Alle innlegg Sukkerforum

Usikkerhet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym clean lø. 7 mai 2011 13:12

Over en litt lenger periode har jeg vært på forumet og sett masse klageinnlegg og kommentarer fra menn som er irriterte på damene her inne, og hvordan damene aldri svarer på førstemeldinger osv.

Har blandt annet sett kommentarer hvor noen har fortalt at de ga seg ut for å være en annen. Brukt bilde av en typisk "kjekk" kar, og laget en fin profil hvor yrker som for eksempel lege går igjen og derfor har et bevis på at jenter er overfladiske og golddiggers. Når jeg da får hjerter av sånne profiler, blir jeg veldig usikker. Hvordan kan jeg vite at det ikke er en bitter mann som har forfalsket en profil? JEG går etter en person jeg føler meg tiltrukket av ved første øyekast av bilde og profil, det er overhode ingenting jeg gidder å legge skjul på! Men det føles ut som at de mennene som er irriterte lar det gå utover jenter som meg selv, og skaper usikkerhet.

Jeg vet ikke om jeg skal gidde å sende førstemelding til en slik profil mange menn har beskrevet her inne.. Jeg sender jo ikke førstemelding til en jeg ikke syns er tiltrekkende. Det syns i alle fall jeg blir helt feil av meg å gjøre!

Skjult ID med pseudonym moi lø. 7 mai 2011 13:23

Jeg har også observert dette, og kjenner også på en gryende usikkerhet. Syns det er veldig synd at disse usikre og bitre mennene ødelegger både for de andre gutta her inne og for oss jenter som virkelig er på utkikk etter og ønsker en kjæreste.
Hvordan vet jeg at den personen jeg tar kontakt med (for jeg er aktiv selv, sitter ikke bare på gjerdet og venter) faktisk er en genuin person, og ikke bare en idiot som har lagt ut falsk profil for å dra andre ned i møkka? IRL får man ofte en magefølelse, og det krever mer å opprettholde en falsk personlighet, så det er lettere å styre unna slike idioter. Det er vel derfor de er liker å oppholde seg her inne...

Skjult ID med pseudonym skeptisk lø. 7 mai 2011 13:34

Dere sliter nok med det samme problemet som oss gutta da ;-) Det er mange dameprofiler der ute som jeg er veldig skeptisk til å sende brev til.
Også er det godt å høre at dere faktisk er aktive selv..tro det eller ei, men det ligger nok mye i hva disse "bitre og usikre" mennene sier på forumet. Tror nok det er vesentlig flere menn enn damer som er "aktive" og sender brev. Det jeg ikke skjønner, er hvorfor de hele tiden må klage over det her på forumet da. Det gjør jo ikke situasjonen bedre. Man må bare inse hvordan situasjonen er og gjøre det beste ut av det. Plutselig så har man funnet drømmekjæresten her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym tja lø. 7 mai 2011 13:38

Tror ikke kjekke leger har tid til eller behov for å lete etter damer på nett; de har jo tilgang til et hav av pene unge og ofte villige sykepleiere på jobb. Menn får forøvrig også hjerter/post fra falske profiler, smellvakre damer som blir slettet av sukker etter hvert, så dette går begge veier.

Kjekke leger og smellvakre damer er stort sett ikke på sukker av naturlige grunner.

Skjult ID med pseudonym clean lø. 7 mai 2011 13:42

skeptisk; bakgrunnen til at jeg legger mer merke til det og kjenner det mer og mer på kroppen, er fordi jeg har sett ALLE de innleggene og kommentarene fra menn som klager og sier at de skal ha bevis for at damer er overfladiske ved å lage en "perfekt" profil. Og ja, det ødelegger for mange av de som faktisk er seriøse og er ute etter å finne seg en partner. Disse mennene som klager i hytt og pine over damer; er det ikke nettopp derfor de meldte seg inn? Det er jo pga kvinnene, men de grer alle under samme kam gang på gang. Istedetfor å klage over noe de i utgangspunktet meldte seg inn for, kan de ligsågodt melde seg ut også!

Ja, selvfølgelig ligger det mye i det de klager over. Men det skaper unødvendig sikkerhet hos oss jenter. Hva er vitsen med å ødelegge for alle andre, bare fordi det går dårlig for dem selv?

Skjult ID med pseudonym skeptisk lø. 7 mai 2011 13:47

@clean: Helt enig med deg. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor de klager her på forumet og lager disse falske profilene. Det går jo ikke bare utover dere jenter, men det går også utover oss "seriøse" menn som er her inne. Nettdating er vanskelig nok fra før, så hvorfor gjøre det værre..hehe

Skjult ID med pseudonym clean lø. 7 mai 2011 13:49

Observat1; du er en mannsjåvinist som elsker å skape kvalme. Du fryder deg over at jenter som er seriøse i denne nettsiden, blir usikre fordi det ikke går bra for bl.a deg selv. Hva er vitsen med det? Hvorfor ER du her i utgangspunktet? I mine øyne, virker det som at du meldte deg inn kun fordi du er en mann som hater kvinner.

tja; men hvem kan kategorisere hvem som er vakre og kjekke? Det er opp til enhver å bestemme hva de mener!! Det at en person er mindre pen i DINE øyne, betyr ikke det at de IKKE er pene i noen andres øyne. Det er smak og behag, vi kan ikke noe for hvem vi tiltrekkes av og ikke.

Men jeg syns det blir lagt unødvendig mye vekt på at kvinnene er "the bad guys", når det faktisk er mennene her inne som er såpass umodne og bitre!

Skjult ID med pseudonym clean lø. 7 mai 2011 13:51

"når det er VISSE menn her inne som er såpass umodne og bitre", jeg sier ikke at alle er det :-) finnes mange fine mannfolk på sukkerforumet

Skjult ID med pseudonym skeptisk lø. 7 mai 2011 14:05

@observat1: Forventer du egentlig å bli tatt seriøst her inne? Så klart har vi mennene noe å tape på at enkelte bare klager over damene. Blir jo ganske forvirra og frustrert over enkelte av damene her inne jeg også, men det er jo ikke noe jeg gidder å bruke tid på. Like greit å bare gå videre uten å skylde på alle damene. Er delvis enig i at det er "mongo" å finne en/ei på nettet, men vet at mange får det til, så hvorfor ikke prøve =)

Men hvorfor er du her inne hvis jentene er så "håpløse"? Nå tror jeg vel egentlig ikke helt at det som skrives av deg er seriøst, men hvis det er det, så burde du bare melde deg ut.

Skjult ID med pseudonym clean lø. 7 mai 2011 14:07

observat1; det er jo åpenbart at du har blitt "burned" her inne, men hvorfor la det gå utover ALLE kvinner? Er ikke alle som har det like lett her inne som dere skal ha det til! Det blir jo HELT feil å si!!! At kvinner har det "for lett" her inne???? Er det jenters feil at menn sender mye meldinger til dem? Nei, det er det ikke. Jenter sender også førstemeldinger de ikke får svar på, men de WHINER ikke om det og lager falske profiler av den grunn. Alle er (til en viss grad) overfladiske. Jeg gidder ikke engasjere meg i noen jeg ikke er fysisk tiltrukket av, ville du? Nei. Dette gjelder også alle de andre her inne generelt, den tiltrekkelsen er ganske viktig. Hvis ikke går man tilbake mange tiår.. I Norge har man en egen, fri vilje, men av og til føles det ikke sånn når man til enhver tid skal bli klaget over, noe som i utgangspunktet er barnslig å klage over.

(mann 39 år fra Oslo) lø. 7 mai 2011 14:52 Privat melding

@TS

Løsningen her er lett. Slutt å lese på forumet. I alle fall de trådene som man fort ser er sytetråder. Hvorfor lese noe som gjør deg usikker og nedstemt?

Og fortsett å sende meldinger. Hvis 90% av profilene du sender til er falske, så vil i alle fall 1 av 10 du sender til være en potensiell ekte drømmemann.

Også en liten kommentar til de som er irriterte og oppretter falske "perfekte" profiler. Dere ødelegger jo for dere selv, i og med at dere nå konkurrerer med de falske drømmeprofilene. Og hvis dere vet hvordan en god profil skal være, hvorfor ikke prøve å bli mer lik den falske profilen irl? ;)

(mann 39 år fra Oslo) lø. 7 mai 2011 15:28 Privat melding

Rene pene clean, du er sikkert en super kvinne hvis man blir kjent med deg på rette måten. Ikke stress deg opp over obsrvatøren nummer 1 eller falske profiler, folk kan slappe litt av og ha det gøy. Jeg får stadig vekk meldinger fra falsk jenteprofiler og det er bare en del av nettdatingens hverdag. Noen ganger svarer jeg noe for gøy, men jeg legger ikke så mye i det.

På et sted som dette vil det alltid være en andel folk som leker seg, og folk som er mer eller mindre seriøse. Ofte er det meldingsutvekslinger der det vises mye interesse og det plutselig blir taushet. Trolig er man involvert med en annen og nedprioriterer lovende leads på ubestemt tid. Noen ganger er du på ene siden av gjerdet, andre ganger på andre siden av gjerdet.

Alt i alt er det ganske morro. Det som skjer på sukker.no er som en lek, men det kan lede til møte med ekte mennesker og plutselig er det mer enn en lek. Men her inne, på nett, er det en lek og det er ingen vits å late som noe annet.

Selvfølgelig - jeg er også positiv til kjærlighet og ærlighet og all slags type herlighet. Men jeg føler at det er forventningen som ødelegger, og jeg vil ikke forvente noe.

Clean, du er sikkert ren og pen og har de beste intensjoner. Men også du leker deg her inne fordi i en så overfladisk onlinevirkelighet er det uunngåelig. Og det er ikke så farlig. Man sender noen meldinger hit og dit med noen som virker interessant, hvem vet, kanskje kan det lede til noe enda mer interessant.

Man sår mange frø, prøver å vanne dem så bra som mulig og ellers lar man det skure og gå. Det som vokser frem vil alltid være en overraskelse. Her inne er ikke noe så veldig seriøst. Det er lett og ledig og overfladisk og morro. Men i alt dette er det muligheter for at det kan utvikle seg til noe mer. Derfor er det lek og morro med et spennende potensiale!

Og en ting til kjære rene pene jente: det som skriver her inne på forumet er ikke representativt for det vanlige. Forumet er uunngåelig et arnested for de som ikke lykkes i dette spillet, de som venter håpefullt på et svar og slår ihjel tida imens. Noen ganger koker det over litt frustrasjon og de skriver bitre innlegg. Men det er egentlig bare tullprat og de vet det selv.

Sukker er lett og ledig og morsomt og søtt. Som alle andre ting er det en ressurs. Du fokuserer på mulighetene, aksepterer begrensningene og overser eller har det morro med tøyset. Og plutselig er du på vei til å treffe en ny og spennende person i vårsola...

Skjult ID med pseudonym Gummo lø. 7 mai 2011 15:59

Hambi for president!=)

Skjult ID med pseudonym moi lø. 7 mai 2011 16:23

@raw; du har helt rett! Må jo være noe gæernt med logikken hvis man legger ut drømmeprofiler og så blir sur fordi man selv ikke får nok oppmerksomhet. Snakk om å ødelegge for seg selv...:p

Skjult ID med pseudonym Ingunn lø. 7 mai 2011 19:44

Helt enig med Hambi! ikke nødvendig å ta ting her inne for seriøst...inspirerende innlegg kjekkas:)

Skjult ID med pseudonym clean lø. 7 mai 2011 23:45

observat1; "men damene skal hakkes i fillebiter" ?

Istedetfor å bli provosert av det du skriver, føler jeg igrunn litt synd i deg. Håper du får hjelp en eller annen dag med det du sliter med, nemmelig frykten av at kvinner er bedre enn deg! ;-)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 7 mai 2011 23:55 Privat melding

Aha, derfor jeg ikke får stort mer enn en 3-4 meldinger i uka altså..... Jentene tror jeg er en fake-profil.

Skjult ID med pseudonym onebyone sø. 8 mai 2011 00:00

Det er ingen grunn til å synes synd på observat 1. Hva det nå enn er for problemer han har, vil ingen av oss kunne gjøre det det spor bedre. På en måte er han vel en fin motvekt til mange av oss andre her inne? :)

Skjult ID med pseudonym onebyone sø. 8 mai 2011 00:04

Og ja, "kjønnsmarkedet" er svært ujevnt. Sånn er det, og sånn ser jeg for meg at det kommer til å forbli. Vi kan jo ønske at det var annerledes, men å si at kvinner skal slaktes klarer jeg ikke helt å se hvordan skal hjelpe den saken.

Det blir litt sånn som jeg lærte i barnehagen, selv om noen gjør noe galt betyr ikke det at du får lov til å gjøre det samme. At du "tar igjen" får bli din greie, men jeg ser ikke helt hvordan det hjelper vår sak. Da synes jeg faktisk oppfordringen til menn om å slutte og sende meldinger var bedre, selv om det aldri kommer til å skje.

(mann 29 år fra Østfold) sø. 8 mai 2011 01:12 Privat melding

Det viktigste er jo å forsøke seg frem? lage en så ærlig profil så mulig, er det ingen innteresante for deg eller noen som er innteresert i deg her finnes de alltids et eller annet sted uansett :)

Jaja, kanskje det er litt ujevnt her inne kjønnsmessig, men vi er alle her av fri vilje? ingen som har tvunget noen til å bli medlem her inne? Eller, jo kompisen min tvang meg sånn delvis da han var lei at jeg er singel :P
Uansett, oenget med dettte er: hvis man vantrives her inne, er misfornøyd med hvordan siden styres eller lignende, kan man jo komme med konstruktiv kritikk til de som styrer siden? melde seg ut av dette samfunnet?

Man har valg :)

Observat1, ja, ok, kanskje jenter er heldigere enn oss menn når det kommer til å finne innteresse, ja, men da er det nå en gang , eller kanskje du har hatt en del uflaks, ikke vet jeg. Men om jentene er heldige å får hilse på mange kjekke hyggelige menn gjør jo ikke det noe? vi skal glede oss over andres lykke også, ikke bare misunne andres velferd eller lignende :) Følte meg nesten litt religiøs med sistnevnte kommentar der men :P

Uansett :)

(mann 39 år fra Oslo) sø. 8 mai 2011 11:32 Privat melding

Dette pratet om at kjønnsmarkedet er så ujevnt, det betyr vel ikke annet enn at menn har en tendens til å sende mer førstemeldinger, ta mer initiativ?

Skjønner ikke at folk skal bli så opprørt over dette. Netto vil det være like mange menn som kvinner der ute, og alt handler om å finne en man passer best mulig sammen med. At det er mennene som i større grad er den iverksettende part, som setter ting igang fra starten, hvorfor skal dette være et problem?

Jeg leser noen ganger folk her inne si "det er så ujevnt mellom kvinner og menn", men kan noen for en gangs skyld forklare i forståelig norsk hva dette skal bety?

Skjult ID med pseudonym clean sø. 8 mai 2011 14:19

observat1; jeg leste to setninger, men så ble jeg lei av å lese alle skrivefeilene. Ble rett og slett litt vanskelig å tolke hva du vil fram til når du skriver på den måten ;-)

Det må være endel år siden du gikk ut av skolen. Jeg kan nok ikke ta deg seriøst når du skriver som et barn :-)