. 7 nov. 2017 18:37

Sååå ung var du vel ikke @my ?😁

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 19:36

Leifi: Har et par gaseller på jobben midt i tyveårsalderen. De sier faktisk at det er mer gøy å ta en fest med kolleger (ca dobbelt så gamle som dem selv) enn å gå på byen med kjærester/ venner. Tror det bl. annet er fordi jeg ikke er nervøs når jeg snakker med dem (fordi jeg vet det både er helt urealistisk, og heller ikke noe jeg egentlig ønsker). En del unge kvinner kan også være usikre og liker at en mann forteller dem at de faktisk er veldig vakre. De lyser opp altså selv når en gammel mann forteller det (tar selvfølgelig ikke opp et sånt tema uten at de selv har invitert til det først). Selv syntes jeg gaseller i den alderen faktisk blir for barnslige, også utseendemessig (Det syntes jeg ikke for ti år siden)..
En gaselle i tredveåra er det jeg tror jeg liker aller best utseendemessig. Fortsatt former og hud som oser av kvinnelighet og ungdommelighet, men litt mer moden og rå! Men jeg er realist. Og ser at det er jo en del Gaseller, og ihvertfall mange Antiloper også i førtiårene. Antilope er også godt!

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 22:13

Jada my. Men stallgutten er blitt grå, litt lubben og bebrillet🦍

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 7 nov. 2017 23:18

@Baloo: Hvis du hadde lest så hadde du sett at det ikke er norsk forskning, men fra seriøse veletablerte miljøer som har fått mye arbeid anerkjent i de store vitenskapelige tidsskrifter. Det at det står på norsk i Norge er fordi det skal være lettleselig for allmennheten som har interesse.

Det er feil å mistenke seriøse norske forskere som tar sitt arbeid alvorlig ved å beskylde dem for politisk korrekthet og feminisme.:-)

Skjult ID med pseudonym Baloo ti. 7 nov. 2017 23:28

Jeg syntes jo det selv🐎. Vel og merke på en god dag og til å være så gammal.. jeg har litt antydning til træler i høyre hånd. Bruker sikkert den mest da?😅

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 8 nov. 2017 00:16

Nå som det begynte å bli litt stemning mellom meg og my..😂
Apache: Jeg tror på at det finnes seriøs og nøytral forskning også i Norge🙂 (men jeg vet at det ofte er grunn til å være skeptisk også..) Men når du eksempelvis sier at forskning har foregått på mannens premisser inntil nå så blir det litt latterlig spesielt innen forskning på kjønn og sexualitet, siden de sa nøyaktig det samme på Blindern for flere tiår siden. Det er nok ganske lenge siden det var et reelt argument tror jeg.. Du virker litt opphengt i dette syntes jeg. Og det må være lov. Selv har jeg vært å spilt fotball i kveld, men jeg skal ta en titt på noen av linkene dine en gang senere👍Jeg tenkte faktisk også litt på å legge ut linker eksempelvis til det jeg leste om at barn av litt eldre lever lenger, og blir mer inteligente, men følte det ble litt krampaktig å legge ut masse linker som kun støtter den ene side. Dessuten er vi ikke direkte uenige hvis poenget ditt er at det idielle for oss menn er å få barn før vi blir gammel. Jeg lot meg bare provosere av ensidig vinkling og behovet ditt for å overdramatisere🙂

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 8 nov. 2017 00:21

Er ikke vi menn som årgangsviner da?
Jeg har kravlet, og siden vandret rundt på kloden i mer en et halvt århundre!

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 8 nov. 2017 00:23

Bare noen dager mer enn et halvt hundre år da..

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 8 nov. 2017 00:37

Tror det hadde vært hyggelig å være med deg på en bytur en gang my🙂
På et forumtreff en gang kanskje?

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 8 nov. 2017 01:54

Du har levd i landet enda lengere enn meg da😯😂 Pleier å lese dine innlegg her inne når jeg ser de for du virker ikke så opptatt av å være politisk korrekt. Og også litt morsom iblant syntes jeg👍 Vi må ha som mål å ta en øl sammen en gang!

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 17:50 Privat melding

Lammekjøt. Mmmmm nam nam ser jeg bare.

Skjult ID med pseudonym sufflør on. 8 nov. 2017 18:05

LoL!

(mann 49 år fra Rogaland) on. 8 nov. 2017 18:16 Privat melding

Hva er det mine øyne skuer?
En Mann som prøver å utfordre min posisjon som forumets mannsgris?

Sverdslag?

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 18:33 Privat melding

(mann 39 år fra Vestfold) on. 8 nov. 2017 18:58 Privat melding

Forumet trenger litt gammelt nytt @leifi😉😉 hø hø 🙈

(mann 49 år fra Rogaland) on. 8 nov. 2017 19:43 Privat melding

I do. Punk. Mitt nyslipte Ulfberht har ligget ubrukt altfor lenge.
Hva er ditt våpen av valg?

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 20:06 Privat melding

Aha!..... Drumrolllll....
Vi kommer til å trenge en dommer.
@Prompter, Are you up for it?
Våpen ja. Hmm... Hva er tillat?

(mann 49 år fra Rogaland) on. 8 nov. 2017 20:15 Privat melding

Kun nærkamp selvfølgelig. Pil og bue er for kvinner, barn og homoer.
Snakker vi her tyngre stridsøks? Eller går du for en lettere og smidigere variant?
Hvis du har ett sverd i ditt arsenal, vil jo intet være bedre.
Men mitt Ulfberth får du aldri!
-Uten sverdslag.

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 20:15 Privat melding

Jeg tar med Kalashnikov.
@hans80 Fikser du kamera til LIVE streaming for forumfolka?

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 20:20 Privat melding

Hvor skal dette skje?
Jeg foreslår Operataket.

(mann 49 år fra Rogaland) on. 8 nov. 2017 20:33 Privat melding

Tar du med en Kalashnikov til nærkamp?
Og du vil vi skal møtes på OPERA?taket
Hihihehe
Sorry. Trodde for en gang skyld jeg hadde med en Mann å gjøre.
Hohoheheh.

(mann 39 år fra Vestfold) on. 8 nov. 2017 20:37 Privat melding

Pfhabahahahahaha😆😂😂😂😂

(mann 39 år fra Vestfold) on. 8 nov. 2017 20:41 Privat melding

Såvidt det er meg kjent så tror jeg ikke du bør bekymre deg for dårlig dekning av kameraer på den kanten @ fsociety.
Er nok flere enn du vet om allerede der borte...
Skal forøvrig ikke se bort ifra at PST har snusa på denne tråden alt heller .😝 Så lykke til på taket😂😂

(mann 49 år fra Rogaland) on. 8 nov. 2017 21:01 Privat melding

@Tussa. Jeg ble visst ikke opptatt allikevel.
kalashnikov til nærkamp, knnn..ihjp
Operataktehahafnnn..knnhnn...

Kremt. Hrmm. Hva var det du skulle i kveld sa du tussa mi?

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 21:02 Privat melding

Leifi, Leifi. Jeg kommer ikke synke ned på namecalling nivå. Og foreslår at du slutter med det. Lad oss ta en knyttneve kamp istedet.
@Hønemor Kalashnikov vodka før og etter høres ut som en god plan.
@hans80 PST kommer til å beholde opptakene. Jeg tenkte LIVE streaming!
Da kan vi dele lenke her på forum.
Hvem fikser popkorn? Vin? Øl?

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 21:13 Privat melding

Hvem vil ta ansvaret for bålet?

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 21:15 Privat melding

@Leifi Vi tar det en annen dag.
Det er best du konser på tussa

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 8 nov. 2017 21:21

Må dere ikke krangle da gutter. Trodde dere hadde betalt for å flørte med jentene jeg.

(mann 49 år fra Rogaland) on. 8 nov. 2017 21:30 Privat melding

@frøkensociety. Nevekamp? Skal vi gå helt til hundene nå?
Vi er da siviliserte Menn. Hvis vi ikke kan avgjøre dette med sverd eller øks?
Kan vi liksågodt bare la være.
Og overlate knuffingen, bitingen skallingen og luggingen til kvinnene, barna og homoene?

(mann 39 år fra Vestfold) on. 8 nov. 2017 21:34 Privat melding

Syns det var mer morro med de andre trådene i forrige uke og før der 😂😂Hehe 😝😇

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 8 nov. 2017 21:35

Nå er ikke jeg dame da, men skulle tro de klarer det @Høna. Hver din lyst🙈

(mann 49 år fra Rogaland) on. 8 nov. 2017 21:36 Privat melding

@Rumpa. Jeg er en mester i sjonglering.
Sverdslag på forum,
kosikosinussinussi på pm.
Eller hva enn det måtte være hun skulle ønske.

Skjult ID med pseudonym rumpabar on. 8 nov. 2017 21:42

Jeg vet ikke jeg @Leifi
Overlater det til damene å vurdere.

(mann 49 år fra Rogaland) on. 8 nov. 2017 21:43 Privat melding

Det er helt korrekt @Høna. Det kalles finsiling.
Tilslutt er det kun ei igjen.
Som ikke har andre å sloss med, enn meg.

(mann 46 år fra Oslo) on. 8 nov. 2017 22:22 Privat melding

@shleifi Ta deg en bolle du

(mann 49 år fra Rogaland) to. 9 nov. 2017 00:41 Privat melding

@frøken. Rører ikke den slags. Her går det kun i sushi. Fra spekkhogger,
Kilo store stykker.
Derfor jeg er her.
Vil gjerne finne ei som evner å ta i bruk dette siste nye de har kommet frem til,
Nemlig ILD.

@Tussa. Hvem snakker om at du skal gå? Jeg har da hest.

Skjult ID med pseudonym 76 mann to. 9 nov. 2017 14:19

Lurifaks har endel unge jenter hengende etter seg ? Han er nok enten veldig
heldig eller en som overdriver . . . Har ikke opplevd at 18-22 åringer sikler
på meg, ikke de jevnaldrende eller eldre damene heller, for den saks skyld.
Har følt meg usynlig nesten hele livet, ikke engang en utfyllende profil på
Sukker hjelper, ser det ut til 👎 😞