Alle innlegg Sukkerforum

Våren i Norge

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr.Mr. lø. 7 mai 2011 20:58

Våren i Norge, er vakker. De er ikke mye tvil om det. Alikevel er det veldig mange som har en mørk skygge i livet sitt.
Noen sitter alene og savner en annen. Det være seg at man har kjærlighetssorg eller at man rett og slett ikke har funnet noen ennå. Noen har kanskje funnet noen, men det funka ikke, så man har endt opp alene igjen.

Etter vel 15 år med dating og kjærester i både seriøse og useriøse, lange og korte forhold så har man opparbeidet seg en del erfaring innen området, samtidig så gjør det sitt til at man blir både nervøs og en tanke sjenert til tider.

Mange av mine mannlige "kollegaer" på datingfronten ødelegger nok for oss som faktisk forsøker å treffe noen. Det er kun snakk om sex osv og hvor fort man kan få dere jenter til sengs, ser ut til å være den eneste tanken som står i hodet på dem.

Så hva gjør så det med oss som er seriøse? Jo, de fleste av dere får så mange mailer her inne at det er vanskelig for dere å skille ut de som er seriøse. Kommer man først gjennom og litt under huden på noen, så ender det med at "Dette går for fort frem" har blitt den nye "sorry dette funker ikke for meg"- unnskyldningen. Så da sitter man igjen med skjegget fullt av postkasser.

Man ender opp hjemme aleine, ingen å dele vinflaska med, ingen å lage mat til, ingen som ommer og sitter i armkroken din osv. Man legger seg alene, sovner alene og våkner alene....

Men det går vel over snart............... Trur jeg................................ Ikke sant???

Skjult ID med pseudonym lillith lø. 7 mai 2011 21:53

Kjenner meg igjen der gitt... Skulle bare ønske jeg var ei av de som fikk innboksen full av meldinger hver dag... Er stort sett jeg som tar initativ og får aldri svar tilbake.. Story of my life...:-) Men velger å være optimistisk som deg.. det går nok snart over... håper jeg...:-) I morgen er atter en ny dag med mulighet for napp...

Skjult ID med pseudonym Mr.Mr. lø. 7 mai 2011 23:48

Same as for me :)

Kan gjerne besøke profilen din og sende deg melding jeg :)
Kan ikke fylle opp innboksen din, da virker man jo desperat :P

Skjult ID med pseudonym katte sø. 8 mai 2011 08:41

Våren er her, er litt mer yr enn andre årstider, og jeg mangler mye.
Humøret er allerede litt småsært, og tiden fremover kan nok by på en god del personlighetsendringseksperimenter.

Skjult ID med pseudonym FrøkeMilla sø. 8 mai 2011 09:52

Vår er deilig, våkner litt av dvalen. Men skulle gjerne hatt noen å dele dagene med, lage mat til, puske rundt, sende med lunch til jobben, gå tur med, rulle rundt i hø...uhm... gresset med, og sitte i armkroken til på kvelden. Ikke at jeg ikke har det fint, og bobler over av glede over sola, men det hadde vært enda finere å ha noen å dele det med! :)