Alle innlegg Sukkerforum

Respons på mail sendt til jenter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Joda to. 28 april 2011 22:23

Snodige greier. Jeg er medlem på både norske og utenlandske datingsider.
I Norge får jeg svar på ca 1 av 3 mailer jeg sender til jenter. Resten gidder ikke svare.

På det internasjonale datingsidene med gjerne jenter fra Usa, Sør-Amerika o.l. svarer 90% av jentene.

Om de ikke er interessert så svarer de ihvertfall kort "Sorry, not interested"

Men en høflig kort avvisning fra norske jenter er visst for mye og be om.

Skulle tro det var normal folkeskikk igrunn, når en sender en koselig mail og kanskje forteller litt om seg selv.
Men neida.

Til og med jenter som merker meg som "interessant" ikke svarer.

Er dere jenter så himla opptatt (av dere selv:)) at dere ikke rekker og svare, eller driter dere fullstendig i det ?

Nå kommer noen helt sikkert til og si at inget svar = ikke interessert.
Og jeg forstår dette når ingen svarer.

Men synes alikevel det er på sin plass med et aldri så lite svar.

(Og ja jeg er helt normal og attraktiv, og skriver helt vanlige fine mailer, ikke noe kødd her i gården)

Det var dagens lille utbrudd av frustrasjon.

Skjult ID med pseudonym Knarfen to. 28 april 2011 22:33

Puh! Var redd kvelden skulle gå forbi uten at det kom et frustrasjonsinnlegg her!

Skjult ID med pseudonym leffe to. 28 april 2011 22:40

Den med hjerte og ikke svar forstår ikke jeg heller, er flere med den erfaringen.... bare for å terge opp oss eller...?
Slike folk har alt for lite å gjøre på fritiden, om det å kødde med folk er en del av kvelden deres..

Skjult ID med pseudonym rtfgy to. 28 april 2011 22:42

1 av 3? 1 av 30 her. Og jeg er helt normal av utseende jeg også, og sender hyggelige meldinger.

Skjult ID med pseudonym Lurifax to. 28 april 2011 22:53

Hvorfor skal man svare? Er det en menneskerett? Svarer man noe som ikke er en avvisning, kommer det en ny mld som det forventes at man svarer på. Hvor mange skal man få?

Dette er jo et dating-sted, ikke en klubb for brevvenner med svargaranti.

Jeg svarer i blant selv om jeg ikke er interessert hvis jeg er i modus til det, men det er ingen regel. Sånn tror jeg de fleste har det.

Og jeg tror skuffelsen legger seg rimelig raskt for de som ikke for svar. Tilbudet og mulighetene her er jo enorme:-)

Skjult ID med pseudonym Mørkeblond to. 28 april 2011 22:55

Har også fått hjerter i det siste fra flere interessante jenter, og når jeg da sender en melding tilbake så gidder de ikke å svare. Hva er meningen å merke noen interessant og deretter la være å svare på meldinger fra de man synes er interessante??

Skjult ID med pseudonym R2_D2 to. 28 april 2011 23:01

Får svar på 90% av mailene jeg sender her på siden, jeg. Men så spammer jeg ikke mail ut til alt og alle heller, da.

Skjult ID med pseudonym 69 to. 28 april 2011 23:01

Jeg får ikke svar av mange jeg sender brev til. Men jeg mangler sikkert sjarm og ikke er jeg særlig pen heller :-) Bare en helt vanlig fyr som er snill og grei.
Ser at flere av jentene her inne også var å finne på møteplassen for en 5-6 år siden. Mulig de får sin tilfredstillelse av å være VIP her...

Skjult ID med pseudonym Knarfen to. 28 april 2011 23:03

Til dere som aldri får svar: Bare send meldinger til de som faktisk har besøkt profilen deres. Da stiger svarprosenten noe :)

Hvordan få folk til å besøke profilen. Vel - sørg for å bytte profilbilde et par ganger i uka, redigere profilteksten innimellom - samt besøk så mange profiler dere bare orker og se hvem som besøker deg tilbake!

Skjult ID med pseudonym Varg to. 28 april 2011 23:07

Det er jo litt slappt å ikke gidde å svare da. Det er jo tilogmed en hurtigknapp for avslag.

Men det er jo noe med nordmenn generellt da. Vi snakker ikke med fremmede og holder for oss selv.

Skjult ID med pseudonym foo to. 28 april 2011 23:11

Jeg opplever også at folk jeg prater med bare "forsvinner" midt i samtalen. Om dette ikke var interessant, så er det helt greit, men jeg må si meg enig i det at å bare si fra om at dette ikke var helt greia synes jeg faktisk hører med til vanlig folkeskikk. Det er vel her som ellers i samfunnet at det er jentene (og de veldig kjekke guttene) som får mesteparten av mailene, og at de derfor ikke gidder å svare.. Vet ikke jeg. Synes bare det er frustrerende.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 28 april 2011 23:14

Skjønner godt at ikke alle gidder å svare, jeg. Leser jo med jevne mellomrom at folk opplever å få surmaga oppstøt når de faktisk svarer negativt, og hvorfor i all verden skal man utsette seg for det? Og et ikke-svar er jo et svar det også - har hun lest meldingen og det har gått en uke uten at hun har svart er det rett inn å blokkere for min del.

(kvinne 31 år fra Sør-Trøndelag) to. 28 april 2011 23:30 Privat melding

Jeg svarer alle som har bilde på profilen sin!

Skjult ID med pseudonym Knarfen to. 28 april 2011 23:39

Det hender et par ganger i halvåret at jeg får melding fra en eller annen dame som åpenbart ikke er min type. Da pleier jeg å sende et utrooolig kjedelig svar, slik at de ikke gidder å fortsette dialogen :)

Skjult ID med pseudonym clean to. 28 april 2011 23:44

Jeg skjønner frustrasjonen din, TS. Nå har det seg sånn at det er jo åpenlyst for de guttene på forumet at jentene her inne verken svarer, er høflige og blir sinnsykt selvsikre av alle meldingene de får.

De er frekke, arrogante og SKIKKELIG bitches HELE gjengen. Alle jenter burde egentlig bare melde seg ut av sukker, SÅ ille er de altså. Jentene her inne er bare umuulige, fordi INGEN gutter får jo svar?!??!

... jeez

Jeg sluttet å svare på gutters meldinger (de som jeg ikke fant interessante, vel og merke) da jeg svarte høflig til en fyr her inne, men fikk slengt "hore", "drittkjerring" og "innbilsk" i ansiktet. Eller, via brev. Og en annen ting, er at noen sender UTROLIG lange meldinger og da blir jeg nesten bare satt ut igrunn.

Så det finnes mangfoldige grunner til at jenter ikke svarer, men dette går ikke bare på jentene ;) har sendt førstemeldinger til gutter her inne som ikke har svart overhode og det respekterer jeg. Da går jeg videre til en som gidder å ta seg tiden til og gi meg et svar som er interessant nok til en videre samtale. Gidder liksom ikke bruke tid på å klage over noe jeg allerede vet svaret på ;)

Skjult ID med pseudonym foo fr. 29 april 2011 00:44

Jeg forstår godt at man kan gi litt faen etter å ha fått noe sånt i fleisen når man prøver å gi et hyggelig avslag, det er bare utrolig kjipt at det "går ut over" oss andre, forholdsvis hyggelige og oppegående menneskene her inne. Misforstå meg rett, det er ingen menneskerett å få svar på noe som helst, men det hadde vært hyggelig.

Akkurat det med lange meldinger har jeg egentlig merket selv. Jeg er kanskje en av de som skriver litt lenger enn folk flest, for å drive med småprat og 3-4 setninger fram og tilbake har jeg virkelig ingen interesse av. Da skal man i så fall være JÆVLIG god til å skrive om man skal lære hverandre å kjenne noe særlig. Det er dog påfallende at en del av de jeg har pratet med har blitt litt stille når jeg har sendt lengre meldinger, og det er slettes ikke umulig at det har en sammenheng. Er det virkelig så ille å få en melding med litt mer innhold enn fire linjer om hva man gjorde i går, altså? Jeg klager ikke, jeg er oppriktig nysgjerrig. I så fall burde jeg vel holde litt mer kjeft enn det jeg gjør.

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 29 april 2011 01:14

Må bare si meg enig med clean lengre opp her: Etter at jeg har fått sure svar på standardavslag så velger jeg som regel taushet om jeg ikke er interessert. Har vært her inne over 1 år nå *grøss*, og har vel blitt skjelt ut av 1/3 av de jeg har sendt standardavslag eller personlig avslag til.

(mann 37 år fra Oslo) fr. 29 april 2011 01:24 Privat melding

Personlig så har jeg ikke noe problem med: ikke svar = ikke interessert.
Enkel og grei måte å finne ut hvem som er hvert å satse på, men det som ER irriterende er når jentene svarer og dere sender mld fram og tilbake et par ganger også kutter hun kontakten...

Så klar er det mulig at de trenger litt ekstra tid på å bestemme seg på, men for en som meg som prøver å holde meg til en å snakke med av gangen så blir jeg litt lei av å rykke tilbake til start (og ikke minst litt skuffet over å miste kontakten med deg;)

Skjult ID med pseudonym illusion fr. 29 april 2011 01:57

Om jeg ikke får svar lar jeg det gå. Men jeg må si meg enig i at det er forunderlig at jenter gir hjerter for så å ikke svare. Hvilket jeg har opplevd et par ganger.

En annen ting, angående det å skrive til de som klikker seg inn på profilen din: Jeg synes det er få som klikker seg inn, jeg har sånn 285 på 10 måneder eller noe sånt (og vil si jeg er over snittet pen) Er det et merkverdig lavt antall? Personlig klikker jeg meg inn på mange profiler, profilbildet spiller ikke så stor rolle, da folk kan se helt forsjellig ut på de andre bildene (om enn i virkeligheten). Samt at profilteksten er av stor betydning.

Skjult ID med pseudonym clean fr. 29 april 2011 08:07

Observat1, du gir jo uttrykk for å hate kvinner generelt! Hva i all VERDEN gjør du på en datingside når du klager over kvinner til enhver tid?

foo; Selvfølgelig, du må gjøre det du er komfortabel med. Du trenger overhode ikke tilpasse deg etter noe her inne, fordi det er jo det som vil funke for deg i senere tid. Da finner du ikke en du trenger å "small talke med" for å få en connection. Men det er noen jenter som kanskje blir litt satt ut hvis de får en veldig lang melding som er utdypende om deg selv, og at du prøver å presse alt inn i én melding. Det som skjedde med meg, og jeg måtte takke for den lange meldingen, men at vi ikke passet.

Men lykke til videre! :-)

(mann 33 år fra Oslo) fr. 29 april 2011 08:11 Privat melding

Men er det et slags morbid behov menn som ikke har særlig eller lite omgang med kvinner har, å bli avvist skriftlig på papiret slik at de kan grinerunke mens de bruker tårene som lubrikasjon og tenker "it hurts so good" osv.

Jeg ser på det som et overgrep mot en person å tvinge frem en avvisning og det burde jo være mulig å anmelde det?

Skjult ID med pseudonym Faenskap fr. 29 april 2011 08:41

Det mest tøvete svaret som kommer her er når noen sier: "hvorfor skal jeg svare? Er det en menneskerett å kreve svar?"

Det er samme type mennesker som har vokst opp i en dårlig familie med elendig oppdragelse. Jeg har klart å lære meg at jeg svarer alle og enhver. Stillhet fører til usikkerhet, men det driter en hel del jenter her inne i.

Og det er samme type mennesker som ikke gidder å rydde opp handlevognen sin på butikken og mener det er den ansatte sin jobb å rydde etter deg.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 29 april 2011 08:50 Privat melding

Nei det er det ikke, om en jente ikke svarer kan det hende at hun rett og slett ikke har evnene til det.
Det er ikke alle som kan skrive ja..noe som helst, det er mange jenteprofiler som er helt tomme og jenter som har vært i forhold siden de var 14år med eldre gutter med svært lave kognitive evner og dermed har de aldri fått utvikle seg...de har stått helt stille.
Ville du krevd svar fra en 14åring om voksne spørsmål? Eller hva om jenta rett og slett er tilbakestående/autist? det er heller ikke unormalt, hvordan skal hun svare noe vettugt da?

Skjult ID med pseudonym katte fr. 29 april 2011 08:56

Men slike er det vel heller ikke lov å være borti? :)

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 29 april 2011 09:00

det er jo nesten typisk norsk å stemple en gruppe pga at man har hatt en par negative opplevelser med dem.

damer her inne er superflinke til det, de sier det selv, opplevde et par ganger å få kjipe post tilbake fra noen jeg sendte en avvisning til, så da kan jeg like greit slutte å gjøre det til alle som sender meg mail, siden de er sikkert helt like de også og kommer bare til å kalle meg hore og alt mulig rart.

greier man å bruke hodet så ser man at hvis du har mottat 100, eller kanskje 1000 brev her inne, og et par, ja kanskje sp mange som 10 stk har vært kjipe når de får avslag, så er det fortsatt bare 1% av de som har sendt deg mail som ikke takler der..

typisk norsk ja..

Skjult ID med pseudonym Maggs fr. 29 april 2011 09:59

Det er jo en ukultur her for å ikke svare, når jenter som står under "profiler med svargaranti" ikke svarer en gang.

Ikke at mangel på svar holder meg oppe om natten, men man undres jo i ny og ne. Oppfordrer TS til å heller blokkere de som ikke svarer, da får man en litt mer oversiktlig matchliste;)

Skjult ID med pseudonym illusion fr. 29 april 2011 10:35

Det er egentlig ganske simpelt. En middels pen jente vil sannynligvis få ca 10 henvedelser(hjerter, flørtebrev, brev) hver dag (trolig en underdrivelse, men la oss si det). I løpet av en måned har hun da fått ca 300 henvendelser. En middels pen gutt vil kanskje få 1 henvendelse per dag (trolig en overdrivelse). Sånn utseendemessig er balansen svært skjev her inne, det er i hvert fall mitt inntrykk. At ikke jentene svarer kommer av det høye antallet henvendelser.

Hvor mange henvendelser de aller peneste (ut i fra profilbildene, som selvfølgelig kan lyve ekstremt) må være helt hinsides. Jeg tipper det er noen her som har mellom 500-1000 henvedelser i løpet av en måned om de er veldig aktive, hvilket mange er.

Skjult ID med pseudonym Praetor fr. 29 april 2011 10:53

@JamesJ,

"...å bli avvist skriftlig på papiret slik at de kan grinerunke mens de bruker tårene som lubrikasjon og tenker it hurts so good osv."

Hehehehe, du er en kilde til gullkorn mann! Hadde vi hatt signatur på sukkerforumet skulle den der blitt saksa rett inn som sitat.

Skjult ID med pseudonym foo fr. 29 april 2011 13:21

@clean Takk for tilbakemeldingen. Jeg vil understreke at jeg skriver ikke lange meldinger for å fortelle alt om meg, jeg er mer av personen som kan klare å bruke 5000 tegn på å fortelle om en bisarr hendelse på jobb eller hva det nå skulle være. Hadde jeg overlasset vedkommende med nye spørsmål eller alt for mye informasjon så kan jeg forstå mangelen på svar, men det er kun snakk om at jeg skriver mer utfyllende enn andre. Det har kanskje ikke så mye å si?

(mann 33 år fra Oslo) fr. 29 april 2011 13:34 Privat melding

@Praetor - Hehe typisk sånn fyr som spør masse spørsmål om exen til dama han treffer, ser han et bilde fra en ferie med de to sammen sier, likte du det? did he fuck you? good? you like that? it hurts soooo goood.

Skjult ID med pseudonym girly fr. 29 april 2011 13:57

Skal være helt ærlig:)Jeg gidder ikke å svare på alle meldinger og svare på de samme spørsmålene hele tiden...

Skjult ID med pseudonym katte fr. 29 april 2011 14:02

@girly, bruk standard avslag eller ha standardsvar og klippe-lime :)

Skjult ID med pseudonym lilli ti. 3 mai 2011 22:08

Ok,det kan virke uhøflig å ikke ta seg tiden med å svare tilbake
men på den annen side-forestill deg at du har skrevet til 5 jenter og alle skrev tilbake:
-ikke intressert
-beklager,du er for gammel
-nei.jeg liker høye/lave...osv.. menn
-du er nok ikke det jeg er ute etter
-nei desverre..
Tenk deg hvordan dette føles?
Hvis dette var noe du hele tiden fikk i innboksen din..
Ville ikke din selvtillit fått et ganske stort knekk?

Er det da ikke bedre med ...ingen svar..
Er ikke det lettere å skulle bare glemme da og gå videre...

Jeg tenker iallefall sånn og jeg synes ikke noe om å såre folk og skulle gni avslaget inn..

Ang.hjerter så må jeg innrømme at jeg innimellom "surfer"her inne og da hender det at jeg setter inn et hjerte eller flørtemelding for mye..dvs uten egentlig å være så intressert.

Men ta det heller positivt-en kortvarig attraksjon:-)

Skjult ID med pseudonym tja ti. 3 mai 2011 23:27

Jeg forstår heller ikke disse energityvene som sender hjerter og ikke svarer på den første meldinga du sender dem etterpå.

Men jeg forstår veldig godt at en attraktiv jente ikke har tid til å svare på alle henvendelsene hun sannsynligvis får. Jeg svarer de jeg ikke er interessert i, men ca 1-2 i uka er anderledes enn 10-50 hver dag. Vær ærlig gutter: hadde du fått 50 mail i uka hadde du da gidda og svart de 30 du var minst interessert i?

Skjult ID med pseudonym nini ti. 3 mai 2011 23:38

yes, det med hjertene er rart, gutter gjør også det. Også lar de vær å svare hvis de ikke er interessert. Som flere over her, har jeg og prøvd meg på høflige og vennlige avslag og fått skikkelige drittmeldinger tilbake. Det gidder jeg bare ikke. Bare hev deg over det Joda og gå videre:)

Skjult ID med pseudonym lissie ti. 3 mai 2011 23:40

Hvorfor ta på vei for at folk ikke vil svare?
Enig med lilli i at det må da være bedre at en som ikke vil ha kontakt med deg
i stillhet forbigår deg enn å skulle forklare hvorfor.

Ofte så er det ingen stor "feil" man har å pirke på men det er som oftest det at
utseende som ikke appellerer eller en tekst som er intetsigende og platt.

Istedet for å angripe jentene for at de ikke svarer -tenk heller konstruktivt:
Hva bør jeg forandre?
Er det noe med min strategi for konktakt?
Eller bør jeg endre profilen min?

Skjult ID med pseudonym tom_tank on. 4 mai 2011 21:32

@lissie litt underlig svar du kommer med der.
Uten noen form for feedback, annet enn stillhet, er det vanskelig å vite hva man evt. skal endre.

Og jeg vil si det er mye bedre med et avslag, om enn bare "sorry, ikke interessert", da vet du ihvertfall at meldingen har blitt mottatt og lest. At du har blitt veiet og funnet for lett får være så, men du har i det minste fått en respons.

Om du skulle være så heldig at du får en begrunnelse vil den også gjøre det lettere for deg å finne ut hvordan du ikke skal gjøre ting. Om det er at du har skrevet en melding med for mange feil, vært for selvsentrert, ingen sammenfallende interesser eller tilsvarende er det noe å gripe tak i. Om beskjeden er at du er for høy/lav er det ikke så mye du kan gjøre, utenom kirurgiske inngrep, og det er vel å ta ting litt langt ;)

Skjult ID med pseudonym Lene on. 4 mai 2011 23:30

Poenget var jo at det var ikke noe spesielle feil.

Stort sett handler det om utseendet ..og det er da ikke noe hyggelig å få svar tilbake på.
"Jeg finner deg ikke tiltrekkende" eller desverre ,ikke min type".

Denne feedbacken er da ikke til noe nytte annet enn å virke ødeleggende for en persons selvtillit.

Jeg selv kan si at i 8-10 tilfellene jeg ikke svarer tilbake så er det fordi jeg ikke likte utseendet på typen.

Skjult ID med pseudonym camilla on. 4 mai 2011 23:38

Ja det er stort sett så enkelt!
Utseendet er det som oftest gjør at en type ikke er "intressant" og ergo ikke får svar!

Beklager gutter men vi jenter er ganske enkle av og til vi også!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 4 mai 2011 23:41

Jeg gidder selv ytterst sjeldent å sende et svar til jenter som tar kontakt med meg, men som jeg ikke er interessert i. Så det er ikke bare jentene som ikke svarer. Dumme meg pleide alltid å gjøre det før, men jeg har nå lært av jentene her på Sukker at det gjør man bare ikke, så jeg har sluttet jeg også.

Skjult ID med pseudonym Tralala on. 4 mai 2011 23:46

Det er ikke noe galt i å svare hyggelig tilbake selv om man ikke er tiltrukket av den andre personen. Jeg har fått sånt svar og det setter man som mann stor pris på. Mye bedre det enn å bli oppgitt over at damer ikke svarer på meldinger. Jeg har også gitt ordentlig svar tilbake til en hyggelig dame og det satte hun også pris på. Folk har forskjellig smak, sånn er det bare. Hvis dere ikke har prøvd å svare hyggelig med avvising, så prøv det ut, dere vil bli overrasket.

Skjult ID med pseudonym Jenta on. 4 mai 2011 23:52

Jez.....dette er en nettdatingsside!
Her er det snakk om å komme i kontakt med folk du muligens kan etablere et forhold med..
så å bruke masse tid på å sende høflige avslag..hva er poenget med det?
Ta et hint..og beveg deg videre!