Alle innlegg Sukkerforum

Er damene så ille her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rass-mus on. 11 mai 2011 01:05

Sender ikke så mange førstemeldinger. Så da jeg tenkte å få inn litt nye impulser i går, tok jeg like gjerne litt godt i med tanke på hva noen av gutta i dette forumet sier

Sendte ut seks førstemeldigner og fikk seks svar tilbake.

Jeg har bare helt greit utseende og har klusset ned en kort og grei profil...

Selv om gårsdagen var bra i så måte synes jeg ærlig talt at damene ikke er så ille som noen sytekopper vil ha det til - tror nok noen av de fustrerte gutta bør fikse litt på profilen isteden eller justere hvem de sender meldinger til... ;)

Skjult ID med pseudonym onebyone on. 11 mai 2011 01:15

Det er vel kanskje problemet, at mange av oss ikke i sjiktet "greit utseende"? Ikke for å rakke ned på noen, men jeg føler meg ikke helt hjemme i den kategorien i hvert fall. Tror det kan være lurt å se litt bak bare profilbilde når man skal ta kontakt med noen i hvert fall, jeg har en følelse av at mye av frustrasjonen kommer fra gutter som prøver å slå oppover?

Skjult ID on. 11 mai 2011 09:40

@onebyone - tror ikke du skal være bekymret for utseendet ditt. Og det virker ikke som om du er så aller verst bak profilbildet heller.

Skjult ID med pseudonym Tralala on. 11 mai 2011 09:53

Sender man til en populær dame så er det nok en stor fare for at meldingen forsvinner i mengden meldinger de mottar hver dag. Sender man til en mindre populær dame som ikke får så mange meldinger så er det stor sjanse for å få svar. Sånn er det bare :P

Skjult ID med pseudonym Mane76 on. 11 mai 2011 10:11

Neida - vi er da helt fantastiske :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 11 mai 2011 16:06

eg og får stort sett svar når eg ikkje sikter oppover:) får eindel førstemeldinger og..det gjelder vel å innsjå sjølv ka "hylle" ein er på:)

Skjult ID med pseudonym super on. 11 mai 2011 16:29

nei, du gjør ikke det....

Skjult ID med pseudonym Rass-mus to. 12 mai 2011 06:36

@onebyone: "Det er vel kanskje problemet, at mange av oss ikke i sjiktet "greit utseende"? Ikke for å rakke ned på noen, men jeg føler meg ikke helt hjemme i den kategorien i hvert fall".

He,he tror nok at de fleste ligger på "greit utseende" og oppover jeg...

Har du tenkt på at hvis du ikke føler at du er noe særlig å se på så vil dette være ennå mer ødeleggende for utseende ditt? Holdingen din, blikket, mimikken, smilet, etc, etc, er en større del av utseende enn hva enn hva en skulle tro.

Videre tror jeg hjernen er litt instinktivt lat, hvis mennesker ser en person som projeserer at han/hun ser bra ut så vil de oppfatte han/hun som penere enn hva som kanskje er fakta, fordi at tydelig vis har andre mennesker har gitt den personen den selvtililliten og dermed er oppfatter samfunnet han/hun som atttraktiv.

Alt dette kommer ut på profilbildet.

Og hvis en tror en ser bra ut, er det mer morro også også kle seg bedre, trene, passe på at enn er velstelt etc.så jeg tror faktisk at en kommer til å se bedre ut på sikt også hvis en tror på det - motsatt er det lett å tenke " det nytter ikke alikevel"

(mann 33 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 08:40 Privat melding

@Rass - Jeg tror ikke utseende har så mye å si for jenter, mer stil og om du gjør og sier de riktige tingene...jeg ser ut som en gorilla og itilegg sier jeg alle de feile tingene men alikevel så få...ah fæn nå datt jeg av poenget mitt.

Skjult ID med pseudonym Tralala to. 12 mai 2011 09:25

Det blir feil å tenke hylle og hva som er oppover og nedover. Drit i det hyllesystemet. Hyller får man tak i på Ikea, men de er ikke til for å oppbevare mennesker i :P Man skal ikke tenke at man er dårligere enn andre.

Skjult ID med pseudonym Binders to. 12 mai 2011 15:17

Jeg tror gutter tenker hyller på jenter, og det går mest på utseende og kropp. Jenter tenker hyller på gutter også, men som JimJimJ sier, det går på mange flere ting enn utseende, guttter kan på en måte kompensere for utseende ved andre faktorer.. derfor blir hylletenkningen litt rar for mange jenter.

Skjult ID med pseudonym stormann to. 12 mai 2011 15:21

Må få i deg mer proteiner, JimJimJ. Den pinglekroppen der kommer du ikke langt med hos damene!

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 12 mai 2011 15:22

@Rass-mus
Jeg er veldig klar over selvtillitsproblematikken, utstråling og den biten der. Det er vel en blanding av at jeg ikke synes det er min sterkeste side, og samtidig en redsel for å bli "tatt" på utseende. Ekstremt lite tiltrekkende, i know. Selvtillit er ikke bare noe man kan jukse seg til, og jeg gidder ikke være falsk. Det er et langvarig prosjekt, men man gjør da stadig fremskritt. :)

Skjult ID med pseudonym Rass-mus to. 12 mai 2011 17:42

@onebyone - synes egentlig at selvtillitt er et missbrukt ord; fordi at selvtillit er ikke noe genrellt begrep; men det er ofte knyttet til noe man er å gjør. En kan ha selvtillitt på utseende, en kan kan ha selvtillitt innen det jobber med, en kan ha selvtillit innen hvordan man sjekker..

Men det jeg mener er at mer viktig er selvfølesen. Selvfølelsen er knyttet til det å innse at en selv er unik, spesiell og verdifull i seg selv og dermed ikke bry seg om hva andre mener og sier om en.

Jeg mener at selvltilit uten god selvfølese er nesten ikke mulig og blir bare teit og falsk. Men har man "perfekt" selvfølelse så har ikke selvtillit noen særlig praktisk betyding.

Så jeg jobber aktivt med selvfølelsen, mest fordi jeg har en jobb som krever det, men bi effekten er jo at det ikke akkurat gir noe hinder med damene heller..

Og jeg er på det sterkeste uening hvis du mener at man ikke kan gjøre noe med selvtilliten. Både selvtillit og selvfølelse kan trenes opp på enkle måter. (selv om jeg ikke kan påstå at jeg har trent selvfølsen like mye som JimJimJ har trent musklene sine da...:D ).

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 12 mai 2011 17:49

@Rass-mus
Det jeg mener med selvtillit og trening av den er at det er ikke noe jeg bare klarer å legge til meg, sånn uten videre. Den må bygges opp, men du er nok helt klart inne på noe med at jeg kan forveksle selvtillit og selvfølelse. Jeg føler egentlig at selvfølelsen er rimelig ok, men jeg er beskjeden og tilbakeholden av natur. Jeg utstråler vel derfor ikke den sikkerheten som mange finner tiltrekkende.

Om du har noen "treningstips" til hvordan man bedrer selvfølelse og / eller selvtillit så er jeg så absolutt interessert.

Skjult ID med pseudonym lurer to. 12 mai 2011 19:09

feil hylle?

Syns ikke responsen varier med hvilken "hylle" jeg sendt melding til...
...men så er spörsmålet hvordan man kan tenke "hylle" om folk du ikke kjenner.
Profiltekst og profilbilde sier ikke alt.

Enkelte jenter kan svare selv om meldingen "er dårlig", enkelte jenter svarer ikke selv om meldingen "er bedre".

Enkelte jente svarer selv om de er på en "höy hylle", enkelte svarer ikke selv om de er på en "middels hylle".

Om man nå skal snakke hyller
Kankskje Rass-mus fikk mange svar fordi han "sikter for lavt" og plukket noen ur lavere hyller enn sin egen?
Ikke alltid guttene som sikter for mye oppover og overvurderer seg selve.
;-)

(med det sagt...jeg syns det lille man får ut av profilene og en förste melding oftest er for lite for å ikke gi noen sjansen med et par meldinger for å finne ut mer.)

Skjult ID med pseudonym Enigmeddu to. 12 mai 2011 20:03

De fleste har vel sett "dating i mørket",sier vel sitt om hva utseende betyr :)
Sånn sett tror iallefall jeg at den med et "normalt" utseende sliter mer her på Sukker hvor første inntrykket
betyr mye,og ja-like mye for damene som for gutta.
Fortsatt god jakt til dere alle i vårsola!

Skjult ID med pseudonym Pony to. 12 mai 2011 20:41

Enkelt, send meldinger til de 5 styggeste du finner, og du får 5 svar. Gjør det samme med med de 5 mest strøkne og vent...like forever

Skjult ID med pseudonym Rass-mus to. 12 mai 2011 21:37

@Pony - ikke for å skryte, men tenkte det samme som deg da jeg fikk svarprosenten sist dag - hadde jeg valgt ut noen som ikke var attraktive nok?

Så jeg slengte inn et par-tre meldinger til de peneste jeg fant i farta (i hvert fall etter min smak), i tillegg fikk jeg inn et par andre "slengere".

I dag ligger det 11 uleste meldinger i innboksen og så vidt jeg husker svarte jeg noen i går som ikke har svart ennå det kan komme inn noen til i løpet av den nærmeste tiden. Av disse 11 er det ei som jeg synes ikke er "helt min type" og det er ei som ikke svarte av dem jeg sendte i går...

Det eneste begresningen jeg har gjort er å holde meg til ca. min alder (litt yngre).

Og igjen - jeg er i utgangspunktet en helt vanlig fyr fysisk, men prøver å gjøre det beste ut av det jeg har å spille med.

Så sorry gutter; det mener ganske sikkert at det ikke er damene eller utseende deres; men profilene eller deres egen vilje, som er feil hvis dere ikke får respons.

(mann 40 år fra Oslo) fr. 13 mai 2011 01:04 Privat melding

støtter rass-mus på det med selvfølelse og selvsikkerhet. Men fake it till you make it!

Jo mer eplekjekk jeg føler meg, desto mer "feromoner" er det som jeg skiller ut, både irl og skriftlig formuleringsevne, og tilsvarende respons får jeg.

(kvinne 35 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 01:51 Privat melding

Det handler ikke alltid om hvordan du føler deg i samvær med andre, men hvordan du får de til å føle seg :)

Har du fått noen til å trives i en kjip situasjon eller bare generellt fått noen til å ha det morsomt, hva tror du de husker best?

-selvtilliten din? eller utseende ditt? eller hvordan de hadde det i ditt selskap?

Jeg for min del heller mer mot følelsen du ga dem. trivsel er en undervurdert følelse... Får du folk til å trives rundt deg, kan du for mange "være stygg som nøkken". Fordi det er ikke utseende det handler om lenger, men heller hvor hyggelig det er å være sammen med deg :)

P.s. ikke det at jeg påstår at noen her er "stygge som nøkken" det var bare ment som en understreking av poenget mitt :)

Så hvis man heller kan fokusere på hvordan de rundt deg har det, så kan man faktisk få en muligens noe ond sirkel med dårlig selvfølelse/selvtillit til å snu. Da god stemning smitter på lik linje som dårlig stemning gjør :)

Skjult ID med pseudonym Rass-Mus lø. 14 mai 2011 01:25

@onebyone: Tja, det er som sagt tusen måter å trene sine mentale evner på. Felles for dem alle er at dette er trening. Kun en/få ganger hjelper lite og man bør vedlikeholde for å være i form.

Et veeeldig enkelt program for å bygge selvtillitt, selvfølelse og andre egenskaper er:

Hver morgen bekreft tre ting som du føler deg svak på/lite selvtillit på. Bekreftelser er alltid på formen ”Jeg er…” og skal kun inneholde ”positive ord”. Virker best på personlige egenskaper, men noen mener det virker på ”alt” (som:penger, ny bil, ny dame – da i formen ”jeg har..” etc.)

Hvis du ikke føler deg ikke særlig morsom, sosial og blir ofte dominert av andre, og ønsker å forbedre dette sier du:

*Jeg er morsom
*Jeg er sosial
*Jeg er dominant

Gjenta dette enten høyt eller inni deg en og en – men det er viktig å søke å si det på en kraftfull måte som om du virkelig mener det. Så gjerne foran speilet og ikke gi deg før du føler at det du sier er riktig.

Juster bekreftelsene etter hvert. Noter de gjerne ned – for da ser du at de virkelig har hjulpet en tid etter, uansett hvor idiotisk dette virker.

Ellers om dagen er det bare å glemme selvforbedringen – resultatene skal komme naturlig.

På kvelden anbefaler jeg å høre på selvforbedrings CD’er. Hvis en skal forbedre selvfølelsen så anbefaler jeg Bob Grisvold sin: http://www.amazon.com/Self-Esteem-Self-Image-Programming-Super-Strength/dp/155848101X

Dette er en svært enkelt, men effektivt program i selvforbedring og bygging av selvfølelse. Det finnes et uttall andre metoder også som for eksempel visualisering & NLP. Men det enkle er ofte det beste…. :D

Skjult ID med pseudonym onebyone lø. 14 mai 2011 01:30

Takk for tipsene, jeg skal se litt nærmere på disse tingene. :)