Alle innlegg Sukkerforum

Bin Landen er drept.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym WTF ma. 2 mai 2011 10:51

De har sett etter Bin landen i 20år. Så blir han gravlagt etter noen timer. hmmmmmmm

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 2 mai 2011 11:08

tenkte det samme selv, hadde vært fint med noen bilder a la che guevara sine "dødsbilder"

dessverre så tror jeg ikke at bare fordi han er død så blir det slutt på krigen imot terror, for det går ikke ann å ha en krig imot en idiologi..

men en del penger blir sikkert borte fra dem, så det er jo et pluss!

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 2 mai 2011 11:19

Obama is Osama se det på youtube

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 2 mai 2011 11:20

nei da, de har nok ikke tatt bilder, film eller DNA materiale. De dumpa han nok bare rett til sjøs......

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 2 mai 2011 11:25

Det er bortkastet penger.

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 2 mai 2011 11:59

catch and realis

Skjult ID med pseudonym eh ma. 2 mai 2011 12:05

Bilder finner du på de fleste nettaviser nå.. :)

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 2 mai 2011 12:52

Tror han fortsatt er på CAIs lønningsliste, men nå heter han Obama hussein bin usa.

Skjult ID med pseudonym Frankhj ma. 2 mai 2011 12:54

Jeg hadde håpet på at han ble kutta i småbiter og mata til kråkene...!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 13:08 Privat melding

MEN hva er konsekvensen av dette drapet?????

(mann 42 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 13:09 Privat melding

Osama Bin Laden død. Utrolig hva amerikanerne får til når Playstation Network er nede...

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 2 mai 2011 13:17 Privat melding

Ha.Mistenkelig med denne raske begravelsen, ja. Perfekt om man ønsker å late som man har drept noen, eller skjule hvem de faktisk drepte.

(mann 32 år fra Vestfold) ma. 2 mai 2011 13:37 Privat melding

Nå har det gått en rekke forskjellige rykter rundt Bin Ladens død. Det hevdes blant annet at han ble drept for lenge siden, men at USA har valgt å offentliggjøre det nå som et ledd i Obamas presidentkampanje for 2012.

Bildene som sirkulerer rundt på en rekke nettaviser er falske.

Det skumle med dette er hvordan Taliban vil reagere på det. Det nevnes blant annet om hevn. Ayman al Zawahiri er nok mannen som tar lederrollen etter Bin Laden, en mann som av mange betegnes som verre enn Bin Laden selv.

Skjult ID med pseudonym ung75 ma. 2 mai 2011 13:40

Ja, dør et spøkelse, så dukker det alltid opp et nytt. Skulle tatt seg ut om det ikke gjorde det.. Sånn vil det vel alltid bli..

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 2 mai 2011 13:48

Mr.Bins 'død' er ikke annet en et triks i et stort spill. Om han ER dø eller døde nå så vil ikke det gjøre annet enn at det blir et annet Navn(nesten samme ansikt) som må være Islams syndebukk nå.
Krigen vil være den samme og alt fortsetter som det er.(Forverre seg)

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 2 mai 2011 14:03 Privat melding

Jeg så da et bilde på tv 2 før i dag... som var noe sladdet. Var vel noen fine kulehull i venstre del av hodet!

Ja, det er ikke over enda. Det er nok av gale tilhengere. Han har nok utpekt en etterfølger!

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 2 mai 2011 16:14

Obama er Osama, Så han er ikke dø. Snakket med han fra det hvite hus for noen min siden. Han måtte bare bytte identitet for han synes ikke langt hår er inn lenger.

Skjult ID med pseudonym WTF ma. 2 mai 2011 16:16

Men hemmeligheten var for mye for Jan Thommas å bære på. Derfor vet vi det..

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 18:33

Her bomber man Afghanistan i ti år for å få fakket fyren - så finner de ham i Pakistan.

Ellers merker jeg meg at Jonas Gahr Støre er blitt for dødsstraff.

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 2 mai 2011 18:41

Håper de har drept den rette B.Laden og ikke en av hans dobbeltgjenger.
En alvorlig syk man som B.L var kanskje allerede død, hvem vet...

(mann 37 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 19:05 Privat melding

@neptun Om du virkelig tror at de har "bombet Afghanistan i ti år" for å fange bin Laden, så burde du kanskje se litt mer på nyheter. Mulig det har gått deg hus forbi, men det er altså en geriljagruppe kalt "Taliban" man kjemper mot der borte. Ta-li-ban. Burde ikke være så grusomt vanskelig å huske. Det er også en imponerende kortslutning i topplokket å si at om dødsfallet til en av verdens mest innflytelsesrike terrorister blir sett på som noe positivt, så er man for dødsstraff. Men, du skriver kanskje for å være vittig, og ikke fordi du faktisk har et poeng å komme med?

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 19:27

@onebyone
Hvis du husker tilbake til 2001, var faktisk begrunnelsen Bush benyttet for å angripe Afghanistan at han ville ta Osama bin Laden. Selvsagt var dette en vikarierende argumentasjon, store deler av det som senere skulle bli Bush-administrasjonen - Cheney, Rumsfeld, Libby, Wolfowitz, Armitage, Bolton, Perle osv. - hadde allerede i 1997 skrevet under et opprop for et angrep mot Afghanistan siden de mente det ville være strategisk viktig for å temme Russland og Kinas supermaktambisjoner. Angrepene i 2001 ga dem en gyllen mulighet. Nettopp derfor er det en smule ironisk at det stedet de finner ham, er i et land som er en såkalt "alliert i kampen mot terror".

Og du er klar over at de drepte ham selv om de kunne tatt ham til fange? Ja, du er klar over at Taliban tilbød seg å utlevere ham allerede i 2001? Når Støre jubler over en regelrett henrettelse, tyder jo det på at han ikke er så stødig som han liker å fremstå i kampen mot dødsstraff?

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ma. 2 mai 2011 19:42

Jeg så på nyhetene at Bush så på "drapet" som en seier for USA..... men forundrer meg ikke. Det er jo han som var med å starte denne krigføringen, som b.l.a igjen har ført til så mange tragiske fall blant de sivile.

Det at Bin Laden nå er tatt av dage, tror jeg bare vil føre med seg enda mer endeløs krigføring....
Jeg vil tørre å påstå at Taliban har en såkalt stålkontroll over Afghanistan, og det var jo etter at regimet ble angrepet som følge av hendelsene i NY i 2001, at de begynte å føre en krig mot styrkene som var stasjonert i landet.....

Så hva nå ?

(mann 37 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 20:02 Privat melding

@neptun
Den begrunnelsen Bush og hans administrasjon har benyttet for å starte krig har vel i ettertid vist seg å være lite holdbar, og selv om bin Laden selv oppholdt seg i Afghanistan til å begynne med så har jo konflikten der gått fra en amerikansk invasjon for å fange han til en slags internasjonal "frigjøringskamp" mot Taliban. Jeg kjenner da noen som har vært der selv i norske kontigenter, og veldig mange afghanere har minst like lite til overs for Taliban som de har for den utenlandske styrken. Det slår meg at USA har hatt rimelig grei kontroll på hvor bin Laden har vært i det siste ettersom de klarer å ta han ut i huset han bor i (et spor de fikk i fjor høst?), så det jeg reagerer på er måten du fremstiller saken på. Bush & co kan ha hatt sin agenda, men "vi" har på ingen måte bombet Afghanistan sammenhengende i 10 år uvitende om at bin Laden satt og campet i nabolandet.

Jeg må ærlig innrømme at jeg var ikke tilstede når bin Laden ble drept, så jeg kan ikke uttale meg om hva som har skjedd der. Det jeg blir fortalt av media er at han fikk tilbud om å overgi seg men valgte i stedet å skyte tilbake, men hvorvidt dette stemmer vet jeg rett og slett ikke. Det ville egentlig forundre meg kraftig om du visste noe mer (bortsett fra at SEALs-gutta visstnok hadde ordre om å drepe han).

Jeg var ikke klar over at Taliban tilbød seg å utlevere han i 2001, jeg skulle gjerne likt å vite hvorfor det aldri ble noe av. Jeg synes også det er en viss forskjell på å støtte dødsstraff av sivile kriminelle og å skyte en person (i en krigssituasjon) som har erklært krig mot landet ditt. Det går vel kanskje mer på hvordan man tolker begrepet dødsstraff.

Skjult ID med pseudonym mening ma. 2 mai 2011 20:28

Er vel på tide at våre soldater trekker seg ut

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 20:44

@onebyone
Årsaken til at de ikke ville ha ham utlevert er åpenbar. Som nevnt var Bush omgitt av folk som lenge hadde ivret for et angrep, en utlevering ville gjort det langt mer problematisk å forsvare et angrep, gjort det langt mer problematisk å forsvare utstasjonering av styrker i de tidligere sentralasiatiske sovjetrepublikkene, gjort det langt mer problematisk å forhindre russisk og kinesisk innflytelse i regionen. Den offisielle begrunnelsen var at de ikke trodde på dem, og det er godt mulig det ikke var grunn til å tro på dem, men all internasjonal kutyme tilsier at krig skal være den siste utveien - det var dette prinsippet som ble begravet i Afghanistan.

At det nå har kommet nye begrunnelser for krigen, er jeg selvsagt klar over, det ville ikke vært mulig å forsvare en slik ødeleggende krig for å få fatt i én mann - selv med USAs rulleblad, som da de drepte mellom fem og ti tusen folk i Panama for å få fatt i sin gamle godgutt Manuel Noriega, som nå hadde vendt seg mot sine tidligere beskyttere. Men nettopp det viser jo absurditeten i det hele. Ja, nå som bin Laden er drept i Pakistan, viser jo det at strategien var helt feil dersom målet var det man sa man hadde.

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 2 mai 2011 20:56

Osama Bin-Laden er død.
Men hva med resten av familien:
Marme-Laden
Sjoko-Laden
Pinaco-Laden
Hvorvardetdusajeg-Laden?

......kunne ikke dy meg;-) er i det "grunne" hjørnet i kveld

(mann 37 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 21:06 Privat melding

Var det ikke DNA fra hjernen til Pinaco Laden de brukte for å identifisere at det var Osama de hadde drept? Tror jeg leste det et sted.

@neptun
USA har definitivt gravd seg ned i en hengemyr, med tilstedeværelse i tre krigssoner. To av de skulle de aldri vært i (å gå inn i Libya synes jeg på alle måter var en helt riktig avgjørelse, får bare håpe de klarer å gjøre slutt på det snart), og det er vel problemer som den nåværende administrasjonen har arvet. Man kan jo ikke bare stikke fra heller, når man først har gått inn. Selv om det uttalte målet med å gå inn i Afghanistan var å ta Osama, så har vel den krigen utartet seg helt annerledes. Grunnene til at styrkene er der i dag er jo overhodet ikke de samme som de var når angrepene startet, hele Osama-greia har vel egentlig foregått litt sånn på si.

Jeg vet ærlig talt ikke hva som har skjedd der borte, og personlig synes jeg Pakistan virker mer enn suspekt i måten de har samarbeidet med USA på. Det verste er vel at jeg ser ikke noen ende på det heller, da Taliban vil ta over Afghanistan igjen så snart Nato trekker seg tilbake.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 21:30

@onebyone
Joda, jeg er helt enig i at USA har laget en skikkelig hengemyr, men poenget er at da hjelper det ikke med mer av samme medisin. Et land i krig vil aldri kunne utvikle et sivilt samfunn, noe som er en betingelse for utvikling av et samfunn der demokratiske og menneskerettsverdier tas på alvor.

Jeg er likevel ikke sikker på om Taliban ville fått tilbake makten dersom USA hadde trukket seg ut. For det første vil de ikke få tilbake støtten fra Pakistan og Saudi Arabia, for det andre er det som omtales som "Taliban" i vesten en hel haug med ulike bevegelser som langt fra har det samme målet. Dessuten - hvis man er avhengig av en okkupasjon for å holde Taliban fra makta, så betyr jo det at okkupasjonen aldri vil opphøre.

Tenk om USA hadde brukt ti prosent av det de har brukt på kriger siden 1999 på å bygge opp infrastrukturer i den tredje verden...

Skjult ID med pseudonym mening ma. 2 mai 2011 21:42

Bare vent, snart kommer det terrorvarsel til Norge. Allerede bombetrusler mot danske mål.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 21:43

Ikke rart det, "vi" ga jo fredsprisen til Obama.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 21:47 Privat melding

@neptun
Det er nok godt mulig du har rett i det du sier om Taliban, og jeg håper virkelig at de klarer å bygge opp et samfunn med frihet og likhet mellom kvinner og menn. Det man frykter er vel at de skal forsøke å innføre Sharia-lov i landet, og det alene er etter min mening god nok grunn til å gjøre alt for å forhindre at det skjer.

Jeg har selv bodd i USA et år, men klarte ikke mer og flyttet tilbake. Det landet er så rævkjørt av sine egne at jeg har mistet all tro på at fornuften vil seire igjen. Et mer korrupt og selvsentrert land finnes vel knapt i verden. Jeg øynet et håp med Obama, men han har blitt effektivt kneblet av spillet i kulissene. Er det ikke ganske imponerende at lederne for republikanerne har satt som høyeste mål at Obama skal fjernes fra makten, _ikke_ at befolkningen i USA skal få det bedre? Og det synes folk generelt er helt greit? Man blir nesten tom for ord..

Btw, og litt off-topic: For å løse opp stemningen litt vil jeg anbefale å se Seth Meyers fra Correspondents Dinner som var nå nettopp. Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på gudene vet hvor lenge. :D

http://www.huffingtonpost.com/2011/05/01/seth-meyers-white-house-correspondents-dinner-speech-video_n_855946.html

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ma. 2 mai 2011 22:22

Onebyone

Likhet mellom menn og kvinner tror jeg en skal se lenge etter, og det viser seg jo at vår deltakelse i Afghanistan ikke har bidratt til så veldig mye utvikling den veien..

kvinner der nede søker ikke engang om hjelp og bistand i frykt for overgrep og korrupsjon fra b.l.a politiets side.
Kjenner jeg blir så provosert når jeg skriver om dette, det er hjerteskjærende å vite at kvinner har så lite verdi i 2011......

Det hjelper lite at den korrupte jævelen til president benåder voldtektsmenn og har innført en lov der menn kan ha sex med sine koner mot deres vilje, altså ren voldtekt med andre ord. Unge jenter og kvinner blir generelt kastet i fengsler dersom de prøver å flykte, og for ikke å snakke om voldtektsofre som blir beskyldt , straffet og tiltalt for utroskap.......

Nei, veien er nok lang til den etterlengtede likheten....

Skjult ID med pseudonym mening ma. 2 mai 2011 22:28

@Vårblomst

WORD !

Skjult ID ma. 2 mai 2011 22:40

Når det kommer til kvinneundertrykkelse, er det vel store deler av østen som deler det samme synet,dessverre

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 22:48

@Skjult ID
Du er klar over at de tre mest folkerike muslimske landene i verden alle har hatt kvinnelige statsledere? Og bare ett av de tre mest folkerike kristne landene?

Skjult ID med pseudonym kit ma. 2 mai 2011 22:56

‎"I've never wished a man dead,
but I have read some obituaries with great pleasure."
(Mark Twain)

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 2 mai 2011 22:57

Ser ikke for meg at det betyr noe som helst at mannen er drept.

Skjult ID ma. 2 mai 2011 23:02

Det kan så være, men likevel er synet mange steder svært så nedverdigende . Kan bare nevne jenter som blir vannsiret i ansiktet pga mislykkede ekteskap ,små jenter som blir voldtatt ned i småbarnsalder etc.

Da Hamid Karzai ble valgt til president i Afgh i 2004, utnevnte han 3 statsråder som var kvinner. Etter 5-6 år sitter det bare en kvinne igjen i regjeringen.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 23:16

Men hva mener du er årsaken til det, da? Husk, Afghanistan var et ganske så moderne land, det, før den sovjetiske invasjonen og den amerikansk-kinesiske-saudiarabiske finansieringen av de mørkeste og mest reaksjonære kreftene på landsbygda. Så det er kanskje desto større grunn til å tilskrive krigen ansvaret? Jada, jeg vet det er in å legge skylda på religion og/eller fasttømrede kulturelle strukturer, men det avslører bare en fantastisk historieløshet.

Skjult ID med pseudonym Chillout1 ma. 2 mai 2011 23:22

Politiet melder idag at de har skutt Osama bin laden og pågrepet noen av hans slektinger. De personene som nå sitter fengslet er Osama sin mor, Marme laden & de to brødrene, Choko laden & Remu laden. Hans søster, Pina co laden ble pågrepet lørdag kveld. Nå leter de etter kusina, Sal laden & hans senile bestefar Hvorvardet jeg laden.. :)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 23:25

Oi, her sprer nett-vitsene seg raskt... Nesten som den tyske mobiltelefonen min, det, "Ich bin laden".

(mann 37 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 23:28 Privat melding

@Taz
Copy-paste fra Fløyel? Good job! :)

Mitt inntrykk er vel at det både er verre og bedre for kvinnene i midt-østen enn det vi kanskje tror. Det finnes utallige eksempler på særdeles grov kvinneundertrykkelse, mishandling og voldtekt. Var det ikke nylig i avisene om ei dame som ble dømt av retten til gruppevoldtekt? Det er vel kanskje en gammel sak, men jeg leste om det nylig. Seriøst? Hva slags pedofil sadojævel var det som kom på den lovteksten? Mye av undertrykkelsen stammer ikke fra religion, men av misbruk av religion. Det er et særdeles viktig poeng jeg vil be dere huske. Religion har definitivt sine svakheter (uten at vi trenger å gå nærmere inn på det i denne diskusjonen), men det er maktpersonene i disse trosamfunnene som bruker religionen som et middel for å utøve makt.

Samtidig er det også mange positive ting som skjer, og ikke alle kvinner har det helt forjævlig overalt. Mitt poeng er i hvert fall at jeg håper afghanerne kan klare å ta vare på menneskeligheten de tross alt besitter, og lage et samfunn hvor også kvinner blir respektert. Hvordan de skal klare det aner jeg ikke, men jeg håper.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 2 mai 2011 23:33

@onebyone
Døøø, gi meg i det minste noe jeg kan være uenig i, da... :-P

(mann 37 år fra Oslo) ma. 2 mai 2011 23:42 Privat melding

@neptun
Hmm.. Jeg setter pris på tiltaket, og prøver virkelig å komme opp med noe voldsomt provoserende og bastant her nå! Det første som slår meg er å synge Rosenborg-sangen, men jeg skal prøve å holde meg on-topic. :)

Inntil jeg kommer på noe så kan jeg bare som et eksempel nevne at min bror var med Røde Kors til Afghanistan for noen år siden, for å levere mat og vann til befolkningen der. De ble faktisk kjeppjagd og kastet stein etter i enkelte landsbyer, fordi Imamen i landsbyen hadde sagt til innbyggerne at de måtte gjøre det. Om Røde Kors kom med mat og drikke mistet han nemlig litt av makten over folket sitt, noe han overhodet ikke var interessert i. Da handler det ikke om religion eller internasjonale relasjoner, da er det kun maktmisbruk det er snakk om.

Jeg tenker så det knaker, skal prøve å komme på noe!

Skjult ID med pseudonym dantes ti. 3 mai 2011 09:29

”I will mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.”

— Martin Luther King Jr.

Skjult ID med pseudonym Vårblomst ti. 3 mai 2011 11:44

Onebyone

Ja, det å fremme håp og virkelig håpe er viktig, noe jeg b.l.a prøver å formidle i flere sammenhenger når det kommer til det daglige. I enkelte tilfeller ser jeg at håpet blir til virkelighet, men det er likevel ytterst sjeldent.....

Det tror jeg også gjelder i denne aktuelle situasjonen, med tanke på en regjerende korrupt president i spissen, som i tillegg har et veldig nedverdigende syn på kvinner : (

Skjult ID med pseudonym KEH ti. 3 mai 2011 13:54

Heldigvis har vi jo ingen problemer med korrupsjon, virkelighetsfjerne politikere og maktarroganse her hjemme..
-Verdens rikeste, med den absolutt høyeste moral, hvor alle befolkningsgrupper lever side ved side i full harmoni og trygghet og empatien kommer inn med morsmelka og full barnehagedekning. Joda vi vet jo at det er synd på de svarte barna. Raymond og Jonas viser vei og leder oss og resten av verden trygt inn i en ny tid uten CO2 eller annen urettferdighet.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 14:06 Privat melding

Det fine med slike diskusjoner er at omstridte og vanskelige temaer kan diskuteres på en saklig måte, og med reflektert argumentasjon. Det er ikke selvskryt, det er sånn jeg opplever dere.

Og av og til kommer et brødhue som KEH og stikker nesa si frem.

Vi har det FORBANNA godt i dette landet! Hva faen forventer du? At vi alle skal leve i en fantasilignende tilstand hvor Kardemommeloven råder over alt og ingen er fattige eller syke? Har du sett hvor jævlig folk har der ute i den "store verden"? Du burde rusle deg en tur i slumstrøkene i India eller i Nairobi, så kanskje du hadde fått opp øynene litt. Og prøver du _seriøst_ å kritisere oss nordmenn for å forsøke å hjelpe, forsøke å påvirke andre land til å skape en bedre verden? Mener du at om ikke Norge ene og alene kan løse alle verdens problemer, så får vi like så godt bare gi faen i å prøve og bidra også?

Det er mye som gjør meg jævlig stolt av å være nordmann. Du gjør meg bare kvalm.

Skjult ID med pseudonym KEH ti. 3 mai 2011 15:34

Traff visst noen ømme tær her :) Argumentene blir ikke bedre av at man er aggressiv og ROPER. Forøvrig vanlig brukt taktikk mot dem som tillater seg å være uenige her i bøgda.
Med de rammevilkårene vi har her mht naturressurser,-les: olje, delvis fisk, har maktpolitikerne her i landet gjort en dårlig jobb. Voldsomme inntekter har gått inn i sluket offentlig sektor og kostbare urealistiske prosjekter innen,-og utenlands.
Forbeholder meg retten til å være skeptisk til ensrettingen, arrogansen, selvgodheten og den naive mangelen på bakkekontakt blant dem som har makta.
Har dessverre ikke tid til å skrive mere nå, men jeg tror du må tenke deg litt om, onebyone. Og demp ordbruken din.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 15:50 Privat melding

Jeg har ikke for vane å rope til folk, men innlegget ditt minnet mistenkelig mye om det jeg leser fra folk som ikke ser lenger enn sin egen nesetipp. Jeg må innrømme at jeg blir voldsomt provosert av folk som ikke ser de større sammenhengene, og som benytter en hver anledning til å slå mynt på andre menneskers vanskelige situasjon. En debatt om hvilke problemer vi har her i Norge ville definitivt vært interessant, og jeg mener heller ikke at man skal ignorere interne problemer i dette landet bare fordi "andre har det verre", men jeg vil minne deg på om at dette har til nå vært en diskusjon om Osama bin Laden, Afghanistan og kvinners kamp for rettigheter i bl.a midt-østen. At jeg da oppfatter ditt innlegg som noe "upassende" i denne diskusjonen, om du forstår hva jeg mener, håper jeg du har forståelse for.

Om du vil diskutere ressursforvaltning og den generelle tilstanden i norsk politikk så foreslår jeg at du oppretter en egen tråd om det, så skal jeg gjerne være med og delta i den debatten. :) Denne gangen uten å rope også.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 3 mai 2011 16:07

synd på dei svarte barna??? alle eg har sett har vomb og fluene eter restene dei ikkje gidder å slikke vekk rundt munnen....;p

(mann 37 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 16:27 Privat melding

Du vet vel hva den store magen kommer av? :)

Det er ikke fordi de spiser så mye, det er feilernæring rett og slett. Men ja, det er synd på de "svarte barna". Sans for humor er vel ganske individuelt, men å slå vitser på sultkatastrofene som foregår er vel ganske lavmål, er det ikke? Jeg er veldig glad i politisk humor, men når jeg leser ditt innlegg er ikke ordet "vittig" det første som slår meg.. Se og lær heller av Seth Meyers:

"Donald Trump has said he's running for president as a Republican -- which is surprising because I thought he was running as a joke."

:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 3 mai 2011 16:36

ja du nevnte noken der:) deg er det verfall ikkje råd å lære av:)
stort sett tørr fakta lagt frem på ein kjedlig måte..relativ kjedlig og tørr person vil eg tru:)
som attpå til skal kommentere eit useriøst innlegg som stod for hugg på ein belærende måte

nei faen,ser ut som eg lærte litt av deg for no blei dette kjedligt:)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 16:46 Privat melding

Jepp, jeg er vanvittig tørr og særdeles kjedelig. Seriøst. Og hva er så galt med det? Jeg var ikke klar over at undertrykkelse av kvinner og barn i hungersnød skulle være et humoristisk tema, det må jeg bare beklage. Om jeg har kjedet deg nok til at du ikke gidder å kommentere mer vil jeg vel egentlig bare si som Bush: "Mission accomplished".

:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 3 mai 2011 16:55

skal nok få slengt ut av meg meir vas ein dag eg har betre tid:) så du får sitte klar med belærende ord hehe:)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 16:58 Privat melding

Den er grei! :) I mellomtiden skal jeg slå opp i ordboka og finne masse fancy fremmedord jeg kan bruke i min hardtslående retorikk.

Skjult ID med pseudonym mening ti. 3 mai 2011 18:12

Ja det er ikke rart det blir krig i verden, slik man krangler og diskuterer på dette sukkerforumet ; p

Skjult ID ti. 3 mai 2011 20:06

Enig med onebyone
Blindebukk kunne spart seg for den kommentaren ....

Skjult ID med pseudonym morgenfugl on. 4 mai 2011 09:06

Bin Laden var veldig glad i Pepsi og Coca Cola, bare sånn at vi alle vet det ; p

En av oppslagene til Dabladet.no i dag. Viktige nyheter, vel og merke..

Skjult ID med pseudonym moroklump on. 4 mai 2011 20:00

Sikker på at det ikke var solo ?

Skjult ID med pseudonym mening on. 4 mai 2011 20:10

Ikke bare det han likte har jeg hørt,det ryktes at han var veldig veldig glad i kvinner ; p

Skjult ID med pseudonym KEH on. 4 mai 2011 23:15

For ordens skyld: 'synd på de svarte barna' betyr at afrikanere altfor ofte fremstilles som stakkarer pga hudfarge her i landet. Naivt og en smule rasistisk.