Alle innlegg Sukkerforum

Lovende meldinger = Vellykket date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Billy ma. 25 april 2011 23:38

Erfaringsmessig har jeg opplevd at lovende meldinger ofte fører til god kjemi når man endelig treffes, mens lite lovende meldinger ofte fører til ingenting.

Noen som kjenner seg igjen i dette?

Skjult ID med pseudonym ceca83 ti. 26 april 2011 02:55

Nope... meget tilfeldig for min del. Noen har jeg skrevet med i flere dager, uker eller mnd og hatt sykt bra kjemi med på nettet men ikke IRL. Andre har jeg hatt bra kjemi med.
Ellers så har jeg jo også bare skrevet 3-4 meldinger med en fyr før vi har gitt hverandre telefonnr og avtalt en date og det har noen ganger vært god kjemi, andre ganger ikke. Jeg føler det er veldig tilfeldig.

Men det er jo selvfølgelig lettere å ha noe å prate om på datene om man har blitt litt kjent via mange meldinger. Jeg synes ikke flyt i en samtale på en date er ensbetydende med at det er god kjemi mellom to parter. For meg er god kjemi mer en følelse av spenninger mellom hverandre. Dette blir også mye mer fremtredende når man klarer å gi av seg selv uten at man blir anspent.

Hva vil andre si at god kjemi egentlig er?

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 26 april 2011 12:42

1. flyt i samtale = kjemi = vennskap

2. spenning mellom hverandre = fysisk tiltrekning = sex

hvis man opplever bare 1 eller 2, så er forholdet ment for å bare være vennskap eller bare sex. men er du heldig som møter en der du føler både 1 og 2, ja da har du en fin start på en forhold som kan vare! ;-)