Alle innlegg Sukkerforum

Date flere samtidig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym girly ma. 25 april 2011 18:48

Var på date i helgen...Han virket grei og hyggelig,,kjemien virket også bra... vi småflørtet og småkysset.Han sa at han vil møte meg igjen :-)Dagen etter sendte jeg melding til han og vi småchattet litt.Har ikke hørt fra ham på 2 dager nå .Skal jeg vente til han tar kontakt eller glemme hele greia og fortsette å date andre??

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ma. 25 april 2011 18:49

Helt opp til deg det, etter bare 2 dager. Kan være han har spiller kostbar og prøver å finne ut hvor interessert du er.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 25 april 2011 18:51

Ta kontakt, da vel, kanskje han tenker akkurat det samme?

Skjult ID med pseudonym More ma. 25 april 2011 18:52

Ser ikke noe galt i å date flere inntil dere er enige om å være exclusive/evt. inntil du føler at du ikke har interesse av å date flere enn ham.

(mann 38 år fra Østfold) ma. 25 april 2011 18:53 Privat melding

Vil du ta kontakt, så tar du kontakt.
Vil du ikke ta kontakt, så tar du ikke kontakt.

Det er ikke vanskeligere enn det altså, så sant man ikke går inn for å gjøre det vanskeligere enn det egentlig er, kun derfor.

Skjult ID med pseudonym trimmtrab ma. 25 april 2011 19:01

Date flere!
Men ser egentlig ikke at det forutsetter å glemme den daten der.

Skjult ID med pseudonym girly ma. 25 april 2011 19:22

takk alle sammen:)
For meg var det helt normalt at jeg tok kontakt dagen etterpå:-)Er veldig ærlig og liker ikke å spille hard to get ;-)Gidder ikke å gå rundt og tenke på om det skal bli noe eller ikke.Skal finne meg en som venter ikke at jeg tar kontakt :-)

Skjult ID med pseudonym Gaupå ma. 25 april 2011 19:29

Hvorfor så travelt med å date andre? Jeg ville nå helst funnet ut hvordan det henger sammen med hun jeg dater før jeg hadde hatt det travelt med å finne noen andre... 2 dager er ikke all verdens, selv om jeg vet godt hvordan det føles. Kanskje han venter på at du skal ta kontakt, har det travelt eller en annen mer eller mindre god grunn?

Det det avhenger av, er om du ønsker videre kontakt eller ikke. Om du vil bli bedre kjent med ham, så er det kanskje ikke det lureste å gå rett videre for å date andre?

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 25 april 2011 20:03 Privat melding

hvis den ene ikke tar kontakt på 2 dager är det vel inget og vente på. Enig med dig girly, at man ska finne en som man ikke skal behøve gå runt og lure over om personen er intressert eller ikke efter en date. Det handlar ikke om at man har travelt til neste date- som Gaupa antyder- tycker jag i alla fall- utan det handlar om at svsluta eller gå videre med den man begynnt at date. Så man slipper tenke og lure- . Og jag synes det er begges ansvar- at är man intressert- ja då hør man selvfølgeligt av sig innan det gått flere dager!- Hvis ikke- ja- då glemmer man den man date og går vidare i livet :)- enkelt og greit :)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 25 april 2011 20:06

Men hvis man lurer, hvorfor tar man ikke kontakt selv?

(mann 31 år fra Hordaland) ma. 25 april 2011 20:16 Privat melding

Å, det var ikke ment slik at hun faktisk haster seg videre, det virker bare som om det er en holdning på forumet at om det er et øyeblikks stillhet så bør en haste videre og droppe personen. :)
Jeg mente bare at det går an å ta noe tid til refleksjon, å ha litt tålmodighet, og gi den andre tid til det samme. Noen er ikke nødvendigvis like raske som alle andre... Han burde nok tatt kontakt uansett, er enig i det.

Skjult ID med pseudonym Blomma-76 ma. 25 april 2011 20:34

ja- okej- då førstår jag vad du menar Gaupa- og håller med dig i det du säger.

Jag tycker ikke man skal gå runt og lure, hvis man føler man är intressert- ja- då tar man kontakt- hvis man trenger vänta og tänka igjenom litt- så¨gjør man det- men to dagers fundering skall väl knappast vara nødvändigt- HVIS man är intressert?

Skjult ID med pseudonym helen ma. 25 april 2011 20:39

Tror det er dette som normalt sett får menn til å fort skygge unna...
Slutt å funder og legg så mye i det..
Jenter - kan dere ikke bare nyte en flørt og slutte å alltid gruble så mye??
Enten så liker du han og kontakter han..eller så la vær!

Skjult ID med pseudonym girly ti. 26 april 2011 09:14

Ringte ham i går..vi preiket om alt mulig i 2 timer :OHan inviterte meg på ny date denne uken ;-)