Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Pinky lø. 7 mai 2011 12:15

Jeg ønsker å sende en stor takk til han som får besøkstallet mitt til å øke til nye høyder hver dag. Og ja, jeg vet du besøker andre damers side med samme frekvens. Er bare morsomt. Men du, der du sitter så pent i din rutete skjorte.... Hva med å legge igjen en hilsen? Ser jo at du er innnom siden min mange ganger per dag....men aldri en hilsen. (Jeg forsøkte jo en gang jeg å sende deg en hilsen, men fikk ikke noe særlig til svar). Er helt sikker på at de andre damene du også besøker hadde satt pris på en hilsen :)

Ha en strålende dag til deg, kjære besøkende. Du er alltid velkommen hos meg!

Skjult ID med pseudonym ludo31 lø. 7 mai 2011 12:42

...kan jo vere koselig med stalkere?....men så lenge han ikkje stikker hode fram bak rosebuskene dine så går det vel greit?....hehe:P

Skjult ID med pseudonym Tralala lø. 7 mai 2011 13:07

Dette er også en gåte for meg :) Spesielt de bildeløse og tekstløse.

Skjult ID med pseudonym :P lø. 7 mai 2011 14:17

Kanskje ikke rart at de ikke hilser når de finner ut at du er observat 1 på forumet...?

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 7 mai 2011 16:10

@pinky
Heldig for deg at du er jente.
Når jeg som gutt nevnte samme ting på forumet var det mange kommentarer som gikk "det er fordi hun ikke husket hvorfor du ikke var interessant innen hun ser den kjedelige profilen din" etc.

Jeg tror rett å slett gutten syns du er pen og liker å se dine bilder...men så er det noe som gjör at han ikke ser deg som "rett type for han" eller noe slikt.

Bare å ta det positivt. Noen syns i hvert fall du er pen ;-)
(syns du tar det på rette måten også)

(mann 39 år fra Oslo) lø. 7 mai 2011 16:32 Privat melding

Rutete skjorte? Er det meg, tro? :P

(Jeg har perioder, typisk hvis jeg nettopp har avtalt ny date med noen, at jeg surfer mye rundt her bare for moro skyld)

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 7 mai 2011 19:21

Shit, jeg har rutete skjorte...
Men er jeg innom en jenteprofil mange ganger uten å ta kontakt, ja da liker jeg nok profilen din, men jeg syns nok mest sannsynligvis at du er for fin for meg. :P

(mann 55 år fra Akershus) lø. 7 mai 2011 19:32 Privat melding

Definitivt ikke ikke meg!!!! Jeg har verdens reneste samvittighet...hehehehe Nå får gutta med rutete skjorter jaggu få ut fingeren før toget er gått!