Alle innlegg Sukkerforum

Hva synes du om treningstudioer?

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Vestfold) to. 12 mai 2011 13:59 Privat melding

Jeg liker ikke treningstudioer fordi jeg føler jeg er på utstilling, og det ikke fra min beste side.

Når jeg trener så drar jeg den helt ut. Løper til jeg har blodsmak i munnen, svetter som en mann og klarer såvidt å gå i trapper etterpå.. Ser jo IKKE bra ut og det er jo ikke sånn jeg vil at folk skal se meg. Derfor spiller jeg håndball, ingen der jeg må vekke interessen til, og jeg kan se ut akkuratt som jeg vil, grimaser og det hele! ;)

Hva tenker du angående treningstudioer?

Skjult ID med pseudonym Tindra to. 12 mai 2011 14:07

Tenker at de som trener er nok opptatt med og trene seg selv å at de nok ikke titter så mye som du tror...
Jeg går ikke på studio for og vise meg frem...men ser godt de jentene som gjør det,de svetter ikke en gang..Å det ser dumt ut!!

Jeg svetter,lager lyder og klemmer til,bryr meg ikke om de rundt meg.Det er meg og kroppen!:)

Synes det er bedre at det ser ut som man trener,enn at man ikke tar i for at man er redd for at sminken skal renne.

Pump kroppen;)

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 14:22 Privat melding

Har vel med eksponering til treningsstedet å gjøre. Går da ikke på trening for å ta meg ut. Trives godt på treningsstudio og bryr meg ikke stort om det er noen som ser jeg er der. Gjør min greie, svetter min andel og har som regel ikke vært i nærheten av noe som ligner sminke. De som kommer dolla opp med frisk leppestift og tripper rundt med tørre klær og fine frisyrer ser ut som de enten er på feil sted eller har noe helt annet på agendaen enn trening. Ingen jeg må vekke interessen til på treninga heller. Nei, bare å svette på og gjøre sine grimaser. De som mener de må lage lyd hver gang de puster ut, skulle jeg på den annen side gjerne hatt lyddemper på. Kanskje sterke "tsjjjj-lyder " beviset på at de tar i? Ikke vet jeg ; ;)
God trening!

(mann 33 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 14:23 Privat melding

Jeg likte de før det ble som en catwalk og masse politisk korrekte mennesker med falske smil...mye koseligere når jeg kjente alle som jobbet der og en kunne bare kose seg med trening og tullesnakk istedenfor å bli sett stygt på av zumbadanserne og en får liksom aldri pause fra det hvite korrekte samfunnet...før var det et slags bomberom og en fikk treningsprogram som omtrent tok livet av en og ingen hadde hørt ordet støttemuskulatur eller "core".

Så jeg savner de gamle katakombene og føler meg malplassert og litt overvåket på de nye.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 12 mai 2011 14:42

Kan da ikke nekte for at jeg kikker både to og tre ganger dersom jeg ser en attraktiv dame på treningsstudio. Det er ikke hovedfokus, men en fin "distraksjon" når jeg hviler mellom seriene eller roer ned tredemølla litt. Men nå har jeg ikke noe mot å se damer litt svette heller, da... :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 12 mai 2011 14:43

Jeg begynte nettopp på Elixia etter å ha tilbrakt de siste treningsårene i en "katakombe", fordi jeg har pådratt meg noen belastnings- og slitasjeskader etter for mye ensidig styrke- og løpetrening, og vil delta på en del "tøy- og strekk" gruppetimer der i håp om å bli bedre. Og jeg må si at det og plutselig ha en masse fint å se på mens jeg trener bare er positivt for min del. Begynner egentlig å lure på hva jeg har gjort nede i den kjelleren de siste årene hehe.

Og det gjør da ingen ting om jentene er svette og røde i trynet, det kan bare være sexy. Minner kanskje ubevist om andre fysiske aktiviteter, hva vet jeg ;)

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 12 mai 2011 14:50

Frk.Angel, du er jo HELT RÅ!

har ALDRi sett en dame trene "skikkelig" før. men har sett drøssevis av damer som skal fikse håret og puppene etter HVER ENESTE SERIE de tar, selv om de løfter vekter jeg kunne ha løfta med psyken min alene!!

men jeg forstår veldig godt at du, og sikkert andre damer føler det slikt, forrige uke var jeg og trente og det var en utrolig vakker jente der, var sikkert rundt 20, og du kunne nesten føle blikkene til alle guttene som sto rundt omkring og latet som ingenting, men drev bare å stirra på henne. det var nesten så jeg gikk bort til de guttene og klappa til dem, for så å beklage meg ovenfor hun jenta, men jeg var midt i min egen serie så tenkte hun fikk gjøre det selv!

i andre land så har dem "womens only" treningssenter... og nei, jeg snakker ikke om muslimland, snakker om f.eks usa, der jeg har sett dem. finnes det slike her i norge tro?

til sist, hadde det ikke vært kult om vi kunne få adskilte treningsstudioer, slik at de som ville trene med vekter og maskiner kunne gå dit, og de som vil drive med all de fancytrendy greiene som rumbazumba, pilateskickboksing og yogadansing kan gå et annet sted? liker ikke å måtte betale dyre dommer når jeg aldri er innom de tinga der! gi meg manualer, stang, vekter, benk, sykker- ro- og løpemaskin så er jeg fornøyd!!

(mann 33 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 14:52 Privat melding

Useriøs - Det finnes andre versjoner av den og...har opplevd å trene også bokstaveligtalt er det en jente som må ta en øvelse sånn at hun bøyer seg med verdens strammeste og tettsittende treningsbukse rett opp i ansiktet ditt med 10-15cm avstand....da blir det for dumt å skulle gi meg stygge blikk etterpå.

Skjult ID med pseudonym Angell to. 12 mai 2011 15:03

Useriøs: "Du er helt rå" Var det ironisk ment? Vanskelig å vite når det kommer til deg egentlig.. :)

Jeg trener for å holde kroppen i form, ikke for å bli stirret på.. Derfor er det så kjipt at det er håndballfri om sommeren.. Da MÅ jeg lissom opp på sats da, og kan ikke si jeg gleder meg.. Hadde prøvetime her om dagen og kommer da i vanlig treningstøy som jeg spiller håndball i, shorts, t-shorte og joggesko.. Men de damene, herreguuud, de damene som var der.. Tights shorts, tiny t-shorte, oppsatt hår og sminke.. :-O Er det sånn man skal se ut på studio? Så ikke en som gikk som meg, med bare mascara og håret i en hestehale.. :P

(mann 35 år fra Hordaland) to. 12 mai 2011 15:03 Privat melding

Liker meg ikke på treningsstudio jeg heller. Eneste unntaket var når jeg var på nattevakt i militæret. Da kunne jeg gå og trene alene. Men det blir litt kjedelig med vekter og tredemølle i lengden. Føler meg litt på utstilling i folksomme treningsstudioer med masse folk som er i bedre form enn meg.

Jeg har trent kampsport i en del år. Da trener man stort sett parvis med sparring og forskjellig, og alle er like sliten og "stygge" med grimaser og svette og alt som hører med. Blir ikke bedre enn en runde med hanskene på og slå til man ikke klarer å løfte nevene mer :)

Klatring og mountain biking er også gode alternativer. Kanskje det bare er jeg som ikke har tålmodighet til å holde meg i ro :p På vinterstid er det dog BARE snowboard det går i :D

(mann 37 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 15:15 Privat melding

Jeg har aldri vært spesielt stort fan av treningsstudioer, men har jo innsett at jeg kanskje bør gjøre litt aktivt for å holde kroppen vedlike. Nå har jeg derimot fått litt smaken på det å trene, se (og føle) resultater, og en stor boost i energinivået. Jeg trente tidligere med en som drev med MMA, og hver eneste trening var et hat. Nå går jeg på Sats og koser meg i mitt eget tempo, så det er vel litt hva man gjør det til selv?

Sats-senteret i nærheten av meg er et utstillingsvindu uten like, med både gutter og jenter som overhodet ikke er der for å kjøre ei knallhard treningsøkt. Jeg unngår øyenkontakt med disse personene helt bevisst, jeg gidder ikke være en av dem som gir deg den oppmerksomheten de søker, og som gjør at de stadig vender tilbake oppsminket og "fresh".

Det er bare en ting jeg egentlig ikke liker med treningsstudioer: speilene. Joda, jeg skjønner at de har en praktisk funksjon med tanke på å få utført øvelsene riktig osv, men samtidig så sies det jo ansiktsuttrykket du får når du tar i som verst er det samme som når du kommer under sexakten.

For å være helt ærlig: i don't wanna know.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 12 mai 2011 15:17

Haha, må si meg enig med JimJimJ. Hvis en jente kler seg i sine mest tettsittende klær og gjerne også med bare skuldre, bar mage eller dype utringninger, så blir det for teit hvis hun ikke tåler at gutta ser på henne. Være seg på treningssenter, på byen eller bare på gata. Hun er absolutt i sin fulle rett til å kle seg slik og skal ikke måtte behøve å finne seg i verbal eller fysisk sjikane av noe slag, men at noen stirrer litt får hun bare tåle. Hallo, hun vet jo godt hvilken effekt slike klær har på de fleste menn, og det er jo ikke slik at hun ikke ønsker å bli lagt merke til når hun kler seg slik, hun kan bare ikke alltid velge HVEM menn som gir henne oppmerksomhet. Selv om sikkert gjerne skulle ønsket det. Men hun må nok ta oppmerksomheten fra de gutta hun ikke liker sammen med oppmerksomheten fra de hun selv liker og ønsker skal se henne, det er ikke enten eller.

Vanskelig å ikke kaste noen lange blikk hvis du har en stramm rumpe rett foran deg eller ser rett ned i en dyp uringning ja, selv om man selvsagt gjør sitt beste hvis man har litt manerer.

(mann 33 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 15:27 Privat melding

Hehe det er veldig vanlig, jeg opplever det hele tiden...har også fått en rompe fysisk i ansiktet på trening hehe...

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 12 mai 2011 15:31

var seriøst Frk.

skjønner at det kan være litt vanskelig å ta det jeg skriver seriøst siden jeg kaller meg useriøs, men husk:

"Dont judge a book by it's cover"

;-)

men resten av posten min forsto du vel? alt var jo seriøst ment!

Mr.JamesHerculixJim, hahaha ja, hvis en dame hadde gjort det med meg og så hadde jeg nok til og med tatt et bilde, da hadde øyeblikket vart lenger! ;-) blir jo for dumt hvis hun skal kjefte på deg etter at hun har vifta med ræva si foran trynet ditt!!

(mann 39 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 15:40 Privat melding

Jeg så en fyr med sleik på Evo i går som bare trente biceps. Kun. I èn time. Og så drev han å kikket rundt seg hele tiden, sikkert for å se om det var folk som så på¨n. Må le jeg.

Evo om kvelden er fint. Nesten ingen der da og jeg kan få vektene i fred.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 12 mai 2011 15:58

@ Mowitz

Kanskje han trente andre muskelgrupper resten av uka? Når jeg drev med litt styrketrening tidligere, og forhåpentligvis snart igjen, så trente jeg jo ofte kun en eller to muskelgrupper hver gang - og det kunne godt vare i en time. For eksempel kun bryst og biceps, eller skuldre/rygg og triceps.

Vi kan jo håpe at det var tilfelle med den fyren også...

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 12 mai 2011 16:03

Trener du bare bicep i en time så er du ikke lur og kommer bare til å overtrene armene, i hvret fall hvis du kjører splitt, siden du bruker bicep i mange andre øvelser! Bicep er en liten muskel og bør trenes ettersom!

Men bryst, rygg og lår kan du trene enhel time uten problem!

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 12 mai 2011 16:09

@ useriøs

Har ikke sagt jeg er så lur, det er sikkert derfor jeg overtrente og fikk problemer ;) Learning by doing antar jeg, jeg skal ikke gjøre den feilen flere ganger. Men kommer sikkert til å gjøre andre feil i stedet ;)

Skjult ID med pseudonym R2_D2 to. 12 mai 2011 16:13

har bedre ting å bruke tiden min til. om jeg absolutt må trene litt, så tar jeg meg en joggetur.

Skjult ID med pseudonym sushibabe to. 12 mai 2011 16:45

Hva bør man tenke om det.....en viktig del av livet 3 ganger i uken
I sommer foretrekker jeg outdoor trening

Skjult ID med pseudonym useriøs to. 12 mai 2011 17:34

osloman, haha tenkte ikke på deg da! å trene bryst og bicep er bra det! husker jeg kjørte et opplegg som kalles 10x10, og da hadde jeg bicep og bryst samme dag. men da kjørte jeg bare bryst i serier på 10 reps, mens bicep fikk "vanlig" 3 serier. hadde jeg tatt 10 på den og så hadde jeg overtrent armene og hadde endt opp med spagettiarmer!

r2, vet ikke om du ser på simpsons, men i siste episode endte med disse ordene:

marge: you sure know how to please a woman!
homer: hehe, as long as it doesnt involve losing weight or changing my pants!

vet ikke hvorfor, men det var det første jeg tenkte når jeg så det du skrev! >_<

Skjult ID med pseudonym R2_D2 to. 12 mai 2011 17:37

@useriøs

bommer nok ikke så alt for mye. Jeg er ikke en av de helsefrikene som kaster bort en stor del av livet på å puste å pese....har tross alt kun 1 liv, så ser ikke noe poeng i å kaste det bort.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 12 mai 2011 17:39

Eller som Per Inge Thorkildsen sa, fritt etter hukommelsen: "Det er mulig de som trener lever to år mer, men de to årene bruker de på å trene."

Selv hater jeg egentlig å trene, men jeg er veldig glad i følelsen etterpå. Og siden jeg fortsatt har noen kilo jeg godt kunne klart meg uten, så hjelper det faktisk på selvfølelsen også. Merker jeg misunner de som kan spise det de vil, sløve så mye de vil og likevel ha en slank kropp...

Skjult ID med pseudonym onebyone to. 12 mai 2011 17:52

@neptun
Godt mulig vinninga går opp i spinninga, men så går også de som holder kroppen i form gjennom livet med en kropp som fungerer mye bedre, og som gjør deg i stand til å bedrive fysiske aktiviteter (gå i fjellet osv) over en større tidsperiode. Sånn sett kan man snu på det, og si at de som trener får en sunnere kropp uten at de taper tid som kunne blitt brukt til andre ting?

Det er også et poeng at en sunn og sterk kropp kan være avgjørende ved sykdom, noe som har vist seg gang på gang.

Skjult ID med pseudonym neptun to. 12 mai 2011 17:58

@onebyone
Enig med deg, fikk bare en assosiasjon da jeg så innlegget til R2_D2.

(mann 33 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 18:04 Privat melding

Jeg trener utelukkende så jeg kan drikke så mye øl som mulig uten å legge på meg noe særlig

Skjult ID med pseudonym h0tntott to. 12 mai 2011 18:15

Følelsen etterpå er digg, men baff.. så kjedelig på "gymmen"....

Skjult ID med pseudonym R2_D2 to. 12 mai 2011 18:17

jeg trener nesten aldri, og jeg ser kollegaene jeg jobber med som er helsefriker bli syke hele tiden. jeg er aldri syk.

(mann 42 år fra Akershus) to. 12 mai 2011 18:48 Privat melding

Av akkurat like stor interesse som å ta Klystèr.. Ikke helt på toppen av "to do in near future" lista mi.. Har ikke noe behov for å handle inn dyrt medlemskap bare for å bli belønna med skammen av å entre treningsrommet i klær som var å regne som utdatert i 1980. Hjelper heller ikke at de henger og slenger litt på den tynne IT-kroppen min. Kun for deretter å våkne opp midt på gulvet i fosterstilling 15 minutter senere med en bekymret personlig trener lent over meg som sier "du bør kanskje ta det litt med ro?".

Trening for mitt vedkommende må lures inn på samme måte man lurer barn til gjøre ting de ikke vil. Rydde rommet sitt etc. Dessuten syntes jeg det rett og slett er kjedelig å sitte å dra i et apparat eller sykle på en ergometersykkel. Da er det kulere å sykle i skogen.

(mann 39 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 19:34 Privat melding

Som @useriøs sa, å trene bare bicep hele tiden inviterer til overtrening og skader. Men det er vel den muskelen noen gutter (og ja, jeg sier gutter) vil ha størst mulig så de kan imponere damer mest mulig.

De damene som bryr seg mest om slikt altså.

(mann 40 år fra Oslo) to. 12 mai 2011 19:34 Privat melding

jenter som gir gass og trener med intensitet og kvalitet er heite! Jeg skulle gjerne sett TS svette før hu vaklet av gårde... Ledig plass på min gym. 20 m fra ene utgangen til stortinget t-bane. ;p

Jokes aside. Trener selv på gym. Ser lite sprading enn enkelte sprøytegutter i ermeløse skjorter. Men gløtter gjerne på velholdte frøkner mellom sett. Dyrt? Vel, hvor mye drekker folk bort hver mnd ift hva de investerer i kropp og helse? Jeg overlever mine 360/mnd. Blir ikke rare timeprisen.

Skjult ID med pseudonym Anette to. 12 mai 2011 19:54

Jeg skjønner ikke poenget med å dra på trening uten å ta seg helt ut, da kan man jo like så godt gå en tur?? Og når jeg er inne på det, gir da blanke f.... i hvordan jeg ser ut på treningen...;) Blir nesten dårlig når jeg ser disse små tuttene på senteret som tusler rundt uten å ta i på en eneste øvelse. Flaks for dem at det ikke er så fullt på senteret, hvis ikke hadde jeg kjeftet dem bort fra mine øvelser;P *Mvh frøken som sitter og skjelver etter treningen som var ferdig 18*

Skjult ID med pseudonym katte to. 12 mai 2011 20:01

Jeg må kanskje lære meg å legge merke til disse små tuttene, da :)

(kvinne 43 år fra Akershus) to. 12 mai 2011 20:51 Privat melding

Jeg liker treningsstudio og driter i hva andre gjør der. Jeg er der for å gjøre noe for meg. Skiter i om jeg ikke har riktig utstyr eller riktig kropp osv...

Liker spinning... .tar meg helt ut!!!

(kvinne 35 år fra Vestfold) to. 12 mai 2011 20:57 Privat melding

trimmtrab:

Serien vår begynner i midten av august, kan si ifra når vi spiller kamp innover mot Oslo så kan du se meg skjelve etter 2x30 min! :D

Skjult ID med pseudonym neptun to. 19 mai 2011 21:56

Var en tur innom mitt lokale senter i går, og, joda, det er vanskelig å holde øynene helt vekke fra kvinner med trang treningstopp med åpen glidelås og minst like trange tights.

Skjult ID med pseudonym Pacifier to. 19 mai 2011 21:58

får aldri meg med inn der ass, da pakker jeg heller sekken og tar turen på fjellet.

Skjult ID med pseudonym sooky to. 19 mai 2011 22:54

Jeg måtte le av trådstarter, kjenner meg så utrolig igjen! Blir like flau hver gang jeg kommer ut av en time, helt knallrød og dyvåt med en vaggende gange. Hvertfall når de andre ikke ser ut som de har gjort annet enn å prate venninneprat der inne. Trøsten er at jeg får noe igjen for treningen, en gang inn i fremtiden hvertfall.....

:-P

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) to. 19 mai 2011 23:22 Privat melding

hehe ler godt inni meg når jeg ser damer på treningstudie med et tykt lag sminke og stæsj :P
De små trener litt og sjekker om folk ser dem :D

Skjult ID med pseudonym neptun to. 19 mai 2011 23:23

Vel, jeg ser mest på de svette... :-)