Alle innlegg Sukkerforum
(mann 32 år fra Akershus) to. 5 mai 2011 22:59 Privat melding

Det er jo vår.. det er tiden for at varmen kommer tilbake, at dere jenter gjør dere fristende i små klær, og jeg elsker det..
våryrheten koker..

men det jeg lurer på, er dette bare en myte, eller er det mange som blir dette såkalte VÅRYR? =)

kjør debatt =)

Skjult ID med pseudonym neptun to. 5 mai 2011 23:03

Jeg blir i hvert fall våryr av å se kvinnene...

Skjult ID med pseudonym Powpow fr. 6 mai 2011 00:08

Selv om jeg er gutt så kan det vel tenkes at jeg kanskje er en smule våryr om jeg virkelig kjenner etter.
Men ganske flott egentlig, for nå har jeg en ny unnskyldning for å vente med å kontakte jenter. Spare dem for en våryr gutt som har vært single alt for lenge. :P
Tror jeg kan vente til ut i Juni nå. Og når Juni kommer så er det jo sommerferie, så da kan jeg vente 2 måneder til. Så om 4 måneder kan jeg kontakte jenter igjen. Åh, filler... Glemte helt at skolene begynner igjen i August. Jaja, i September en gang da... :P

Skjult ID med pseudonym ceca83 fr. 6 mai 2011 03:09

Jeg er aaaaaltfor våryr:-D Men bare på å kunne bruke marka, løpe lenge og bli svett og kliss våt:-D

Men sånn seksuelt våryr----> det er jeg vel det meste av året:-D

(mann 30 år fra Oslo) fr. 6 mai 2011 03:17 Privat melding

Jeg pleier alltid å spre min egen myte om "sommerjentene", en egen rase bare bestående av jenter som går i dvale om vinteren. De har definitivt begynt å dukke opp nå! :p

Men fra spøk til alvor: jeg tror man automatisk blir mer glad/oppstemt av lyset. Etter en lang vinter gjør det godt med lys og varme, og man blir aktivisert. Får lyst til å leve livet, på alle måter. Jeg legger merke til at det handler mye om kroppspråk også. Dog, man studerer vel litt nøyere når plaggene blir mindre/færre, ja. (^ ^ )

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 6 mai 2011 08:22

haha, støtter ceca83, hvis "våryr" er et finere ord for kåt, så er jeg nok det hele året gjennom. er da ikke noe slags dyr som skal "parre" seg sessonvis pga det er vår! ;-)

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 6 mai 2011 08:39 Privat melding

Klart det! ALT er jo mye bedre om sommeren. Man får opp humøret så til de grader sammenlignet med vinterhelvete og jeg merker iallefall på megselv at jeg trives myyye bedre når det er 15+ i været. Og det merkes nok blandt andre også :)

Skjult ID med pseudonym fyr84 fr. 6 mai 2011 08:41

Det jeg alltid lurer på hver vår er hvor alle de der fine damene man plutselig ser om våren har gjemt seg hele vintern.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 6 mai 2011 08:43 Privat melding

Ja det er gøy å være våryr, spesielt nå som det er dumpesesong deluxe..iløpet av mai får gutter over hele landet sparken så det holder og du ser drøssevis med nye singlejenter som skal feste fra seg før språkreisen/indiaturen/laosbackpacking eller medisin i budapest begynner eller bare en generell utskifting...elsker hvordan de kan time et forhold og bestemme seg i god tid for når det skal ta slutt...dermed mer fest og morro fordi de guttene som er single fra før..mens det blir masse "jeg vil drepe meg selv, savner Maja<3" statuser på Facebook! Så når du feier over en festglad frøken i vår/sommer så er det en Marius eller Tommy der ute som griner og runker omhverandre siden det gjør så godt vondt at du er den som plukker blomsten til dama han jobbet så hardt for og invisterte så mye i...men sånn er vår!

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 6 mai 2011 12:26 Privat melding

Det verste er når man er våryr, men man har glemt hvorfor.....

Skjult ID med pseudonym katte fr. 6 mai 2011 12:33

Ikke noe jeg glemmer, og ikke noe som er begrenset til en årstid for min del :)