Alle innlegg Sukkerforum

Siste fra datingmagasinet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym useriøs to. 5 mai 2011 11:15

har dere lest siste artikkel som heter "Listen"? utrolig bra innlegg spesielt for damer som er +30 og er i lignende situasjon som den som skriver inn. etter å ha lest første avsnitt av svaret så tenkte jeg "kunne ikke ha sagt det bedre selv"!!

http://sukker.no/datingmagasin/2011/05/listen/#more-1992

husker en av mine første dater var sammen med en som var 3 år eldre enn meg, og jeg kunne nesten se at hun "ticket" av ting og skrev notater på en liste som hun hadde "inni seg".

og avslutter med å si som Preben, "Kast listen"!!!! ;-)

Skjult ID to. 5 mai 2011 11:21

Ja, helt enig, "Listen" er en bra artikkel! :)

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 5 mai 2011 12:40

""""Verre blir det hvis man har blitt smigret av den billige machismoen man finner i degoslandene.""""

....nei daså, sånn er det med den saken....

(mann 33 år fra Oslo) to. 5 mai 2011 14:06 Privat melding

Ja mye bedre her i Norge hvor du kan stå midt på jernbanetorget stappfullt av folk og du blir hånet fordi du hjelper en jente som falt på perongen med å plukke opp tingene hun hadde i vesken sin........litt kjipt i tilhøre et folkeslag der guttene er kjent for å være apatiske og feige...weeeee

Mye tetinger i degoslandene men du har en god del menn der som legger mye stolthet i hvordan de behandler andre og, uten at de nødvendigvis forventer så mye tilbake.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 5 mai 2011 14:40

Er ikke bare damer på 30+ som har slike lister, men enig, noen ganger føles dater som rene kryssforhørene hvor jenta forsøker å finne ut om du har de og de egenskapene eller tingene på plass. Og enkelte begynner jo å spørre deg ut slik allerede her før dere møtes. I begge tilfeller blir det fort altfor seriøst for min del. Greit at du selvsagt må kvalifisere deg i hennes øyne, akkurat som hun må kvalifisere seg i dine, men jeg for min del synes det blir ganske kjedelig når situasjonen begynner å ligne på et jobbintervju. Og for å være ærlig diskvalifiserer jenta i mine øyne seg selv ganske fort hvis hun holder på slik, og da er det jo ett fett hvorvidt jeg fortsatt kvalifiserer meg i hennes øyne eller ikke.

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 5 mai 2011 14:57

Jamesmannen, nå var det altså ikke meningen i setningen jeg ville poengtere, det var mer ordbruken "degosland" jeg syntes var noget merkverdig fra en person som er det offisielle "talerøret" for en i utgangspunktet seriøs nettside ;-p

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 5 mai 2011 15:00

Akkurat "degosland" reagerte jeg også på, virket kanskje som om forfatteren av artikkelen ble litt vel provosert av leserbrevet? Uansett, en fin artikkel.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 6 mai 2011 09:32 Privat melding

@Taz for en som er halvtdegos så må en protestere, heller degos en world of warcraft og manga.