Alle innlegg Sukkerforum

Jenter som søker eldre partner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurifax sø. 24 april 2011 19:52

Litt inspirert av en annen tråd gjorde jeg meg en refleksjon. Jeg er 40 og har opp igjennom opplevd min andel av yngre jenter (18-22 år) som har vært interessert i meg. NB: Jeg skriver de har vært interessert i meg, jeg har ikke jaktet dem.
Men selvfølgelig er det flatterende, og jeg har vel blitt med på leken i blant.

Et fellestrekk er at de ofte har vært en av en stor søskenflokk. Jeg tenker at kanskje det at de går etter eldre menn er et ønske om å bli sett. Å få den oppmerksomheten og plassen og tryggheten de følte de manglet i barndommen.

Noen som har tanker og opplevelser rundt dette?

Tråden handler altså om hvorfor en del unge jenter tiltrekkes av eldre menn, og ikke omvendt.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 sø. 24 april 2011 19:56

penger!

Skjult ID med pseudonym Sassy sø. 24 april 2011 20:01

Jeg har alltid blitt tiltrukket av eldre menn,og jeg er enebarn... Ikke har jeg noen farskomplekser heller:)
Det er bare noe så enormt sexy med den tryggheten og naturlige autoriteten de ekstra årene gir. For ikke å snakke om erfaringen de har på andre felt.....aiaiai....;)
Og da snakker jeg om menn som er ca 15 år eldre.

Og penger er langt ifra motivasjonen! Tjener godt selv,og har aldri dratt nytte av partnerens penger.

(mann 46 år fra Akershus) sø. 24 april 2011 20:05 Privat melding

@sassy. Hvor gammel er du da?

Skjult ID med pseudonym lea sø. 24 april 2011 20:09

Tror dette gjelder for de fleste unge piker, falt også for eldre menn da jeg var yngre.:) Idag som moden dame vil jeg gjerne ha de litt yngre eller like gamle, men det er helt klart at mennene jeg kunne tenke meg idag jakter på langt yngre yngre damer. Kan jo forstå det, men hva med meg da *snufs".:)

Skjult ID sø. 24 april 2011 20:10

lea, you've had your chance.

Skjult ID med pseudonym Sassy sø. 24 april 2011 20:11

Jeg er 27. Og mennene jeg snakker om er i alderen 40-45.

Skjult ID med pseudonym tufsla sø. 24 april 2011 20:12

Bare de eldre herremennene lar være med å tafse på døtrene mine, så... Syns ikke at 18 år gamle jenter har noe som helst i et forhold å gjøre med en som er mer enn dobbelt så gammel, men er ellers ikke så opptatt av aldersforskjeller. Har erfaring med et forhold til en eldre mann selv... Det kom til endel punkter hvor alderen gjorde en forskjell selv om jeg i utgangspunktet prøvde å være åpen og si at alder er et tall...

Men hvis jeg skal sikte til den andre tråden, så har de kanskje en sammenheng... Vi damer på 40+ er her på leit nettopp fordi våre x-menn er her også :) Og vi har litt trøbbel med å finne jevnaldrende fordi de jevnaldrende ikke lenger ser på sånne gamle kjerringer som oss. De ser på døtrene våre ;-)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 24 april 2011 20:14

Så er det sikkert koselig å skifte bleier på gubben og forsøke å få gamlehjemplass til ham når man er 50 år.

Skjult ID med pseudonym Sassy sø. 24 april 2011 20:21

Ingen som har sagt at jeg tenker å gifte meg med noen....

Skjult ID med pseudonym sowhat sø. 24 april 2011 20:23

@Sassy Hvis du ser på den andre tråden på samme tema, så er ikke ekteskap nevnt :-) 27 er jo en fin alder da....jakter du voksne menn her du da?

Skjult ID med pseudonym lea sø. 24 april 2011 20:29

Det som forundrer meg litt her inne, er jo at det er en haug eldre +45, som er deltidspappa for små barn!
Hva sker? ble de plutselig for gamle for den unge jenta da barnet kom? Litt urovekkende for de *gamle herrene* det eller.:O)

Skjult ID med pseudonym sowhat sø. 24 april 2011 20:30

@Blomma-76. Den her har jeg hørt noen ganger: "jag är så trygg og stabil".
Jeg tror det er slik jeg. Hvis man er trygg og stabil så forsøker man å forstå andres prioriteringer og ønsker også, ikke bare forenkler, rakker ned på og setter dem i bås. Noen liker også både SM og Bondage. Noen liker seg i militære strukturer og noen som backpackere. Folk er vel ikke mindreverdige eller syke av den grunn.
Men så er du jo svensk da....hehe.

Skjult ID med pseudonym Sassy sø. 24 april 2011 20:37

Som jeg sa,@Blomma,det handler ikke om farskomplekser eller jakten på en farsfigur. Det handler om at de er trygge på seg selv,de trenger ikke stadige bekreftelser eller ego-boostere.
De vet hva de vil,er ikke redd for å jobbe for å få det,og vet hvordan de skal behandle en dame. Selvsagt gjelder dette ikke alle,men de jeg har møtt har så absolutt levd opp til dette.

Og hvem har sagt at en mann på 40 ikke kan ha det gøy? Han er da ikke hensatt til pipe og gyngestol allerede!
Samtidig finnes det endel "gutter" på 25 som er usikre,uerfarne og ja,kjedelige...

Jeg "jakter" vel ikke,@sowhat,men det er nok en større sjanse for at jeg kikker innom profilen til en mann på 40 enn en på 26....

Skjult ID med pseudonym sowhat sø. 24 april 2011 20:41

@sassy. jeg forstår. min profil er.......hehe
Jeg har det i allfall gøy jeg da, på bingo hver fredag, på chartertur til Rhodos og på gammeldans en gang i mnd....hahaha

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 24 april 2011 20:55

Sex med eldre menn?
Kjør på, sier jeg.
Men hvis mannen har hatt hjerteinfarkt, så ikke prøv
å få fart på pacemakeren hans, bare hvisk:
"Dette kan være din siste gang, la oss gjøre det skikkelig."

Skjult ID ma. 25 april 2011 02:31

Er 40 og har prøvd både eldre og yngre for å si det sånn......det finnes ikke noen alder, bare kjemi og samstemt sex. Har nå vært på en date i helga med en på 48, fra sukker. Har aldri møtt en før som jeg har fått så god kjemi sammen med , alt stemte....synd han var så dårlig i senga!!! Sorry, hjelper ikke med sjarm da gitt!! Jeg tenkte ikke sånn da jeg var tjue!! men nå vet jeg hva god sex er og hva det egentlig betyr....!!

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 25 april 2011 10:10

@ Skjult ID

Neste gang du "prøver" en eldre mann bør du kanskje sende han en "bruksanvisning" på
forhånd eller "korrigere" han når dere har inntatt senga:)

@ observat 1

Når ble det en selvfølge at damer er passive i sengen?.... Makan til tull:)

Skjult ID med pseudonym sannheten ma. 25 april 2011 10:18

Noen damer er som noen villdyr i senga, mens noen damer ville knapt rørt seg om de ble lagt naken på en Glavamatte.....

Skjult ID med pseudonym marihøna ma. 25 april 2011 12:26

For meg er det uinteressant hva andre gjør, og hvilke preferanser de har. La folk gjøre som de vil så lenge de ikke skader/ sårer andre!

Men, en observasjon jeg har gjort meg her inne, og som jeg finner ganske snodig er at menn her inne virker å henge seg mere opp i alder enn det å finne noen man faktisk har kjemi med..?!

Om alder virkelig ikke betyr noe, burde man ikke da ha mulighetene åpne både oppover, og nedover i alder??

Selv søker jeg +/- 10 år. Jeg finner menn yngre enn meg selv veldig attraktive, men det utelukker jo ikke at jeg plutselig "snubler" over en skikkelig kjekkas som er 10 år eldre enn meg selv!
Til syvende og sist handler det om å finne en man finner tonen med, en som er attraktiv i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 25 april 2011 12:46

@marihøna, jeg mener tvert i mot det er kvinner som er veldig opptatt av alder. Nå ser du flere menns profiler enn meg, men utfra forumet så er det damer som er mest aktive i debatt om alderen. Spesielt hva som passer seg av forskjeller den ene eller andre retning.

@Lady, fordelen med dere trygge damer er at dere har innsett at vi menn ikke er tankelesere og trenger litt hint om hva dere liker. Det er ikke slik at one size fits all... Selv om det sikkert er menn som tror det bare er en måte å ha sex.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 25 april 2011 12:57

Forøvrig finnes det menn som har passert 40+ som er fantastiske i sengen. Det handler jo
gjerne om at både kvinnen og mannen er trygge på seg selv. Ingen av de ser på korrigering som kritikk.
Det er kilden til berikelse for begge. Jeg har iallefall innsett at jeg er for gammel til å ha dårlig sex:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 25 april 2011 13:30

Alder og modenhet er ikke synonymt. Likevel synes jeg det er noen trekk som går igjen.

Kvinner alder:

20-30
Livet byr på uendelige muligheter. Vil gjerne ha en partner, men skal det være for resten av livet da? Vil fortsette å leve eget liv, også i forhold. Ikke nødvendigvis så opptatt av at en ny partner skal oppfylle x-antall kriterier. Stemmer ikke den man prøver ut, er det jo bare å gå videre.

30-38
Føler seg voksne. På tide å tenke på barn og familie. Har vært gjennom noen partnere, og har en nokså klar formening om hva de vil ha. Når de nærmer seg 38 uten å ha funnet en livspartner, kan jeg nesten dele dem i to. Jeg tar hva som helst, bare han er trygg og vil ha barn, eller - jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke finner en bra nok mann, det er jo ingen som lever opp til kriteriene mine! Alt for mange i denne aldersgruppen har lange kravlister, og er bare opptatt av hva partneren kan gjøre for dem. Selv er de jo verdensvante og erfarne og en gave til enhver mann. Wake up...

38+
Har et inntrykk av at det for mange kvinner skjer en helt fantastisk modning når de bikker over i "voksne" damer. Plutselig er det gjensidig respekt, stabilitet og det gode samliv som står i fokus. Mange som har brent seg på overfladiske valg tidligere? Rollene byttes litt om, nå er det fort kvinnene som er jegere, og utvalget av "bra" menn, er heller begrenset.

PS* Dette er ikke absolutt. Finnes selvsagt en del som avviker.

For meg som snart fyller 39 er utfordringen at jeg har familie, men ingen partner lenger. Jeg ønsker en livspartner jeg har barn sammen med. Det finnes ikke noe større uttrykk for kjærlighet, enn det å lage barn sammen. Skal jeg dele livet med noen, vil jeg ha det båndet mellom oss - samtidig vil jeg jo ha en partner som virkelig vil ha meg, og ikke bare velger meg fordi den biologiske klokken tikker, og jeg oppfyller minstekravene.

Liker godt tryggheten, klokheten og rausheten mange godt voksne kvinner har. Misliker sterkt meg-meg-meg veldig mange i 30-38 gruppen har. Det er en turn off uten like. Føler meg litt for gammel til å date en på 23, i hvertfall via nettdating. Da må det være at man møter noen hvor det sier pang, og man kommer sammen på tross av alle odds og aldersforskjellen. Jeg merker dessuten at jeg med alderen har utviklet en litt annen smak hva angår fysisk attraksjon. Det skal stemme med personlighet også! Nytter ikke lenger med bare et pent fjes og en fin kropp.