Alle innlegg Sukkerforum

Lurer - angående hjerter?!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lillemy ti. 3 mai 2011 10:38

Når dere setter hjerter. Forventer dere da at "jeg" skriver tilbake?

Også lurer jeg på om noen bruker det i hytt og pine.
Et eksempel er en om satt et hos meg. Jeg valgte å sende en hilsen. Det gikk flere dager og jeg skrev igjen at jeg antok at han ikke var "nysgjerrig" likevel. Jo da. Han hadde bare hatt det så travelt. Skrev igjen. Svarte ble sjekket i går. Igjen ikke noe svar...
Hvorfor slenge ut et hjerte om man ikke har tenkt å bruke noe tid på det?

Skjult ID med pseudonym mad Inka ti. 3 mai 2011 11:21

@TS

Ja hvorfor????? Jeg antar at du kan lage en 5 retters middag og har sex etterpå med ham......og likevel har han det veldig travelt etterpå. Tja, vanskelig å se i hodet til andre mennesker. Kanskje de kjeder seg????

Men jeg tror, at noen setter hjerter fordi de ikke er superbrukere og at de venter på svar fra DEG for å komme i kontakt med deg. Fordi de kan ikke se hele profilen din uten å være superbruker, og derfor må DU svare først. Men hva vet jeg lillemy?

Og hvorfor klikker seg noen inn i en profil 118 ganger uten å ta kontakt? Livet er et mysterium ;)

(mann 35 år fra Hordaland) ti. 3 mai 2011 11:31 Privat melding

Jeg setter ofte hjerte om det er en profil jeg liker. Om de besøker min profil og kanskje setter hjerte tilbake så skriver jeg gjerne en melding. Jeg synes det er en grei måte å føle ut interesse på heller enn å sende masse meldinger. Så kan man heller bruke litt tid når man først skriver med noen. Kanskje det bare er meg som tenker rart? ;)

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 3 mai 2011 13:27

for min del så er:

nysgjerrig= potensielt interessant person, men for lite info på profilen
Interessant= interessant profil, men ikke fullt så interessant at jeg tar kontakt ennå. Men greit å ha bokmerke på de.

Er jeg veldig interessert så sender jeg mail.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 3 mai 2011 14:07 Privat melding

det er en liten forskjell på folk med abonnement og folk uten her, hjerte er den eneste muligheten til å evnt vise interesse hvis du ikke har abbo - får du da en melding har du mulighet til å svare den.

jeg er en av de som ikke liker å bruke hjerte i hytt og pine.

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 3 mai 2011 14:24

Jeg forventer ingenting når setter hjerte på noen, men det hadde jo selvsagt vært fint om jenta jeg satte hjerte på enten satte tilbake eller tok kontakt om hun kunne tenkt seg å bli bedre kjent med meg. :)

(mann 39 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 14:36 Privat melding

Jeg fikk en sånn flørtemelding her før helga... Jenta hadde en ålreit profil, så jeg sendte nå et lite svar tilbake med et par spørsmål. Så blei det helt stille gitt!

(mann 39 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 14:54 Privat melding

Bruker et gult hjerte for å huske en profil jeg liker godt jeg. Sender veldig få mailer men det er fint å kunne finne jenta igjen hvis jeg får innfall om å sende en.:)