Alle innlegg Sukkerforum

hjerter, meldinger...det evige problem

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Oslo) ma. 22 jan. 2007 22:34 Privat melding

Har da lagt inn en profil her og vimset litt rundt på diverse profiler. Lurer på om det fortsatt er gutta som må ta kontakt for at det skal bli litt action... Hva skriver man egentlig i den første meldingen? Er jo dumt å skrive en hel avhandling hvis jenta overhodet ikke er interessert. Mye bortkastet arbeid for å si det sånn :-) Forventer vel ikke at supersjekkerne skal avsløre hemmelighetene sine men mottar gjerne tips både fra gutta og jentene...

(mann 48 år fra Oslo) ma. 22 jan. 2007 22:53 Privat melding

Fatt deg i korthet og vær saklig! Avhandlinger har en tendens til å bli langtekkelige.

Skjult ID med pseudonym litje ma. 22 jan. 2007 23:10

Neida, avhandlinger kan være ålreit det, bare de er spennende!! Og passer jenta. Men skjønner at man ikke gidder det hver gang. Det er vel greit å si noe om seg selv som man tror passer jenta i profilen. Går an å legge inn litt sjarm og humor også?! Passer på meg ihvertfall. Og jeg er jente.

Skjult ID med pseudonym veteran ma. 22 jan. 2007 23:15

Klart jenter vil ha avhandlinger.
Jenter vil helst ha avhandlinger i ukesvis.
Før de går lei, og legger på røret.
For du er ikke lenger deres type.

Gutter;
vil ikke jenta møte deg etter 3-4 meldinger, kommer hun aldri til å ville møte deg. Et gratis tips fra veteran.

Skjult ID med pseudonym Mikkel Rev ma. 22 jan. 2007 23:29

Vel, jeg er av den oppfatningen av at de flotteste jentene får så mange meldinger at de ikke klarer å svare på alle selv om de kanskje vil. Da gjelder det å skille seg ut:
1 Bud: Les profilen hennes nøye og plukk opp noe du kan skrive om som dere har felles.

2 Bud: skriv til flere for å øke sjansen for svar.

3 Bud: sjokker, overask, vær ydmyk, vær annerledes, sofostikert, mystisk, etc...

4 Bud: Finn ut hva som fungerer for deg, og fortsett med det.

5 Bud: Vær tålmodig og ikke mas. Jenter liker også å føle at de kan velge fra øverste hylle (tro det eller ei;-)

6 Bud: Forsøk på å få de til å være med på MSN, telefonnummer, eller enda bedre; en uforpliktende Cafetur.

Skjult ID med pseudonym litje ma. 22 jan. 2007 23:39

Fordi enkelte jenter får mange meldinger så må man faktisk kanskje gi jentene flere meldinger enn 3-4 før de vil være med ut. Det finnes et liv utenfor dette her også. At man ikke vil møte gutten med en gang behøver IKKE å bety at man ikke vil. Alt er ikke sort og hvitt, veteran. Vi er alle veteraner i kjærlighet. Dette bør da ikke være et samlebånd??

Skjult ID ti. 23 jan. 2007 01:03

Hei veteran!
Snakk for deg selv, jeg vil ikke møte noen etter bare 3-4 meldinger.....syns det var et usannsynlig dårlig råd til å komme fra en veteran!!!

Skjult ID med pseudonym Påfugl ti. 23 jan. 2007 02:28

Avhandlinger er ikke sexy! Hold deg unna de. Tro meg, hvis det er en ting jenter sitter å kakler og ler av når de har jentekveld, så er det alle tufsene som gjør så mye rart for å få oppmerksomheten deres. Og en av de dumeste tingene gutter gjør er å sende lange avhandlinger om seg selv på første mail. Faktisk så burde du spare så mye av deg selv som du kan til det første møtet deres. Istedet bør første mail være kort og interessant. Gjerne krydret med litt humor.
Poenget med første mailen er bare å få samtalen igang. Ikke noe mere. Gi henne en krok som hun kan feste seg på. La henne få være med på å bestemme samtalen. Og ikke press henne for å møte deg for fort. Hvis du gjør det riktig, så er min erfaring at da vil de gjerne møtes tidligere enn hva de vanligvis ville. Kan ofte hende etter 3-4 meldinger som veteran skriver ovenfor.
Du må bare skille deg fra resten. Hvis du ser på profilene til andre, så ser du at nesten alle sammen er mer eller mindre like. Tørr å vær annerledes. Du risikerer da å få færre treff, men de du treffer er som regel mye bedre for deg, enn om du skal chatte ned halve Sukker.
Eksperimenter. Behold det som virker, og kast det som ikke virker. Lykke til!

(mann 51 år fra Oslo) ti. 23 jan. 2007 21:38 Privat melding

Se her ja...mange forkjellige tips... tydelligvis stor aktivitet på sukker sine sider om dagen. Og jammen resulterte det ikke i ganske stor pågang på profilen min også :-)

Skjult ID med pseudonym jente ma. 5 feb. 2007 16:01

Jeg liker meldinger med litt info om den som skriver og noen spørsmål. Jeg liker ikke de som sender et hei og ikke har skrevet noe på profilen heller. Har du en god profil trenger du ikke sende så lange første-mailer.

(mann 46 år fra Troms) ma. 12 feb. 2007 19:10 Privat melding

Her tror jeg det er veldig varierende hva som funker, rett og slett fordi damer er forskjellige. Men jeg har likevel min teori om hva jeg mener er rett framgangsmåte.

Selv har jeg både skrevet alt fra helt kort "hallo, står til?" til lengre avhandlinger på første mail. Ble nettopp avvist av en flott jente fordi jeg valgte det første. Hun forlangte en mer gjennomarbeidet mail for å "vekke interessen". Altså at det ikke nyttet å bare være så kort.

Men jeg heller likevel til korte meldinger fra starten. Jeg tror bilde har mest å si i begynnelsen uansett. Liker jenta det hun ser så responderer hun. Hvis ikke gidder hun uansett ikke selv om man skriver mer utfyllende. Og hvem gidder bruke masse tid på å utlevere den man er hvis man har gjort det et par ganger uten respons. Er ikke et initiativ nok - som det å ta første skritt å skrive melding - så kan det være det samme, er min mening. Jeg kommer da ikke med livshistorien min til en fremmed jente i en bar dersom jeg ikke vet at hun liker meg.

De jentene her inne som har tatt kontakt med meg har vært korte, men med et spørsmål. Da tenker jeg seff at dama er interessert. Spiller jo ingen rolle om det bare står "hei" og et lite spm. Er jenta søt svarer jeg. HVis ikke så er jo ingen svar fra meg svar nok. Slik tolker jeg det samme tilbake fra kvinnene.

P.S. Kan ikke de damene som ikke har bilde, forstå at det nytter ikke ta kontakt når man kun har bittelitt profiltekst å "lese" personen ut fra. Jeg mener det skulle bare mangle at bilder er tilgjengelig på et slikt sted som dette. Du går da ikke på byen med bind for øynene når du sjekker??

P.S 2
Og er man redd for en psykopatisk eks eller noe, så går det jo an å love bilde når man viser interesse (setter hjerte eller skriver melding). Jeg erhvertfall konsekvent på at ingen bilder=ingen videre kontakt.

Lykke til alle sammen. Sukker er jo ålreit da =)

(mann 46 år fra Troms) ma. 12 feb. 2007 20:53 Privat melding

Enig, men poenget mitt var at dersom en psykopatisk eks SKULLE være grunnen så trenger man seff ikke si at det ER grunnen, men ikke være kjipe med å sende/vise bilde til en som spør MED bilde.

Ingen har noe med forklaringen, men dersom man har en psyko eks så er det å ikke ville vise bilde å velge et av to onder (ift respons på sukker), hvor man i begge tilfeller får den andre til å lure på om vedkommende er så lite tiltrekkende at hun ikke tør vise seg frem.

Jeg tipper det er svært få pene jenter som ikke vil vise bilde for å hindre stor pågang. Men det er kun en spekulasjon fra min side.

Håper det var oppklarende =)

Uansett: Vis bilde om du vil ha respons.

ye, ye ;-)

(mann 39 år fra Hordaland) ti. 13 feb. 2007 01:16 Privat melding

Glem avhandling, hvis jenten synes du er kjekk og profilen interessant så tar hun kontakt selv om du bare sier "hei"

Men det trenger ikke være noe gale med utseende ditt eller din profil får du ikke svar. Internettdating tar mye tid og ikke alle føler overskuddet til å svare alle..

:-)

(mann 44 år fra Buskerud) fr. 23 feb. 2007 10:10 Privat melding

Hmm godt og høre og se at det er flere som lurer på hva i svarte en skal skrive for og bryte isen...
Prøv med humor også så kansje det rekker!!!!