Alle innlegg Sukkerforum

Den jeg vil ha bor så langt vekk...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym clean ma. 9 mai 2011 00:03

Før jul pratet jeg med en fyr jeg møtte på nettby, men han bodde i Bergen. I romjulen besøkte jeg han et par dager, og det var utrolig fine dager. Men jeg visste at han var en opptatt fyr som holdt på med mange ting, og det endte ikke så bra med tanke på at jeg utviklet følelser for denne karen. Det virket som at han nedprioriterte meg, og jeg overreagerte.

Så gikk det et par måneder, og nå har vi fått småelig kontakt igjen. Snakket sammen på telefonen, og det var ubeskrivelig deilig å høre stemmen hans igjen... jeg innser nå at han er den jeg vil være med, men hvordan skal vi klare det når han bor i Bergen og er en opptatt kar, mens jeg bor her - ti timer unna..?

Han sa også det var godt å høre stemmen min, og jeg merket sånne små velkjente følelser begynne å boble over igjen da jeg hørte stemmen hans. Det var så riktig, og jeg har savnet han så mye... jeg bekymrer meg for at jeg legger mer i det enn han, men allikevel hørte jeg på stemmen hans at han var glad for å høre stemmen min også.

Skjult ID ma. 9 mai 2011 00:16

flytt

(mann 38 år fra Østfold) ma. 9 mai 2011 00:26 Privat melding

Én av dere må jo være villig til å flytte, sånn hvis det skulle vise seg å bli noe seriøst opplegg ut av det der. Du vet vel allerede selv om du hadde vært villig til det eller ikke, og er svaret ja, så er det jo igrunn bare å kjøre på. Er svaret ditt nei, så burde du vel avklare med han hva han tenker om det. Er hans svar ja, så er det jo bare å gi gass. Er hans nei, så er det bare å gi en lang faen....

Skjult ID med pseudonym -Taz- ma. 9 mai 2011 16:16

10 timer? Da snakker vi faktisk nesten California......

(mann 34 år fra Østfold) ma. 9 mai 2011 16:20 Privat melding

hahaha.. ti timer med moped da vettu Taz... :P
eller kjanskje det faktisk er luft ballong.. er jo ikke godt og vite :P
det er ihvertfall ikke hverken Boieng eller Airbus som skal klandres for den reise tiden om begge parter bor i Norge :P hehe