Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan sletter man leiligheten sin?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Je on. 4 mai 2011 23:58

Ja, hvordan sletter man den fra profilen sin?

Skjult ID med pseudonym MrAsshole on. 4 mai 2011 23:59

Det går ikke! Muahahahaha.

Men seriøst, det går ikke.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 to. 5 mai 2011 00:11

Prøvd Tipp-Ex?

Skjult ID med pseudonym Je to. 5 mai 2011 00:30

He he..:)

Skjult ID med pseudonym Tralala to. 5 mai 2011 00:32

Hvorfor slette? Behold, hva er poenget med å slette informasjon man fyller ut?

Hilsen
..............................................................
.......................

Skjult ID med pseudonym Je to. 5 mai 2011 00:38

Fordi jeg likte profilen min bedre før uten alt det dillet

Skjult ID med pseudonym **Milla** to. 5 mai 2011 11:33

Enig med TS, jeg vil også slette den! Kanskje vi burde starte en underskiftskampanjetråd....? hehe

Skjult ID med pseudonym Gaupå fr. 6 mai 2011 19:08

Jeg sendte mail til sukker om dette for et halvt år siden...Tviler på de har endret policy.

> Subject: Re: Bruker har gitt feedback

Hei du. Vi har tidligere fått en forespørsel på om det et mulig å få en publiser knapp og mulighet til å slette leiligheten. Det faktum at det i praksis blir svært liten andel av "tilskuerne" som vil se den uferdig gjør at vi har droppet en publiser knapp. Det er så fort gjort at folk ikke er fornøyd med det de skal presentere, og at de derfor heller velger å ikke publisere noe. Det er ikke noe moro for noen så derfor et vi litt strenge på dette. Får et puff i baken liksom :)

Når det kommer til sletting av leiligheten så ser vi ikke noe grunn til det. Det er en del av profilen på Sukker og vi vil vekk fra det at noen bare har ett bilde av selv og ikke noe mer. Det blir litt for arrogant liksom. De tingene som er private slipper man å svare på og leiligheten er fullt redigerbar hvis man ikke er helt fornøyd med besvarelsen. Håper dette er et godt nok svar fra deg :)

MVH Sukker.no

Skjult ID med pseudonym lurern fr. 6 mai 2011 20:30

"Det blir litt for arrogant liksom."
Hmm..nok et tegn på at det er fjortiser i Sukker.no som svarer på mail og innlegg her på forumet. Ingen er vel så arrogante som de som svarer for Sukker.no..eller er det bare jeg som synes det?

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 6 mai 2011 21:56

Jeg synes Sukker burde fokusere på det de er gode til, jeg. Gi folk muligheten til å presentere seg slik man ønsker for det annet kjønn og organisere fester der man kan møtes. Å si at sånn og sånn skal dere gjøre det, blir bare teit - som for eksempel å skulle presentere seg gjennom en fiktiv leilighet som ser ut som tatt ut fra en Ikea-katalog. Som B-menneske synes jeg for eksempel det er interessant å se folks søvnvaner, og kanskje også hva slags bøker de leser, men det kan man jo like gjerne skrive i en helt streit setting. Ja, noe av det jeg har likt, og for så vidt også fortsatt liker, med Sukker, er at profilene er ganske anonyme - at det ikke er rom for blinkende animasjoner, quizer, horoskoper, ulike fargevalg osv. - og at det derfor er opp til hver enkelt av oss å vise vår egen identitet. Leiligheten synes jeg bryter litt med dette.

Sukker er tross alt, i hvert fall etter min oppfatning, den mest seriøse datingsiden i Norge. Det synes jeg den bør fortsette å være.