Alle innlegg Sukkerforum
(mann 27 år fra Hordaland) on. 27 april 2011 02:18 Privat melding

Har vært litt nysgjerrig på det med musikksmak når det kommer til jakten på kjærligheten. Er dessverre en ivrig leser av Kvinneguiden (forumet) og har ved enkelte anledninger merka meg folk som mener at de nødig ville innlede et forhold til mennesker som liker den og den type musikk, eller omvent, ikke liker en type musikk. Syntes personlig dette høres helt absurd ut, men det er vel kanskje noe til ettertanke? Kan forstå at mennesker som dyrker black metal o.l kan virke litt, vel, kanskje frastøtende, men er det virkelig noen som ser på musikksmak som noe såpass viktig, noe avgjørende?

Personlig vet jeg ikke helt hvor jeg står. Jeg har en ganske vidtspredt musikksmak der jeg hører på veldig mye forskjellig, men det er to sjangrer jeg absolutt ikke kan fordra, og det er jazz (og tildels hiphop.) Jazz gjør meg regelrett deprimert (aner ikke hvorfor..) og jeg tror faktisk at jeg kanskje ville tenkt meg om to ganger om jeg fant noen som så spennende ut, men forgudet jazz over alt på jord. (Tenk å høre jazz dag inn, dag ut, på et anlegg i huset. Huff.)

Noen meninger?

(Fant forøvrig ikke noen musikktråd på denne eller neste side, så jeg lager en ny.)

Skjult ID med pseudonym illusion on. 27 april 2011 02:56

jeg blir oppriktig trist på enkelte vegne, tenker da på de som synes techno, house og trance er det beste musikken har å tilby.

(mann 29 år fra Akershus) on. 27 april 2011 04:16 Privat melding

Jump up drum n bass er det beste musikken har å tilby ;) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=b9VrnCMhJsQ

(mann 31 år fra Oslo) on. 27 april 2011 05:43 Privat melding

Det er ikke alle som forstår denne blandingen med Musikk, Personlighet og følelser desverre..

Jeg er ute etter ei som gjerne kan være med en tur på en konsert i ny og ne, Ei som jeg kan snakke musikk med og som forstår at jeg som musiker må øve engang i mellom og har sterke følelser knyttet til musikk. Må innrømme det jeg tilhører en av de som snur uten videre etteretanke om jeg ser Techno, House, Trance, Listepop, Hiphop, Rap eller om det bare står "diverse" (Disse henger rart nok sammen, somregel sneket inn en "rock", sånn type U2..), Men om jeg ser ei det står Black Metal og/eller Heavy på så er nok jeg garantert til å sende en melding.

Musikk er en så viktig del av livet mitt at det er noe som jeg ønsker at en evt. fremtidig partner skal være med på, og jeg mener at musikksmaken til en person sier en hel del, om kanskje ikke mest, om oppførsel og personlighet, om noen finner det snodig, vel.

Jenter som oppgir Black Metal og Heavy som musikksmak er og mye hyggligere og greiere å ha med å gjøre for mitt vedkommende.

Derfor synes jeg og at sukker burde gi oss muligheten til å kunne søke på musikksjangere.

Skjult ID med pseudonym katte on. 27 april 2011 08:12

Musikk, identitet og subkulturer kan være forståelige kriterier, ja.
Men det er ikke så viktig for min del (har vel ikke råd til det, hvis jeg skal komme i mål).

Men folk har så mange andre kriterier å velge og bortvelge på.
Fotballag, f.eks. :)

(mann 39 år fra Oslo) on. 27 april 2011 12:37 Privat melding

Jeg synes det høres rart ut at noen ikke ville vært sammen med noen fordi de hadde forskjellig musikksmak. Jeg skjønner likevel hvorfor noen vil si det, spesielt i lyset av RickRolls post over hvor han sier at musikksmak og personlighet av og til kan gå litt hånd i hånd, fordi for mange er musikk veldig personlig og det former deres oppfatning av ting.

Noen er hvileløst opptatt av jazz, blues og klassisk musikk, mens andre liker 'rock', noe som er tusen millioner forskjellige band.

Jeg elsker jenter som har et personlig forhold til band fordi bandene lager musikk som rører noe i hjerterota dems. Fordi jeg er akkurat på samme måten. Om det er band jeg ikke liker så er ikke det så viktig. Det viktigste er lidenskapen.

Og forresten, metal-folk er som regel de snilleste og søteste menneskene du kan komme borti. They're black on the outside and kittens inside. ;)

(mann 35 år fra Oslo) on. 27 april 2011 18:59 Privat melding

Som Rickroll sier. Hvis jeg ser noen med Techno, Trance osv som musikksmak, er jeg ikke interessert.
Det er ganske viktig for meg å finne noen jeg kan dele musikkopplevelser med. Nå regner jeg ikke med å finne noen som er like nerdete opptatt av klassisk musikk som meg, men hun må ihvertfall kunne være med på operaen eller i konserthuset en gang i blant og ikke hate det. Vi må kunne tolerere å høre hverandres musikk ofte. Jeg hører mye på musikk. Hadde blitt sprø av å høre på techno eller hip-hop.

(mann 32 år fra Vestfold) on. 27 april 2011 19:00 Privat melding

Jeg skal nok klare å høre på techno og hip-hop, men ikke gangster-rap og country.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 27 april 2011 19:42

Det er da veldig mye vi skal sile på, da... Klart, hører hun kun på George Zamphir og James Last, kan jeg vel fort bli litt skeptisk, men hva ligger egentlig i de ulike begrepene?

Jeg har krysset av for punk, rock og heavy. For meg betyr det kvalitetsmusikk a'la Dead Kennedys, Motorhead (som er rock'n'roll, ikke heavy) og Iron Maiden, men andre kan mene, i mine øyne, møkk a'la Blink 182, U2 og Bon Jovi. Det samme med andre musikkstiler - country kan være Johnny Cash, men også Bjøro Håland, rhythm and blues kan være tidlig Rolling Stones, men også Beyonce. Og så videre.

(mann 34 år fra Buskerud) on. 27 april 2011 21:39 Privat melding

Kan veldig vanskelig se for meg et liv med noen som ikke liker metal. Jeg hører på black/death/gothic/melodic metal MYE. inkludert når jeg skal sove. sliter med å sovne uten å ha på noe behagelig og avslappende black metal(av typen Agalloch eller Opera IX, for eks.).

Kan ikke foredra listepop eller pop generelt. masseproduksjonssøppel! Hørte masse på Techno/Trance/Dance da jeg var mellom 10 og 14 år, men gikk lei da det meste som kom ut etterhvert bare var kopier av det gamle. Nå til dags hører jeg på techno/trance en time i året. Brooklyn Bounce og Scooter var konge!

(kvinne 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 27 april 2011 21:46 Privat melding

Jeg elsker Coldplay og U2.. Sovner til "fix you" og våkner til "beautiful day". Viktig at den jeg ender opp med deler min musikksmak.. Elsker konserter

(mann 37 år fra Østfold) on. 27 april 2011 21:52 Privat melding

Jeg liker god musikk. Det finnes innen de fleste sjangre, på samme måte som det er søppel i enhver sjanger. Jeg vil gå ennå lengre enn Mowitz å si at jeg foretrekker låter (selv om noen band klinker til med mange gode), og er på en evig utforskning av all den herlige musikken som fins.

Dersom jeg skulle ekskludere noen pga musikksmak må det evt bli fordi de henger seg opp i det samme hele tiden. Det blir som å bo med A lista... lite som dreper musikk så effektivt som tung rullering, til slutt blir det redusert til muzak, uansett hvor fet låta måtte være i utgangspunktet.