Alle innlegg Sukkerforum

Synes ikke det er så rart at folk er single jeg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mammsen ma. 25 april 2011 09:24

Man forventer jo å få i både pose og smekk. Man skal være sånn og slik. Ikke sånn og ikke slik.
Det er noen unntak her inne altså... heldigvis!

Beklager gutter. Jeg passer ikke inn i noe mønster, kan ikke være så spontan. Jeg har et barn. Jeg vil ikke drive med ekstemsport. Jeg er redd!, har ikke den rette svaien i ryggen, har ikke sprettpupper lenger osv osv. Men jeg får da fremdeles oppmerksomhet på byen....

Og sist men ikke mins er jeg glad og fonøyd!

Lykke til i jakten på det "perfekte!"

Skjult ID med pseudonym marihøna ma. 25 april 2011 12:34

Tror vi alle har "feil og mangler", ingen er perfekte vet du...selv om en del her inne jobber hardt for å fremstå som nærmest perfekte.
Takke meg til en mann som vil ha meg akkurat som jeg er, en som heller ikke er perfekt selv:)

Tror det finnes noen både for deg og meg jeg Mammsen, vi må bare være tålmodige....den som venter på noe godt vet du...;)

Nyt vår og sommer:o)

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) ma. 25 april 2011 12:36 Privat melding

vil ha damer som dere jeg,normale og er seg sjøl,,ikke fremstå som perfekte og bimboer..

(mann 51 år fra Vestfold) ma. 25 april 2011 12:41 Privat melding

Nå får jo ikke jeg lest så mange manneprofiler, men damene er da sannelig kravstore nok de også!

Egentlig liker jeg ikke ordet "kravstor". De fleste av oss voksne har opplevd både det ene og det andre. Etterhvert blir vi mer bevisste på hva vi aksepterer - men også hva vi absolutt ikke aksepterer. Til syvende og sist handler det om livet vårt. Da har man også grunn til å være "kresen".

Den perfekte livsledsager finnes ikke, men jeg har ingen problemer med å slå meg til ro med den som er perfekt for meg - og selvsagt vice versa :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 25 april 2011 12:57 Privat melding

Jeg tror nok de aller fleste er litt tøff i trynet på et forum når det er snakk om hva man helst vil ha. For man kan lett lage en liste over alle kriteriene man ønsker, men jeg tror de fleste vet at virkeligheten er helt annerledes. Treffer man noen så kan man ikke bestandig bestemme om man liker dem eller ikke basert på overfladiske ting som brysthår eller ikke. Plutselig sitter du betatt som en jentunge etter en fyr som absolutt ikke passer 'kravene', nettopp fordi han bare er awesome. Tar det ikke så nøye det som mange skriver, så får man heller være den beste man kan være og heller tenke 'synd for deg' hvis noen ikke liker det :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 25 april 2011 13:47

Barn ikke barn er en kjempestor forskjell. Vi som har barn, har fylt mye av livet med dem. De uten barn fyller det med seg selv. Ekstremsport, "kroppen er mitt tempel", reising, lange kravlister til en like aktiv partner - gjerne litt Brad Pitt-aktig. Mange av dem som får seg en trøkk når de starter familieliv.... Ooops. Må jeg ta hensyn til annet enn meg selv da?

Jeg kan ikke snakke for andre, men personlig får jeg helt bakoversveis av alle - "trening og reising er livet" damene her inne på Sukker. Noen ganger lurer jeg på om det er mer myntet på hva som gir status i venninnegjenger med single 30-38 åringer. For meg er det bare et uttrykk for litt tomme og overfladiske liv. Jeg gir vel beng i om du trener 4 ganger i uka på Sats, eller om du har vært i Zanzibar og på Kilimanjaro. Hva i alle dager gir deg en positiv personlighet av det? Gjør det deg til en interessant samtalepartner at du har "sett verden"?

Ikke meningen å virke negativ og gubbete :) Ha en fin dag, også dere i trenings- og reisegjengen!

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 25 april 2011 14:06

Enig med VoksenMann, og jeg er barnløs og sikkert ganske mye yngre.

(mann 51 år fra Vestfold) ma. 25 april 2011 14:15 Privat melding

@ VoksenMann:

At man ikke har barn er ikke nødvendigvis synonymt med å ikke kunne ta hensyn til andre enn seg selv. De fleste av oss med noen år på baken har vel noen brutte forhold bak oss - forhold som bl.a. har inkludert barn. Da lærer man også litt om tilpasning. Personlig har jeg tro på at "det viktigste er ikke å bli far - men å delta". Jeg har ihvertfall hatt gleden av å være "assisterende reservepappa under opplæring", noe som har gitt meg utrolig mange gleder.

Ellers er jeg veldig enig med deg. Damer som lever for å reise og "shop till you drop" er nok ikke noe for meg. Er i det store og hele langt mer opptatt av hva hun gjør og vil gjøre enn å dvele ved hva hun har gjort tidligere.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 25 april 2011 14:28

@Oernulf1

Selvsagt er ikke synonymt! Det er ikke slik at barn automatisk gjør deg til et bedre og mer hensynsfullt menneske. Det er heller ikke slik at alle barnløse kvinner og menn er selvopptatte og egoistiske. Det var ikke meningen med innlegget mitt å si det :)

Livet med barn gir likevel de fleste nye prioriteringer, og et mer sammensatt syn på både seg selv og tilværelsen. For meg betyr det at jeg har noe i livet som er viktigere enn meg selv. Mine behov er underlagt mine barns behov. Den gleden jeg føler ved å se dem vokse opp og å glede dem, overgår enhver reise, treningsøkt eller bytur :) Slik er det i hvertfall for meg.

(mann 51 år fra Vestfold) ma. 25 april 2011 15:00 Privat melding

@ VoksenMann:

Tror vi er ganske enige gitt :)

En annen ting er at barnløshet ikke alltid er selvvalgt. For mitt eget vedkommende er det en salig blanding av tilfeldigheter, feilvurderinger og egne valg. Heldigvis kan man finne mye glede i å være der for andres barn, og man kan faktisk være en ressurs også - om man bare får slippe til.
For meg har det vært både lærerikt og spennende - erfaringer jeg ikke ville vært foruten :)