Alle innlegg Sukkerforum

Hjelp-hjelp: hva skal jeg gjøre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Polare to. 12 mai 2011 18:52

Tråden ”Gutter er enkle??” tråden beskriver et fenomen at ting dør ut når ting går over til å bli forhold.

Jeg har datet en dame nå i hele vinter/vår og vi har virkelig fått en god kjemi. Hun har ”jaktet” meg i vinter, og jeg har fått SMS’er og telefoner fra henne nesten daglig. Det har gradvis blitt såpass seriøst at vi har sluttet å date andre og spøker at vi er kjærester uten at ingen av oss er helt sikker på det heller.

I den senere tiden har hun begynt å si at hun trengter alenetid noen ganger da jeg skal dra til henne (men angret seg etter på), og aktiviteten fra hennes side har sakte med sikkert dalt nedover.

Hun gjennomgår en vanskelig periode grunnet et tidligere forhold som har eskalert i den senere tiden.

I det siste er det bare jeg som har tatt kontakt da det går lengre og lengre mellom hver gang jeg hører fra henne. Jeg har også merket at jo mer ”på” jeg er, jo lengre drøyer det mellom hver gang hun tar kontakt.

Men hver gang jeg ringer, hører jeg tydelig at hun er glad og interessert. Men uansett så blir det stille igjen.

Så forholdet har snudd fra at hun har jaktet meg til at jeg nesten har begynt å jakte henne. Jeg er sikker på at hennes følelser for meg vil ta slutt hvis bare jeg kontakter henne. Videre er jeg redd at alt vil løpe ut i sanden hvis jeg ikke tar jevnlig kontakt.

Hun er tydelig interessert og det er ikke for sent ennå – men det er ikke mye tid.

Hva skal jeg gjøre for å opprette balansen i forholdet igjen?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 12 mai 2011 19:27

Hva med å la være å ringe henne, men begynne å SMS´e mer? Sende små hyggelige meldinger, og "statusrapporter", men med måte selvsagt. Krever mindre involvering fra henne, men du opprettholder kontakten på en fin måte. Så overlater du til henne å ta kontakt hvis hun vil se deg "på ordentlig". Det viser at du tenker på henne og bryr deg om henne - samtidig som du respekterer at hun tar ting i sitt tempo. Hvis det er en du virkelig liker, skulle jeg tro hun var verdt å vente litt på. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym trimmtrab to. 12 mai 2011 19:44

disagree. Når damer begynner med dette alenetid er det bare å "back off". De kommer tilbake eller så gjør de ikke. Nada du kan gjøre med det. Puppy eyes (i meningen selv stå for all kontakt) er hvert fall å glemme. Funker aldri.

Gi heller beskjed at du føler det er veldig ensidig, at alenetid er ok, og du håper å høre fra henne når hu finner ut av ting.

Eller skrinlegg prosjektet.

Skjult ID med pseudonym ung75 to. 12 mai 2011 19:52

Litt enig med trimm her.. Om det blir bare den ene som tar kontakt, så kan det føles som meg innpåslitsomhet fra den andre siden. Har begge lyst å ta ting videre så kommer hun helt sikkert å ta kontakt, om du ikke har sagt noe annet. Send gjerne melding, men prøv å ikke gjør deg for trengene for henne. Det blir lett sett på som turnoff.. Det må være noe spenning i luften.. Om du ikke ønsker det så tror jeg at den eneste måten er å si det direkte til henne hva du føler og ta det svaret du får. Kan jo gå begge veier, og det må du jo forbrede deg på..

Skjult ID med pseudonym Lill to. 12 mai 2011 21:21

Jeg kjenner meg igjen i denne beskrivelsen av hun kvinnen.
Får jeg draget på en type for enkelt så blir han fort kjedelig..og så finner jeg hundrevis av feil på han.
Ofte sier jeg da at jeg trenger tid eller at jeg ikke er intressert ..

Men så er det kanskje en periode hvor det er få intressante menn..og da er det alltids greit å kontakte noen av de gamle bekjente..men i de fleste tilfellene så er det dødfødt.
Stort sett så er det kun for å få litt oppmerksomhet og like etter på er det tilbake til å finne feil...

Tror nok dette er hennes måte ¨backe ut på..

Skjult ID med pseudonym Polare fr. 13 mai 2011 23:53

Takker til Trimmtrab for geniale og enkle svaret-jeg-egentlig-visste-og-visste-at-ville-komme-men-ønsket-ikke-at-skulle-komme.

Fant først ut med meg selv om hva jeg egentlig ville.

Tok så en prat med ”casen” på tlf.

Hun begynte med det vanlige, intetsigende bubbelet. Jeg snakket litt med for å sørge for har hun hadde det bra og så tok jeg opp at jeg ikke giddet den seigpining datingen som dette har blitt (på en veeeeldig pen måte).

Vi pratet litt frem og tilbake. Da jeg skulle legge på ble det stille og hun sa; ve-vent…!!!! kan vi ikke engang se det litt an ??”.

Jeg sa O.K. og la på….

Min fortolkning av ”se det an” er at hun er død for meg til det motsatte er bevist – er blir det ikke så mye en kalori forbrukt før ett eller annet form for under skjer.

Sendte så en melding til den dama her på sukker som jeg har hatt lyst til å sende melding til lenge, men ikke gjort pga. ”casen”. Svar lå i innboksen i dag.

Venter til neste helg i respekt – men til neste helg ringes ut til de damene som jeg har utsatt..

Endelig er balansen i forholdet i ordren igjen – altså: jeg i kontroll…

Skjult ID med pseudonym ung75 fr. 13 mai 2011 23:55

Grattis :) Bra gjort. Tror nok det var det rette og da kan det hende det løses til det beste for deg også :)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 14 mai 2011 00:08

Stopp en halv... Du sier hun jaktet på deg i vinter og vår... Var hun den eneste som tok kontakt i starten? Var du ikke egentlig så interessert, men ble det når hun sakte men sikkert begynte å backe ut?

Skjult ID med pseudonym Polare lø. 14 mai 2011 00:22

@Lilleulv. Tja... jeg var egentlig litt interessert hele tiden. Er på 4 nettdatingsider og hun var den peneste jeg fikk kontakt med.

Men viste ikke så mye interesse for å få henne til å jakte meg. Ble uansett mer og mer glad i henne som person jo oftere vi møttes - og det eskalerte når hun ble mindre aktiv.

At hun sluttet å ta kontakt er nok like mye at det har skjedd/skjer store endringer i livet hennes. Men jeg gidder ikke sitte på vent i ubestemt tid å på ting skal bli i orden.

Egentlig veldig trist, uansett er det opp til henne nå...

Skjult ID med pseudonym useriøs lø. 14 mai 2011 11:54

her har du problemet:

"...spøker at vi er kjærester uten at ingen av oss er helt sikker på det heller..."

og her har svaret på hvordan du fikser problemet:

SLUTT Å GÅ RUNDT GRØTEN OG VÆR ÆRLIG!!!! fortell henne hva du føler og tenker, ja nesten det samme du skrev i startposten.

hvis hun liker deg like mye som deg så vil hun være sammen med deg, eller så kan du jo håpe at hun er ærlig nok å sier hva hun føler og tenker på.

verre er det faktisk ikke!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 15 mai 2011 09:37

Ok. Interessant. Her er nok et eksempel på det gutter sjelden vil inrømme: De KAN være interessert i en jente uten å vise særlig interesse... fordi de foretrekker å bli jaktet på. De fleste her inne (inkl. Preben) sier at: Dersom en gutt er interessert, så viser han det. Da VIL han ta kontakt. Det er ikke gitt, slik jeg ser det. Og TS bekrefter det nå.

Men om du spilte spill og lot som du var mindre interessert enn du var, så var du den som først tukla med balansen... Om hun spiller spill nå eller har fått dosen av å være pådriver eller bare gått lei av deg, er umulig å vite.

Mind games kan være litt morsomt i en startfase, men det er ikke morsomt på sikt. Bare slitsomt.
Enig med de andre, si ting akkurat som de er, så får det briste eller bære! :)

Skjult ID med pseudonym jente36 sø. 15 mai 2011 11:08

Jeg synes du skal vente en uke eller to, deretter ta kontakt og spørre hva hun har tenkt siden sist?

Hvis du venter kun en uke og deretter går på ny date, så betyr hun ikke særlig mye for deg?

Spill er spennende i de første ukene, men deretter er det best med åpenhet og ærlighet. Hvis dere fortsatt skal være sammen, så må dere uansett ha tillit til hverandre.

Kanskje hun bare er usikker og avventende nå? La henne være i fred (gi henne tid) og ta kontakt om etpar uker og si hva du ønsker. Jeg tror det er lurest.
Hvis du blir såret er det vondt, men absolutt verdt å ta sjansen!

Lykke til ;)