Alle innlegg Sukkerforum

Nye trender...

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Østfold) ma. 11 feb. 2008 20:28 Privat melding

Hmm, jeg er vist litt gammledags jeg.. Men lover hente meg inn. Det er vist trendy å bare drite i folk og komme seg videre. Jeg har ikke skjønt dette jeg.. men jeg begynner skjønne nå.. Man tar kontakt, snakker masse, gjerne msn. Også etter en periode er tiden ute. Akkurat som på et parkometer. Da skal man slutte å snakke mer, man skal slutte å svare folk. Da har man nemlig brukt opp interessetiden. Og det gjør ingenting om man har en artig kjemi, og deler både bilder, musikk og annet hyggelig. (Gjerne litt hygge på cam også med gode lovord)

For i dagens nettsamfunn, skal man komme seg videre. Antagelig er det en viss kvote med nye bekjentskaper man skal igjennom pr måned, men det har jeg ikke helt skjønt ennå.. Jeg har heller ikke helt skjønt dette med tiden. Men jeg opplever det til stadighet og burde vel begynne å få det med meg nå. Og shame shame om man hinter innpå dette at man føler seg 'glemt'. Man skal jo kunne reglene! Men jeg kommer meg :D

Samtidig er dette ganske spennende. Nesten som speed dating. Man får en viss tid å forolde seg til, beeep! Der er tiden ute. NESTE !! Jeg lurer på hvem den neste blir.. Gleder meg.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 11 feb. 2008 20:31 Privat melding

Det er da slik at hvis interessen daler uten at det GÅR noen vei, er det lett å bare skippe videre, er vel som alle interaksjoner i så måte, bare lettere over nett siden man ikke trenger konfronteres med skyldfølelse dersom man skulle ha det.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 11 feb. 2008 20:35

@arve68

...hm.....dette var altså ditt tidligere innlegg i Nettby-sammenheng? ;-))

(mann 49 år fra Østfold) ma. 11 feb. 2008 20:38 Privat melding

Hvis man er anonym, vil ingen innlegg bli tatt seriøst.. forøverig er det ingen hemmelighet at jeg er på nettby, om det er tilfellet ditt. Og skulle du lure ennå mer,, så er jeg ARVE på Nettby.. Noen av oss trenger ikke være anonyme vettu ;)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 11 feb. 2008 20:39 Privat melding

Jeg tror vi har for mange å velge på jeg. Det gjør at vi istedet for å bli ordentelig godt kjent med en person og rekker å føle noe, hopper videre og videre fordi vi innbiller oss at det alltid er noen som er enda bedre. Til slutt ender vi opp kalde og alene.
Oj nå hørtes jeg deppresiv ut. Sitter å hører på Gåte for øyeblikket. Jeg skylder på det ;-)

Skjult ID med pseudonym lilje78 ma. 11 feb. 2008 20:43

Da kan man snakke om mangel på folkeskikk. Det er normal høflighet å si til en person man har pratet mye med, at vedkommende ikke er den man leter etter. Jeg har vært i den situasjonen et par ganger, at jeg har funnet ut at han ikke er den rette for meg, men da sier man det og gjerne med en begrunnelse. Dette fordi han har brukt masse tid på meg og har kanskje fått litt følelser for meg.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 11 feb. 2008 20:44

@arve68

....NÅ tror jeg faktisk du misforsto heeelt hva jeg mente.........det var et kontroll spørsmål på om det var innlegget ditt på nettby du presenterte her - ref. din andre tråd......og kun det.

Forøvrig; .."hvis man er anonym, så vil ingen bli tatt seriøst" ????? Var DET ironi også? *ler.......du tror altså at dine innlegg blir tatt mere seriøst fordi du viser hvem du er? Igjen et spørsmål...... ;-))

ps: sånn for sikkerhets skyld; helt normalt å ha profiler flere steder..... :-))))

(mann 49 år fra Østfold) ma. 11 feb. 2008 20:49 Privat melding

Ja, jeg mener man blir tatt mer seriøs da man ikke trenger gjemme seg bak en anonymitet. Hvis du ikke kan stå for hvem du er hvordan kan du da stå for det du sier? Sånn på tampen,, anyway la oss hode oss til TEMAET her,, ønsker du fortsette denne tar vi den et annet sted ;)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 11 feb. 2008 20:57

*ler! ...ja....ja.......du snakker......rimelig bastant...rimelig påståelig....og tildels dømmende også faktisk......be my guest! :-)))))) *ler så tårene triller her...*

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 12 feb. 2008 17:36

En problemstilling er like relevant og interessant å diskutere, uansett om man kan se ansiktet til den som framsetter den, eller ei. Alle er i utgangspunktet like seriøse for meg, det leser man ut av det de faktisk skriver, ikke nick, bilde o.l.

Men dersom du mener at vi er for overflatiske her på nettet, ja da er jeg enig med deg.

Råd: Vær raskt ute med å foreslå date, da, ikke vent til hun har fått melding fra 30 nye vakre friere...........!

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 12 feb. 2008 17:49 Privat melding

Ganske enig med Arve68. Jeg tar det de som "står frem" skriver mer "seriøst" enn de som er anonyme. Så det er nok ikke bare han som tenker slik. :-)

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 12 feb. 2008 18:19

Synes det kommer helt an på hva som diskuteres. Man kan jo snu litt på det og si at ved kontroversielle emner er det lettere å si hva man virkelig mener som anonym og ikke si det som bare stiller en i et godt lys.

Grunnen til at jeg er anonym er fordi jeg kan være helt ærlig og si det jeg føler for og fortelle om venners erfaringer etc uten at folk som vet hvem jeg er kan skjønne hvem jeg forteller om. Jeg kan selvfølgelig skrive med navn og bilde ved ikke-kontroversielle emner og så heller være anonym når jeg diskuterer ømfintlige ting, men synes det er greit å være helhetlig og ikke drive med flere nick her inne. Om jeg skulle ryke uklar med noen og diskutere person med en som ikke er anonym skal jeg heller sende en melding til personen om hvem jeg er, såfremt det lar seg gjøre.

Men er enig med at det er ARTIGERE når man kan se hvem som skriver hva:-)

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 18:24 Privat melding

Myte: Den underskriver jeg helt og holdent på. Kunne ikke være mere enig.Selv om ikke alle oppnår kontakt her inne så er det flere av oss som har opplevd å få kontakt andre siden. Så din ressonering den stemmer rimelig bra i mange tilfeller blant mange mennesker.

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 18:41

Nitrelo - ettersom du er anonym gadd jeg ikke lese hele innlegget ditt. Hadde det vært en link til en profilside og et bilde der hadde jeg antageligvis lest det. Bare sånn for å understreke at det er ikke kun arve68 som mener dette.

Skjult ID med pseudonym KK ti. 12 feb. 2008 18:46

Dumt av deg, Mockis, for nitrelo har ofte mye fornuftig og klokt på hjertet. Well, it's your loss, som det heter..............

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 12 feb. 2008 18:48

Den er grei Mockis, men da reduserer du denne delen av sukker til et utstillingsvindu og ikke et diskusjonsforum. Om folk tenker som deg så er de så lite interessert i å diskutere sak at jeg tåler tapet.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 12 feb. 2008 18:51

@Mockis

......det er mulig jeg har noen hjerneceller som har middagshvil nå --- men sånn med tanke på at du deler Arve68's mening, og retter kritikk mot Niterlo ---- og selv identifiserer deg slik du gjør... så skjønte jeg ikke helt???? :-))))))) Korriger meg gjerne!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 12 feb. 2008 18:52

...forøvrig så er jeg svært enig med Niterlo! :-)))))

Skjult ID med pseudonym smarty ti. 12 feb. 2008 18:52

Arve svarte fremdeles ikke på spørsmålet til Bloomie, om dette var det tidligere omtalte nettby-innlegget...

Tiden er ikke ute av seg selv (som i speed dating) Men det krever sin mann/kvinne å holde på interessen...
Vi som er er inne er vel for øvrig like forskjellig som de vi treffer ute (kanskje noen av oss til og med er de samme... hmm... besnærende tanke...:-)

Skjult ID med pseudonym fremmed ti. 12 feb. 2008 19:44

Helt enig med Nitrelo!!

Og en ting til , er det riktig å si at alle som fremstår her med bilde er pr kåte ?

Jeg kan ikke skjønne at seriøsitet har noe med trynet å gjøre på ( FORUM)

Det finnes sikkert hundrevis av grunner for å være anonym på lik linje som å være present med bilde .

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 19:50

Noen som er sinte idag? Siste innlegg var KØDD! Begynte det å ryke av noens hoder? :-D

KK - hvis du har fulgt så nøye med på dette forumet så har du kanskje oppdaget at jeg faktisk leser innlegg til folk som ikke fremstår med nick eller bilde. KK - aldri sett noen innlegg fra deg før - tør du ikke kritisere meg med det "nicket" du vanligvis bruker her inne?

Skjult ID med pseudonym fremmed ti. 12 feb. 2008 19:53

Kødd ??

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 12 feb. 2008 20:00 Privat melding

@Bloomie

"@Mockis

......det er mulig jeg har noen hjerneceller som har middagshvil nå --- men sånn med tanke på at du deler Arve68's mening, og retter kritikk mot Niterlo ---- og selv identifiserer deg slik du gjør... så skjønte jeg ikke helt???? :-))))))) Korriger meg gjerne!"

Trenger ikke korrigere deg, men jeg skjønte ikke en dritt av det du skrev der. Jeg rettet ingen kritikk mot Nitrelo. Aner ikke hvem personen er engang, og hvis jeg skulle rettet kritikk ville jeg vel tatt tak i noe i innlegget til denne personen. Prøver du å rette kritikk mot meg? I så fall bommer du fryktelig.

Jeg deler en liten del av arve68's mening, og det er at det er mange her inne som ikke "tør" å stå frem som "seg selv", det er greit det, men til syvende og sist så har jeg mer respekt for folk som tør å være seg selv, uansett hva de måtte skrive, og ikke er redd og må for gjemme seg bort. Det finnes mange her (antageligvis en av de er KK) som skriver under et helt annet pseudonum når de skal slenge litt dritt eller kritisere noen. For all del, gjør hva dere vil, men JEG syntes det er feigt.

Skjult ID med pseudonym Dame ti. 12 feb. 2008 20:29

Men hvorfor holder DU hånden foran ansiktet da, Mockis?

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ti. 12 feb. 2008 20:38

Hingsty har noen ganger fått spørsmål om hva han går på.. han går ikke på nåler iallefall, men på date går han gjerne....
men kan jo lure på om enkelte andre går på noe iblant. sier hingsty og fyker ut igjen for å leve itt...fyfy hingsty skame seg skulle du..vrrinsk.. auu ikke piske.. gjør vondt. ikke.....vil ikke på stallen..traver elegant avted til nye vakre tjern..vrrinsk...

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 20:40

Dame - Jeg har nok mange bilder på min profil, som viser hvem jeg er, så den holdt ikke. Dessuten så bruker jeg mitt nick på alle mine innlegg (som regel det første med bilde og resten uten bilde, for å slippe å irritere folk med bildet mitt gjennom hele tråden) Men du er kanskje bare nysgjerrig og kommer ikke inn på profilen min? :-D

IGJEN - poenget mitt er, som jeg nettopp nevnte - at folk ikke tør å bruke sine egne nick eller sine vanlige pseudonum når de skal kritisere noe/noen eller er uenige med flertallet og finner plutselig opp helt andre navn å bruke da. Det er DETTE jeg syntes er feig. Skal jeg skrive det mange mange mange ganger etterhverandre så det går inn for de med hjernecellene på ferie/middagslur/fraværende? Dere er kanskje redde for å få kritikken rettet direkte mot dere, slik jeg får nå? Igjen, jeg syntes det er feigt.

Skjult ID med pseudonym Tanketom ti. 12 feb. 2008 20:40

Hva er dette maset om pisking handler om da mann?

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. ti. 12 feb. 2008 20:44

Det tar juristen (mock) seg sikkert av.. hingsty traver avsted om nyter kvelden...

Skjult ID med pseudonym kusken ti. 12 feb. 2008 20:49

du er min!

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ti. 12 feb. 2008 20:52

Mockis har faktisk indirekte gitt meg et kompliment i dag :-)

Takk!!! :-D

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 20:58

Elfrodo - jepp, du er ikke feig - såvidt jeg vet.

Skjult ID med pseudonym anomymus ti. 12 feb. 2008 20:59

Arve : Du deltar jo ikke (eller uhyre sjelden?) i tåder du ikke har startet selv, så hvorfor skulle du ha behov å gjemme seg?

Mockis: Enig at det kan være feigt å gjemme seg slik jeg gjør nå. Det at du velger å ta slike innlegg mindre seriøst av den grunn er forståelig og helt greit. Men samtidig kommer godt over halvparten ikke kommer inn på profilen din.... og bildet sier ikke så mye...hmmm. du blir litt anonym for mange du, og. (Men ikke stilen din, da. Den er langt fra anonym...:-)

Har du aldri skrevet under som noe annet enn nicket ditt?

Skjult ID med pseudonym KK ti. 12 feb. 2008 21:02

Mockis, det eneste jeg prøvde å poengtere for deg var at det nitrelo skriver som oftest er klokt og fornuftig, og at det er dumt å overse de som skriver godt, men om du vil lese innlegget mitt annerledes, så er det ok for meg.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 12 feb. 2008 21:05 Privat melding

Med fult nick er det mulig å klikke seg inn på profilen. Litt mer info enn anonymt :-)

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 21:10

KK - jeg har lest mange av innleggene til Nitrelo, jeg har også diskutert med personen før. Dette burde du jo ha fått med deg du som følger med. Og den meldingen til Nitrelo isted var som sagt bare tull, for å sjekke reaksjonene. Jeg har skrevet mang en gang etterpå hva som var poenget mitt med mitt FØRSTE innlegg. (her går det tregt idag)

Anomymus - Jeg har skrevet med andre nick på tulletråder, som f.eks. navn for å understreke tullet.. Skriver tipp så skriver topp, skriver katt så skriver mus etc etc.. Og jeg har nettopp stengt min profil. Tanken er - hvor lang tid tok det for noen kommenterte det. Hvorfor skal folk som er anonyme få se min profil? Hvis dere leser den andre tråden her "Vekk med deg" så ble jeg inspirert av henne. Folk som ikke viser seg, får heller ikke se meg (dette gjelder uheldigvis kun frøkenene og de med match under 70) Samtidig som folk er i gang med å komme med forslag til forbedringer på andre tråder hadde det var gull om det hadde vært noe som het: Vis profil kun til de som fremstår med egen profil her på forumet. Hehehe...

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 12 feb. 2008 21:17

Jeg er enig med deg Mockis (og Myte som skriver det samme i en annen tråd) i at personangrep fra anonyme er feigt. Å skifte nick etter hva man mener er heller ikke bra, men det kan like godt være (faktisk vel så sannsynlig) at det er folk som står frem med ansikt og profil som velger å være anonyme med et annet nick når det skal kritiseres. I så fall er det ikke det å være anonym som er problemet, men hvordan man misbruker sin anonymitet.

En ting som alltid slår meg når dette blir diskutert er at dere som kritiserer oss anonyme tror at det kun dreier seg om oss selv. Hvis jeg i en tråd som f.eks handler om utroskap ønsker å fortelle om en god venns mangeårige utroskap så er ikke det særlig artig at hans eks og andre som kikker innom forumet kan skjønne hvem jeg snakker om. Jada, et søkt tilfelle, men anonymitet handler altså ikke nødvendigvis om feighet.

Skjult ID med pseudonym Dame ti. 12 feb. 2008 21:19

Jeg synes det ser ut som du gjesper, kit001, kjeder du deg?

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 12 feb. 2008 21:27

Mockis: Her blander du godt...Den andre tråden "Vekk med deg" (som forøvrig er morsom og konstruktiv) diskuterer profiler som ikke er utfylt med bilde. Vi er her tross alt for å finne noen å dele hverdagen med, så det er helt forståelig. Denne tråden handler om synlighet på diskusjonsforumet (selv om den ikke begynte slik;-)), og det er en helt annen sak.

Så hvis jeg forstår deg rett så hører du aldri på debattprogrammer på radioen hvis du ikke vet hvordan de som debatterer ser ut...?

Skjult ID med pseudonym Vekt 62 ti. 12 feb. 2008 21:29

@ Nitrello

Jeg hører heller ikke på radio, hører ikke på musikk på cd heller når jeg ikke ser artistene.
Skulle bare mangle.

Anonymitet er noe svineri.

UUPPPSS, Jeg da..........

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 21:34

Nitrelo - jeg sa jeg ble inspirert, jeg sa ikke at "Vekk med deg" tråden hadde noe med forumet å gjøre. Å bli inspirert har noe med å dra ting som blir sagt/gjort med seg over i andre sammenhenger vet du. Det funker ikke å kverrulere nå, fordi jeg har faktisk sagt hva jeg mener med anonymiteten, hvor langt du ønsker å dra det er kun opp til deg selv.

Dame - mulig Kit001 kjeder seg. Ser det blinker noe voldsomt på Msn-bildet hans på verktøylinjen min mens jeg skriver denne tråden. :-p

Skjult ID med pseudonym meg ti. 12 feb. 2008 21:36

Nitrelo: artig poeng :))

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 12 feb. 2008 21:38

Nitrelo og Mockis.

En annen grunn til å ville være anonym, kan jo være at man har hatt noe å gjøre med den man krangler med. Er ukult å krangle her, hvis man akkurat har vært på date, vil jeg tro? Nitrelo, de som har et fast navn (uten å ha det linket til nick) står jo litt friere til å beholde navnet i enhver setting...

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 21:42

Bare for å påpeke det NOK en gang:

IGJEN - poenget mitt er, som jeg nettopp nevnte - at folk ikke tør å bruke sine egne nick eller sine vanlige pseudonum når de skal kritisere noe/noen eller er uenige med flertallet og finner plutselig opp helt andre navn å bruke da. Det er DETTE jeg syntes er feig. Skal jeg skrive det mange mange mange ganger etterhverandre så det går inn for de med hjernecellene på ferie/middagslur/fraværende?
--------------------------------------------------------------------------------

Bare si ifra om jeg skal kopiere det en gang til.

Vær så anonym dere bare vil, men hvis dere skal angripe noen, ha baller til å vise hvem dere er, eller skrive en privat mail! Jeg leser innlegg som er skrevet av anonyme på lik linje som andre innlegg fra de som "viser seg".. Det er bare det at ved angrep ser man flere og flere ukjente nick som aldri har deltatt i diskusjoner før. Got it?

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 12 feb. 2008 21:43

Rev meg vekk fra MSN for å svare Dame. Nei, kjedet meg ikke når bildet ble tatt. Er en morsom historie bak som en del av dere vet om

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 12 feb. 2008 21:56

Siden det er opp til meg fortsetter jeg litt til;-)

Du skriver: "Hvorfor skal folk som er anonyme få se min profil? Hvis dere leser den andre tråden her "Vekk med deg" så ble jeg inspirert av henne. Folk som ikke viser seg, får heller ikke se meg (dette gjelder uheldigvis kun frøkenene og de med match under 70) Samtidig som folk er i gang med å komme med forslag til forbedringer på andre tråder hadde det var gull om det hadde vært noe som het: Vis profil kun til de som fremstår med egen profil her på forumet. Hehehe..."

Ok, denne gangen hadde du plusset på et "hehehe" på slutten for å få frem at det var en spøk så skal ikke være for stram i tøylene her (når det først er litt in å prate i hesteterminologi her inne;-)). Du drar jo en direkte sammenligning med den andre tråden i det du skriver, om du kaller det inspirasjon eller ikke. Ønsket er i hvert fall at de anonyme skal behandles på lik linje med de som ikke har utfylt profil. Men det var jo bare på tøys....eller ikke...får se hvordan tråden utarter før man bestemmer seg for hvor mye tøys det var...

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 22:05

Nitrelo - den siste der var egentlig ganske forutsigbar (og nå sier du, ja nå var du også forutsigbar). Rart den ikke kom for lenge siden (så sier du, jeg visste den kom nå). Dra det så lang du vil, jeg har sagt mang en gang hva mitt poeng var. Det hadde ingenting med diskusjoner fra "anonyme" eller debattprogrammer på radio. Som du vet har vi "diskutert" før, og da var du også anonym. Du får sende meg en mail om det er noe mer, blir kanskje litt tamt å poengetere gang på gang hva man mener i denne tråden. Du kommer ikke med noe mer jeg kan ta fatt i akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 22:08

"Ønsket er i hvert fall at de anonyme skal behandles på lik linje med de som ikke har utfylt profil. Men det var jo bare på tøys....eller ikke...får se hvordan tråden utarter før man bestemmer seg for hvor mye tøys det var..."

Jeg fant noe å ta tak i allikevel. Utartet tråden seg voldsomt før jeg forklarte mitt poeng? Hvis du ønsker å kverrulere mer med meg, eller prøve å sette meg ut, så stiller du fritt til å sende meg en mail. Men du kommer kanskje ikke inn på profilen min? I så fall får du si ifra så skal jeg åpen den igjen jeg.

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 12 feb. 2008 22:11

Lilleulv: Helt klart og altså enda et poeng for hvorfor noen ønsker å være anonyme. Det siste du skrev skjønte jeg ikke helt... Du tenker på at det kan være praktisk på f.eks sukkerfester å ha kun navnet å forholde seg til...?

Mockis: jeg er som sagt enig med deg i at det ikke er bra om folk skifter nick etter retning på vinden, men dette er noe alle kan gjøre, både de som er anonyme til vanlig og de som fremstår med profil og bilde. For alt vi vet kan det være at Sportylady eller Smily skriver under nye nick straks det blåser på toppene (sorry sportylady og smily, var de to første jeg kom på som er synlige og som fokuserer på harmoni her inne, no offense;-)). Det har altså ingenting å gjøre med de som i utgangspunktet velger å være anonyme.

Hvis du ønsker dette til livs vil det kreve at ingen får skrive anonymt her inne, men da kan vi like godt omdøpe diskusjonsforumet til vaffelforumet.

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 22:17

Hvorfor kan man omdøpe diskusjonsforumet til vaffelforumet hvis ingen kan skrive anonymt her inne? Fordi da tør ingen å si hva de mener og det blir bare tullprat? Hvorfor tør ikke folk si hva de mener så fort de kan bli gjenkjent? Jeg er enig med deg i at man ikke bør legge ut om historier om folk som er en nære, fordi man kan utsette de for ting de ikke har bedt om, men sånn ellers så er jeg ikke helt med. Dårlig PR? Fordi man mener noe? Forklar?

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ti. 12 feb. 2008 22:19

Ser poenget ditt, Mockis, med at folk som viser fjes, eller nicker et anonymt nick fast(som meg eks), eventuelt bytter nick for å slenge med leppa. Er jo helt latterlig, men greit nok.... de fleste oppegående tar vel ikke de surhetene så veldig seriøst vil jeg tro...

Skjult ID med pseudonym fremmed ti. 12 feb. 2008 22:23

@Mockis

Fordi at jeg vet om mange interesante tråder som aldrig kunne blitt noe av hvis det ikke var fremsatt og svart av anonyme

Ville ikke blande meg men kan rett å slett ikke la være når jeg ser så mye stahet gjøre et menenske blind.......

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 22:25

Ja, men som Nitrelo sier så kan også de som skriver MED nick og bilde her gjøre det. NETTOPP det som er poenget mitt. Hvis dere ikke har lagt merke til at i slike "diskusjoner" hvor ting er litt utenom det "vanlige" så dukker det opp så fryktelig mange nye nick, som er anonyme som aldri har deltatt på forumet før, som tydeligvis vet mye om personene som skriver. Det er jo dette jeg mener, har dere ikke skjønt det ENNÅ? *frustrert* Det er veldig mange her inne, som ikke er innblandet i en eneste kontroversiell diskusjon, som fremstår med nick og bilde eller bare et fast nick. Dette er noe spesielt. Enten så er de veldig konfliktskye eller så er de feige (opererer med flere pseudonum". Hvilke personer har jeg diskutert mest med her inne tro, jo, det er folk som har faste "skjulte" nick. Så Nitrelo - du kommer ikke lang med at jeg endret meningene mine etter hvordan tråden utartet seg.

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 12 feb. 2008 22:30

Man kan gjerne være idealistisk og mene at man skal fyre avgårde sine meninger under fullt navn, men du vet like godt som meg (eller burde vite) at veldig mange ikke er slik. Veldig mange som besøker forumet skriver aldri innlegg, og endel av disse tipper jeg ikke tør eller orker fordi de er redd for kritikk av sine meninger etc selv om de kan være anonyme.

Du tror vel ikke seriøst at diskusjonsforumet hadde hatt samme interesse for sukkers diskusjonskåte medlemmer om anonymitet var forbudt? Kanskje det hadde blitt vel så populært, men da i form av et chatteforum som kun en liten gruppe hadde frekventert.

Dårlig PR kan være en av grunnene ja. Dette er tross alt en del av en sjekkeside og uten at jeg er noen supersjekker så antar jeg at de fleste velger å holde litt igjen i sine meningsytringer når de er på date.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 12 feb. 2008 22:30

@Mockis

....jeg stilte bare ett spørsmål til deg --- meningen var overhodet ikke å kritisere deg....Hele poenget mitt gikk ut på at jeg ikke helt skjønte hva du mente langt der oppe...kanskje jeg burde ha skjønt det - (derfor uttrykket "mulig hjernecellene mine har en middagshvil")......så er det sagt..... :-))

Utover det, så dropper jeg å komme med ytterligere synspunkter ang. dette temaet......jeg er jo anonym (tross "fast" pseudonym)....og i DENNE tråden er iallefall IKKE det heldig ser det ut som....hehehe :-)))))......fortsatt fin kveld til dere her! :-))

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ti. 12 feb. 2008 22:39

Sier da at jeg FORSTÅR, og samtykker.
Men som i alle forum hvor man kan uttale seg om ting(VGnett o.l.) hvor ofte seriøse temaer blir tatt opp, er det ytterst få som ikke er anonyme. Sånn vil det og burde det være, for det er ikke en kjeft(overdrivelse for å poengtere) som tør i det virkelige liv å ytre sin sanne mening om kontroversielle ting, spesielt de som har kontroversielle meninger!!
Men er ofte sånn sannheten kommer frem.

Jeg opphøyer ikke dette forumet som et samfunnsorientert medium, foruten om sosialisering og generell hygge for enslige i samfunnet om du vil, og tar derfor ikke opp seriøse temaer i det formatet her inne heller. Men det hender at andre gjør det, anonyme eller ei. Og sakligheten siler jeg fort ut basert på innholdet i posten....ikke nicket.

Men for å ikke skli helt ut, drittslengig, med eller uten ID kan vi klare oss uten....men ikke saklige komentarer og meninger! ...som dine;)

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 22:47

Jeg skrev et langt innlegg, men klarte å slette det når jeg skulle velge Anonym med Mockis som pseudonum så jeg gir faktisk opp.. dette har ingen hensikt å diskuteres noe mer. Dere må misforstå akkurat så mye dere vil, og kverrulere så mye dere vil. For meg betyr det egentlig ikke en dritt om dere fikk med dere poenget mitt eller ikke, noe dere tydeligvis ikke har gjort uansett. Stahet gjør blind gjelder kanskje ikke bare for meg i denne sammenhengen, men man er seg selv nærmest heter det jo også.

Får håpe jeg ikke får sparken fra jobben imorgen, når sjefen min ser at jeg syntes det er feigt med folk som gjemmer seg bak en stor vegg og kaster snøballer med masse stein i på andre. :-D

Skjult ID med pseudonym Dame ti. 12 feb. 2008 22:55

Enig med flere av poengene til talerne ovenfor, men jeg skjønner godt at noen får lyst til å "slenge litt med leppa" når debattantene blir veldig retthaversk og sta og kranglete og..... Mangler ikke på dette her heller, hm ;-)

Men jeg skjønner at det ikke bidrar til at flere ser lyset, det blir mer som avfyring av dynamitt, ha, ha. Men de klarer ikke å dy seg, og jeg kan skjønne dem/oss, det er bare altfor fristende å fyre opp litt.

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 22:59

Der kom poenget mitt frem gitt, uten at jeg trengte å skrive noe selv. Dame - deltatt her på forumet lenge eller er du helt ny? :-p

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ti. 12 feb. 2008 23:01

Nå ble jeg kjempe nysgjerrig på hva du kokte sammen, Mockis;)
(mann 51 år fra Oslo) ti. 12 feb. 2008 23:02 Privat melding

Tja, Dame, det jeg fikk med meg om leppe slenging fra deg, var kommentar om hvordan jeg ser ut på bildet. Hvis det redder kvelden din, be my guest.

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 23:02

Men da kan du jo være like nysgjerrig som alle de andre er på hvem som står bak de skjulte nickene. :-D

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 12 feb. 2008 23:04

ikke egentlig :-)

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ti. 12 feb. 2008 23:06

Nei, er nyskgjerrig på hva du skulle skriver....i dag igjen...det er andre gangen du ikke svarer meg når vi diskuterer:(

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 23:10

Andre gang.. kan jeg ikke huske. Har jeg diskutert med deg?

Skjult ID med pseudonym Dame ti. 12 feb. 2008 23:11

Neida, kit001, det var da ikke slenging med leppa, det var bare en genuin interesse. Hva ligger bak, kan det avsløres for "familien" her inne også? Ellers kan du godt få ha hemmelighetene for deg selv, ikke så farlig, det.

Mockis: Om jeg er ny - ja og nei. Litt ny er jeg nok.

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ti. 12 feb. 2008 23:12

Vel, jeg har vel ikke vært opphavet til ditt engasjement, men kommet inn sånn etterhvert....men har jo vært "anonymt" så om det har blitt lest vet jeg ikke;-)

Var i går jeg tenkte på...

Men siste post var mer kødd enn alvor:P

Skjult ID med pseudonym nitrelo ti. 12 feb. 2008 23:21

Vel, håper Arve68 har blitt litt klokere etter alle svarene han har fått:-)))

Skjult ID med pseudonym Dame ti. 12 feb. 2008 23:23

Det var dagens høydare, nitrelo, nå kan jeg le meg i seng! Natta, alle sammen!

Skjult ID med pseudonym Mockis ti. 12 feb. 2008 23:55

Dame - ikke helt ny, men litt ny. Har ikke sett innlegg fra deg her før skjønner du, og det virket som om du kjente til noen folk her inne bare.

Gladgutt81 - joda, leser jeg om noe engasjerer meg, men det var vel kanskje ikke deg jeg diskuterte med da, eller så var det ikke av interesse å svare på. Må ikke svare på alt her inne, og MÅ jo ikke lese alt heller. Jeg hadde maaaange spørsmål til et innlegg her om dagen, men fikk ikke et eneste svar jeg heller. Så det må man bare regne med.

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 13 feb. 2008 01:12

@Dame, ikke så veldig hemmelig historie bak, men heller ikke noe jeg ønsker å publisere for hele verden...

Skjult ID med pseudonym jente75 on. 13 feb. 2008 02:11

kitt da...

....skal du gjøre deg så spennende her da :-))))

*smiler muntert*