Alle innlegg Sukkerforum

Hva driver de egentlig med?

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 27 april 2011 20:04

Har nettopp returnert til sukker etter at et forhold ikke ble som forventet, så vi skiltes som gode venner. Det er vel ca 3 måneder siden jeg var her inne, og stor var min forbauselse over å se de samme 10 damene jeg hadde i et eget søk fra sist gang.

Jeg satte dem opp fordi jeg syntes de var tiltrekkende, hadde gode profiler og bodde i rett landsdel. La meg sette dem i kategorien fra 6-8/9 ( i mine øyne), omtrent der mine ekser har ligget. Kontaktet 6-7 av dem sist og ingen svar å få fra en eneste en. Mulig noen av dem er som meg og har kommet tilbake etter et kortere forhold, men alle 10 er her.

Er det mange her inne som bare surfer rundt eller har de rett og slett gått fast i sitt eget selvforherligende bilde? Blir litt skremt siden jeg faktisk fant min siste flamme alle andre steder enn på sukker.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 on. 27 april 2011 20:10

man kan lure seg grønn om man vil. jeg foretrekker å ikke kaste bort tid på å lure. Ser masse jenter som er veldig tiltrekkende som har vært her leeenge. Er sikkert flere som er her inne kun av den grunn at de ønsker å få matet egoet sit ved å se mange treff på profilen sin o.l. også.Sånn, da har jeg tenkt nok på dette ;P

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 27 april 2011 20:17 Privat melding

Jeg har funnet mange av de samme som for 2 år siden...
Kanskje har de vært her hele tiden, kanskje er de tilbake som meg...

Hvorfor blir du litt skremt?

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 27 april 2011 20:19

Sånn er det med menn også. Snart et år siden jeg var aktiv her inne og ser flere av de samme profilene. Men. Vi er jo her, vi også, trådstarter?

Det er jo forskjellige årsaker til at folk er her.
Tror nok mange går på date med store forhåpninger om at man skal kjenne blodet bruse og fuglene synge allerede på første date. Så glemmer man at de gangene man har falt for noen utenfor nett, så er det gjerne noen man har falt for over litt tid, feks kollegaer eller noen man møter jevnt via vennegjengen. Man blir kjent, så faller man. Sånn ca.
Her dumper man etter første daten, dersom der blir trådt et lite skritt feil. Man får rett og slett ikke muligheten til å bli kjent på "normalt vis".

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 27 april 2011 21:27

Sånn er det jo med meg også da. Jeg har hatt profil her siden begynnelsen av 2008, altså i godt og vel tre år. Men i løpet av de tre årene har jeg vært borte herfra i alt 5 - 6 ganger, fra kun kanskje 4 - 5 uker og opp til 3 - 4 måneder i slengen, og har da deaktivert profilen min. En gang fordi jeg flyttet noen måneder til utlandet, to ganger fordi jeg møtte jenter jeg ville satse på (en av dem var fra sukker, hun andre fra real life), og to eller tre ganger fordi jeg bare var drittlei og trengte en pause. Mange av gjengangerne blant jentene her synes sikkert like fullt at de har sett meg her i evigheter og lurer kanskje på om det er noe galt med meg. Akkurat som jeg har sett noen av dem her til stadighet i alle disse tre årene. So what?

Skjult ID on. 27 april 2011 21:38

@oslomann

Tror da jeg greit forklarte at jeg hadde vært her tidligere (ca. 2 uker) og at det sikkert hadde skjedd med noen av damene også. Det som var så overraskende var at det er 10 av 10 jeg blinket ut for noen måneder siden som fortsatt er her. I mine øyne virker det som det er veldig dårlige odds å treffe den rette her inne.

@Nickoline
skremt ja, som jeg forklarer til oslomann

Skjult ID med pseudonym Lady on. 27 april 2011 21:48

Det er ikke rart når en innser at en er for gammel for unggutta, for smart for playerne og i
kjappeste laget for sølvrevene.... Tror jeg skal ta frem lupe og sjekke onlinelisten siden det er
vår og nye "ofre" kommer til:)

Skjult ID med pseudonym barebea on. 27 april 2011 21:57

@TS Er det ditt utvalg som skremmer deg eller er det disse jentene som skremmer deg? Hvis du ikke er redd for de er du redd på vegne av de, at de ikke får seg type? Mange tråder her inne går på gutter er sur fordi jenter ikke svarer, mulig at det er slik, at jenter ikke svarer med viten og vilje. Mulig de har et liv utenom og bare bruker Sukker som nødløsning. Hvor gamle er utvalget ditt? Tenker på at snart alle jenter under 30 har vel en profil liggende ute et sted og et aktivt sosialt liv ved siden av. Og kommer sikkert til å ha det i mange år fremover. Og når de skilles om atter 10 nye år så havner de her igjen. Og så går tråden videre.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 27 april 2011 22:09

@ TS

Ja, ser den. Burde nok ha lest det du skrev grundigere:) Men jenter som er 8 - 9 på skalaen utseendemessig har jo ofte rimelig mange menn å velge mellom da, også blant menn de møter IRL, og jeg tror de derfor er ekstra kresene på nettet på hvem de møter. I tillegg har de jo en stadig strøm av nye som prøver seg, og du vet jo hvor lang tid en jente bruker i en skobutikk ;) Det er mye som skal prøves, og selv gode sko settes i balnt tilbake i hylla fordi hun ser noen som kanskje er bedre - og som hun faktisk tror hun også kan få ;)