Alle innlegg Sukkerforum
(mann 42 år fra Oslo) lø. 9 feb. 2008 23:17 Privat melding

Hei!
Fikk denne av en kamerat ikveld. Er forfatteren kynisk ("har ikke fått noe")... eller har han noe her?
http://www.dagbladet.no/dinside/2008/02/08/526344.html

Skjult ID med pseudonym meg lø. 9 feb. 2008 23:49

"Som naturlig er når du vasser i en overflod, så velger du ut det beste. Det vil si at når en kvinne logger seg på et nettsjekkested, får hun melding på melding på melding fra interesserte menn og velger seg de mest fristende. En vanlig mann vil møte en mur av taushet. Han må selv ta initiativet og gjøre seg fortjent til å få jentas svarmeldinger, messenger-adresse og kanskje et uforpliktende møte IRL. "

Sakset fra artikkelen du henviste til. Jeg vet ikke svaret på spørsmålet ditt. Men som kvinne får man oppmerksomhet og mottar mange mails her inne. De siste dagers tråder om frustrasjoner vedk manglende høftlighet og respons kommer stort sett fra menn,,, så det er kanskje på tide med en skjerpings fra oss kvinns!!

Skjult ID med pseudonym Gammu lø. 9 feb. 2008 23:54

Du ser ut til å trenge en t-skjorte!

http://www.tshirthell.com/hell.shtml

Skjult ID med pseudonym medkvinne sø. 10 feb. 2008 00:18

Jeg leste den artikkelen tidligere og visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg kjente meg ikke igjen i den.

@ meg: Jeg tror det er en myte at alle kvinner her inne nedrennes av meldinger. Jeg gjør ikke det. Antakelig har jeg for ærlig profil, som tilkjennegir både kiloer, hverdagsliv (og ikke bare spennende reiser) + unger. Det hjelper ikke å være klok, snill, romantisk, erotisk, morsom osv. når man i tillegg er ærlig.

Så jeg lurer på hvor menn med føttene godt plantet i hverdagsvirkeligheten er ...

Og ja. Jeg tar kontakt med sukker-menn selv. Og jeg har noen gode brevvekslinger som følge av det. Men det er nå en gang sånn at det er flatterende å få litt uventet oppmerksomhet fra noen. Å bli jaktet på. Bare av og til.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 10 feb. 2008 00:22

Er en alminnelig søt kvinne i 30-årene. Får en til to meldinger i mnd.... Derfor blir setningen "når en kvinne..." feil for min del. Tror det er nestetn like store forskjeller der som blant menn... Men jeg tror enkelte damer får sinnsykt mange mail, noe en mann nok ikke får på samme måten, om han er aldri så kjekk... :-)

(kvinne 50 år fra Vestfold) sø. 10 feb. 2008 01:07 Privat melding

"Pornopung"-forfatteren er jo kjent for å syte over at det blir lite på ham. Det gjør ham ikke akkurat fryktelig mye mer attraktiv i mine øyne. Ikke noe er mindre sexy enn syting.

Men nei - jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen. Jeg dynges ikke ned av kontaktsøkende menn. Denne "muren av taushet" som han beskriver har jeg til gjengjeld opplevd, når jeg forsøker å ta kontakt.

Når skal Mads Larsen begynne å se i øynene at det er snakk om to helt forskjellige ting: Søk etter tilfeldig sex kan nok oppleves frustrerende for en mann, siden svært få av oss jenter er villige til å gjøre det med hvem som helst. (Til gjengjeld er det sikkert riktig at de jentene som er ute etter det ikke har problemer med å få napp på kortere tid enn det tar å si "kake".)

Dessverre er nok de fleste jentene på leting etter noe helt annet, nemlig et varig forhold. Og DET er en helt annen sak.

(mann 55 år fra Oslo) sø. 10 feb. 2008 04:50 Privat melding

Jeg tror (og litt trist er det vel) at mange kvinners "drømmemann" kun finnes inne i deres egne hjerner.

Skjult ID med pseudonym meg sø. 10 feb. 2008 04:52

Og da er selvfølgelig menn svært mye mer realistiske ?

:)

(mann 55 år fra Oslo) sø. 10 feb. 2008 05:01 Privat melding

I hvertfall mere logisk anlagt. ?

(kvinne 49 år fra Hedmark) sø. 10 feb. 2008 07:31 Privat melding

Fortell!!...Dewalter om menn og deres logikk......ble nysgjerrig jeg nå ;-)

Skjult ID med pseudonym splash7 sø. 10 feb. 2008 08:11

ikke vær frekk nå sportylady ;-)

Skjult ID med pseudonym Herr blå sø. 10 feb. 2008 12:09

Sikter man for høyt får man ingen svar.
Sikter man for lavt får man masse svar
Sikter man passe får man passe svar

Aggresjon kommer når man føler at man har strukket seg, og mottakeren fortsatt sitter på sin høye hest.
Men aggresjon hjelper ikke. Komplimenter fungerer bedre..

(kvinne 49 år fra Hedmark) sø. 10 feb. 2008 12:10 Privat melding

Frekk??......ME??....nå skjønner jeg ingenting....bare lurte jeg...*smiler*

Skjult ID med pseudonym Gammu sø. 10 feb. 2008 16:07

Nå sakser jeg vilt, men det nevnes i alle fall her noen av undersøkelsene som har blitt utført på temaet kjønnsstereotyper vs virkelighet:

"En undersøkelse fra University of Edinburgh i Skottland konkluderer nemlig med at blant samfunnets to prosent mest intelligente finnes det dobbelt så mange menn som kvinner
...
Men det betyr ikke at menn danker ut kvinner i den store intelligenskampen. For også blant de to prosent minst skarpe er det dobbelt så mange menn som kvinner.
...
Undersøkelsen viser også, ikke overraskende, at menn scorer høyest i de naturvitenskapelige kategoriene, mens kvinner klarer seg best i språk.
...
Hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen fra Danmark er ikke overrasket, da resultatene fra en dansk undersøkelse av gutter og jenter, som hun selv var med på, viser det samme."

Fra en annen artikkel:
"De fleste eksperter er enige om at det samlet sett ikke er noen faktisk eller viktig forskjell når det gjelder kjønn og intelligens. Men når det kommer til troen på egne evner, er det - ikke overraskende - visse forskjeller.
...studier viser at kvinner undervurderer sin egen IQ-skår med rundt fem poeng, samtidig som menn altså skårer lavere enn de selv tipper at de gjør.
...
Og én myte er Furnham ikke klar til å slå i hjel: Det stemmer nemlig at menn har en tendens til å skåre høyere på ferdigheter som kartlesing og orientering, ifølge forskeren.

Samtidig kommer det kanskje heller ikke som noen bombe at kvinner skårer høyere på språklig utvikling og emosjonell intelligens."

kilde: DinSide Helse

http://www.dinside.no/php/art.php?id=490223
http://www.dinside.no/php/art.php?id=505875