Alle innlegg Sukkerforum

Har du hevnet deg etter å ha blitt dumpet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym puffy ma. 2 mai 2011 01:46

Jeg er gutt og ble dumpet av en jente jeg hadde bodd sammen med i litt over et halvt år. Før vi flyttet fra hverandre tok jeg ut noen av sigarettene hennes fra pakken og puttet dem en og en i rumpa for så å legge dem tilbake i pakken. Jeg sa aldri noe til henne om det. :) Synes fortsatt det var en morsom hevn, flere år etter. "Kiss my ass", liksom. Hihi...

Skjult ID med pseudonym ceca83 ma. 2 mai 2011 01:50

Hahahahaha:-D Shit ass:-D

Skjult ID med pseudonym Fjordland ma. 2 mai 2011 04:10

Hun sitter vel muligens et eller annet sted og ler seg ihjel vel vitende om at hun gjorde det samme med tannbørsten din ukentlig gjennom hele forholdet. Hvem vet...

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 2 mai 2011 08:20

Herregud så barnslig... trodde ikke det var mulig å synke så lavt..

Skjult ID med pseudonym isterbaby ma. 2 mai 2011 09:09

He-he! Syns den var morsom!

Selv har jeg ikke hevnet meg på noen som dumpet meg. Men det var en god idé. :D

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 2 mai 2011 09:41

Flau lesning!

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 2 mai 2011 11:23

Ikke vær så krampeaktige voksne nå, er man blitt dumpa så sitter man med ting man vil få ut, synes dette var artig som bare det og det gikk heller ikke utover noen!! :-D

Forøvrig; det dem ikke har vet, har dem ikke vondt av ;-p

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 2 mai 2011 11:32

Å gjøre noe sånt mot en som hadde betydd mye for meg, ville vært fullstendig utenkelig - helt uangengig av hvordan det ble slutt og hvorfor. Jeg kan med sikkerhet si at en person som reagerer på en slik måte ikke er noe for partneremne for meg.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 2 mai 2011 12:05

Er dette sammen person som følte du var like betydningsfull for han, som han var for deg, at han fant seg ei annen ei bak ryggen din?

Man vil jo uansett aldri få vite om en person har gjort noe slikt når man treffer noen, forøvrig sier nok en slik hendelse ekstremt lite om helheten til en person.

Skjult ID med pseudonym Analytics ma. 2 mai 2011 12:28

Personlig vil jeg si at en slik liten hendelse sier temmelig mye om en person.

Er litt derfor en manns skovalg er av så stor betydning. Kvinnen tenker at denne lille detaljen - skovalget, og hvordan de er stelt - forteller det meste om mannens evne til å ta kloke avgjørelser om viktigere ting. Hvordan han steller med skoene sine kan gi en indikasjon med hvordan han steller med det meste annet, som for eksempel henne i et forhold.

http://www.ehow.com/how_5101878_tell-man-his-shoes.html

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 2 mai 2011 12:35

Ikke enig, Taz. En slik hendelse og reaksjonsmønster sier mye om helheten til en person.

Man kan ikke vite om en person har løyet og bedratt eller ranet banken heller når man møtes. Det er ikke poenget. Du og mange andre synes dette er morsomt. Da er humoren vår grunnleggende forskjellig og vi passer nok ikke som par. . Å være bitter og ville hevne brudd er uattraktivt uansett hva den andre måtte ha gjort.

Jeg har da opplevd både brudd, løgn og svik, men å skulle hevne meg på noen jeg har vært glad i på en "bæsj, tiss promp"-måte som dette, er langt under min verdighet. Rett og slett. Hevn er i seg selv en uting. Men om dette er TS sin måte å få ting ut av systemet på, så vær så god. Det hadde ikke fått meg til å føle meg bedre, bare verre. Men vi er forskjellige...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 2 mai 2011 12:37

Skovalg? Sweet lord jesus. Jepp. Det forteller ueeeendelig mye mer om meg enn noe annet. Høres litt ut som, en svart katt krysset veien foran meg i dag, best å være forsiktig. Tipper du pusser skoene dine veldig jevnlig. Ser for meg replikkvekslingen:

@DamaTilAnalytics: "Kjære, skifter du bleie på poden?"

@Analytics: "Nei, jeg er opptatt med å polere skoene mine."

Skjult ID med pseudonym Analytics ma. 2 mai 2011 13:16

Når man treffer noen man ikke kjenner fra før danner man seg automatisk et førsteinntrykk. Man finner ut om dette er en person man er tiltrukket av.

Blant mange, mange ting er hvordan personen er kledd og stelt en viktig komponent. Skoene er faktisk spesielt viktige for kvinner. For de kan "lese" mye utifra dem - ref linken over for noen eksempler. Det er lettere å se slitasje og dårlig stell på skoene enn de fleste andre plagg. Og hvordan passer det hele stilmessig? Selv om alt det andre er på plass - han ser ren og pen ut osv - kan skoene crashe det hele.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ma. 2 mai 2011 13:20

Wow. Selv jeg er ikke SÅ barnslig. Og uansett... Hva er poenget når hun ikke vet om det...?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 2 mai 2011 13:41

Jepp. Noen tiltrekkes av forfengelighet, andre vet at det sier fint lite om kognitive evner, og kapasitet for omtanke og omsorg.

En partner vil alltid sette pris på at du tar deg godt ut, men koblingen du gjør til personlighet - er bare way off.

Skjult ID med pseudonym Vår ma. 2 mai 2011 14:18

hmm enig i at dette nok var litt vell "bæsj-tiss-promp" handlemåte...men men vær sin greie selv kunne jeg aldri funnet på noe sånt mot noen jeg har vært glad i :P

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 2 mai 2011 14:21

Det er vel bare å konstatere at barnehagen har fått en betydelig høyere "aldersklasse".......

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 2 mai 2011 14:23

VoksenMann. Ikke bli frustrert over det med skoene. Det er ikke utslagsgivende. Men når det er sagt... min far lærte meg tidlig å sjekke skoene fordi skoenes tilstand sier noe om personligheten. Du liker nok ikke å høre det.

Har en fyr en flott personlighet så ser jeg alikevel på skoene... men det har aldri vært utslagsgivende. Det stemmer alikevel ofte med rot og uryddighet hjemme . Sad to say so...

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 2 mai 2011 14:28

Ehm... Snakk om 5 år i huet...

Hadde min ex reagert slik, hadde jeg hengt han ut med alle hans feil og mangler foran familien hans.. Og jeg hadde blitt trodd. Lett.... Og han måtte ha levd med skammerke for familien sin, og jeg hadde tenkt at bakterier fra ræva hans er ikke i nærheten av alle de rævbakteriene (og andre ekle ting) som finnes i det offentlige rom som buss, trikk, bane, dører, rulletrapper, seter, saltbegere.. osv osv..

Hevn for å bli dumpet er bare tragisk... Hevn for ren og skjær onskap/Idioti derimot... Den er ganske bra..

Skjult ID med pseudonym dante ma. 2 mai 2011 14:29

"Kiss my ass", liksom. Hihi...

Det kan jo være at hun skjønte hvor barnslig du var?

hihi?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 2 mai 2011 14:37

@Fløyel

Jeg har alltid likt sko. Når jeg var 25 var jeg et rotehue uten like. Så bomba ut hjemme hos meg, men skoene var alltid tipp topp. Nå er jeg 38, og hater å ha det rotete. Støvsuger, vasker og rydder jevnlig. Jeg er fortsatt opptatt av sko. Prøvde sikkert 70 par sist jeg kjøpte meg "litt finere sko", før jeg var fornøyd. Synes det er et stort element av overtro å tillegge slike detaljer betydning, og tro at det sier så mye om noens personlighet. Alt fra topp til tå sier noe om personligheten - men at du skal kunne lese ut noens intelligens eller omsorgsevne ut i fra fottøyet. Give me a break.

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 2 mai 2011 15:00

VoksenMann...

Sko, intelligens og omsorgsevne har ingen korrelasjon:-) Sko og rot derimot. Og rot og egenomsorg har kanskje en korrelasjon.?.. mulig jeg er på viddene nå.

Uansett. Jeg tok meg i å se på skoene til den siste jeg har vært på snart 3 dater med. Ja jeg gjorde det. Skyt meg ikke av den grunn.

Og sistemann jeg var hodestups forelsket i var et rotehode uten like. Men hva gjorde vel det så lenge jeg kunne " catched a granade for him" :-)...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 2 mai 2011 15:09

Hehe, greit. Jeg skal ikke skyte deg :) Du sier selv det ikke er av avgjørende betydning, da får det vel være greit. Blir bare litt oppgitt over "...forteller det meste om mannens evne til å ta kloke avgjørelser om viktigere ting...". Personlig tror jeg heller ikke det er noen stor sammenheng mellom sko og ryddighet, men hvem vet - kan jo hende jeg tar feil.

PS* Jobbet også med en som var veldig opptatt av sko, mann. Han var ikke spesielt opptatt av å ha det ryddig hjemme, og hadde heller ikke noe superryddig liv forøvrig.

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 2 mai 2011 15:15

.... og en liten digresjon forøvrig...han jeg nevnte som rotehue var veeeeldig opptatt av mine sko;-) if you get my point

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 2 mai 2011 15:21

Hahahahaha. Skjønte vel at du var bra for ham :) Med mindre du tenker på sko på soverommet da :)

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 2 mai 2011 15:23

;-) bra var det uansett;-)

og ikke hevnet jeg meg på ham etterpå heller ( for å komme tilbake til den opprinnelige tråden her)

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 2 mai 2011 15:35

Jeg har hatt en mann som var opptatt av sko. Både sine egne og andres.
Det var hans beste egenskap.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 2 mai 2011 15:37

Hvis det var hans beste egenskap, er det kanskje ikke rart du er på Sukker nå :)

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 2 mai 2011 15:39

Jupp. Jeg fant ut at der finnes et par egenskaper som er viktigere.

Skjult ID med pseudonym ærlig ma. 2 mai 2011 15:41

Jeg synes det er kult. SÅ bedriten følelse som det er å bli dumpet, skjønner at noen kan gjøre litt teite ting!

Jeg har selv opplevd å bli dumpet og ville nok gjerne at tidligere ex skal forstå at det er vondt, for deretter gi beskjed om at det egentlig er helt ok, og at livet går videre. Det gjør det jo. I håp om at ex`en skal tenke at jeg er voksen og fornuftig og snart angre. Da er jeg ferdig med han.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 2 mai 2011 15:47

Men hvordan var skoene til rotehue Fløyel??

Uansett hvordan så sier du jo selv at han var et rotehue uten like, samtidig som du var hodestupsforelsket i denne fysakken. Noe som nok engang "beviser" et poeng jeg prøver å gjenta og gjenta her inne; selv om folk sier en ting er turn off så vil ikke det si det samme som at de forkaster andre folk for det. Kjærleiken er blind, og jeg er sikker på at Binders kunne blitt hodestups forelsket i "rumpe røykern" selv om "det sier veldig mye om han som person" ;-)

Skjult ID med pseudonym mammsen ma. 2 mai 2011 15:48

Det har jeg ikke... og æsj.. har du hatt røyk i rumpa. Din ekkling!

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 2 mai 2011 16:03

Taz... skoene hans var meget spesielle... nedtråkket bak fordi han ikke gadd ta dem skikkellig på seg. Men brød jeg meg om det.... nix. Så da troppet jeg opp da, høyhelet og stilig og der sto han i nedtråkkede sko og var så skjønn så skjønn.

Helt riktig : Kjærleik gjør blind.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 mai 2011 16:36

Trekker på smilebåndet her, jeg...og tenker at SKAL det først hevnes så var jo dette en relativt uskyldig greie, da. Sånn sett. Det virker som om @puffy er veldig fornøyd ihvertfall...;-)

For meg er det utenkelig å hevne meg på noe som helst måte.
Og slik er det med den saken.
:-)

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 2 mai 2011 17:10

Hehe, Taz. Det kan vel tenkes... Men om han hadde fortalt meg dette som en god historie fra fortiden, hadde han måttet være veeeeeldig bra på andre områder. Nei, tror faktisk jeg hadde mistet lysten på ham... Jaja. Vanskelig å vite sikkert før man er i situasjonen. Men synes det er lavmål hvordan man enn vender og vrir på det.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 2 mai 2011 17:18

Apropos...
Det sier litt om produktet når en kan putte det i rumpen uten hun merket det.
Må ha det, bare må det...
Uansett...

:)

Skjult ID med pseudonym maddox ma. 2 mai 2011 17:25

Fatter knapt at noen kan mene det er slemt å "dumpe" noen. Hvis en ikke er rett for hverandre er det jo smart å avslutte forholdet så snart som mulig, slik at en kan komme seg videre med livet sitt.

Klart, det er gode og dårlige måter å "dumpe" noen på, men det er en annen diskusjon. Synes forøvring "dumpe" er et teit ord.

Skjult ID med pseudonym helene ma. 2 mai 2011 18:24

Dette må da være toppen av umodenhet!!
Dette beviser bare at hun som dumpet deg ...hadde sine svært gode grunner..
Var nok ikke første gangen du gjorde noe så ufattelig barnslig og idiotisk!

Skjult ID med pseudonym clean ma. 2 mai 2011 18:40

TS, dette er bare barnslig og umodent. Putte røyken i ræva di, som "hevn"?

Når ble det ulovlig å dumpe noen? Selvfølgelig, det gjør vondt og hvis det ble gjort på en dum måte, vil man jo ta hevn. Men det er da du skal være "the bigger person" og akseptere det! Move on, kalles det.

Vet du egentlig hvor mye bakterier det finnes i rumpa di? Og visste du at tarmgass (promp/fis som mange kaller det) faktisk er giftig om man får det fra "kjernen"? Så det at du lot henne smatte på dine tarmbakterier, er faen meg så ekkelt at jeg skjemmes over å være på en datingside hvor en eller annen rumperøyker vimser rundt.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 2 mai 2011 19:10

Nei vettu hva, det har jeg da virkelig ikke gjort. Hvorfor skulle jeg hevne meg på en jeg er glad i?

Ja, hvorfor skulle jeg hevne meg i det hele tatt?

Skjult ID med pseudonym katte ma. 2 mai 2011 19:32

Jeg er stadig imponert over at smaksforskjellen ikke ble oppdaget.
Hvis det da overhoder var noen :)

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 2 mai 2011 20:02

Nei, men har hevnet meg på en som jeg selv dumpet:) Det var for at det å dumpe idioten ikke var nok.. Og jammen tror jeg ikke han glemmer det noen gang heller;) Føltes herlig!! Noen ganger må man hjelpe karma litte grann bare...

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 2 mai 2011 20:14

Har dumpet nylig en etter vår første date. Men han oppførte seg som gentleman, jeg fikk komplimenter i tillegg og beste ønsker ....imponerende.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 2 mai 2011 21:00

Det er dumping, og så er det rævkjøring.....en rævkjører fortjener det lille ekstra. Noe sånt som TS gjorde. Ingen andre vet om det og han kan humre av det hver gang han ser hu tar en røyk.

(kvinne 37 år fra Hordaland) ma. 2 mai 2011 22:44 Privat melding

hahaha.garantert barnslig og ubeskrivelig ekkelt,men #¤%#% så tidig!!

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 2 mai 2011 22:56

Aldri følt for å gjøre noe mot eksene mine.. Hevn generelt er jeg ræva på, såfremt det ikke er mellom kompiser og faenskap på moro :-)

Skjult ID med pseudonym Kitty ma. 2 mai 2011 23:04

Håper ikke du er min ex for å si det sånn :P

Skjult ID med pseudonym Rass-mus ma. 2 mai 2011 23:51

Har allitd noen damer på gang så hvis noen dumper er det bare å ta en tlf. for neste i rekken... Det dreper alt behov for hevn. :D

(...men merkelig nok så har det vært et par eks'er som har hevnet seg på meg, uansett hvor knasende hyggelig og sympatisk person jeg er... :D )

Skjult ID ti. 3 mai 2011 01:35

Flink gutt

Skjult ID med pseudonym ceca83 ti. 3 mai 2011 02:17

Hahahaha:-D Jeg skulle virkelig ønske at det var en "jeg liker" button på disse innleggene:-D

Skjult ID med pseudonym goggeli ti. 3 mai 2011 14:21

Jeg var frisøren til x'en min, og han sluttet ikke å komme til meg selvom han hadde vært utro mot meg med 8 andre damer..

Klarte ikke å dy meg,men latet som jeg snublet i en ledning når klippen var ferdig og jeg holdt på med nakkehårene,så maskinen dro av sikkert 7 cm med hår oppover bakhodet hans.. Han fikk selvfølgelig klippen gratis, men det gjorde meg ingenting.. ;)

Skjult ID med pseudonym olaolaaa ti. 3 mai 2011 20:44

haha! Skulle likt å se den "fantasveisen"

(mann 49 år fra Troms) on. 4 mai 2011 00:45 Privat melding

Hm, synes det er tragisk å hevne seg.
ER det over så er det over.
Slik er bare livet, ikke mye å gjøre med det.

Skjult ID ma. 21 nov. 2011 09:03

Tragisk!

(mann 33 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 09:49 Privat melding

Nei, men jeg har opplevd å rusle hjem fra byen en sommernatt og der ser jeg en jente og en gammel opel.
Hun så veldig stresset og kavet ut og jeg fikk fort med meg at det gjaldt betaling til pirat taxi, da det var helt utrolig deilig å bare rusle videre.

Jenten hadde vært helt forferdelig mot meg på Videregående, spredt løgner og rykter og til og med fått meg sendt til rektor for noe jeg ikke hadde gjort, også et slags forsøk på å få meg banket opp av typen og hans venner hun hadde da.

Noen ganger så virker karma og dustene får som fortjent, så en fin liten hevn selv om hun skreik mitt navn av full hals om hjelp, hørtes ut som en stukken gris.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 09:50 Privat melding

TS:
Hvis hun allikevel aldri fikk vite det, så gikk vel hevnen strengt tatt mest utover deg som måtte gå rundt med en tjuepakning i rumpa? Ihvertfall bra for deg at hun ikke røkte pipe.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 21 nov. 2011 10:07

Haha, dette er jo fantastisk! Hvorfor har jeg ikke sett denne tråden før..? Festlige mennesker altså..

*knis* og *fnis* og alt som ligner, som jeg ikke helt kommer på.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 10:12 Privat melding

ikke gjør mot andre, der du ikke vil at de skal gjøre mot deg, var det en viss kineser som skal ha sagt for 2500 år sida...

Ikke så lett å leve etter for de fleste av oss 100%, da er det kanskje like greit å ihvertfall kutte ut en slik tåpelig form for hevn?

Tipper at det er par som taper hundretusener fordi de skilles som fiender, i forhold til når boligen skal selges, hvis det blir advokater og også hele bøtteballetten i forhold til fordeling av omsorg for barn mv.

En sånn tannbørsteepisode, avslører en skadelig måte å løse en konflikt på, og et ønske om å virkelig skade, og mulig trådstarter troller, men faktum er at det finnes mennesker som gjør sånne ting, typisk av sjalusi er det jeg har hørt om.

Skjult ID med pseudonym pølsevev ma. 21 nov. 2011 10:41

Barnehage

Skjult ID med pseudonym kv33 ma. 21 nov. 2011 10:46

Grunnen til at du ble dumpet fikk du vel fram ganske klart der gitt....
Og det med skoene, godt poeng!!

Skjult ID med pseudonym banditten ma. 21 nov. 2011 11:59

Hævn er ikke imod mine principper som så.
Jeg vil dog lægge til at hvis en person klarer at pisse mig så meget af at jeg føler et behov for hævn, så har de også fortjent det de får i allerhøjeste grad.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 21 nov. 2011 12:08 Privat melding

Jeg syntes dere anonyme er mer enn unødvendig strenge mot denne anonyme hevneren jeg...
Vi veit så lite om episoden i seg selv, kanskje mange av dere hadde hoppet over fra "fy" til "Du skule gjort noe verre!!!"... Eller så kan det var som dere sier, fyren er helt bak mål...

Det eneste vi får vite er at han blir dumpa og må flytte fra hverandre (noe som sier mer om fyren en selve hevngreia, hu var jo glad nok i ham til å bo med ham en god stund), og at han da den gang tok hevn... Alt dette er "hoved hendelses forløpet". Vi får ingen detaljer... Bruddet kan mildt sagt vært mer enn bare litt brutal

Jeg har (heldigvis) aldri hatt stygge brudd, så noe hevn på en x eller en kjæreste eller noe, har jeg sluppet...
Men jeg har en gang i livet, med ord, tatt veeeeeldig hevn på en person nær meg. Men den historien er lenger enn det noen gidder å lese, så det er ikke så nøye =D

Når alt kommer til alt, tror jeg det er naturlig for mennesker å en gang i blandt ønske seg hevn... Og Noen få ganger man ønsker denne hevnen, kan hende det er greit å bare bli ferdig med det.... Noen ganger er grunn til hevnen så stor at den ikke gir slipp før hevnen er gjort...
Det eneste som er viktig da, er å huske på at hevnen må ikke være så stor at den setter like store spør som grunn til hevnen gjorde....

Skjult ID med pseudonym MarryMy ma. 21 nov. 2011 12:38

Smålig.... På tide å bli voksen ?

Skjult ID ma. 21 nov. 2011 15:40

La jeg har en gang la en bærs i tissen hennes mens jeg peompet uten at hun merket det.