Alle innlegg Sukkerforum

Det gjelder å være realistisk. :)

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 7 mai 2011 17:25 Privat melding

Hei!

Jeg har fått med meg og sett at det har blitt laget en del klage og sytetråder, og i enkelte tilfeller kan jeg forstå at noen blir frustrerte og skuffet over manglende (eller feil?) respons. Men jeg tror hovedproblemet er at mange forventer alt for mye av nettdating, at man kanskje legger for mye av sin egen energi og håp i dette her. :) Jeg har vært medlem på Sukker en god stund nå, i over et år sikkert nå, og helt i begynnelsen hadde jeg store og urealistiske forhåpninger om å få mange henvendelser og mye kontakt med kvinner her. I alle fall etter noen ukers medlemsskap. Men etter hvert nå så har jeg opparbeidet meg en mer realistisk og avslappet holdning angående hele nettdatingen. Det nytter ikke å klage og syte hvis man ikke får svar på meldinger og flørt man sender, det må man nesten bare godta og finne seg i. :)

Jeg kan ikke påstå at innboksen min renner over av meldinger og flørt, men det kan være mange grunner til det:

- profilen min blir kanskje for seriøs, vanlig og kjedelig, og vekker derfor ikke noe spesiell interesse hos de fleste. Har i alle fall vært ærlig om meg selv da. :)
- de som besøker meg synes kanskje at jeg bor for langt vekk i forhold til dem.
- utseendet mitt er som det er, enkelte jenter synes kanskje at jeg har både utstrålig og sjarm, mens andre igjen helt sikkert ikke liker trynet mitt i det hele tatt. :) Helt i orden det, det kommer helt an på smaken til vedkommende og jeg er såpass ydmyk at jeg aldri har trodd og ment at jeg er Guds gave til kvinnene. ;-)
- for noen jenter blir jeg kanskje for gammel aldersmessig, mens jeg blir for ung igjen for andre. :)

Jeg har sendt en rekke meldinger, merket personer som interessant og har også sendt enkelte flørt til forskjellige kvinner som jeg var interessert i å få kontakt med. Men jeg har også ganske ofte opplevd at henvendelsene har blitt lest, for så å aldri bli besvart. I begynnelsen så må jeg innrømme at jeg ble irritert og skuffet over dette, men per i dag så tenker jeg bare "Ok, greit" og sender kanskje melding til ei annen etterpå som jeg finner attraktiv og spennende. :) Jeg føler at jeg har selvinnsikten i orden og tanken har streifet meg om at meldingene jeg sender kan være for kjedelige, ordinære og intetsigende. Da kan jeg forstå at ei jente som leser denne meldingen min kanskje bare himler oppgitt med øynene fordi hun har fått 40 lignende brev av andre menn de siste par dagene. :)

(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 7 mai 2011 17:44 Privat melding

Som hintet til tidligere så har responsen på profilen min ikke vært superfantastisk, men det har da skjedd saker og ting opp gjennom tida her. :) Rundt november måned i fjor ble jeg faktisk godt kjent med ei jente fra Sukker, vi fikk god kontakt via meldinger og chatten her og til slutt så bestemte vi oss for å møtes på ordentlig!

Hun tok iniativet til kontakt, og jeg syntes det var spennende å være den som ble kontaktet. I løpet av kort tid ble vi kjærester og møttes to ganger i uka i alle fall. Vi bodde 90 km fra hverandre i ren kjøreavstand. Men dessverre så ble det slutt etter maks. to måneder, fordi vi fant ut at vi ikke passet så godt sammen allikevel. Vi fant visst ut at vi var for forskjellige for hverandre, og dermed bestemte vi oss for å gjøre det slutt. Det nytter ikke å fortsette hvis ikke det eksisterer gjensidig og sterk kjemi. Per i dag er jeg ikke så lei meg over dette, klart at det var skuffende og sårende i begynnelsen, men jeg er glad for at jeg ble en erfaring rikere.

Bedre enn at det ikke hadde blitt noe i det hele tatt. Jeg tror vi ble sammen alt for fort, det var nok der problemet lå. Ellers har jeg blitt kontaktet av enkelte jenter tidligere som jeg selv ble interessert i, som det først ble mye skriving og kontakt med, men så ble det plutselig helt fullstendig stille. Litt rart det der, men det er jo lov å ombestemme seg. :) Nytter ikke å syte over det i alle fall. Har også blitt kontaktet av flere jenter som jeg ikke kunne tenke meg å ha kontakt med, men velger da å svare "Takk for at du tok kontakt, men jeg tror ikke at vi passer sammen." Jeg ønsker ikke å såre noen, men må allikevel være ærlig og direkte synes jeg.

Angående hvis jeg skriver til jenter som ikke svarer meg eller reagerer, så tar jeg fort hintet og skriver ikke flere meldinger. Det blir veldig plagsomt og usjarmerende å mase og være pågående. Og kanskje være vågal nok til å spørre hvorfor de ikke svarer. De har nok sine egne grunner, og det hjelper fint lite å henge seg opp i det.

Når det gjelder det å ignorere de man ikke er interessert i, så nekter jeg å tro at det kun er kvinnene som ikke svarer. Jeg er helt brennsikker på at det også finnes en del menn som aldri svarer på henvendelser fra kvinner som de ikke ønsker kontakt med.

Ellers må jeg si at det er mange attraktive, sjarmerende og spennende kvinner her, som har en bra profiltekst og mange fine bilder. Sukker er en av de beste nettdatingssidene etter min mening. :)

Skjult ID med pseudonym stjerne* lø. 7 mai 2011 18:24

Slik er vel Sukker for de fleste vil jeg tro??
:))

(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 7 mai 2011 18:29 Privat melding

Ja, det er nok det som du sier. :)

Men fikk bare så lyst til å reflektere over det og få det svart på hvitt. :) Har ikke vært aktiv her på forumet tidligere, og fikk lyst til å prøve å delta litt i debattene.

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 7 mai 2011 18:38

Du har nok rett i det meste der slev om jeg hörer til de som syns man godt kan svare på meldinger selv når man ikke er interessert...
...men nå har jeg også funnet meg i at det er sånn det er og skal slutte tenke på det.

Egentlig er det ikke så rart at jentene blir lei om de nå får så mange meldinger som det höres ut til....syns de fleste jentene i prinsipp kunne bytte profiltekst med varandre uten at det hadde vart noen stor forskjell da teksten oftest er veldig lik og det er sikkert det samme med oss gutter og meldingene vi sender.
(Rart vi er så mange singler her når alle er så snille, intelligente, morsomme, pene etc)

Samtidlig så er jeg kanskje ikke helt der du er enda...for akkurat nå så tror jeg ikke det blir mer enn 1 måned til her. Ser ikke stor grunn til å bare surfe rundt. Jeg forventer meg sikkert for mye men i hvert fall 1 date eller 2 syns jeg trengs for å bli...ellers er det ikke noen grunn til å betale for dette.
Muligens blir jeg som ikke betalende noen månender sånn at det kommer noen nye brukere innen jeg betaler igjen.
Det er trots alt ikke for å syte på forumet jeg er bruker selv om det kan se sånn ut hehe.

Skjult ID med pseudonym s lø. 7 mai 2011 18:40

- 'Lovechaser' som kallenavn
- 7-8 smileys i ett og samme innlegg

= Betenkelig.

"Når det gjelder det å ignorere de man ikke er interessert i, så nekter jeg å tro at det kun er kvinnene som ikke svarer. Jeg er helt brennsikker på at det også finnes en del menn som aldri svarer på henvendelser fra kvinner som de ikke ønsker kontakt med "

Tror du virkelig det?

(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 7 mai 2011 18:44 Privat melding

@ lurer:

Ja, jeg er helt enig i at man bør svare selv om man ikke er interessert i en person. Men det er klart, hvis noen blir bombardert av meldinger hver dag så kan jeg skjønne at man ikke gidder å svare alle. :)

Jeg pleier å svare uansett, men sier fort ifra hvis jeg ikke ønsker videre kontakt. Synes ikke at du er sytete og jeg forstår at du forventer litt mer av hele nettdatingen. Jeg betaler jeg også, og da forventer man gjerne automatisk litt mer av det hele. :)

(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 7 mai 2011 18:48 Privat melding

"Lovechaser" er et tullete kallenavn, kunne nok sikkert ha valgt et bedre et. Og ja, jeg vet at jeg bruker mange smileys. Men det er bare for å vise at jeg ikke er sur i alle fall. :)

Vet ikke helt om jeg forstår vinklingen din på slutten der. Men la oss nå ikke krangle da.

Skjult ID med pseudonym lurer lø. 7 mai 2011 19:03

Tenkte mer på at jeg er en av de som "sytet" i andre "tråder" på sukker.

Det eneste jeg lurer på er hvordan det går for de som ikke er betalende.
...om man får så utrolig mye mer meldinger som betalende med bilde som det höres ut til når sukker gjör "reklame" så kan de som ikke betaler ikke få noe ;-)

(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 7 mai 2011 19:49 Privat melding

Ja, det er ikke godt å si. Man skal jo ha visse fordeler med å være betalende bruker, flere muligheter tilgjengelig som man ellers ikke kan bruke som gratismedlem.

Men om disse fordelene virkelig slår til, kommer nok an på profilen og hvor heldig man er. :) Er nok ganske varierende.

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 7 mai 2011 20:24

en "fysisk" forelskelse varer aldri mer enn et par måneder, mens en "mental" forelskelse kan vare livet ut...

Skjult ID med pseudonym miin lø. 7 mai 2011 20:46

jeg ville ikke ha hatt hetta på meg på profilbilde
ta et du smiler i stedet :-)

(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 7 mai 2011 20:55 Privat melding

Faktisk er det et håndkle jeg surret rundt hodet. Bare et fjasebilde jeg laget for moro skyld. Er nok ikke det beste bildet akkurat, men jeg har brukt mer seriøse bilder der jeg smiler tidligere.