Alle innlegg Sukkerforum

Oh noes... dreit meg ut big time

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym clean sø. 1 mai 2011 19:59

Var på byen i går. Traff på en kollega jeg har blitt veldig glad i, og samtidig har litt av den betatthetsfølelsen for. Etterhvert som vi drakk og kosa oss, kom det tydeligvis fram at jeg har følelser for han. Og jeg begynte å gråte, fordi han har dame.

Nå har jeg en liten klump i magen for å dra på jobb i morgen. Se ansiktet hans... håper han kan le av det, men regner med at han tenker at jeg har følelser for han. Man sier jo ikke noe som ikke er sant?

Hvordan ville du reagert i en sånn situasjon, og hva burde jeg gjøre?

(mann 37 år fra Østfold) sø. 1 mai 2011 20:01 Privat melding

Spøk det bort med å spørre om han har en bror?

Skjult ID med pseudonym MrAsshole sø. 1 mai 2011 20:07

Hvis du tar det opp og ler av det, så vil nok han lett le med... Hvis du derimot er ukomfortabel med det og unnvikende, så ville jeg tro at det er vanskelig for han å vite hvordan han skal ta det. Da kan det fort bli klamt.

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 1 mai 2011 20:10

"Hei kjekken. Jeg regner med at du har hatt tid til å tenke deg om og er klar til å gifte deg med meg nå?"

Skjult ID med pseudonym Mangelvare sø. 1 mai 2011 20:13

@Malinka: Good one

Skjult ID med pseudonym clean sø. 1 mai 2011 20:13

Haha, Malinka! :D

Han har faktisk brødre. Han ene sendte meg melding istad og spurte om formen var bra. Han var nemlig med kollegaen min i går, og utifra det jeg oppfattet var han jævlig keen på meg. Men.. feil bror :p

Skjult ID med pseudonym clean sø. 1 mai 2011 20:14

Det betrygger meg at vi har et såpass avslappet forhold og at vi ler veldig ofte av hverandre. Så jeg tror ikke det blir et problem å bare le det vekk!

(mann 43 år fra Oslo) sø. 1 mai 2011 21:52 Privat melding

Eg trur kanskje at hvis eg va han så hadde eg hatt en stor forståelse for din situasjon :) Trur ikkje han kommer til å le av deg. Kanskje dåkk berre må prate om det å bli ferdig med det? Og du må spørre deg sjøl om du virkelig vil være en "homevrecker".

Skjult ID med pseudonym clean sø. 1 mai 2011 23:25

Hvordan da, tenker du på poisoning? "homevrecker"?

Hvis du mener å komme mellom han og dama, har jeg ingen intensjoner om det. Jeg må bare legge fra meg tanken og late som ingenting tror jeg. Eventuelt si at jeg ikke husker noen ting, også le av hvor flau jeg er som ble så full.

Skjult ID med pseudonym foo sø. 1 mai 2011 23:34

For å være helt ærlig her.. Hvorfor er det så ille å bare si det som det er? (jeg føler jeg gjentar meg selv her inne..) Ja, godt mulig at det er ukomfortabelt å håndtere det, men jeg hadde heller valgt det enn å gå rundt hverandre og ha det "kleint" i lang tid. Det er da virkelig ingenting feil med at du har følelser for en fyr, selv om han har ei dame. Han burde ta det som et kompliment, det samme burde jo i prinsippet dama hans også (selv om vi vet at det ikke skjer). Det er kjipt når sånt skjer med en som ikke kan gjengjelde følelsene, men forelskelser kommer og går. Kanskje kan det at du er ærlig på det gjøre at dere kommer nærmere hverandre som venner? Et godt vennskap skal aldri undervurderes! Det eneste kritiske her er vel at du er klar på at ingenting skjer da han allerede er opptatt.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 2 mai 2011 11:46

lære av feilen din og ikke drikke for mye når du er sammen med folk du er forelsket i, men ikke burde si det til?

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 2 mai 2011 15:25

Jeg har vært dritings på fest selv, og driti meg skikkelig ut.
De fleste har vel egentlig det?

Du har sagt hva du føler for han, det kom bare ut litt annerledes enn først tenkt?

Hva med å sende en sms`der du takker for sist, og at du sa visstnok litt mer enn du ville valgt idag? Liker deg kjempegodt, men er ikke så lei meg for at du har dame idag som igår :) Lykke til med forholdet`