Alle innlegg Sukkerforum

Hva bruker du forumet til?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bjutifull on. 4 mai 2011 23:26

Jeg ser at det verserer ulike meninger om mangt her inne på forumet. Noen mener f.eks at det er utidig å kommentere i tråder, hvertfall når meningene er kritiske. Andre syns det er greit å si akkurat det de mener i en hvilken som helst tråd, uten å ofre leserne en eneste tanke utover det å provosere mest mulig...

Jeg ser på forumet som en lekeplass, en arena for tidtrøyte, diskusjoner, latter og moro. Et sted hvor de som står fram med nick kritiseres for å vise seg fram, og de anonyme kritiseres for å gjemme seg. Guttene beskylder jentene for de samme tingene som jentene kritiserer guttene for.

Hvorfor henger du her, egentlig? Er det et pluss å henge på forumet, syns du?

Skjult ID med pseudonym Lurifax to. 5 mai 2011 00:19

Jeg er innom forumet mellom mailutvekslinger, og av alle uviktige ting i verden, er sukkerforumet et av de minst viktige. Men det kan være hyggelig og tildels interessant, også.

Det som forbauser meg mest er hvor politisk korrekte folk er, og tilsynelatende fulle av moral på egen og andres vegne.

Det morsomste er at de som gidder å poste med bilde narmest uten unntak ser på seg selv som bedre mennesker enn de som ikke gjør det. Som om vi bryr oss:-)

Skjult ID med pseudonym Tralala to. 5 mai 2011 00:25

Henger her for å få en pause fra nettdatinga :P Ålreit å utveksle tanker og meninger med folk som er i samme båt. Det er en slags behind the scenes of Sukker :P

Skjult ID med pseudonym s to. 5 mai 2011 01:07

"Det morsomste er at de som gidder å poste med bilde narmest uten unntak ser på seg selv som bedre mennesker enn de som ikke gjør det. Som om vi bryr oss:-)"

Du må da skjønne at disse som "står for det de skriver" og gnir bildet sitt ut over enhver tråd er tøffere, kulere, modigere og mer verdt generelt enn oss stusselige, feige anonyme anonymiteter!

Det de aldri har skjønt at selv ved å vise bilde / profil er en like anonym for 99 % av forumbrukerne som de som skjuler sin "identitet" (nei, et bilde og litt tekst er ingen identitet).

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 5 mai 2011 01:54

@s
Du går ut i fra at alle kan lage en fake profil / bilde, og at dette derfor ikke er en identitet. Å gå ut fra at all som poster med bilde er fake er derimot å dra den litt langt. Med mindre sukker.no knytter profiler opp mot folkeregisteret så er dette det nærmeste vi kommer å "stå for det en sier", og man skal heller ikke se bort i fra at det er en måte å bli lagt merke til på.

Hvorfor er jeg her? Det er da interessant å diskutere med folk, nesten uansett hva temaet måtte være. Forumtroll vil alltid finnes, men jeg synes en god del av temaene som blir tatt opp er både relevante for nett-dating og spennende å få andre synsvinkler på. Om det gjør meg "tøffere, kulere, modigere og mer verdt" gir jeg blanke f.. i, det er ikke derfor jeg skriver.

Jeg ser ikke helt hvor du vil? Skal vi alle slutte å skrive, fordi vi er idioter som står frem med bilde? Er det meningene våre du har et problem med? Eller skal vi alle bli anonyme, akkurat som dere?

Skjult ID med pseudonym ceca83 to. 5 mai 2011 03:01

Tidsfordriv for det meste men jeg får meg mang en latter også:-D

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 5 mai 2011 11:36

Jeg sitter her for tidtrøyte siden jeg jobber borte. Og gøy og få ut mye rare tanker og meninger og underholde meg på de som alltid er uenig ;P
Har en fyr jeg styrer med, så er uaktiv på flørtefronten her inne. Men forumet er greit for å se hva folk tenker, og fjase.. rett og slett...

Skjult ID med pseudonym fremad to. 5 mai 2011 11:54

Jeg skal ikke se bort fra at jeg av og til poster en melding her for å se hva det gjør med besøket på profilen min (og det hjelper absolutt)

Skjult ID med pseudonym fyr84 to. 5 mai 2011 13:15

Tidsfordriv.. Når jeg avspasserer og er hjemme fra jobben surrer jeg innom fra tid til annen. Eller hvis jeg er på reise og kjeder meg på et hotellrom.. Men det er veldig opp og ned og jeg skriver langt ifra hver gang jeg er innom og titter..

Skjult ID med pseudonym s to. 5 mai 2011 23:17

@onebyone

"Du går ut i fra at alle kan lage en fake profil / bilde, og at dette derfor ikke er en identitet. Å gå ut fra at all som poster med bilde er fake er derimot å dra den litt langt."

Hva er det du snakker om? Jeg betviler ikke ett sekund at de som viser bildet sitt ved ethvert innlegg faktisk er de personene som har skrevet de. Poenget er at disse i de aller fleste tilfeller forblir ukjente selv med bilde, og ikke mulig å identifisere videre utover dette (forsåvidt ikke interessant, heller).

"Med mindre sukker.no knytter profiler opp mot folkeregisteret så er dette det nærmeste vi kommer å "stå for det en sier", og man skal heller ikke se bort i fra at det er en måte å bli lagt merke til på".

Mulig det er det nærmeste, men fortsatt milevis unna.

"Hvorfor er jeg her? Det er da interessant å diskutere med folk, nesten uansett hva temaet måtte være. Forumtroll vil alltid finnes, men jeg synes en god del av temaene som blir tatt opp er både relevante for nett-dating og spennende å få andre synsvinkler på. "

Helt enig.

"Om det gjør meg "tøffere, kulere, modigere og mer verdt" gir jeg blanke f.. i, det er ikke derfor jeg skriver."

Her har du kanskje misforstått meg litt (se under). Skriv hva du vil, når du vil!

"Jeg ser ikke helt hvor du vil? Skal vi alle slutte å skrive, fordi vi er idioter som står frem med bilde? Er det meningene våre du har et problem med? Eller skal vi alle bli anonyme, akkurat som dere?"

Hvor hardt prøver du å vri på det jeg skrev, egentlig? For meg må dere være så "uanonyme" dere vil, det er helt uten betydning om folk skriver med sin "identitet" synlig eller ei (men takk for muligheten til begge deler, for oss som bruker forumet som tidtrøyte isolert fra resten av Sukker). Det som derimot er tøysete og til å le litt av, er de som føler seg hevet over resten fordi de ikke skriver med skjult ID. Vel, de om det - hvis det gir de et øyeblikks egoboost eller etterlegnet følelse av å være konge eller dronning på haugen, så må de kanskje få lov til det, da.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 5 mai 2011 23:19

Er her for å slå ihjel tid i mailutveksling og kanskje få et og annet tips mellom alle sutretrådene.

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 5 mai 2011 23:22

eg er kunn innom for å få ein bekreftelse på at det finnes dummere folk enn meg ,p
og at det finnes folk som er blotta for ironi:)

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 5 mai 2011 23:26

Fjase!....på tross av surmaga folk som ikke gjør noe annet å syte å slenge dritt ;-p

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 5 mai 2011 23:32

at det finnes betyr ikkje alle:)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 5 mai 2011 23:35

Når jeg er lei av å blokkere alle damene, som sender meg meldinger og bare er ute etter sex, er forumet en deilig avveksling.

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 5 mai 2011 23:40

@s
Om jeg har misforstått deg så grundig så beklager jeg det. Jeg forsto det forrige innlegget ditt sånn at de som postet her på forumet uten å være anonym følte at de var hevet over de andre, eller hadde noe bedre å komme med, nettopp fordi de valgte å stå frem og ikke gjemme seg bak anonymiteten. Det var det jeg reagerte på. Selv om jeg kan virke belærende og ovenpå (noe jeg er fullt klar over at jeg har en tendens til å gjøre), så betyr ikke det at alle som står frem med bilde er noe "bedre". Det skjønner jeg nå at ikke var det du mente heller.

Og så er det også et poeng at å skrive innlegg her på forumet er en måte å eksponere seg på. Nå skriver jeg "anonymt", men fremdeles med mitt brukernavn på sukker, rett og slett fordi jeg ikke gidder å tapetsere det stygge trynet mitt på alle trådene jeg diskuterer i. Det skal dog sies at jeg merker en klar økning i antall besøkende de gangene jeg velger å bruke bilde, og jeg er nok ikke alene om å ha oppdaget det.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 5 mai 2011 23:44

@onebyone
Men fører det til mer kontakt, eller er de bare innom for å se på raringen? Det er nemlig det jeg har opplevd de gangene jeg har glemt å krysse av for å være anonym...

Skjult ID med pseudonym s to. 5 mai 2011 23:50

Såklart er det eksponering. Om bildene hadde vært vesentlig mindre, hadde nok ytterst få brydd seg.

Men jeg lar meg fortsatt stusse litt over de som faktisk gidder å til stadighet se bilde av seg selv. Tror ikke jeg hadde giddet det om jeg primært var ute etter å terge andre, engang :)

Skjønt, det var altså de som påstår at det å gjøre det på den og den måten er bedre eller mer verdig enn alternativet (det gjelder naturligvis begge veier) som var en liten issue her.

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 5 mai 2011 23:51

@neptun
Både og. Det er vel et par stykker som har vist interesse i disse "peak'ene", men det er vanskelig å si om det skyldes forumet eller ikke.

Et annet poeng er jo dette med førsteinntrykk. Når man blar seg gjennom side etter side med profilbilder, så er det nettopp det som teller, bildet. Hvis man (mot formodning) skulle klare å lire av seg noe som en annen person finner interessant, eller klarer å vise mer av sin personlighet gjennom meningsytringer, så kan det være noe en annen person finner såpass interessant at de ser nærmere på profilen / tar kontakt.

Det siste avhenger vel av at man har noe fornuftig å komme med, og jeg vil understreke at det er _ikke_ derfor jeg diskuterer på forumet. Jeg liker å diskutere, om det gjør meg interessant for andre er det i så fall bare en bonus.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 5 mai 2011 23:53

Jeg har opplevd at én person har tatt kontakt med meg på bakgrunn av noe jeg har skrevet her og at en annen har avvist en henvendelse på bakgrunn av noe annet jeg har skrevet her. Så det går vel opp i opp for min del.

På den annen side har jeg vært på date med et nåværende forumtroll uten at hun vet at det var meg, hehe... :-P

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 5 mai 2011 23:57

Det slår meg at jeg kanskje burde holde kjeft, sånn i tilfelle ei av de jeg prater med forviller seg inn hit og leser hva jeg har skrevet. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke alltid klarer å holde hodet kaldt i alle diskusjoner.. :p

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 5 mai 2011 23:57

Jeg lar meg fortsatt stusse over at folk gidder å bry seg så mye over disse bildene, skulle tro det var forholds obskjøne motiver med bakgrunn i all klagingen over det.

Forøvrig så funker forumet, det fungerer veldig bra, for å eventuelt å trafikk. Ikke at det er motivet i seg selv for å være her :-p

Skjult ID med pseudonym s fr. 6 mai 2011 00:04

Hvis du absolutt skal stusse over noe som ikke ser ut til å plage folk noe særlig, ja.

Hadde det vært fine bilder, hadde ingen klaget, vettu, hehøhæhå.

Nuvel. Bildene er så, og som allerede sagt: Tror de fleste lever greit med noen bilder her og der. Det betyr ikke at de ikke kunne vært litt mindre i størrelse :)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt fr. 6 mai 2011 01:34

Jeg er her når jeg trenger distraksjon. Oftest når lynet har slått ned. Nå sist var det blixtar o dunder forrige fredag, og dette underverket av en mann har selvfølgelig dame og bor selvfølgelig ni timer unna. Såh, da tømmer jeg tankene og fikserer blikket på skjermen de stundene i døgnet jeg sitter på rumpa. Ellers fylles all tilgjengelig tid med fysisk arbeid...

Forumet har gitt meg gleden av å få et innblikk i hvor mange flotte, single mennesker det finnes der ute. Til tross for siste tidens forumstrend, har menneskene her gitt meg mang en latter og mye flott hodebry i utallige varianter. Innimellom er det helt ålreit! :-)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 7 mai 2011 00:39 Privat melding

Bruker forumet i brist på annat att bruke tid på eller på grund av utebliven bruking av meg ? och så bilde .