Alle innlegg Sukkerforum

"Dette er barnet mitt"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun ti. 3 mai 2011 20:06

Okei, jeg sier det først som sist, jeg er ikke spesielt glad i bikkjer, men jeg har en viss forståelse for dem som er det. Men det virker jo nærmest som enkelte ikke har et annet liv enn bikkja, med album fylt av bikkjebilder og en profiltekst der det står mer om bikkja enn om en selv. Og for å toppe det hele, så refererer de til dyret som "barnet mitt".

Kan ikke si det akkurat gjør meg så veldig interessert...

Skjult ID med pseudonym s ti. 3 mai 2011 20:08

Men er ikke det like greit, da?

Skal de lure deg inn i noe du sannsynligvis ikke passer?

(kvinne 27 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 20:12 Privat melding

Føler meg svært truffet. Jeg har ikke nevnt henne noe særlig i hverken album eller profil her på sukker, men hunden min er babyen min :)

Vi bor sammen, bruker flere timer om dagen ute i skogen sammen og sover sammen om natta. Hun opptar mye av min tid, så er selvfølgelig veldig knyttet til henne.

Kan på visse områder sammenlignes med det å være småbarnsmor ettersom jeg ikke har den samme friheten som andre. Når jeg skal ut på byen eller annet må jeg skaffe meg "barnevakt". Så sånn er det. Babyen min er forresten verdens fineste :) (som alle foreldre syns om sine barn)

Ettersom hun er en så stor del av livet mitt er det også naturlig å snakke om henne med folk jeg evt. chatter med her på sukker...

om det er hot eller not bryr jeg meg veldig lite om

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 3 mai 2011 20:18

Poenget mitt her er IKKE å angripe hundeeiere, jeg har vært i forhold med en hundeeier selv en gang i tida, og det var ikke bikkja som kom imellom oss - ja, jeg tror til og med at den likte meg litt, den unnlot i hvert fall å drite på meg og å bite meg både her og der. Poenget mitt er at det er en del profiler som virker mer som en profil for bikkja enn for en selv. Og det er svært lite hot.

Skjult ID med pseudonym Pingu ti. 3 mai 2011 20:21

Sover sammen med hunden???

Er du er en av de som lar hunden slikke deg i munnen og ansiktet.
Urk!

(kvinne 27 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 20:25 Privat melding

yes, inni munnen er favoritten. Til tider går det lengre også...

^o)

what?

(mann 55 år fra Akershus) ti. 3 mai 2011 20:27 Privat melding

Det er faktisk en del damer som har bikkja i sengen,lar den spise av munnen sin og sleike dem både her og der,æsj tenk å kysse ei som nettopp har drevet på med "ungen" min som en del av dem kaller hunden...
Hehehehe,tenker på eks"n min og jeg som hadde 26 Alaska "unger" i hundegården... Fy f... å ha en av dem i senga ...

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 3 mai 2011 20:30

Det går faktisk an å gå ut på byen mens bikkja er hjemme, så sant den ikke er overnervøs og/eller en gnagebikkje.

Min eks hadde forøvrig bikkje og jeg ble den nye helten i huset, kan ha noe med å gjøre at det var ei tispe ;-)

Skjult ID med pseudonym R2_D2 ti. 3 mai 2011 20:32

Ja må virkelig si at de gangene jeg ser bilde av en bikkje sammen med teksten "ungen min", så begynner jeg virkelig å lure på hvordan faren så ut. Må være jentene som virkelig liker det doggystyle, dette.

(kvinne 27 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 20:32 Privat melding

Ville nok heller hatt en av de alaska hundene i senga mi enn en mann med den holdninger du har.... Shitt, når var det menn begynte å bli så fisefine?

Skjult ID med pseudonym Pingu ti. 3 mai 2011 20:33

Deilig...
Kanskje den akkurat har slikket en annen hund i ræva...
Smaske smakske ditte dutte hunden min...

Så får du et par ecoli, noe som forøvrig kan være dødelig og som barn har dødd av før.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ti. 3 mai 2011 20:58

Hunder skal være på gulvet, ikke i møblene. Senger skal være rene med hvite laken og uten pels og andre uhumskheter.

En hund som er trygg på sin leder og sin plass i flokken vil aldri ønske å klenge på sin eier utover normal glede og affeksjon. Slikking i munngiper er et dempende underkastelsesignal i hilsnings- og konfrontasjonsituasjoner. En hund som får tilstrekkelig mosjon og rett trening vil ikke ha problem med å "passe hus" noen timer.

Men selvfølgelig; Enhver dedikert dyreeier setter dyrets behov foran sine egne og finner stor glede i dyrets velbefinnende. Det er tidkrevende, og det forutsetter et ansvar og engasjement som kan liknes med det å ha barn.

En profil full av dilldall om dyr får meg også til å rygge. Ikke fordi jeg har imot dyr eller dyreeiere, tvert derimot, men fordi det er milevid avstand mellom det å se dyr som rekvisitter i egen lykke og det å drive et sunt dyrehold til dyrets beste.

(kvinne 43 år fra Akershus) ti. 3 mai 2011 21:15 Privat melding

La folk skrive hva de vil om seg selv. Greit å være ærlig! syns det er mange hyggelige hundebilder her inne og savner min som ble avlivet etter 15 års dypt vennskap sist sommer.

(kvinne 27 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 21:37 Privat melding

Jeg skjønner pingu ikke tok ironien da jeg sa at favoritten var slikking i munnen, men håper resten skjønte at dette ikke var helt serriøst fra min side... Utover det er det klart hunden min kan ligge hjemme noen timer når jeg skal ut, men om jg skal ut en hel kveld, vorse først, ut på byen etterpåog kommer hjem sent på natt er det ikke ideelt at hun er hjemme alene hele den tiden. Shitt, dette tar helt av.. melder meg herved ut - stikker i senga mi og koser med babyen min. Vi skal tungeysse resten av kvelden..

(mann 37 år fra Oslo) ti. 3 mai 2011 22:15 Privat melding

Er ikke så lett å forstå om det er ironi eller ikke når det faktisk er mange mennesker som gladelig lar hunden slikke de i hele trynet.

Husk at vi ikke kjenner deg og det er mange rare mennesker der ute..

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 3 mai 2011 22:28 Privat melding

Bikkja mi ER faktisk ungen min, og den mann som ikke ser eller forstår det, er jeg ikke hypp på å ha noe med å gjøre :) Easypeasy! Jeg krever ikke at en mann er like interessert som meg, men jeg krever at han forstår at dette er et familiemedlem og ikke "bare en hund".

Skjult ID med pseudonym Nyskjerrig ti. 3 mai 2011 22:28

Er det ikke noen "over-leger" eller "over-sykepleiere" som kan lekke noen artige slikke-ulykker med 4-bente,
på generellt grunnlag her da.

"Hylende pasient, bitt i tungen eller andre edle deler"

Passe nyskjerrig på artige episoder.

Skjult ID med pseudonym Pingu ti. 3 mai 2011 22:29

Jeg tok ironien.
Jeg siktet generellt til de (som jeg ser ofte i byen) som tungekysser hunden sin.

Et barn på 5 år i Sverige døde av E.coli 026-bakterien, som han fikk av et husdyr og x-antall mennesker blir smittet av det hvert år. Så helsemyndighetene der, advarer mot dette.

Bottom line er at hunder spiser blandt annet dritt (eksrementer), slikker andre hunder i rompa, slikker sine betente kjønnsorgan m.m. Så når noen tungekysser hunden sin, så blir jeg faktisk fysisk dårlig...

Go fiugre

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 3 mai 2011 22:33

Jeg tror aldri jeg har møtt noen som har egne barn som har omtalt bikkja som et barn. I mine øyne lukter det substitutt.

Helt greit for meg hvis folk har ei bikkje, hvis de aksepterer at det faktisk er et dyr, ikke ulikt slik folk flest ser på kattene sine. Men det er nok få single og barnløse (som er de jeg primært søker) som faktisk gjør det.

Skjult ID med pseudonym påjordet ti. 3 mai 2011 23:07

@pingu Det er faktisk en del mannfolk som også driver med rumpeslikking!!! HAHA! Var det hunden som var baby eller dere som er dyr?

Skjult ID med pseudonym Pingu ti. 3 mai 2011 23:14

Huff da @påjordet...
Sa jeg noe dumt om kjæledyret ditt (har hatt hund selv, uten å kline med den)?
Dakkar.. nusse kline susse.... komme å sove med mamma...

Skjult ID med pseudonym Tralala ti. 3 mai 2011 23:18

Jeg er glad i hunder, men aldri i livet om jeg vil ha en hund i senga. En seng skal være ren og uten masse hundehår.

Skjult ID med pseudonym påjordet ti. 3 mai 2011 23:21

@ pingu....

uffda, sa jeg noe som traff litt.. det er helt ok å være rumpesikker,men ikke se ned på hunen min fordi den gjør det samme som deg!