Alle innlegg Sukkerforum

uforpliktet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ts to. 5 mai 2011 16:31

Hvordan ville dere ha hatt det på startsfasen eller "bli kjent fasen", krever dere en "frihet" på denne fasen da eller? For det er vel kjipt å føle seg bundet eller ha ting forpliktet til noen man ikke vet hvor har eller om vedkommende er aktuell som kjæreste emne eller ikke? De fleste her inne skriver jo at de ønsker en "flørt som kan utvikle seg" for meg betyr, flørt = seksuell forhold og se hva som skjer senere... = hvor man nødvendigvis ikke er ute etter forhold med andre ord.

Skjult ID med pseudonym Ts to. 5 mai 2011 16:37

btw... er det noen her som har hatt "elskerforhold" med noen før? hva er deres erfaringer rundt dette?

Skjult ID med pseudonym neptun to. 5 mai 2011 16:38

Er det det som står i profilen som er det avgjørende, eller er det hvordan du føler deg sammen med vedkommende?

Skjult ID med pseudonym Gummo to. 5 mai 2011 17:50

Ja, jeg tror dette er det naturlige for alle. Å forvente forpliktelse fra noen man bare har hatt sex med en eller to ganger virker nok fjernt for de fleste. Og hva er poenget med å skape sånt press?

Så enten blir det et elskerforhold, eller så utvikler det seg til noe mer. Alle kjærestene jeg har hatt har startet som elskerinner. Og selv om det bare er ellskerforhold er det mye bedre enn å leve i sølibat vil jeg si. Kos mens man venter kan anbefales!

Hvis man bare koser seg og nyter livet tror jeg alt vil funke så mye greiere og kjærligheten vil komme naturlig når man er klar for det.

Skjult ID med pseudonym Ingunn to. 5 mai 2011 17:52

Elskere er veldig bra!:) Da blir man ikke så stresset med å få kjæreste og kan vente til man finner noen man klaffer skikkelig bra med. Og god kjemi i senga er et bra utgangspunkt å bygge videre på!

Skjult ID med pseudonym Ts to. 5 mai 2011 17:55

hmm men pleier dere å ha sex med flere samtidig da? eller forholder dere til den ene...? er helt ferskt i gamet jeg... lurer på hva som er normalt.

Skjult ID med pseudonym tov to. 5 mai 2011 17:56

..... bare sex gummo? Nei da vil jeg si at forholdet for min del har gått over til å bli forpliktende. Men i en tidlig datefase syns jeg ikke man trenger å føle seg bundet. Selv liker jeg ikke å dele, så jeg ville synes det var ekkelt å vite at han datet flere på samme tid.

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 5 mai 2011 17:58

Tror nesten dette må defineres mellom hvert enkelt "par"?

Jeg tenker ikke på "flørt som kan utvikle seg" som et seksuelt forhold. Det er en flørt, rett og slett. Så ser man hvor veien bærer hen; venner, elskere, kjærester, ekteskap osv. En flørt som kan utvikle kan jo bety alt mellom himmel og jord.
Dessuten så finnes jo termen "elsker" også her inne. Den er jo veldig tydelig.

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 5 mai 2011 17:59

Å ha sex med en samtidig med at man " leter etter en annen"... det er en risikosport. Pågår det for lenge blir det hverken fugl eller fisk av letingen etter noen du virkelig vil ha.

Hvis du Ts er ute etter et forhold så bør du konsentrere deg om det... og ikke lek med andre for lenge, for før eller siden kommer en av dere til få følelser. Det er ren kjemi= oxytocin pga sex . Da blir det snørr og tårer før du aner det.

Skjult ID med pseudonym Ts to. 5 mai 2011 18:16

men det virker som om det er ikke er mange som er ute etter forhold i utgangspunktet her... men hvis det sies at et elskerforhold slik som alle andre sier her kan føre til følelser, kan man ikke bare satse på det da? Fløyel?

Skjult ID med pseudonym lurer to. 5 mai 2011 18:27

Flört er flört og sex er sex i hvert fall for meg.
Syns ikke flört = sex

Skjult ID med pseudonym Fløyel to. 5 mai 2011 18:36

Jo det kan du jo gjøre Ts. Men hvis du etterhvert merker at dette ikke er hun som du leter etter som kjæreste så bør du si ifra. Da kan hun velge selv om hun vil fortsette eller ikke.
Jeg tror de aller fleste faktisk er ute etter et forhold her inne... men underveis kan jo ting skje som endrer på det.
Men å tro at et rent elskerforhold automatisk blir kjæresteforhold det er ikke riktig. Dessverre.

Skjult ID med pseudonym gummo to. 5 mai 2011 23:00

jeg ville satset på et elskerforhold i starten med de du liker best, og gjerne treffe flere. Selv om det høres litt kynisk ut må man kysse endel frosker før man finner en man virkelig klaffer med. Ikke noe galt i om du har noen forskjellige du kan ha sex med av og til heller...er mange som har det sånn. Bare sørg for at du fortsetter å treffe menn og holde alle muligheter åpne. Så vil ting skje naturlig når tiden er riktig.

For min del handler det om kjemi med samtale, kjemi med sex, lik humor, feles verdier og et varmt vennskap...er det på plass er det stor sjanse for at ting utvikler seg!:)

Men altså, jeg tror det viktigste er å nyte livet og ikke planlegge for mye. Treff gutter og kos deg og ikke ta ting for seriøst før det blir seriøst av seg selv!:)

Skjult ID med pseudonym Ts to. 5 mai 2011 23:33

gummo.. men er det ikke litt rart å treffe og kose på ei dame som har hygget seg med en annen mann dagen før? Hvordan kan følelser utvikles når man har flere samtidig? da det er vanskelig å gå ned i dybden på noen..

Skjult ID fr. 6 mai 2011 19:58

Jeg tror at ting begynner å bli seriøs når en av partnerne blir sjalu...

Skjult ID med pseudonym lillan fr. 6 mai 2011 21:57

Tolkar inte heller "flørt som kan utvikle seg" som att någon är ute efter sex. Speciellt inte när det finns "elsker" att välja på. Flört är början på en relation, och sen får man se vad det utvecklar sig. Det är iaf så jag tänkte när jag valde det och så jag tror de flesta menar.

Elsker kan absolut fungera helt fint om båda är medvetna om det bara är sex som gäller. Det vet jag av egen erfarenhet. Men jag tror inte att det är någon bra utgångspunkt för att "testa" om det kan bli nåt mer. För då tror jag bara någon kommer bli sårad.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 6 mai 2011 22:04

Jeg ser faktisk ikke helt den store forskjellen på "flørt som kan føre til noe" og "langvarig forhold". Et langvarig forhold begynner jo som regel med en flørt som kan føre til noe, og skal en flørt føre til noe, er det gjerne et forhold av en viss varighet. Om man velger det ene eller det andre, har vel mer å gjøre med hvordan man vil fremstå, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Rass-mus lø. 7 mai 2011 14:30

Min opplevelse er at alle damer egentlig vil ha ett langvarig fast forhold med den store kjærligheten, uansett hva de sier.

jeg fortolker "flørt som kan utvikle seg" og "langvarig forhold" som akkurat det samme.

Forskjellen er at "flørt som kan føre til noe" er en beskyttelsesmekanisme for å ikke bli såret når "mr.right" har vist seg og ikke være det og gjør det lettere å avvise kandidater som har falt igjennom...

Skjult ID sø. 8 mai 2011 16:06

Jeg har valgt å ta meg en elsker - og er helt klar over at det fort kan oppstå komplikasjoner i henhold til at en av oss kan utvikle følelser for den andre på sikt. Per dags dato er det ingen fare for at jeg kommer til å utvikle følelser, men en skal aldri si aldri, og det er jo ikke sånn at en velger en elsker en ikke trives i selskap med.

Grunnen til at jeg har valgt å gjøre dette, er at jeg, som mange, har behov for fysisk kontakt. Da mener jeg ikke sex, det er bare en ubeskrivelig deilig "bivirkning" av valget jeg har tatt.

Forskjellige livssituasjoner krever forskjellige løsninger. Slik livet mitt er nå, er det ikke duket for å inngå et fast forhold. Dette på grunn av faktorer som ikke kan styres av meg. Jeg velger å nyte den tiden jeg har foran meg med min elsker, og håper inderlig at han nyter det på lik linje med meg.

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 8 mai 2011 16:08

@Skult ID
Du har en fast elsker og er ikke interessert i å gå inn i noe forhold. Hva pokker gjør du på Sukker da?

Skjult ID sø. 8 mai 2011 16:23

@neptun

Det var her jeg fant han :)

Skjult ID med pseudonym bla bla sø. 8 mai 2011 18:31

Elskerforhold blir så avansert syntes jeg, da en eller annen får alltid følelser. Forholdet skulle da basere seg på sex først og fremst, men det hender at noen innerst inne er ute etter noe mer slik som Rass-Muss sier blir bare sjalusi av sånt.

Jeg skjønner ikke meg på folk sier at de har et elskerforhold hvor de henger med elskeren sin i fritiden også uten at det blir følelser i bildet? Jeg trodde det var slik med kjæresteforhold, hvis man har sex og trives med hverandre så er man jo i forhold. Er elskerforhold bare en måte å lure seg selv på ved å tro at man er fri og frank?