Alle innlegg Sukkerforum

tullemenn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym infall on. 27 april 2011 01:33

Er litt lei eldre menn som søker veldig mye yngre kvinner. Har en del innslag på profilen men ikke slik at detg er plagsomt. Det er mer til opplysning......det er veldig få av oss som har et farskompleks. ... ønsker ikke menn som er 10 år eldre enn meg selv. Det er selvfølgelig lov å ha ønsker men ........ Mulig skjønnhet er ungdom .... liker selv at mennesker har litt erfaring...likevel..tror noen skyter over mål her. Har ikke hattt dårlige erfaringer selv..ikke med egen far... Ta grep gutter og forstå hvordan vi tenker.

Skjult ID med pseudonym Fjordland on. 27 april 2011 01:39

Nuvel, det er ikke bare damer som får henvendelser fra folk av motsatt kjønn som er godt over deres egen alder...

Det er jo bare å drite i det... Ser ikke problemet med mindre noen blir virkelig drøye, men da er det jo bare å blokkere... så nei, ser ikke problemet.

Skjult ID on. 27 april 2011 01:40

Ingen forstår hvordan dere tenker, enten dere er 20 eller 40 ;) Men utbruddet ditt er jo irrelevant, det er du som har satt deg selv i en bås, ikke sikkert alle dine medsøstre føler det samme som deg!!

Skjult ID med pseudonym MrAsshole on. 27 april 2011 01:50

"[...]men ikke slik at detg er plagsomt."

Da er det jo greit.

Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil.

Kardemommeloven er intakt.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 27 april 2011 10:08

Uffda. Stakkars deg. Får du meldinger fra eldre menn som synes du er søt. Jaja. Når skal verden forstå at maksimal aldersforskjell i et forhold for deg er 10 år. Du kan jo skrive eksplisitt i profilen din at du bare vil ha gutter på din egen alder. For øvrig mistenkelig mange kjendismenn godt oppe i årene som finner seg både tyve og tredve år yngre damer. Ikke alltid alder er en hindring...

(kvinne 36 år fra Nordland) on. 27 april 2011 10:14 Privat melding

Alder er bare tall - og det er alltid lov å prøve seg, om man er respektfull i tilnærmingen.
Hvordan skal man ellers vite om man har sjangs eller ikke? :P

Skjult ID med pseudonym Binders on. 27 april 2011 10:29

Farskompleks hvis man vil ha en mann som er 10 år eldre? Hvor er sammenhelgen? Har aldri møtt fedre på 10 år ;-)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 27 april 2011 12:37

Ti år rommer ingen generasjonskløft.

Det som til stadighet forunder meg er; Da jeg vokste opp, utviklet vi jentene oss raskere enn guttene både fysisk og mentalt. Følgelig skaffet vi oss alle slags livserfaringer tidligere enn jevngamle gutter. Jeg har fortsatt tilgode å møte en jevngammel mann som har rukket å ta igjen den tidlige tjuvstarten i utviklingen. Jeg opplever faktisk oftere at jeg også havner i en slags klara-klok- og rådgiver-rolle overfor menn som er mine seniorer med et par-tre-fem år, rett og slett bare fordi jeg allerede har gått den veien han nettopp skal begynne å gå.

Har det skjedd evolusjonsendringer de siste tiårene? Utvikler dagens ungdom seg unisont i kjønnsfordelingen? Bor alle, uansett kjønn, nå hjemme til de er femogtjue, lever som barn til de får sin første hybel rett før de runder tredve og/ eller hopper rett fra mors skjørtekant til selvstartet familie? I så fall kan jeg faktisk forstå at jevngamle partnere er førstevalg ...

Men i mitt hjørne av virkeligheten er det fortsatt slik at jeg har størst mulighet til å finne en mann som er på samme sted i livet som meg blant de som har levd lenge nok til å ha rukket å utjevne tjuvstarten. Altså fem til tolv år opp.

Skjult ID med pseudonym Mammsen on. 27 april 2011 14:21

Jeg har ikke farskompleks men vet at jeg kan falle for en man som er 10 år eldre enn meg. Allerede gjort det en gang.
Så jeg synes ikke du skal tale for en "gruppe" her inne. For her inne er vi enkeltindivider....

Skjult ID on. 27 april 2011 14:36

Når man lager profil må man tåle og få brev fra noen man ikke liker, hvis man ikke liker innholdet så blokker profilen da vel

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 27 april 2011 15:23

@ HeltEnkelt)

Nei, jenter utvikler seg i gjennomsnitt fortsatt betydelig raskere enn gutter allerede fra en ganske ung alder. Både fysisk og psykisk. I tillegg er det mitt inntrykk at mange jenter i dag er betydelig mer erfaringssøkende og eventyrlystne enn mange av gutta (snakker selvsagt veldig generelt og de store talls lov), og høster derfor mange erfaringer langt tidligere i livet. Jeg tipper for eksempel at det er flere jenter enn gutter som drar utenlands for å gå på skole eller studere allerede på videregående eller helt i begynnelsen av 20-årene, selv om selvsagt også en god del gutter gjør det. I tillegg er ofte jenter mer engasjerte både på skolen og i forskjellige typer frivillige aktiviteter, noe som selvsagt også utvikler dem som mennesker. Og så har jenter ytterligere én fordel som de drar nytte av og sannsynligvis ofte lærer mye fra, som gutter sjeldent har mens de er yngre: eldre kjærester.

For å si det sånn. Det noe dritt å være en av de gutta som blir oversett av de jevnaldrende jentene i tenåra og begynnelsen av 20-åra, når jentene vil ha eldre og mer modne og erfarne kjærester. Og i den alderen er det jo ganske begrenset hvor langt du som gutt selv kan eller vil gå ned i forhold til yngre kjærester selv. En jente på 18 kan jo ha kjærester som er fra 17 - 18 år gamle og helt opp til 28 - 30 kanskje, altså 10 -12 årskull og dermed et rimelig stort potesielt antall kandidater, mens en gutt på 18 kanskje bare har jenter fra 15 - 16 års alderen og opp til 18 - 20 å prøve seg på hvis han ikke vil gå på barnerov. Og siden de fleste jentene på 18 eller mer ofte heller vil ha en eldre fyr så sitter han stort sett bare igjen med 15 til 17-åringene. Mange gutter og unge menn har derfor naturlig nok et bedriten kjælighetsliv, rett og slett fordi de ikke klarer å konkurrere.

Men når du som gutt/mann selv blir eldre så drar du jo selv etter hvert stadig mer nytte av selv å være en av disse eldre gutta som jentene liker, og siden jentene har fått den tjuvstarten så kan dere gå fint overens selv om jenta er en god del yngre. Og vips opplever du at ting er snudd på hodet og du kan, for eksempel i en alder av 34, ha både kjærester på 23 - 24 og på 36, altså kanskje 10 -15 årskull. Det kan jo jentene selvsagt fortsatt også ha, men de er som regel nødt til stort sett å gå oppover, og det er jo ikke alle som vil det når de fortsatt mener at de selv aldri har sett bedre ut og føler seg yngre enn de er.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 27 april 2011 16:22

Det er bare tull at jenter som regel må gå oppover, oslomann.

Skjult ID med pseudonym lise on. 27 april 2011 17:42

Jeg synes heller ikke noe om alle de gamle mennene som henvender seg til meg
enda det står klart i mine kriterier at jeg IKKE ønsker kontakt med menn over en viss alder.

Når de blir snurtne for at jeg ikke svarer eller lurer på hvorfor jeg ikke vil ha kontakt med dem..
så spør jeg dem tilbake om de selv ville ha datet en som var 10-15 år eldre.
Da blir det stort sett stille.....
Mannen på 48 blir plutselig tvunget til å snu på bildet og da blir 10-15 år eldre veldig MYE.
Det å ha et forhold til en kvinne på 58 eller mer ..det er da ikke HAN intressert i.....

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 27 april 2011 17:54

"Alder er bare et tall" er mantraet til menn som tar kontakt med damer som er ti, femten år yngre enn dem. Det er lett å sette dem fast ved å spørre hvorfor de tror det bare gjelder når det er damen som er yngst.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 27 april 2011 17:55

@ Malinka

Hvor mange si 33 - 35 år gamle damer finner du som har sjans på 25 år gamle gutter? Annet enn for litt sex? Uten at jeg tror at det er så veldig mange 35 år gamle damer som faktisk ser for seg lanvarige forhold med 25-åringer, men for de som gjør det? Men det motsatte er overhode ikke uvanlig i hvertfall.

@ lise

Godt poeng. Ingen bør bli sure for at andre har andre preferanser enn dem selv.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 27 april 2011 17:55

Men nå skal det sies at det finnes noen flotte femtiåringer også, da.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 27 april 2011 18:00

er vel berre å vise respekt for den aldere som vedkommende har satt i profilen sin...er det så vanskligt?:) eg prøver vertfall så godt eg kan..men er det eit dritbra...og da tenker eg ikkje på skjønnhet...bilde så kan det komme ein kommentar:)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 27 april 2011 18:08

Jeg blir ofte kontaktet av ti år yngre menn, oslomann. Det er vel typisk, siden det er uinteressant?
Har flere venninner som ha funnet seg menn som er fire, fem, seks år yngre.

Og helt ærlig så er det vel ikke så ofte det er hele ti års forskjell i et parforhold, uansett vei? Fem års forskjell er nok mye mer vanlig.

Dette er jo et sjekkested på nett. Det er et fåtall som gidder å lese profilteksten, har jeg funnet ut. Derav må man forvente å bli kontaktet av "alle".
Noen ganger er det nesten som om man er på en slags utstilling, der menn kan plukke seg ut en dame. Så blir de gretne når man ikke viser samme entusiasmen tilbake. For man er jo på nett, må vite! Og da må man faktisk ta til takke med det man får.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 27 april 2011 18:25

Vil tro du mener deg selv, TS...når du skriver du er lei av eldre menn som tar kontakt med mye yngre damer? Eller er det mer på generell basis, og du uttaler deg på vegne av alle de mye yngre damene? ;-)

Uansett...
Dersom du er tydelig på din profil, og forteller hva du søker med rene ord...så har du jo ditt på det tørre?
Og da er det jo bare å avvise/blokkere/slette/whatever de som ikke er innenfor de rammene du har tegnet opp? Du kan kun styre din egen atferd, og hvordan du håndterer henvendelser....og ikke andres atferd eller meldinger. Slik er det bare, både her og der ute. :-)

Og med :
"Ta grep gutter og forstå hvordan vi tenker"...mener du vel at "vi" er deg selv, vil jeg tro?
For min egen del kommer jeg aldri til å forvente at en mann (evt menn i flertall) skal ta noe "grep" og forstå hvordan jeg tenker. Til det finnes det for få tankelesere i verden. Altså - Mission Impossible! ;-)
Og kanskje nettopp derfor er det greit å være tydelig på hva du f.eks søker her inne. Og overse de som ikke forstår dette. :-)

Skjult ID med pseudonym tja to. 28 april 2011 01:10

Tåler du ikke å bli kontaktet av noen du ikke er interessert i er ikke nettdating noe for deg.

Skjult ID med pseudonym Kverulante to. 28 april 2011 01:33

Et problem jeg føler litt på, er at de damene som er eldre enn meg ofte tror at de er så mye mer voksen enn meg, men jeg føler de bare tenker litt for mye om seg selv.

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) to. 28 april 2011 01:34 Privat melding

Jeg har nu sjekket damer som er 10 år yngre og 10 år eldre, driter i alderen bare de faller i smak :)

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) to. 28 april 2011 02:04 Privat melding

Foresten, grunnen til at menn alltid må gå på yngre damer, er fordi damer er som melk, er ferskvare og blir fort dårlig. Mens hvorfor damer går på eldre menn, da vi er som en god årgangsvin og blir bare bedre og bedre :D Hehe, dagens vits. Får jeg nå poeng for den?