Alle innlegg Sukkerforum

sex og sånn..

Vis siste innlegg
(kvinne 27 år fra Akershus) ti. 26 april 2011 23:04 Privat melding

Hadde ikke trodd jeg kom til å skrive noe på dette forumet, men nå gjør jeg det jaggu;)

Jeg har tenkt på en ting.. Jeg er ei jente som elsker sex! Jeg har hatt masse sex og har prøvd mye forskjellig. Men hvorfor er dette et tema de fleste gutter her inne (merk: de fleste ja, men ikke alle), vil snakke om på de første meldingene man sender til hverandre? Jeg er her for å finne mannen i mitt liv;) Jeg vil ikke være noens elskerinne lenger, jeg vil mye heller være noens kjæreste!

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 26 april 2011 23:07 Privat melding

kan bare snakke for meg selv når jeg sier at jeg aldri har tatt opp sex i løpet av de første meldingene. Det er ikke noe jeg tenker på engang, på det tidspunktet. Er mer fokusert på å finne ut om personen er noe for meg.

(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) ti. 26 april 2011 23:17 Privat melding

Sex er fantastisk.. pirrende og noe av det mest fantastiske som kan skje mellom to mennesker... Sex er en del av et forhold.. Men sex i seg selv burde ikke være selve hovedgrunnen til hvorfor man befinner seg i et forhold..
Jeg kunne sikkert gått dypt inn i evolusjons-psykologi/biologi for å forklare deg hvorfor "vi" menn er så sex-fikserte.. Beste du kan gjøre er å sette grenser for deg selv.. Ikke aksepter 2nd class behaviour fra men.. Du er verdt mer enn det..

(mann 32 år fra Vestfold) ti. 26 april 2011 23:18 Privat melding

Må si meg enig med R2_D2. Tar ikke opp sex før jeg har blitt bedre kjent med vedkommende, men nå skal det også sies at jeg personlig frastår fra ONS, da.

(kvinne 27 år fra Akershus) ti. 26 april 2011 23:22 Privat melding

Som sagt, jeg elsker sex, og det er viktig for meg at min eventuelle "partner" og gjør det. Og jeg vil veldig gjerne snakke om det også, men jeg liker å bli litt kjent først. Hvorfor bruke masse tid på å snakke om sex og "fantasere", når man kanskje aldri kommer til å møtes en gang..?

Skjult ID med pseudonym katte ti. 26 april 2011 23:22

Begynner en å snakke om sex i åpningsmeldingen har man nok ikke så gode muligheter videre, tror jeg.

Men nå kommer jeg nok til å sende en stor og saftig mail til mhessel :)

Heh heh :)

Skjult ID med pseudonym Faenskap ti. 26 april 2011 23:22

Vel, når du legger du profilbilde hvor puppene dine vises såpass, så er det ikke å vente annet fra kåte sukkerbrukere...

(kvinne 27 år fra Akershus) ti. 26 april 2011 23:28 Privat melding

Når man har så store pupper som jeg har, er det ikke lett å holde de unna;)

Skjult ID med pseudonym foo ti. 26 april 2011 23:28

Puppebilde eller ikke, at folk begynner å prate om sex allerede i første melding er, for å være ærlig, mildt sagt jævlig pussig. Seriøst? DET er åpningen på en samtale? Når ble det helt greit? Har jeg plutselig blitt så jævlig gammel at jeg har gått glipp av noe vesentlig?

Å prate om sex kan være rimelig A4, å prate om sex i relasjon til noen derimot..

(kvinne 27 år fra Akershus) ti. 26 april 2011 23:32 Privat melding

Siden jeg er på jakt etter kjæreste og ikke sex, burde jeg bytte profilbilde??

Jeg la ikke ut bildet for puppene sin del, tenkte heller at dere kunne legge merke til de vakre øynene mine;)

Skjult ID med pseudonym MJ ti. 26 april 2011 23:32

@ TS. Tilpass bilder og tekst etter din "målgruppe" er mitt lille tips.

Skjult ID med pseudonym Kremt ti. 26 april 2011 23:34

Det blir vel ikke bedre av denne tråden din, uanonym med puppene til almenn beskuelse...

Skjult ID med pseudonym MJ ti. 26 april 2011 23:34

@ TS. Tilpass bilder og tekst etter din "målgruppe" er mitt lille tips.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 26 april 2011 23:35 Privat melding

Du har helt rett i at øynene kommer veldig fint frem, og for å være ærlig så er ikke det der det verste puppebildet jeg har sett her inne. Ikke på langt nær, en gang. Det er kanskje litt derfor det forundrer meg så voldsomt at folk faktisk tar opp et tema som sex fra første stund. Det ville i hvert fall aldri falt meg inn.

(kvinne 27 år fra Akershus) ti. 26 april 2011 23:37 Privat melding

Hahahah, jeg må le! Til tross for at man ser litt av hver pupp på bildet mitt, syns jeg at jeg har ganske "uskyldige" bilder her i forhold til mange andre.

Og hvorfor skal jeg være anonym? Jeg hadde noe jeg ville diskutere, med eller uten pupp!

(kvinne 27 år fra Akershus) ti. 26 april 2011 23:58 Privat melding

Hva er din unnskyldning da? Føler at du trenger en!

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 27 april 2011 00:00

du kan vel ikkje vente anna ifra gutter i din alder:)

Skjult ID med pseudonym kamelåså on. 27 april 2011 00:00

"Men hvorfor er dette et tema de fleste gutter her inne (merk: de fleste ja, men ikke alle), vil snakke om på de første meldingene man sender til hverandre?"

Fordi de ikke er interessert i å få seg kjæreste men bare ligge med (flest mulig) jenter? Unnskyld meg, men dette er ikke rocket science.

(kvinne 44 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:03 Privat melding

@mhessel
Dette var kanskje ment for gutta, eller? Nå har du nok sikra god trafikk på siden din en stund (jepp, måtte jo inn jeg og å se hva det dreide seg om?) ;)

Jeg tror kanskje du kan regulere hva slags tilnærming du får til en viss grad. 20-åringer er sikkert ikke de som får minst post her, men hvis du virkelig vil ha en endring går det nok. Hvis folk i første melding begynner å snakke om sex og du ikke vil det burde det holde å si fra om det. Hvis ikke de tar hintet er det vel typisk folk en ikke snakker med?

Bilder kan kuttes til. Uavhengig av størrelse pleier pupper å være veldresserte nok til ikke å sprette frem og kaste seg foran kamera sånn helt av seg selv for så å tusle ut på nett. Synes vel også det er en seksuell referanse allerede i andre setning av profilteksten din? : "Søt og snill jente, om jeg får si det selv. Ta kontakt, jeg biter ikke. Bare noen ganger! " Kanskje det setter litt tonen og gjør folk litt inspirerte til å ta opp sex? Ikke noe galt i å skrive det, men det er kanskje ikke helt overraskende at folk begynner å tenke litt sex. Så hvis du vil at folk skal tenke noe annet så kanskje endre litt eller sette inn litt mer tekst rundt det? Hva vet jeg.. men kanskje verdt med et forsøk?

Skjult ID med pseudonym Jimmy on. 27 april 2011 00:05

Man starter med sex og vennskap, og funker det så kan ting utvikle seg...bare vær tålmodig, masse gutter her vil ha kjæreste også, du må bare vente til du treffer han fyren du klaffer skikkelig med!

Sinnsykt nydelig jente du er forresten!:)

(kvinne 27 år fra Akershus) on. 27 april 2011 00:05 Privat melding

Jeg kan skjønne at mange her inne bare er ute etter en flørt og sex, og det er kjempefint for de som ønsker det. Men da trenger man ikke skrive på profilen sin at man ønsker seg et langvarig forhold?

Dette er første gang jeg prøver dette diskusjonsforumet, og det var vel ikke helt som jeg hadde tenkt.. "Spydige" kommentarer fra anonyme var jeg ikke det jeg ventet meg!

(kvinne 27 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:06 Privat melding

Hvorfor i all verden er det så usjarmerede med en jente som elsker sex? Gjør ikke de aller aller fleste det? Og bilde til TS er da et nydelig bilde av henne hvor man tilfeldigvis ser litt kløft (noe som er veldig naturlig ettersom huns selv sier hun har store pupper, som da tar mer plass en små pupper). Jeg mener nå at jenter skal kunne ha det profilbilde de vil uten å bli trakkasert. og kan ike folk gi faen i si at alle som poster noe her inne uten å være anonyme er oppmerksomhetssyke ?

*sinna*

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 27 april 2011 00:08

enig me ho sinnakjerringa:)

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 27 april 2011 00:15 Privat melding

@mhessel

Spydige kommentarer fra anonyme må du forvente deg her inne, men det er en annen diskusjon ;)

Ignorer, og engasjer deg i de andre som kommer med fornuftige innspill, de er det heldigvis flest av!

BTW: Oppmerksomhetssyk? So what? Er ikke vi alle det da?

:)

Skjult ID med pseudonym kamelåså on. 27 april 2011 00:15

"Jeg kan skjønne at mange her inne bare er ute etter en flørt og sex, og det er kjempefint for de som ønsker det. Men da trenger man ikke skrive på profilen sin at man ønsker seg et langvarig forhold?"

I en perfekt verden så er jeg helt enig med deg. Men i virkeligheten så er det et fåtall menn som kommer unne med å skrive "jeg er bare her for å pule" på profilen sin og oppnå det. Vi lyver, sånn er det bare.

(mann 37 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:15 Privat melding

Det at TS sier at hun elsker sex er noe hun bringer på banen i denne tråden, det står ikke såvidt jeg kan erindre på hennes profil noe sted. Det er ikke på bakgrunn av denne tråden hun har fått disse meldingene, det er på bakgrunn av profilen. Og helt seriøst, bilde hun bruker er da totalt uskyldig. Skal kvinnfolka gå med høyhalset genser for å ikke bli anklaget for å "vise for mye"? Å vise hud på øvre del av brystkassa er noe ganske annet enn å kjøre på med det man måtte ha av kløft og gudene vet hva.

Å innlede en samtale med å begynne å prate om sex er (i min bok) bare helt forbanna feil, samma faen. Om det så hadde vært tidenes puppebilde, synes virkelig den mannlige befolkningen at det da er greit å bare kjøre på med sex-praten? Hva gjør dere når dere er ute på byen, da? Der er det jo så mye lettkledde damer at det er ikke sant, er sex det første dere prater med de om også?

Skjult ID med pseudonym Pondus on. 27 april 2011 00:17

Det var da voldsomt til snakk om pupper, sånt ser man jo alle steder , går ikke å snu hodet en gang. Må bare si for mitt vedkommende er det betydeligt mer tiltrekkende og sexy med tildekkede damer. uuuuhhhh mange av innvandre jentene er nydelige og svært sexy, Mennene må føle det som julaften hver gang de skal åpne "pakken", mange lag med "papir" å skrelle av

(kvinne 27 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:17 Privat melding

Heia onebyone!!!

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 27 april 2011 00:17

Makan, har ikke dere andre gutter fått med dere at en skal vente til etter melding #17 før en fyrer løs med sex pratet?
Du virker jo som ei interessant jente og kunne vært noe for meg hadde det ikke vært for det lille faktum at jeg med ganske stor sannsynlighet ikke er noe for deg. :P

(mann 37 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:22 Privat melding

Mitt første heiarop! :)

Det er da enda godt at det er flere av oss som er enige i at meldingene TS får ikke er ok. Det skulle da også bare mangle..

(kvinne 27 år fra Akershus) on. 27 april 2011 00:25 Privat melding

Det er mange søtinger her som sier mye bra, men det er jo lett å fokusere på det negative;)

Jeg er enig med quiero_sol, og heier på onebyone, han har virkelig skjønt det;)

Og til deg powpow, er ikke lett å vite når du gjemmer deg bak et annet navn;)

Skjult ID med pseudonym Verandis on. 27 april 2011 00:26

Har aldri snakket om sex i noen av meldingene jeg har sendt og jeg ville nok aldri funnet på å bruke det som første tema heller.

Og det skulle da være helt greit å ta opp temaer som dette, uten å få så mye kritikk og sånn. Folk burde komme med ros! Vi lever i 2011.

Skjult ID med pseudonym Pondus on. 27 april 2011 00:27

Må da lære damen å kjenne først, før det blir interessant med sex, som dere forstår er ikke ONS noe for meg

Skjult ID med pseudonym MrAsshole on. 27 april 2011 00:30

@onebyone
Selvfølgelig vil ikke de fleste oppegående menn synes det er greit å hoppe rett i sexpraten. Jeg vet ikke om du har oppdaget det, men dessverre så finnes det en hel del idioter der ute. Og de mistenker jeg at trekkes til kløft som møll til ilden.

Så selvfølgelig må kvinner få kunne ha hva slags profilbilder de vil, MEN man må også ta høyde for hvilke signaler man sender med bildet sitt, og hva slags folk det kommer til å tiltrekke. Presser hun puppene opp i kameraet samtidig som hun har trutmunn, så får hun nok masse meldinger fra kåte jævler - men de som tenker som meg og er ute etter noe litt mer sofistikert, vil nok skygge unna... Akkurat som om jeg skulle stå i barings på profilbildet mitt, så har jeg jo full mulighet for det, men jeg må også ta konsekvensene for hva slags folk jeg tiltrekker meg og hvem jeg skremmer bort.

Når det er sagt, så synes jeg ikke trådstarters bilde er noe spesielt ille, rent kløftemessig. Hvis man kan si det :P

(mann 30 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:35 Privat melding

Veldig enig med onebyone. Dette er noe som skyldes de som har tatt kontakt med TS, ikke omvendt. Jeg ser for meg at mange bruker Sukker for å finne tilfeldige sexpartnere. Vil ikke si at det er kritikkverdig, men det ligger en konflikt der når mange også er ute etter et mer permanent forhold. Opplevelsen blir vel forsterket av at førstnevnte gruppe sender meldinger til mange, for å øke sjansen for napp.

Personlig synes jeg det er lite elegant å kaste seg uti sexpraten med første melding. :p Det må da være mulig å ha respekt for andre som ikke synes det er videre greit?

(mann 29 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:35 Privat melding

Blir stadig forundret over hva de enkeltevelger å bruke som icebreaker.
Er det virkelig slik at de fleste guttene her velger å ta opp sex i de første meldingene?

På en annen siden får du bruke blokkeringsknappen hyppig og ryddet opp ;)

Skjult ID med pseudonym sushibabe on. 27 april 2011 00:35

ts
Du ønsker et seriøst forhold så bra. Men du kommer med jeg -er-så-glad-i-sex-tråden. Hva er egentlig vitsen med det? På slik måte kommer du bare til å tiltrekke menn som du egentlig ikke vil ha

(mann 37 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:35 Privat melding

Kløftemessig er et ord jeg godkjenner. :) Forøvrig en fin analogi du brukte, de møllene blir jo gjerne brent ut av h... også.

(mann 37 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:39 Privat melding

@Sushibabe Der må jeg si meg uenig. Å gi uttrykk for å være veldig glad i sex er ikke det samme som å invitere til sex-meldinger. For meg blir det mer et "men", som i "jeg er da glad i sex, men hvorfor må alle prate om det med en gang?"

(kvinne 27 år fra Akershus) on. 27 april 2011 00:40 Privat melding

Man kan vel være glad i sex selv om man ønsker seg noe mer enn en knullevenn??
Jeg skrev det fordi jeg følte at det var viktig for meg å få frem. Jeg er glad i sex, men det går ann å drøye det litt.

Folk får skrive hva de vil til meg, jeg ønsket bare å høre hva folk syns om dette temaet..

(mann 29 år fra Oslo) on. 27 april 2011 00:44 Privat melding

TS inviterer jo ikke til sex-meldinger, men det kan nok være en uheldig konsekvens. Sex-meldingene rant jo inn i utgangspunktet og selvom tråden riktignok presiserer at det ikke faller i smak, finnes det nok x-antall menn som velger å ignorere det

(mann 35 år fra Østfold) on. 27 april 2011 00:45 Privat melding

for det første:
tøfft av deg og ta opp dette tema, sånne stunt liker jeg svært godt.

for det andre:
hvis folk begynner en bli kjent samtale med hvordan du vil bli tatt, svar at du liker aller best seriøst, og blokker...

for det tredje:
det er ingenting galt med profilbilde, du ser godt ut

for det fjerde:
de som ikke snakker om sex til å begynne med, kan også ha samme intensjon, så velg dater med omhu...

for det femte:
fortsett og smil som på profilbildet, og drømmemannen dukker opp fortere enn du aner :))

(kvinne 36 år fra Nordland) on. 27 april 2011 10:33 Privat melding

Kjempeflott bilde mhessel! :)
Kan ikke skjønne hva som skulle være "uanstendig" med det.

Hvorfor skulle det være motstridnede å være glad i sex, og å ville ha et seriøst forhold?
Blir man automatisk kjedelig når man vil ha et forhold, eller kommer inn i et?
Jeg håper da inderlig ikke det!
Jeg vil ha EN mann som ikke klarer å holde fingra unna meg - jeg.

(mann 38 år fra Oslo) on. 27 april 2011 11:26 Privat melding

Når dere snakker om "puppebildet" til TS, er det bildet nr 4 i albumet dere refererer til? For jeg ser ikke helt argumentet med at hun skal drive å "flashe" dem eller noe! Har da sett "verre" bilder enn det rundt omkring her, både i album men også som profilbilder!

@TS

Velkommen til forumet, på godt og vondt! ;)

(kvinne 27 år fra Akershus) on. 27 april 2011 11:37 Privat melding

Det er vel profilbildet det har vært "snakk" om.. :)

(mann 38 år fra Oslo) on. 27 april 2011 11:40 Privat melding

Seriøst? FrøkeMilla viser jo "kjøft" også! Kanskje det er snakk om vinkler, grader, dybde og proposjoner som gjør at noen syntes det blir for mye? :P

(kvinne 27 år fra Akershus) on. 27 april 2011 11:43 Privat melding

Det er vel profilbildet det har vært "snakk" om.. :)

Skjult ID med pseudonym Gummo on. 27 april 2011 12:12

Hvorfor skulle det være motstridende å ønske en knullevenn og å ønske en kjæreste? Man vil jo være knullevenner en stund før man blir kjærester uansett. Ihvertfall for min del er det uaktuellt å forplikte meg til en jente uten å ha hatt sex mange ganger og blitt kjent over tid.

Skjult ID med pseudonym Gummo on. 27 april 2011 12:14

superfin jente du forresten mhessel og jeg kan love deg det er nok av gutter som vil ha deg som kjæreste. Så ikke stress over den saken. Han kommer til å være en heldig gutt isåfall!:)

(mann 38 år fra Oslo) on. 27 april 2011 12:20 Privat melding

@Gummo

Men tror du ikke det er slik at andre ikke tenker på samme måte som deg? Kanskje noen andre vil gjerne bli godt kjent og være "nesten" kjærester før de har sex?

Jeg har opplevd begge delene, de har sine positive og negative sider, og skulle jeg velge så hadde det blitt godt kjent/"nesten" kjærester før sex! :)

(kvinne 27 år fra Akershus) on. 27 april 2011 16:12 Privat melding

Hyggelig å høre, Gummo:) Tusen takk!

(kvinne 27 år fra Akershus) on. 27 april 2011 16:15 Privat melding

Forresten.. det med at man er "knullevenner" først.. jeg har ikke sagt at jeg ikke vil ha sex før man er offisielt sammen, men det jeg ville diskutere er hvorfor man skal snakke om sex allerede i de første meldingene. Kommer man så langt at man faktisk skal møtes, og man liker hverandre, kan man pule så man vil for min del, men man trenger ikke spørre om favorittstilling på første mld:)

Skjult ID med pseudonym The One on. 27 april 2011 17:02

Hei mhessel. Nå har jeg vært innom profilen din og det er ikke noe i den som antyder at du vil snakke sex i første mailen, men det første jeg så etter i profilen din er hva du søker etter. Der stod det flørt som kan utvikle seg. Det kan være en liten invitt til slike forespørsler uten at jeg rettferdigjør disse henvendelsene. Det er maaaange underernærte gutter/menn der ute så ikke overaskende at du har fått slike henvendelser.

Skjult ID med pseudonym Gummo on. 27 april 2011 17:52

Mhessel: Da skjønner jeg hva du mener, og det eneste jeg kan svare er at du bare ikke bør bry deg om det. Ta det som et kompliment!:)

Og du må være litt tålmodig! Min mening er at du er en veldig sexy jente, det er noe med hele utstrålingen din som skinner gjennom på bildene - noe veldig levende og vitalt og spennende. I disse dager begynner våren rundt oss å våkne til live for fullt og jeg er nok ikke den eneste mannen som opplever at hormonene løper løpsk. Og nettet florerer av seksuellt frustrerte gutter som ikke har hatt seg noe på lenge og som sender ut slibrige meldinger i øst og vest til jenter de ikke har noen seriøs intensjon om å møte. Det betyr ingenting og trengs ikke tas seriøst. Kall det et "nett-fenomen", mange av dem er sikkert helt annerledes i virkeligheten, på nettet tør de å være litt bad boys!:P

Jeg garanterer deg, MASSE gutter ønsker noe seriøst her og hvem ville ikke ha en sexy kjæreste? Og masse gutter hadde vært sjeleglad over å ha en nydelig jente som deg som kjæreste.

Men her inne gjelder et par regler:

-Ikke ta noen ting seriøst før det blir seriøst! Og ikke ta noen ting som foregår her inne på tekst seriøst uansett.

-Tålmodighet tålmodighet tålmodighet!

(mann 34 år fra Buskerud) on. 27 april 2011 18:20 Privat melding

Haha...må le godt av de som mener at profilbildet til TS er utfordrende og viser for mye bryst.

har vi plutselig blitt et muslimland nå. hadde det ikke vært sexy med en dateside der alle jentene måtte bruke burka?

(kvinne 27 år fra Akershus) on. 27 april 2011 18:39 Privat melding

Gummo:

Sjarmør! :)

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 27 april 2011 23:14

Jeg vil også være sjarmør! :/

Siden han var først, får jeg vel bare si meg enig at du virker som en flott jente. 89 i match også og ikke alt for langt unna heller. :P
Oh snap, der var den anonym knappen igjen. Fader også...

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 27 april 2011 23:23 Privat melding

Oppmerksomheten lenge leve sier da jeg... Bare den er velfortjent self.. ;)

(mann 46 år fra Akershus) on. 27 april 2011 23:33 Privat melding

Alt er relativt. Er profilen din mer sexy enn gjennomsnittet så trekker du til deg de som søker sexy profiler... Vanskeligere er det vel tross alt ikke?

(kvinne 27 år fra Akershus) to. 28 april 2011 18:35 Privat melding

Powpow:

Slutt å gjem deg:)

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 28 april 2011 18:52 Privat melding

Jeg har aldri fått en eneste sexy melding hehe:)Ingen puppe-bilder,ingen sexy mld :DIkke alle er like oppmerksomshetssyke, men de fleste jenter liker oppmerksomhet - på en god måte selvfølgelig:)))

(kvinne 27 år fra Akershus) to. 28 april 2011 19:01 Privat melding

Så du kaller meg oppmerksomhetssyk?

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 28 april 2011 19:01

oh oh.. catfight! :P

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 28 april 2011 19:09 Privat melding

Nope,du er en nydelig jente:)Og jeg er en som ser ikke noe galt i å vise pupper, mage, undertøy ol:DBare sier at alle jenter liker oppmerksomhet:)

(kvinne 27 år fra Akershus) to. 28 april 2011 19:12 Privat melding

Selvfølgelig, de fleste liker det, jeg og! Men vil heller ha en melding hvor det står "likte profilen din", istedet for "du var deilig, liker du stor kukk?" Og ja, jeg vet at ikke alle er seriøse, men tror dere skjønner hva jeg mener:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 28 april 2011 19:15

desverre for gammel og fornuftig til å sexsjikanere spavalica....hehe:)

(kvinne 34 år fra Hordaland) to. 28 april 2011 19:29 Privat melding

Ja skjønner deg godt,ingen liker å få sånne meldinger.Jeg var heldig og alle guttene jeg traff var utrolig hyggelige:)Blindebukk,takk for at du er er så grei og skal holde deg unna:P

Skjult ID med pseudonym gutt 29 to. 28 april 2011 19:35

@ TS..

"Kaster meg inn i "debatten" med følgende komentar:

Desverre så finnes det alt for mange gutter/mannfolk her inne med fullstendig andre intensjoner, en det som de fleste har, her inne. Nemlig å finne seg en kjæreste på lang sikt.

Hvorfor noen gutter tar opp sex som et av de første temaene tilsier desto at dem faktisk ikke er så trygge på seg selv, eller alt for trygge på sitt alter ego. Dog ikke har så mye annet å snakke om, eller ikke helt er bekvemelig med hva man egenltig skal spørre om, i bli kjent fasen:)

Du oser naturlighet, og varme slik du fremgår i dine bilder...:)

(kvinne 27 år fra Akershus) to. 28 april 2011 19:37 Privat melding

Ja, det er nok mye sant i det du sier, gutt29;)

Takk for hyggelig kommentar:D

(kvinne 31 år fra Sør-Trøndelag) to. 28 april 2011 20:26 Privat melding

Sex er herlig! Men gutter.. bruk det dere har fått mellom ørene.. finnes ikke noe mer u-sjarmerende enn å få et perverst brev i inn-boksen..

Skjult ID med pseudonym frøkeMilla to. 28 april 2011 21:04

Jepp - vi tenner mer på mental "massage" enn kleine meldinger. ;)

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 28 april 2011 21:12

Sex relaterte emner er ca. midt på temalisten min. :P
At jenter tar opp den tråden først er jo bare spennende. :)

@mhessel
Så "Likte profilen din, syns du er deilig. Btw liker du stor kukk?" går rett hjem den eller? :P
Men ja, skjønner dere jenter godt som ikke ønsker slike åpningsmeldinger.

@smoochi
Når det kommer til sex, så bruker gjerne gutter ikke det mellom ørene, snarere det mellom beina. :P
Skjønner godt at det er usjarmerende og personlig kunne aldri tenkt meg og åpnet med en slik melding. Dog begynner jeg å lure, for jeg har prøvd mye annet uten stort hell. :P

Skjult ID med pseudonym katte to. 28 april 2011 21:16

Hvordan vil åpningsmeldingen fungere hvis man har middels istedet for stor, da? :)

(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) to. 28 april 2011 21:42 Privat melding

Bruk humor folkens!

(kvinne 27 år fra Akershus) to. 28 april 2011 21:52 Privat melding

Da blir det jo noe helt annet, katte! Selvfølgelig;)

Skjult ID med pseudonym katte to. 28 april 2011 22:10

Da sender jeg deg en mail, jeg :)

Skjult ID med pseudonym Våryr fr. 29 april 2011 15:18

Mhessel: En så ung jente som deg burde leve livet og ikke stresse med ting. Ha det gøy med så mange kjekke gutter du vil, nyt livet i sola, ha så mye deilig sex du vil og ikke bekymre deg!:)

Som andre har nevnt så er det nok av gutter som ønsker kjæreste, men det vil alltid starte med sex før man blir seriøs.

Og da vet jeg at mange gutter tenker: "Jeg gidder ikke kaste bort masse tid på en jente som lar meg vente en evighet før vi kommer til poenget, og plutselig dumper meg for en annen fyr".

Dette er veldig uinteressant for en gutt, og de fleste gutter ønsker å komme til poenget ganske raskt. Dette gjelder nok i mye større dag i vår moderne internett tid enn det gjorde tidligere, med tanke på hvor lite tid som trengs for å avtale en date med en annen jente isteden. Så de jentene som fortsatt tror de har større sjanse for å finne seg en kjæreste ved å vente lang tid med sex vil nok oppleve at svært mange gutter plutselig slutter å svare på meldingene. Vente-med-sex-for-å-finne-noe-seriøst strategien er rett og slett noe som funker veldig dårlig i Norge 2011.

Så konklusjonen blir: Treff mange gutter, nyt livet, nyt sex og flørt og morro og kjærlighet vil komme når du minst aner det!:)

(kvinne 27 år fra Akershus) fr. 29 april 2011 16:29 Privat melding

Takk for hyggelig kommentar, våryr!

Som jeg har prøvd å få frem i tidligere kommentarer, så er sex veldig viktig for meg. Og jeg er ikke den som venter så lenge med å ha det heller. Men for å ha sex, må man faktisk møte hverandre, og for at man skal møte hverandre må man nødvendigvis ha snakket litt sammen først. Og det er da jeg mener at man kan vente litt med sexpraten. Jeg liker ikke å ha sex når det er "planlagt", mye mer spennende når det bare skjer, uansett om det er på første eller tiende date:)

Og ja, jeg koser meg i sola og nyter livet:)

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) fr. 29 april 2011 18:30 Privat melding

Hæ? Er det virkelig noen som sier at de har stor kuk i første meldingen?

Skjult ID med pseudonym katte fr. 29 april 2011 18:32

Eller middels.
Men det er noe helt annet... :)

(kvinne 27 år fra Akershus) fr. 29 april 2011 19:35 Privat melding

De sier kanskje ikke at de har det, men de spør om jeg liker det:p Og da kan det jo tolkes som at de har det, eller i hvertfall ønsker at de har det. ;)

Morsom du katte!

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 29 april 2011 20:24

hmm.. kan jo hende at de spør fordi de IKKE har det, slik at hvis du likte det så hadde de kanskje sagt "ok, lykke til videre"!

men ja, det er nok som du sier TS, de ønsker nok å ha det! selv er jeg litt over gjennomsnittet i lengde, men ganske over gjennomsnittet i tykkelse... ;-)

for det er vel ingen som har spurt om du liker en tjukk en? :-P

(kvinne 27 år fra Akershus) fr. 29 april 2011 22:15 Privat melding

Navnet ditt passet bra, kjære useriøs:)

Skjult ID med pseudonym Penelope sø. 1 mai 2011 20:06

@mhessel

Neste gang noen spør om du liker stor kuk, si "nei, jeg liker dem små og slappe"

(mann 49 år fra Troms) sø. 1 mai 2011 20:15 Privat melding

@TS:

Tips, bruk bilde nr 2 i fotoalbumet ditt.
Det er veldig bra.

Dette du har nå er også bra, men enig med noen her som skriver at fokuset kan bli sex når de ser pupper... ;-)

(mann 49 år fra Troms) sø. 1 mai 2011 20:24 Privat melding

@ts:

Og ja, du har vakre øyne også. Det viser bilde nr 2.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 1 mai 2011 20:25 Privat melding

Mhessel
Jeg er veldig gjennomsnittlig utstyrt. Funker det bedre? ;)

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 1 mai 2011 20:29

Ikke skrem de da!
Sukker blir jo ikke det samme uten kløfte bilder. Da blir det jo borte masse som var fint å se på. :P

Og etter det jeg har skjønt, så får jenter sexmeldinger fra gutter selv om de er helt påkledd og tildekket fra topp til tå. Tror vi kan konkludere med at det er de som sender meldingene det er noe galt med, ikke profilbildene. ;)

(kvinne 27 år fra Akershus) sø. 1 mai 2011 23:15 Privat melding

Ja, trimmtrab! Helt supert!

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla ma. 2 mai 2011 09:22

Fokuset kan bli sex når de ser pupper.... Haha!
Nei, jeg går ikke med på at om man ikke har høyhalset polo på, så er det "fritt fram" med sexmeldinger!
Det er de tullingene som sender slike meldinger som det er noe feil med!!!

For meg gir de intrykk av at sex med dem ville blitt noe sånn som:

Hei - av med klærne, en klip i hver pupp, pesse seg inn, jukk jukk - tadaaaa - færdig!

For de har jo ikkje uansett peiling på hva som tenner jenter, og tenker jo bare på seg selv.
Hvorfor skulle vi være interessert, liksom? :P

@Trimmtrab - er du ute å flørter nå igjen. Jeg som trodde det var deg og meg nå... ;)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 09:41 Privat melding

Mange gutter tror jenter med litt overvekt er lett å ha sex med derfor så kjører de på siden de mener det stemmer etter deres erfaring...når de er på utesteder eller datingssider opplever de litt store jenter som seksuelt agressive og derfor tenker de slik.

Er jo ikke mer komplisert enn som så?

Forøvrig er jeg bra overvektig selv så det var ikke ment som noe angrep.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 2 mai 2011 11:13

mhessel, det er litt av poenget, altfor mange som tar ting for seriøst her!

og er enig med powwow, ikke fjern kløftebilder! husk at en eller to titt på en kløft om dagen forlenger livet, i alle fall til oss menn! ;-)

(kvinne 27 år fra Akershus) ma. 2 mai 2011 14:00 Privat melding

@JamesJ.

For det første, herregud!
For det andre, jeg tror ikke vekten min har så mye å si. Jenter på 50 kg får også slike meldinger.

Hilsen litt stor jente, som er overvektig og som blir seksuelt aggressiv når jeg er på utesteder/datingsider!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 14:04 Privat melding

@mhessel - Jeg skrev ikke at du er slik men jeg skrev hvordan jeg og gutter jeg kjenner oppfatter en sak..

F.eks jeg har aldri noen gang noen fått en melding fra en normal/slank jente uten å sende først, men jeg får flere meldinger i uken fra jenter som er litt store som er rett på sak. Jeg synes ikke det er tiltrekkende men svarer bare hyggelig.
Dette gjelder også alle mine kamerater som er her, og alle 3periodene jeg har vært medlem her.

Samme erfaringene har f.eks en kamerat av meg som driver et stort utested i Oslo, uten at han har noe negativ oppfatning av det.

For meg er det uansett slik at grunnen til at du får mange meldinger av ren seksuell natur er fordi mange gutter erfarer og tenker at jenter som er litt kraftige er mer seksuelt agressive.

(kvinne 27 år fra Akershus) ma. 2 mai 2011 14:08 Privat melding

Okei.. Så konklusjonen er da at "litt kraftige" jenter må tåle slike meldinger?
Selv om noen jenter er sånn som du sier, trenger ikke det bety at alle er sånn. Så da får du og disse kameratene dine med store utesteder begynne å tenke litt annerledes!

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 2 mai 2011 14:10

liker VELDIG godt "litt store" jenter som du sier mhessel, selv om jeg ikke ser på dem som "litt store" men som "UTROLIG DEILIGE"!

store pupper, store lår, stor rompe er ET MUST!! Men det må være kurver der, er det store valker som er større en puppene så er det noe virkelig galt!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 14:16 Privat melding

Nei, dere må ikke tåle noe som helst og om noen skriver om penisen sin i første melding er de tilbakestående.
Men det er en erfaring svært mange gutter har, hvorfor skal jeg tenke noe annet når det er de erfaringene jeg har og må forholde meg til?

Og hva har jeg gjort i det hele? ikke svart? skal jeg tenke annerledels fordi jeg ikke svarer?

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla ma. 2 mai 2011 14:38

Jeg velger å tro at det er de som sender slike meldinger som har issues (mest sannsynlig med å få seg noe, da de helt klart mangler noe info om hvordan jenter blir sjarmert/interessert) og at det har lite med jentene å gjøre i det store og hele... :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 14:46 Privat melding

Jeg har ikke påstått noe annet heller, jeg er bare av den oppfatningen at gutter flest oppfatter store jenter som tryggere å flørte direkte med fordi de mener sjangsen for å få svar er større enn hos f.eks en slank jente osv.

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla ma. 2 mai 2011 15:04

En annen måte å si at vi som er "store", er mer desperate etter oppmerksomhet. Eneste grunnen til at vi får meldinger er at vi er enkle å få til køys, og er bare en plass å tømme seg på, for gutter som ikke kan få seg hos pene jenter. Got it - begynner å skjønne det hær nå! :P

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 15:21 Privat melding

Både ja og nei, mange gutter tenker slik...trodde du virkelig de tenkte noe annet når de skriver penismelding som 1.gangsmelding?

Men du må også ta med i regnestykket at gutter opplever å få mer oppmerksomhet av slike jenter og, uten at det er noe galt med det.

Den dagen slanke jenter sender seksuelle meldinger til meg slik jeg opplever at store jenter gjør på alle sidene jeg har vært på samt erfaringer fra real life så skifter jeg selvsagt mening, men inntil videre så er det jo det en erfarer i hverdagen en må forholde seg til.

Men alle grupper har sine fordeler, det er mye gøyere å være på fest med en god og rund jente med masse humør og personlighet enn en sur pen jente som alle skal kysse ræven til.

Forøvrig blir det sykt mye dobbeltmoral når en protesterer mot det jeg skriver, hadde en typisk barbiedukke laget dette innlegget om at hun har mye sex osv så hadde det blitt ramaskrik fra helvete og ikke maken til drittkjerring....samme om en typisk modell/barbiedukke hadde hele tiden poengtert hvor deilig hun er slik som f.eks kvinne81 gjør.......så en har jo mange fordeler som litt stor og.

Dessuten er jeg bra rund og god selv med mage langt utenfor buksebeltet så føler meg ikke som en slank person som gjør narr av runde personer, jeg er jo rund som en fotball.

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla ma. 2 mai 2011 15:40

Jeg legger meg ikke opp i hvor mye sex noen har jeg - om de er jenter, gutter, slanke eller runde... :)
Jeg mener man får kose seg som best en kan! Hehe!
Og du har nok rett i at mange gutter/menn tenker som du sier.
Jeg bare forbeholder meg retten til å bli bittelitt lei meg/snurt for å bli satt i bås på den måten.

Forøvrig ikke lei meg på deg JamesJ! :)
Ha en fin dag, så finner vi noe annet å diskutere en eller annen gang!
Stor og rund klem! hehe!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 15:43 Privat melding

Ja det er bare viktig at jeg ikke påstår at du er slik, det er bare slik gutters flest erfaringer er og derfor tror de at det er slik.
En erfaring kan jo være feil på alle mulige måter, men en må fremdeles forholde seg til den.

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 2 mai 2011 15:46

Ja til kvinnelige former og nei til sexmeldinger som førstemelding og homofile fjøsnisser av noen moteskapere!

Men hva med litt likestilling? Jeg sier også ja til flere sexmeldinger fra jenter! :P

Uansett, bare å ignorere slike gutter. Og det er jo bare flott at det finnes slike gutter der ute, for da blir det automatisk litt mindre konkurranse om de flotte damene. ;)

(kvinne 27 år fra Akershus) ma. 2 mai 2011 18:16 Privat melding

Jeg kjenner at jeg blir kjempeirritert!

”Jeg har ikke påstått noe annet heller, jeg er bare av den oppfatningen at gutter flest oppfatter store jenter som tryggere å flørte direkte med fordi de mener sjangsen for å få svar er større enn hos f.eks en slank jente osv.”

Selv om man ikke har kroppen til en barbie, trenger ikke det å bety at man er desperat og takker ja til den første som prøver seg. Uansett, jeg og en slank venninne har mottatt meldinger fra de samme personene flere ganger, hvor innholdet i meldingen stort sett er det samme.

”Men alle grupper har sine fordeler, det er mye gøyere å være på fest med en god og rund jente med masse humør og personlighet enn en sur pen jente som alle skal kysse ræven til.”

Har du tenkt tanken at det faktisk finnes utrolig mange pene jenter her i verden, som faktisk ikke bruker str xs i klær? Det finnes jenter som er ”gode og runde”, har humør , men som også er kjempepene! Det er ikke to kategorier med jenter, enten de store og blide som tar det de får, eller de sure og slanke som er så hard to get. Du kan fint finne en perfekt blanding!

”Dessuten er jeg bra rund og god selv med mage langt utenfor buksebeltet så føler meg ikke som en slank person som gjør narr av runde personer, jeg er jo rund som en fotball.”

Selv om jeg har skrevet at jeg har ”et par kilo for mye” , trenger ikke det å bety at magen min henger langt utenfor buksebeltet, slik du beskriver deg selv. Jeg vil ikke bli satt i bås sammen med en som er rund som en fotball!

Denne tråden her var ment for å diskutere hvorfor enkelte gutter velger å skrive slik og slik i meldingene sine. Jeg har mange venninner som er på sukker og andre datingsider. Noen er slanke, andre ikke, noen viser pupper i profilbildet, andre ikke.. Men en ting vi alle har til felles, er at vi mottar meldinger fra gutter som handler om sex. Jeg ser ingen rød tråd hos oss jentene, bortsett fra at vi alle er jenter!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 22:33 Privat melding

Hvor har jeg sagt det? jeg har sagt at det er slik gutter TROR det er, igjen jeg får bare meldinger av store jenter uten å sende først og de er veldig rett på og jeg opplever det samme om jeg f.eks er på byen..slik har det alltid vært så lenge jeg kan huske og det samme gjelder for kameratene mine.
Det betyr ikke at jeg påstår at du er slik eller at der slik, det er bare slik jeg opplever det og må forholde meg til og derfor jeg tror gutter sender mer direkte meldinger til store jenter enn slanke osv.

Store jenter viser også mer hud på bildene sine, spesielt mye kløft og da igjen kan det også treffe de erfaringene guttene har osv.

(kvinne 27 år fra Akershus) ma. 2 mai 2011 23:12 Privat melding

Det kan hende at det sier mer om deg, enn om jentene. Slanke jenter syns kanskje ikke noe om deg rett og slett, og derfor skriver de heller ikke slike meldinger til deg. Tenkt på det?

Og jeg lurer fælt på hvordan disse kameratene dine ser ut.. Er de sånne fotballer (som du selv skrev) som deg, eller har du noen kamerater som likner på Ken også, altså gutteversjonen av Barbie? Opplever Ken også at stooore jenter med masse kløft prøver seg?

Jeg syns forresten vi skal slutte å snakke om jenter/gutter i forskjellige kategorier, uansett vekt er det ingen som trenger slike meldinger jeg snakker om!

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 2 mai 2011 23:21

Usj, sex, æsj!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 23:52 Privat melding

Jeg har forøvrig ikke angrepet deg slik du angriper meg, jeg har skrevet grunnen til at jeg tror du får slike meldinger.

(kvinne 27 år fra Akershus) ti. 3 mai 2011 00:05 Privat melding

Men hva er konklusjonen din? At jeg må gå ned 10 kg før jeg kan forvente færre slike meldinger??

(mann 33 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 08:07 Privat melding

Nei det har jeg heller ikke sagt, jeg har sagt hvorfor jeg TROR endel gutter sender penismeldinger til litt kraftige jenter med mye kløft på bildene sine.

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 3 mai 2011 14:27

Jeg diskriminerer ikke. Sender sexmeldinger til både profiler med og uten kløft! :P

"Halla snuppa. Lyst på litt pølse i brød?" ;)