Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan holde kontakter "varm"?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lilje78 sø. 10 feb. 2008 23:02

Jeg leser her inne om folk som får lite svar på profilene sine, det samme gjelder meg. Nå skal de sies at jeg kun har skrevet til 3 stk de siste ukene og fått god kontakt med 1. Vi skriver til hverandre og det fungerer greit, både fordi vi har noe å skrive om og at vi begge skriver åpent om det som skjer i hverdagen vår og fortid. Jeg får 1 brev om dagen fra han, men det er til gjengjeld langt og utfyllende. Nå har vi avtalt å treffes på initiativ fra meg, det var også jeg som tok kontakt med han. Nok om det.

Tidligere har jeg stått på som en verpesyk høne, for å få gutter jeg har fått kontakt med i tale. Jeg får svar fra disse gutta, men gjerne så kort som overhode mulig. Etter å ha brukt opp alle standard spørsmål, føler jeg ofte ikke at jeg kjenner vedkommende noe mer enn utgangspunktet. Nå er det mulig at disse guttene ikke var intressert, men de har da svart på disse standardfrase spørsmålene mine likevel. Plutselig har jeg ikke mer å spørre om, og jeg har fortalt ting uoppfordret for å kanskje gi et bilde av hvem jeg er uten at responsen har vært helt det store og jeg går til neste. Man tror ikke den andre er intressert, hvertfall når du i utgangspunktet er sjenert overfor det motsatt kjønn og ikke tror noen er intressert i seg.

Jeg har ikke så mange tips for hvordan man kan holde den andre "varm", men det kan jo hende at det er noe sukker brukere som har et og annet tips.

Etter at jeg har vært på diverse nettsteder i noen år, har jeg slutta å kaste bort tida mi på gud og hvermann.

I første brev presenterer jeg meg ordentlig. Hvem jeg er og hvor jeg kommer fra og hva jeg gjør i både fritid og til daglig. Så spør jeg den andre om hvem han er og stiller de samme spørsmålene som jeg har presentert meg med. Får jeg et utfyllende svar her, er jeg på nett.

Jeg prøver å stille så åpne spørsmål som mulig og gripe tak i svaret for å stille neste spørsmål. Dette blir vanskelig der svarene jeg får ikke gir åpning for dette.

Svar jeg gir tilbake er utfyllende og jeg forteller ting på eget initiativ, det savner jeg ofte fra den andre.

Dette var bare noen tanker fra meg en sen søndagskveld. Det jeg ville med innlegget var å belyse ut fra mitt syn hvordan man kan holde på kontakten med noen man har fått kontakt med. Lite intressant om man får 1 eller 100 svar i uka om man ikke greier å holde kontakten med de man faktisk er intressert i og som er intressert i deg, men ikke greier å komme innpå deg.(mann 51 år fra Oslo) sø. 10 feb. 2008 23:21 Privat melding

Ikke min business, men hvorfor vil du holde de varme? Jeg foretrekker å få truffet de raskest mulig, for å se om det er noe der eller ikke.

Skjult ID med pseudonym lilje78 sø. 10 feb. 2008 23:32

Jeg snakker ikke om å taste i månedsvis, men nok til å danne seg et bilde av vedkommende. Jeg er veldig sjenert av meg og tar lite kontakt med folk jeg ikke kjenner ute i det virkelige liv, så jeg må føle at jeg "kjenner" den jeg skal treffe littegrann. Jeg har vært meg på å treffe folk som jeg har kommunisert bra med på nett, men ikke greid å prate med live.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 10 feb. 2008 23:41

Hei Lilje78

Jeg har også opplevd det. Det er jo ofte sånn at hvis man er litt sjenert selv blir man veldig sjenert hvis den andre også er det. Kanskje du bør lete etter en som er litt selvgående for å få det på gli?

En gang var jeg ute med en som var stum som en østers. Jeg syntes det var pinlig og bablet i vei om alt mulig tull og tøys. Følte meg egentlig skikkelig teit, men tror han bare var glad jeg løste opp stemningen. Det ble veldig hyggelig etterhvert. Verdt et forsøk?

Skjult ID med pseudonym lilje78 sø. 10 feb. 2008 23:54

Det er veldig opp og ned når det gjelder og prate med folk. Noen blir jeg stille og reservert overfor og jeg sitter og veier ordene mine så mye at jeg sensurerer bort alt. " dersom jeg sier noe dumt nå, liker han med sikkert ikke"- tankegang. Helt feil utgangspunkt for en date, der jeg er uttrygg i situasjonen. Når jeg er trygg med nervøs i situasjonen, prater jeg som en foss om alt mulig i redsel for en ubehagelig stillhet. Jeg er klar over at jeg blir slik, så jeg prøver å ta meg litt sammen.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 11 feb. 2008 19:30

Tja. Kan hende tar du på deg for mye av fellesanvaret? Det er jo to om å prate, to om å være stille. Om du ikke sier noe og det er like stille, er det jo hans ansvar å bryte isen, like mye som det er ditt...

Noen mennsker blir alltid stressa hvis noen tuter, fordi da tror de at de gjør noe galt, selv om de ikke kan skjønne hva... Andre blir aldri stressa av sånt - selv om de står midt i lyskrysset.....

Kanskje prøve å gjøre det hele litt mindre seriøst (vet at det er seriøst å lete etter/finne partner), men sjansen for at det skal være hyggelig og avslappet tror jeg er større hvis man tenker at man ikke tar det så nøye, at man skal primært ut og ha det hyggelig noen timer... Ikke lete etter drømmemannen. Lykke til!


Skjult ID med pseudonym Storeulv ti. 12 feb. 2008 09:21

Jeg liker å holde varm, gjerne i månedsvis om det må til. Men ut i fra din beskrivelse her så sitter jeg igjen med følelsen av "hvor er flørten?". Virker som du har et fast program med spørsmål og når disse er oppbrukt stopper alt opp. Jeg for min del blir ikke særlig interessert hvis jeg føler jeg er på jobbintervju. Det er greit man kan ta opp seriøse og alvorlige temaer som er viktige, men jeg kommer alltid lengst med dem hvor humor og fantasi er drivkraften.

Er man redd for å miste noen man har kontakt med har man kontakt med for få. Er man nervøs på date har man for få dater. Går praten tregt er det feil person. Så enkel er jeg.

Skjult ID med pseudonym mons ti. 12 feb. 2008 09:59

Dersom man vil at en mann skal komme tilbake er det bare å gi han en blowjob i det han skal gå. (Kanskje ikke helt overførbart til nettflørting, men en venninde av meg sa dette en gang og jeg syntes var morsomt og innsiktsfullt sagt. Deler derfor gjerne hennes visdom med dere.)

Skjult ID med pseudonym jente75 ti. 12 feb. 2008 10:40

@ kit
- det hørtes veldig forretningsmessig og kjedelig ut....Trådstarter...

jeg tror at hvis det er "noe" der så går mye av seg selv... da flørter man selv over tastene...
Jeg er slik at jeg liker å flørte og snakke på msn osv før jeg treffer noen... merker jo fort om det går trått eller om meldingene flyr frem og tilbake... kan jo snakke "live" også på msn... fremdeles anonymt... som om man snakker på tlf... dessverre er det jo av og til slik at "magien" blir brutt ved et møte allikevel... men da slipper man å møte mange, som det egentklig ikke er noen "vits" i å møte... selv om det er trist å bli avvist eller avvise om man har fått en "nett forelskelse" for det er jo faktisk fult mulig... helt uten å ha møttes irl... fallhøyden er kanskje større på den måten...

det hjelper jo forsåvidt lite om du klarer å holde liv i glørne med masse anstrengelser, hvis det ikke er mer ved å putte på... da dør ilden ut uansett....
...er han ikke intr. så er det ikke noe å legge mye jobb i??

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 12 feb. 2008 12:35

For oss som det ikke renner inn med svar, prøver i hvertfall jeg å gi en sjanse til de få som gidder å skrive til meg. Ønske om å finne en gutt som kan elske meg tross mine feil og mangler er sterk hos meg. Jeg må bli kjent med folk før jeg begynner å tulle og flørte. Jeg mener på ingen måte å syte, men det er ikke så lett å kjent med folk her inne. Trist er det når folk gir en avslag uten å se i profilen.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 12 feb. 2008 12:51

@lilje78

...jeg tror...med all forståelse og respekt for dine behov, synspunkter og følelser.........at humor og avslappenhet er den viktigste inngangsportalen... Jeg har ikke lest alle innlegg i denne tråden grundig, men oppsummert fra det jeg har fått med meg, så får jeg en liten følelse av at du kaaaanskje anstrenger deg litt for hardt......jeg tror også at du kaaanskje tenker FOR mye på hvordan du selv skal oppføre deg for få best mulig resultat ut av kontakten og påfølgende dater...og da blir det faktisk ofte bare feil - dvs. alt føles bare feil - og da akkumuleres lett "frykten" om du skjønner....

ALT handler om å finne tryggheten inne i deg selv = bl.a. å ha TRO på DEG SELV, tillate deg å være DEG....for du er den du er...åkkesom.....du kan IKKE forandre deg til andres fornøyelse - du må evt. gjøre de forandringer for DIN egen del....

Jeg tenker ofte som et lite mantra da jeg går på date; "lat som om du skal møte en venn" --- en venn stiller nemlig ikke alle disse "forutintatte betingelsene" - en venn tar deg "betingelsesløst"... :-)))

Et lite dikt på veien - min favoritt sådan i troen på meg selv:

I am who I am
What else could I be
And I'll stand where I stand
I chose to be me..

When you look in my eyes
You get what you see
Understand if you can
That I am who I am

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 12 feb. 2008 13:11

Takk Bloomie og dere andre som har svart meg i tråden.
Det stemmer at jeg har liten tro på meg selv og prøver å anstrenge meg for å få ting til å klaffe. Jeg tar dette med den største seriøsitet og alvor, ser at det kan bli for mye alvor. Jeg har en tung dag i dag her inne fordi jeg faller for folk her inne og plutselig hører du ikke en lyd. At jeg ikke får svar på åpningsmailene mine, er en ting, men å plutselig ikke får svar fra noen du har skrevet med en stund er veldig leit. Jeg skjønner tegninga, men hadde det kostet så mye å si "etter at jeg har skrevet en stund med deg har jeg funnet ut at du ikke er den jeg leter etter". Gjerne med noe positivt om personen til slutt, for det er alltid noe man kan si til den andre.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 12 feb. 2008 14:06

Kjære Lilje78 :-))

Bare hyggelig å kunne være litt til hjelp! :-)))

Jeg forstår så godt at mange av disse tingene kan være tunge.....særlig fordi du er en så inderlig seriøs jente med seriøse hensikter... Paradoksalt nok, så er det kanskje her du bør tillegge hovedvekten av dine anstrengelser - dvs. øve deg i å slappe mere av, ta tingene litt mere som de kommer, ikke analysere alle ting opp og ned i mente.... Du mister ikke seriøsiteten din ved å være mere "løssluppen" --- her har du heller tvert i mot alt å vinne!

TRO PÅ DEG SELV --- og trenger du hjelp til å finne teknikker som kan gi deg inspirasjon og motivasjon til å gripe fatt i DEG, så finnes det uante mengder litteratur.....

Forslag:

John Gray er en utmerket forfatter, det er bl.a. han som har skrevet bøkene "Menn er fra Mars og Kvinner er fra Venus". Han har hjulpet millioner av mennesker med å forbedre sine parforhold gjennom disse bøkene. Han har også skrevet en bok - eller mere en innsiktsfull guide, som heter "Få det du ønsker deg, ønsk deg det du har". Gray er også en anerkjent ekspert på kommunikasjon og personlig vekst. Han sier bl.a. at personlig suksess verken har med tilfeldigheter, skjebnen eller flaks å gjøre. Han sier at for de aller fleste av oss er det bare snakk om å foreta små, men viktige endringer i vår tenkemåte, vårt følelsesliv eller våre handlinger for å skape det livet vi ønsker oss.

Han sier videre:

"Den ytre verden er et speilbilde av hvordan du opplever den. Derfor er det tungt å få til forandringer. Men opplevelsen du har av verden, reflekterer kun din indre verden - og i den er det DU som er sjefen. Ved å løse opp blokkeringer og endre føleslesmessige mønstre i deg selv, kan du ta tilbake den kraften som er din. Sjelen din vet at du kan få alt du vil ha, og den er ikke det minste begistret for at du holder deg tilbake og verken unner deg selv berømmelse, gull eller lidenskapelig kjærlighet!"


Jeg er usikker på om du får tak i denne boken hos bokforhandlere, men du kan i allefall få tak i den på nettet;

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/sok.do?enkeltsok=John+Gray&rom=MP

...og du...sist - men ikke minst: les slike bøker med det formål de er ment å være; en GUIDE.....


Lykke til! :-)))))

Go' klem fra Bloomie :-))