Alle innlegg Sukkerforum

Hjelp meg å forstå denne gutten!!! :(

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Forvirra to. 12 mai 2011 23:17

Ok. Vi møttes i november, det hadde akkurat blitt slutt med dama hans. Vi klikka med en gang(!), og har siden da vært veldig gode venner. Kan vel si vi har drevet på. Eller, vært på vippestadiet kjæreste/venn. Har kunnet ligge på sofaen i skje, bare kilt på hverandre, sett på teite serier, latter, stillhet, flørtende blikk.. Ja, sånn har vel dagene vært når vi har vært sammen. Det var en periode jeg ble usikker, fordi han er så usikker (på seg selv?). Jeg spør, han fleiper litt med svar tilbake. Jeg spør ærlig, han klarer fortsatt ikke være ærlig. Jeg sa jeg var usikker på hva han følte, han sa det hadde han hørt før, og at han ikke bar lett å lese, men at jeg "vær så snill" ikke måtte gi han opp. Er han bare usikker på seg selv? Er han redd for å involvere seg i er nytt forhold, bygge opp nye følelser med en ny person, og blottlegge alle følelser på nytt?

Februar kom, vi skulle møtes på fredag. Han måtte jobbe overtid, kom ikke. Lørdag, han var ute med vennekretsen sin. Søndag, hørte ingenting.. Mandag, i et forhold med blabla (XEN?!?!?!)....... broken heart, for meg... Skuffa, sletter nummeret, og han fra face. En uke senere, får masse meldinger om hva jeg driver med, hvorfor jeg kutta kontakten istedet for å la han forklare seg, sure meldinger. Jeg er kald, og skuffa tilbake. Han forstår hvorfor jeg sletta han, men han kom med en forklaring at "du ga jo uttrykk for at du ikke likte meg"...... Javel... Kan man ikke være frustrert over svarene dine uten at det betyr at jeg ikke liker deg?.. Huff. Han sa han alltid ville være der om neg ville snakke..

Jeg ble venn med han igjen to uker senere, men sa ifra at dama ville jeg ikke møte. Og ikke de to sammen. Det var greit, han virket gla for å snakke med meg igjen. Jeg savnet han..kanskje prøve å få han tilbake på denne måten? Vi har snakker en del på face og slikt, og på meld. Men ikke møttes siden februar..

I dag:
snakker på face. han er keen på å bli med på vennetur til alanya til sommeren. Vi snakker om leiligheten hans, han har pussa opp siden februar. Snart ferdig, mangler kjøkken. Ut av det blå sier han : vil du komme til meg og sjekke ut leiligheten i morgen etter jobb klokka 13? Jeg svarer at jeg jobber til 3.. Han sier: da kan du jo komme hit rett etter jobb? (what?!?!?!) Okej :) sier jo jeg tilbake.. "ring meg etter jobb da! Jeg må stikke, søta. Hadeeeem <3". (hjerte?? Søta?? Hakke han dame??).

Forvirra. Hva vil han? Hva tror dere? Hjelp!

Skjult ID med pseudonym gutt to. 12 mai 2011 23:23

Dropp ham! Han vil ikke endre seg, så du vil bare bli såra om du fortsetter å møte ham. Sorry

Skjult ID med pseudonym Rass-mus to. 12 mai 2011 23:26

Han har deg "på gress" kutt han ut og finn en annen...

Skjult ID med pseudonym Rass-mus to. 12 mai 2011 23:30

...eller finne en annen og kutt han ut mener jeg... :D

Skjult ID med pseudonym Forvirra to. 12 mai 2011 23:31

Var vel egentlig det jeg fryktet å høre. Men, dilemma er at han er den første personen jeg virkelig har følt at det har klikket 150 % med. Har hatt type før, men vi klikket ikke som meg og han. Kanskje derfor det er vanskelig å gi slipp.. Også lever jeg jo litt i håpet.. Dumt av meg.

Skjult ID med pseudonym michellini to. 12 mai 2011 23:31

Mitt råd også.. Trå VELDIG varsomt.. Been there.. Done that.. Og det endte ikke bra...

Skjult ID med pseudonym Tindra to. 12 mai 2011 23:31

Jupp beklager,but he want`s his cake,and eat it to.
Du kommer til å bli såret..:(

Skjult ID med pseudonym Forvirra to. 12 mai 2011 23:36

Trodde han bare var usikker på seg selv. Han fleiper bort ting og klarer ikke snakke om følelser. Tør ikke å ta initiativ. Virker som at han var redd for å virke altfor interessert.. Men men, kanskje dere har rett, og jeg feil.. (FAEN!!!!).. Stikker til han i morgen uansett, skal vel bare sjekke leiligheten, han har jo dame så............................

Skjult ID med pseudonym neptun to. 12 mai 2011 23:36

Nettopp fordi du føler det sånn, er det desto viktigere å kutte ham ut NÅ. For det er vel ikke dette du vil bruke tida di på?

Skjult ID med pseudonym Forvirra to. 12 mai 2011 23:41

@Neptun

Nei, er vel ikke det. Eller..skulle ønske jeg var i dama hans sine sko; for å si det slik, og brukt tida mi på han i en positiv vri. Nei nei nei, jeg er ikke besatt. Bare litt betatt kanskje.. enda... hmmm.. aldri hatt følelser for en person i hele 6 mnd uten at det har blitt kjæreste ut av det..

Skjult ID med pseudonym Tindra to. 12 mai 2011 23:44

Møt dama da,så får du vel inntrykk på hvor int.han er......?!!?!

Skjult ID med pseudonym Forvirra to. 12 mai 2011 23:46

Men jeg har ikke lyst til å møte hu.. Ihvertfall ikke å se de to sammen. ?

Skjult ID med pseudonym michellini to. 12 mai 2011 23:49

Kanskje du skulle være glad du ikke er dama hans, hvis han "driver" med andre?
Og.. Hvem vil starte et forhold basert på svik og løgner? Jeg mener.. Om han skal ha dere begge, vil det jo måtte bli mange løgner..? Og.. Hva om han dropper dama.. Eller dama dropper han.. Hvem sier han ikke gjør det igjen?
Mot deg, denne gangen?
Men så veeet jeg hvor ufattelig vanskelig det er .. den ene man ikke FÅR.. uff..

Skjult ID med pseudonym Forvirra to. 12 mai 2011 23:54

Jo, altså, den biten er ganske enkel (tror jeg..). Hadde det blitt slik at vi tilfeldigvis hadde kysset, for eksempel, så hadde jeg bedt han om å si ifra til dama si, og gjøre det slutt med hu hvis det er meg han vil holde på med. Jeg vil ikke delta i no "trekant" drama.

Ja, ufattelig vanskelig.. Men er vel gjerne sånn at den man så gjerne skulle ha hatt, den får man ikke.. Og så levde de ulykkelige i alle sine dager..

Skjult ID med pseudonym Miin to. 12 mai 2011 23:55

Du har to valg:

a) Møt han - nyt han - ikke legg press på 'herfra til evigheten'. Du lever livet en gang - du kan jo ha det gøy med han så lenge det varer. MEN - for all del - innse at dette er forelskelsen-rus - og du er midt oppi det så du ser ikke at han Egentlig ikke vil ha deg nok. He's just not (enough) into you

b) Dropp han og finn en mann som ikke kan leve ute deg. Den mannen finnes. Jeg lover.

Skjult ID med pseudonym Forvirra to. 12 mai 2011 23:57

Men møter han i morgen, uansett. Hele kroppen min skriker, så det må jeg bare gjøre... Har jo ikke sett han på 3 måneder.. Lenge det.. Får jeg sove i natt mon tro..

Skjult ID med pseudonym Forvirra fr. 13 mai 2011 00:01

@Miin

Skulle så gjerne valgt B, men tror neppe at "mannen som ikke kan leve uten deg" finnes.. Men for all del, jeg velger A i morgen, også er vel valget lett B når jeg setter meg i bilen på vei hjem igjen.

Skjult ID med pseudonym Tindra fr. 13 mai 2011 00:02

Lykke til....!?
Kjenner jeg har lyst og filleriste deg...får håpe det går din vei da.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 13 mai 2011 00:03

@Forvirra
Selvsagt finnes han, men han dukker ikke opp uten at du gjør ham til det.

Skjult ID med pseudonym michellini fr. 13 mai 2011 00:06

Masse lykke til i morgen.. Håpe du om en måned sitter med et EKTE smil, med tanke på at det ble det beste :) Om det går ene eller andre veien :) Men hååååper ikke du finner deg i å bli nr 2... Selv om jeg ikke skal snakke så høyt om det.. Hehe.. Lykke til uansett.. Føl på deg i morgen :)) Så vet du nok hva du skal gjøre ;)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 13 mai 2011 09:54

What a load of crap. Fyren kommer til å dumpe deg så fort noe bedre dukker opp. Du har funksjon som confidencebooster og sengevarmer. Eneste riktige å gjøre, er å kontakte dama hans og fortelle at typen er en sjarmerende, men akk så notorisk, upålitelig skjørtejeger. Eventuelt må du akseptere at han er hevet over deg, gi ham frie tøyler, og bli den lille slavinnen hans. Selv da tviler jeg på at du varer lenge. Nå har du i hvert fall fått tilstrekkelig med advarsler, til å vite hva du går til. Sorry for den litt skarpe tonen.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 10:09

blir stadig forundret over hvor dumme noen damer kan være...! hvorfor er det så vanskelig for noen å forstå at hvis en person liker DEG og BARE DEG, ja så vil den personen gjøre hva han kan for å tilbringe mest mulig tid sammen med DEG.

hvorfor har dere kvinner den syke trangen til å ha en kar som ikke viser dette ovenfor dere? er det virkelig den idiotiske klisjeen at dere tror dere kan "forandre" han til å bli den dere vil at han skal være?

det er en grunn til at han er usikker, men det at han ikke tør/vil si det til deg sier ganske mye om måten han er på. hvis han var moden og samtidig likte deg, så hadde han vært ærlig. for selv om man kan såre noen ved å være ærlig, så svir det absolutt ikke like mye som å bli bedratt og jugd til!

hadde vært kult om du hadde vist profilen din, så kunne jeg blokkert deg, for jeg kan garantere deg at du er tilbake her om et par måneder, om ikke uker/dager! du nekter jo å verken høre på fornuft ELLER din egen magefølelse! rare greier..

Skjult ID med pseudonym Tindra fr. 13 mai 2011 10:24

Ååå godt noen Menn skriker ut,enig med Voksenmann og useriøs!

Jeg blir helt svett i pæra bare av å lese ts,det lyser jo,
varsel-lampene kunne ikke gått mer bananas!

Ha en fantastisk helg:)

Skjult ID med pseudonym Forvirra fr. 13 mai 2011 15:40

Syns det er ganske så frekt å dra inn ting som at "jeg hadde blokkert deg" og blabla, var ikke det spm mitt var ;)

Og til informasjon så sitter jeg nå hjemme hos meg selv, for jeg avlyste hele greia.

Og jo, magefølelsen min har hele tiden sagt at vi kommer til å ende opp sammen før sommeren er over, kanskje derfor det har vært vanskelig å gi slipp.

Gi meg litt jubel nå da! Go` helg! :) Takk for innspill, setter pris på ærligheten deres.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 13 mai 2011 15:44

Bra! *Jubler høyt!* Flink jente! Kan endre nicket ditt nå fra @Forvirra til @Sikker :)

Skjult ID med pseudonym Sikker fr. 13 mai 2011 16:44

hehe ;)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa fr. 13 mai 2011 17:18

Låter som en player , kom ihåg hur han var nu o ge fan i dem :)

Skjult ID med pseudonym sushibabe fr. 13 mai 2011 17:26

Hva er det du ikke kan forstå Forrvira? Helt enkelt, typen vil ha en elskerinne

Skjult ID med pseudonym Fløyel fr. 13 mai 2011 17:33

@ Sikker...Før Forvirra.

Magefølelse bør du ikke stole på når du har kjent fyren helt siden november og det ennå ikke har blitt noe. Finn deg en annen før sommeren istedet. Han her er ikke noe å sample på. Magefølelsen min lurte meg i 3/4 år.

Skjult ID med pseudonym ærlig fr. 13 mai 2011 21:11

IKKE GÅ DIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Han vil møte deg igjen, men hvis du møter han nå så lett, vil du bli DUMPET IGJEN neste uke.

Han ønsker sex, du ønsker forhold.

KUTT UT!

Skjult ID med pseudonym ærlig fr. 13 mai 2011 21:16

Og nå leste jeg alle innlegg og så at du har avlyst!

Kjempebra! Nå har du all grunn til å være stolt av deg selv. Nå sitter han kanskje og lurer på hvorfor du ikke kommer eller har sex med dama.

Begge deler gjør det bra at du ikke er der!!!

Skjult ID med pseudonym Miin lø. 14 mai 2011 02:13

@Forvirra - Ja grattis til deg!!!

Dra ut i morgen og møt andre - i det minste SE andre mennesker :-)
Sukkertreff kanskje??