Alle innlegg Sukkerforum

Litt som å skyte seg selv i foten..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym typisk... ti. 3 mai 2011 16:54

Syns det er litt typisk når jenter som er innom profilen min blir sure og kommer med et sånt sarkastisk svar tilbake, bare fordi jeg spør om den vanligste ting.
Noen av de har tilogmed markert meg med et hjerte. Mulig de gjør det bare for å gi meg falske forhåpninger?

Jeg kan hvertfall trøste meg med at det ikke er meg det er noe gærent med, men dem.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 3 mai 2011 17:46

Og hva er "den vanligste ting" du spør om, da?
;-)

Skjult ID med pseudonym ung75 ti. 3 mai 2011 17:47

Den vanlige tingen er vel " skal vi knulle?" :)

Skjult ID med pseudonym typisk... ti. 3 mai 2011 18:07

Vanlige spørsmål jeg har stilt er: Skinner solen på deg? Hva har gjort denne uken? Greit, det er et ganske forutsigbart og kjedelig svar, men det er vel ikke en grusom ting å spør om vel?

Skulle tro dere tror jeg er broren til Osama Bin Laden:D

Skjult ID med pseudonym typisk... ti. 3 mai 2011 18:48

Uff da! Noen skrivefeil her og der, men jeg håper jeg blir forstått uansett!

Skjult ID med pseudonym Pinky ti. 3 mai 2011 18:51

Synes ikke de spørsmålene du stiller er personlige jeg. Om sola skinner på meg kan du se utfra værmeldinga, og hva jeg har gjort denne uka....vel....mener du jeg skal utlevere alt, eller hva er det du vil vite?

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ti. 3 mai 2011 20:24

Hvorfor plage damer med dumme spørsmål @TS? Jeg hadde blitt irritert, ja.

Hvorfor skulle jeg bruke av min tid på å svare deg på banaliteter om været? Og jeg har definitivt ikke tenkt til å rapportere til noen, aller minst en nysgjerrig snok av en fremmed nettbruker, mine agerende under en uke. Jeg mener; Hva f..n har du med det å gjøre? Klarer du ikke å fylle en samtale med annet innhold, så tør jeg mene at du fortjener de avvisningene du har fått.

Forstår du virkelig ikke selv hva de meldingene du sender signalerer til mottakeren?; At du er villig til å grafse og kreve svar, men at du ikke gidder den anstrengelsen du måtte mene det er å gi deg inn i en intelligent konversasjon med henne?

Det er rett og slett ikke noe kompliment. Faktisk; I hverdagslige settinger er spørsmålene du stiller slikt tanketomt vrøvel man kan finne på å si når man ønsker å punktere en samtale eller komme seg bort fra en situasjon.

Og du synes det er rart at du får døra i trynet?

Skjult ID med pseudonym katrine ti. 3 mai 2011 23:18

Uff da! Er dette det beste du har å komme med av spørsmål?

Du bør nok finpusse litt på sjarmen og øve deg på noen nye "chat up lines":-)

Skjult ID med pseudonym typisk... on. 4 mai 2011 00:05

@heltenkelt:

Det var da voldsomt til et raseri da. Nå måtte jeg faktisk le litt her. Jeg prøver aldri å plage damer med dumme spørsmål. Det at jeg stiller spørsmål om været, det gjør jeg bare for å være hyggelig ikke noe annet. Du har helt rett. Det er tanketomt vrøvel. Hva så? Jeg forstår ikke dette sinnet!

Og jeg spør vel heller ikke slik: Kan du fortelle meg alt du har gjort denne uka???? Hvis man spør på denne måten er man en snok. Men dette er ikke meg. Jeg har aldri spurt en jente om jeg kan vite alt det hun gjorde forrige uke. Det er nok du som har misforstått litt. Det holder at hun sier: Jeg har jobbet, jeg har vært sammen med venniner osv. Det holder med et kort svar. Jeg spør ikke om detaljer.

Jeg har hatt mange intelligente samtaler med jenter både her på nettet og i RL. Jeg har spurt henne om ting som du kategoriserer som tanketomt vrøvel. Men jeg mener det bare godt. Og det har fungert mange ganger.
Jeg vet selvfølgelig at det finns viktigere og mer interessante ting å snakke om enn været. Jeg vet at det skjer alvorlige ting i Libya, det har vært jordskjelv i Florida, Bin Laden er blitt drept osv. Du har kanskje fulgt bryllupet i England med store øyne? Det bryllupet er hvertfall en ting jeg ikke liker å prate om! Så vet du det.

Men det må jo være lov å snakke om været? Og det trenger bare å være en kjapp dialog, for så å gå over på noe annet. Eller så kan man jo prate om hvor lett det er få til en krangel på dette forumet. Det er faktisk helt latterlig!

Takk for meg:)

Skjult ID med pseudonym kn4 on. 4 mai 2011 00:15

Ofte ligger det mange åpne tråder i beskrivelsen på profilen - dog noen litt skjult. Klarer du å finne disse, er mye gjort!

Er ikke så vanskelig. Da kommer det også svar i 9 av 10 tilfeller, om du satser etter noen som matcher deg - Lykke til ;)

(kvinne 38 år fra Oslo) on. 4 mai 2011 00:36 Privat melding

hahah tullete!
Synes det er helt greit å spørre om, kanskje ikke så veldig spennende men hadde svart om jeg likte profilen det kom fra:)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 4 mai 2011 00:43

Inget raseri. Bare et oppriktig svar med for meg normalt frisk hverdagslig språkbruk.

Mitt tips til deg; Skriv som du gjør i sluttinnlegget ditt her. Åpne opp for dialog. Vis hvilken stemme du har. Dropp de korte, burduse, tanketomme løsrevne spørsmålene.

Du gir selv "Hva har (du) gjort denne uken?" som eksempel på vanlige stilte spørsmål fra deg. Med mindre du forventer "Ingenting" eller "Det har ikke du noe med" som svar, så ber du henne faktisk gjøre rede for alt hun har gjort denne uken. Og hvorfor i all verden ber du henne svare på et så plumt spørsmål som ikke bare er helt ute av kontekst, men dessuten har et innehold hverken du eller hun er interessert av å snakke om? Hvorfor spør du om noe annet enn det du vil vite? Du vil vite hvem hun er, om hun finner deg interessant og om hun vil gi deg en sjanse til å få vist frem den du er.

Og hvis du allerede har lykkes med dialogen her inne, hvorfor starter du da en tråd som denne? Og hvorfor mener du at du må ha et malplassert innledningsspørsmål FØR du bytter emne? Det er sagt mange ganger tidligere i lignende tråder her på forum; Se for deg at du faktisk står ansikt til ansikt (på gaten eller i butikken eller hvorsomhelst) med den du skriver til. Se gjerne for deg at du nettopp har ringt på dørklokken hennes og at hun nettopp har åpnet døren. Da blir dialogen og innholdet i meldingene dine noe helt annet enn om du har et mentalt bilde av at du er på byen og tester oneliners i baren.

Jeg gjetter at du er ung og ganske fersk i forumsammenheng. Kanskje tar jeg like feil som du når du gjetter på temaer som engasjerer meg?

*ler*

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt on. 4 mai 2011 01:01

Og bare en presisering; Alle spørsmål du stiller med innledning "Kan" vil bli vennligere mottatt enn om du begynner med "Hva".

Eksempel; Kan du svare meg på...? Kan jeg få lov å spørre deg om....?
Kontra underforstått; (Jeg vil vite) Hva har du gjort denne uken?
Altså høflighet uten krav om svar kontra kravspørsmål.

Eller hvorfor ikke skrive det du mener; "Jeg synes det er så vanskelig å finne en god innledning på en førstemelding til en ukjent at jeg prøver meg på en utslitt frase; Hva har du gjort denne uken? Misforstå meg ikke; Jeg mener ikke å snoke eller på noen måte kreve at du gjør rede for alle detaljer. Osv. osv. ... "

Skjult ID med pseudonym Håpløs on. 4 mai 2011 13:58

Hmmm noen gode tips here, men de kunne nok ha blitt levert med en LITT mindre meggete holdning.

Bare for at første mld hadde et snev av vas og svada betyr ikke at de neste mld vil bestå av det samme...