Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange hjerter deler dere ut?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym munchy ma. 22 jan. 2007 15:15

Hei, jeg bare lurte på hvor mange dere har merket som interessant og hvor mange som har merket dere? Hadde vært artig å vite sånn ca. gjennomsnitt, så kult om dere oppgir det. Er kanskje gutta mye mer ivrige på å dele ut enn jenter? Personlig har jeg merket 10, fått 4 tilbake, men jeg er ganske ny fyr her da.

Skjult ID med pseudonym lilli-jent ma. 22 jan. 2007 15:53

Det som jeg synes er litt rart med disse hjertene er at de som setter hjerter på meg tar ikke kontakt. Andre gjør det da.. Akkurat som de da forventer at JEG skal ta kontakt med de siden de har satt hjerte på meg? Har vært her i tre uker ca. og fått 8 hjerter. Jeg satte hjerter på to av dem tilbake, så det så jo så søtt ut på matchlista mi ihvertfall, men ingen av oss skrev :- ))) Så da tok jeg dem bort etter en uke, og hjertene fra dem står der fortsatt. Det gjør ikke noe da. kan jo innbille meg at de liker meg uansett?? vet ikke jeg...

Skjult ID ma. 22 jan. 2007 16:58

Jeg sender hjerter, men venter selvsagt til jeg får hjerte tilbake før jeg skriver melding. Hvis jentene ikke gidder markere tilbake, da er de ikke mye interessert. Og hvorfor sende melding til de da...?

(kvinne 58 år fra Oslo) ma. 22 jan. 2007 17:19 Privat melding

Tja... om du er en av de som har merket meg og har en profil med liten eller ingen personlig tekst og uten bilde... da har jeg ikke stort å gå etter for å vurdere om du er interessant. I slike tilfeller er det vel bedre å sende en melding for å vekke interessen....

Noen har tekst i profilen men med ønsker som er motsatte av mine... hva skal jeg tro da? Har de ombestemt seg eller?

Synes folk det er farlig å skrive her inne? Jeg har nå begynt å lure på det.... Heldigvis gjelder det ikke alle :-)

Skjult ID med pseudonym munchy ma. 22 jan. 2007 17:37

Kan vi få ca. antall? Snitt 6/6 sålangt :)

Skjult ID med pseudonym Mann 28 ma. 22 jan. 2007 17:47

Fått 92 og gitt 6. Vært medlem i 1.5 år

Skjult ID med pseudonym munchy ma. 22 jan. 2007 18:01

Jeez, veldig kresen? OK, menn: 8/48, kvinner: 2/8.

Skjult ID med pseudonym Vilja ma. 22 jan. 2007 19:27

Fått 41 og gitt 20, vært medlem i 8 dager. Når jeg får et hjerte sender jeg alltid melding og takker pent, ;O)
og når jeg gir et hjerte skriver jeg noen ord.......

Skjult ID med pseudonym mann ma. 22 jan. 2007 19:31

Jeg har mottatt en 60 hjerter, og selv gitt ut fem. Men de fem har fungert mer som en reminder om at jeg må ta kontakt etterhvert.

(mann 45 år fra Oslo) ma. 22 jan. 2007 19:36 Privat melding

...Jeg har vært her i et par uker nå ,og prøver å være ganske bevisst i utdelingen av hjerter.Jeg bruker de gule hjertene for min egen del, for å hjelpe meg å huske på hvem som har en interessant profil,og ikke.Vet ikke med dere andre men jeg deler aldri ut røde hjerter til profiler før jeg har fått,et positivt svar fra den annenpart.
En erfaring jeg har fått er vel også det at ; samme hvor mange hjerter du deler ut,eller farge på de.. hjelper det lite hvis du ikke sender en liten melding til de du merker.Først da blir det ofte fart på sakene :)
Og det kan jeg i grunn godt skjønne..det er sikkert mange jenter her inne som drukner i hjerter av forskjellig farger,ikke lett å få med seg alle
:) Hitill har jeg merket 12 stk som interessante, og blitt merket av 10.
Men ingen av de jeg har delt ut hjerter til, har merket meg tilbake da selvsagt..sukk..hehe.Men slik er livet,jeg gir meg ikke så lett :)

Skjult ID med pseudonym munchy ma. 22 jan. 2007 20:06

Samme her, merker de med gult som har en interessant profil og kanskje kan snakkes med, framfor å merke alle andre som uinteressant. Det er stor overgang fra gult til rødt (har ikke gitt det til noen enda).

Snitt: M: gitt=8,3, fått=41,5 - K:gitt=11, fått=24,5

Foreløpig har begge kjønn oppgitt fått mer enn gitt, og det kan jo ikke stemme ;)

Skjult ID med pseudonym Tullegreie ma. 22 jan. 2007 20:14

Hjerter er bare tullegreier.

Jeg bruker dem ikke. Dvs, jeg har satt én person som interessant - fordi vi prater mye sammen og hun satte meg som interessant.

Det verste er at ei jente som satte meg som interessant aldri har tatt kontakt, og når jeg så tok kontakt med henne svarte hun meg ikke engang! Hun har meg fremdeles på hjertelista si.. forstå det den som kan.

Jeg viser interesse gjennom meldingene, ikke hjerter..

Jeg har 4 hjerter hos meg, og har gitt bort ett.

Følte meg plutselig veldig lite attraktiv. Folk her har åpenbart fått mange flere hjerter enn meg :(. Bra jeg har tatt igjen med kvalitet på de jeg snakker med og har møtt ;)

Skjult ID med pseudonym munchy ma. 22 jan. 2007 21:04

Men har du gitt noen da?

Skjult ID med pseudonym Mor-til-1 ma. 22 jan. 2007 21:06

Jeg synes også disse hjertegreiene er litt tullete..
Har selv fått 19 røde og 25 gule, men deler ikke ut så mange selv. For tiden har jeg bare markert 2 stykker.

Hvorfor ikke heller sende en melding til de du er interessert i istedenfor å være i passiv venter-på-reaksjon modus?
Om noen markerer med med et rødt hjerte gidder ikke jeg å markere vedkommende tilbake for at han evt skal gidde å ta kontakt med meg. Hva om han ikke har bilde i profilen sin, ikke har skrevet noe interessant, eller jeg ellers er usikker på om jeg er interessert?
Får jeg en melding derimot, skal jeg heller svare.

Skjult ID med pseudonym dobbelsukk ma. 22 jan. 2007 21:14

...ikke jeg heller egentlig, så da er vi to... har vært noen få som har "kommet og gått" bare.

Skjult ID med pseudonym feigingen ma. 22 jan. 2007 21:52

dobbelsukk: hvis du ikke hadde skrevet anonymt, hadde du fått masse besøk på profilen. Det er derimot ikke sikkert at selvtilliten øker av å ha et "renn av besøk" som ikke legger igjen noen hjerter ;-(

Skjult ID med pseudonym dobbelsukk ma. 22 jan. 2007 22:41

Tja... er nok noe i det du sier der feigingen!!.... besøket er vel greit nok. Passerer 1000 besøk i disse dager (medlem i ca. 7 mnd). Tror en del "backer ut" når de ser at jeg har en hærlig hjerteknuser av en gutt på 3 år annenhver uke. Bedre for selvtilliten å se det sånn iallefall :)

Selv har jeg delt ut 6 hjerter.

Skjult ID med pseudonym Vilja ma. 22 jan. 2007 22:58

Så redd for å bli avvist??? Ser jeg noe pent merker jeg av med gult hjerte...som et kompliment eller som en hilsen om at jeg fikk et godt inntrykk av ham,skriver noen ord og håper at han nyter å bli beundret og tar komplimentet for det det er.
Om han velger å skrive tilbake så er jo det hyggelig,men jeg forventer jo ikke nødvendigvis det, siden jeg antar at han er et selvstendig individ med egne meninger.
Lykke til i jskten sukkerunger ;-)

(kvinne 39 år fra Oslo) lø. 27 jan. 2007 16:27 Privat melding

Har ikke vært medlem så lenge. Var nok litt ukritisk i starten, er nå mer var på hvem jeg merker med hjerter. Gav tidlig ut noen røde hjerter samtidig som jeg sendte melding. Gutta må ha trodd jeg var super keen og en skikkelig stalker! Var heller ment som et kompliment fra min side, men fikk aldri noe svar, gitt... Med andre ord: vei dine røde hjerter nøye, gule er sikrere. Selv gir jeg ikke så ofte hjerter lenger, Selv sender jeg heller meldinger direkte. Liker han profilen min regner jeg med han svarer. Men skjønner meg heller ikke på folk som gir deg et hjerte og så ikke svarer på meldingen din når du tar kontakt. Hva gjelder med det??

Skjult ID med pseudonym muncy lø. 27 jan. 2007 18:46

Samma her egentlig... Etter en ukes tid har jeg egentlig kutta ned på hjertene nå, bare beholdt de som jeg har snakket med. Antar de fleste har sin egen forståelse av hva man legger i hjertemarkeringene og av forskjellige grunner deler ut mange eller ingen. Jeg bare lurte på om det var noen forskjell mellom kjønnene på sjenerøsitetsgraden...

Skjult ID med pseudonym Martha sø. 28 jan. 2007 00:03

Jeg har fått 9 røde og 17 gule hjerter. Men jeg må si responsen fra gutta er dårlig. Går måneder mellom hver gang jeg får en melding jo! :(