Alle innlegg Sukkerforum

Utroskap..

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Oslo) fr. 13 mai 2011 14:09 Privat melding

Satt å leste i "vondt å vite" tråden her inne og kom inn på tankene på x'en som var utro mot meg med opptil 5-6 andre kvinnemennesker.. Han hadde vært utro i et tidligere forhold og lovet på tro og ære at det aldri ville skje igjen.. :P Lille dustete meg trodde selvfølgelig på han.. Nå er han forlovet og har to barn med en av de 5-6 andre jentene, men hver gang jeg møter han ute prøver han å få med meg på hotell.. Dust!

Ligger det faktisk noe i "En gang utro, alltid utro.." ordtaket?

Har du noen gang vært utro. Har du vært inne på tanken? Har noen vært utro mot deg?

Og til dere som har gått inn i et forhold som "den andre kvinnen/mannen", tenkte du aldri på at din partner kunne gjøre akkuratt det samme mot deg som han/hun gjorde mot sin forrige partner?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 13 mai 2011 14:12

Ja det gjør det.

Nå påstår de også at det kan være genetisk betinget, dvs medfødt.

"...Resultatene av studien tyder på at folk som har en spesiell variant av DRD4-genet, også har større sjanse for å begå utroskap, ha sex utenfor et fast forhold og one night stands..."

http://www.forskning.no/artikler/2010/desember/272193

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 14:14

har aldri vært utro, aldri vært på tanken, men har opplevd å bli bedratt.

jeg vil jo gjerne tro at ordtaket ikke stemmer, men har dessverre flere bekjente som faller i den kategorien der. og de er helt like din x "Åh, det var bare en gang, kommer ikke til å skje igjen" og alt det tullet, og med en gang de enten er fulle, ser at en jente ser på dem, eller er bare kåte, så er det tilbake til det de kan best, være utro.

gjør det vanskelig å tro og stole på hva folk sier etter noe sånt, men "tror" jeg har funnet en som kan få meg til å begynne å stole på dere jenter igjen! ;-)

(kvinne 47 år fra Vestfold) fr. 13 mai 2011 14:17 Privat melding

Enig Frk. Angel.. litt dustete han eks en din.
Og også enig i at en gang utro, lett å være utro igjen...
Jeg har aldri selv vært utro. Men har opplevd at noen har vært utro mot meg.
Her inne får jeg mye tilbud fra gifte/samboende menn. Konsekvent svarer jeg da at det er feil jente de har
tatt kontakt med.
Er du i et forhold, bør du avslutte det før du går etter nye erobringer..
Når det gjelder å skrive med flere her inne, hender det at jeg gjør det. Men da uten at jeg treffer noe av de
fysisk. Syns det blir litt annerledes enn det temaet du tar opp.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 14:18

haha ja, etter at "the human genome project" ble avsluttet så har det kommet utrolig mange sånne "teorier" om alt fra hvorfor fotballspillere er så gode til å sparke en ball, til hvorfor snikkskyttere kan skyte så langt..

HVA SOM HELST for å slippe å ta ansvar for egne valg, spør du meg!

som feite folk som klager over at de ikke kan miste vekt pga gener/metabolisme/sykdom/osv, mens de stapper i seg nok mat hver dag til å mette en familie ei uke!!

(kvinne 35 år fra Vestfold) fr. 13 mai 2011 14:20 Privat melding

s.a.m.e

Innimellom har jeg tatt meg selv i å tenke at jeg vil finne ut hva denne gifte mannen som kontakter meg heter, så si ifra til hans kone/samboer, får nemlig en hel drøss av slike tilnærmelser selv. Men når jeg tenker meg om så vet jeg at det ikke er på min plass å si noe, men noen burde. Tenk for kona/samboeren da, kjønnsykdommer hiv/aids, man vet aldri hva man havner utfor.. :P Æsj.. Liker ikke sånne mannfolk..

(mann 33 år fra Oslo) fr. 13 mai 2011 14:21 Privat melding

Men du ville vel ikke vært sammen med han om han ikke var en dust? Uten drama og konflikter og surr kommer det sjeldent veldig pene jenter.

Skjult ID med pseudonym Angell fr. 13 mai 2011 14:23

Useriøs!
Elsker sammenligningen din!

Liten fortelling, min far lå på sykehuset for en tarmoperasjon, så det var samme avdeling som de som skulle få redusert magesekken så de ikke kunne spise så mye.. Dette er mennesker som påstår at de ikke kan gå ned i vekt på egenhånd.. Var på besøk en dag og jeg kødder ikke, de 3 som satt der da, svære som fly, trøkkte i seg 3 middager hver pluss sikkert 15 brødskiver tilsammen.. Var jo nesten ikke mat igjen til de andre pasientene.. Satt bare å gapte hele besøket! ;)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 13 mai 2011 14:26

@useriøs

Gener kan si noe om tilbøyligheter, og statistikk kan vise signifikante forskjeller på bakgrunn av vår genetiske koding. Det betyr ikke at det er deterministisk. At du har anlegg for overvekt, betyr ikke at du nødvendigvis blir overvektig. At du har annlegg for utroskap, betyr ikke at du nødvendigvis er notorisk utro. Men for disse menneskene er det mye vanskeligere å være slanke, eller å være trofaste - enn det er for deg. Ikke dermed sagt at jeg tilgir de bedragerske og troløse :) The mind should control the body, not the other way round.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 14:29

... GOD DAMN!!! og kan tenke meg at de satt og klagde over at operasjonen ikke fungerte, fordi de kunne jo spise så mye de ville uansett!!! :-P

æææææææ, jeg kan ikke fordra slike folk!

men du Angel, må bare si at, hvis jeg hadde vært så "heldig" å bli kontaktet av slike mennesker, så hadde jeg SERIØST gjort det du sier!! Jeg hadde bare spilt med, fått navn og nr, kanskje til og med satt opp et møte, for så å ringe til partneren, fortelle hva som har skjedd, og hvis personen ikke trodde på meg så fortelle hvor avtalen skal være, og be dem dra dit å se selv...

ser absolutt ingen moralske eller etiske problemer i å gjøre noe slikt, ser på det mer som en samfunnstjeneste!

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 14:36

@voksenmann, var det ikke akkurat det jeg sa, bare litt mer direkte, istedenfor å servere det med tskje?

selvfølgelig har gener noe å si, men ikke nok til at man har 100% kontroll over ting man gjør og valg man tar. har du en mental lidelse, så er det noe annet, og da kan du i alle fall påstå at du ikke har kontroll over hva du gjør.

vi er da ikke dyr som bare følger instinkter! vi har en hjerne som tillater oss kognitiv tankegang og et bred affektiv følelsesregister så vi skal slippe å surre rundt "som dyr"...

Skjult ID med pseudonym onebyone fr. 13 mai 2011 14:37

Utroskap er vel det største sviket man kan oppnå, i hvert fall føler jeg det sånn. Jeg opplevde vel aldri direkte utroskap, bare veldig mye "nesten". Satt vel egentlig med en følelse av at jeg var den trygge og kjedelige, mens alle de "kjekke og frekke" guttene som prøvde seg på eksen hele tiden var langt mer spennende. Det spiste vel egentlig opp forholdet vårt, og er en av hovedgrunnene til at jeg sa stopp.

Det er kanskje noe i det som ble nevnt i den andre tråden her inne, at man "ber om det" om man går inn i et forhold hvor den ene parten er mer attraktiv og får mye mer oppmerksomhet enn den andre? Jeg vet ikke jeg. Det eneste jeg vil ha er ei jente jeg kan føle meg 100% trygg på igjen, som elsker meg på tross av mine mange feil, og som kommer til meg når det butter i mot, i stedet for å springe på byen og ha seg med folk. Er det egentlig så jævlig mye å be om?

Skjult ID med pseudonym Angell fr. 13 mai 2011 14:38

useriøs

Ville du? Kaste bort tid på idioter?

For en stund siden så kontaktet kjæresten til en venninne meg her inne.. Jeg hadde ikke fått møtt han ennå da de bare hadde vært sammen i noen uker.. Det synes jeg var ekkelt.. Da spilte jeg med for å se hvor langt han gikk, og han ville møte meg og greier.. Tok skjermbilde og sendte til venninnen min og hun klikket på meg!!??

De er sammen ennå og hun snakker ikke med meg.. :/ Trist som faen..

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 13 mai 2011 14:40

Jeg er et villdyr. Wraaaaaaaaauuuuuuughhhhh!

Skjult ID med pseudonym Angell fr. 13 mai 2011 14:41

Oh, No vart æ skræmt ja! :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 13 mai 2011 14:45

Æ ska skræm dæ oppi den brudkjola di så bihulan sprute snørr å tåra!

Skjult ID med pseudonym Angell fr. 13 mai 2011 14:48

Hahaha! Hva du får med deg VoksenMann! :D Jepp jeg er hun sytete gifteklare dama her inne! :P

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 14:49

WAHATT!?!? hun klikka på deg??? håper VIRKELIG at du ikke ser på den personen som en venn lenger... kunne aldri ha falt meg inn å klikke på en kompis som kom til meg med det, OG MED BEVIS TIL OG MED!

når deg gjelder det jeg skrev is ted, så må jeg vel moderere meg littigrann ja! for jeg kan jo se problemet hvis jeg skulle bli spammet av slike mails!

men hvis du ser det fra min side, jeg er en vanlig, gjennomsnittlig kar her på sukker, dvs at jeg får like mye mail som gjennomsnittsmannen (dvs kanskje en førstemail i måneden, om ikke mindre), så det er faktisk vanskelig, for å ikke bare si UMULIG for meg å vite hvordan det er å være så ettertraktet at jeg aldri kan logge meg inn i sukker uten å ha +10 brev ventende på meg. du kan tenke deg det kan gå så lange perioder mellom mail at jeg nesten glemmer at det kommer enn sånn ny ikon (den er vel gul, hvis jeg ikke husker feil :P) der brevene kommer inn!

hadde jeg fått en mail fra noen i et forhold med brevtrafikken jeg har til vannlig, så hadde jeg "kastet" bort den tiden ja! men hadde jeg hatt trafikken din, eller til en hvem som helst jente som ser bra ut, så hadde det vært "nei, har nok med å blokkere de jævlene" ;-)

Skjult ID med pseudonym samurai fr. 13 mai 2011 14:51

@Angell

Jeg vet ikke hva det kommer av, men ut ifra egne erfaringer og andres erfaringer, virker det som jenter ofte blir forbanna på den som sier ifra, mens gutter tar det litt mer rasjonelt og blir sint på dama.

For min egen del har jeg aldri vært utro, men jeg har opplevd det. Hun var utro gjentatte ganger, med forskjellige menn. Det var tungt og trist. Det tok meg to år før jeg klarte å slippe en jente til, men det sitter fortsatt noe igjen som gjør at jeg fort blir sjalu under riktige omstendigheter. Det at jenter regelrett ønsker å gjøre meg sjalu har ikke gjort ting bedre med årene.

Tanken på å være utro har aldri kommet til meg. Det gjør den nok aldri.

(kvinne 35 år fra Vestfold) fr. 13 mai 2011 14:57 Privat melding

useriøs:

Ja, hun sa at jeg hade ledet han ann (skrives det slik?) Og at han aldri hadde skrevet til meg slik som han gjorde hvis jeg ikke hadde "startet" det.. Må sies at jeg var kanskje i "det grøvste" laget, men kun for at hun skulle se hvordan han er.. Er jo ikke en "snakke om sex og møte hverandre" jente første dagen! ;)

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 15:06

@Angel........... wow

seriøst, den dama der tror jeg ikke er den skarpeste kniven i skuffen! men tenker at hun var sikkert desperat, for du har kanskje hørt "strange what desire will make foolish people do".

hun "venninna" di høres nesten ut som de gærne folka som mener at damer som kler seg utfordrende og er litt fulle ute på byen fortjener å bli voldtatt....

håper ikke det er noen du ser på som venn lengre, selv om det kan være vanskelig hvis det er noen som du har kjent lenge.

og nei, hahahaha, du virker ikke som en "snakke om sex og møte hverandre første dagen" jente ikke mye tull som kommer ut av munnen din! (bortsett fra litt sånn "halveis-oppmerksomhetstråder" som du hadde for en periode tilbake :P)

Skjult ID med pseudonym Angell fr. 13 mai 2011 15:11

useriøs:

Haha.. Var ny på forumet *rødme*

Men det er litt jantelov her inne.. Man skal ha klokt å si hvis man skal vise trynet sitt som TS og er jente.. Hvis det er en "tulletråd" så er man visst oppmerksomhetssyk.. :P Men men, man lærer av sine feil ikkesant?

Nei, det er ikke en venninne av meg lengre.. Vi ble kjent når vi gikk gravide sammen og begge skulle bli alene. Men hun hadde nok litt panikk for å være alene, så hun tok den første og beste som dukket opp, jeg derimot har blitt MER kresen.. Som vi sier her nede: Skakke komma her å komma her.. :P

(mann 37 år fra Oslo) fr. 13 mai 2011 15:17 Privat melding

Noen er nok notorisk utro, mens jeg tror at det kan skje med andre som et unntakstilfelle.

En kollega av meg fortalte at hun hadde vært utro en gang fordi hun var i et forhold med en småpsykotisk, sjalu fyr som ikke ville gi slipp på henne selv om hun egentlig hadde slått opp flere ganger.

Problemet gikk vel egentlig i at hun ikke var sterk nok til å stå i mot når han maste selv om det egentlig var slutt, så slik sett kan det diskuteres om hun faktisk var utro eller ikke, men poenget er at det er en del gråsoner.

Noen forhold kan så å si være over selv om det ikke er 100% sikkerhet rundt det.

Men så har du de som er utro selv om de er i et et forhold og helt klart bare er drittsekker.

En kompis av meg var utro en gang mot eksen sin. Det ble slutt i etterkant for øvrig. Etter det har han holdt seg på matta og heller gjort det slutt når interessen fader ut enn å være utro, men er ikke så lett for han heller, for han ønsker virkelig å få et forhold til å funke..

Skjult ID med pseudonym R2_D2 fr. 13 mai 2011 15:18

har vurdert å være utro en stund nå, men ender nok heller med litt "kosmetisk kirugi" på den jeg har nå i steden.

Snakker her om PC'en min, altså ;P

Skjult ID med pseudonym Torch fr. 13 mai 2011 15:18

@ Angell

De feite spiser jo mye fordi de har store magesekker og derfor trenger mye mat for å fylle dem og føle seg mett. Noe som igjen gir dem store magesekker fordi kroppen tilpasser seg store måltider. Som igjen gjør at de må spise mye for å bli mett... Ond sirkel det der. Faktum er at hvis en begynner å spise mindre og heller går rundt og er småsulten en del av tiden en stund, og kun spiser til en ikke er sulten lenger og ikke til en er stappmett, så vil magesekken krympe gradvis av seg selv og man blir ikke lenger like sulten. Men feite mennesker har jo sjeldent nok selvdisiplin til å frivillig gjennomgå dette, så da fortsetter det som før.

@ TS
Når det gjelder utroskap tror jeg at mennesker som har vært en god del eller mye utro aldri kommer til å forandre seg. Eksen din høres ut som et klassisk eksempel. Går du inn i et forhold med en slik person - slik du tydeligvis gjorde - så har du ærlig talt bare deg selv å takke når h*n er utro også mot deg. Beklager å si det, jeg vet det ikke er hyggelig å høre, men du burde faktisk ha visst bedre. Personer som kun har vært utro én gang eller med én person behøver ikke nødvendigvis være det igjen. Tror jeg. Så deler vel omtrent samme oppfatning som bl.a. Erikmy der.

Skjult ID med pseudonym R2_D2 fr. 13 mai 2011 15:19

og utroskap er noe dritt. var borti det selv 1 gang, og er ikke lett å stole på noen etter det. Noe jeg så langt ikke har gjort. Så får vi se om min neste klarer å opptjene seg "stole på" poeng

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 15:21

hmm, lurer på om jeg skal begynne å bruke to nicks her inne, "seriøs" og "useriøs" for jeg føler at jeg blir veldig ofte misforstått! :P

jeg ser på alle tråder som oppmerksomhetstråder til en viss, så du trenger ikke å "unnskylde" deg for meg i alle fall! vi er jo alle her for å få oppmerksomhet, eller har dere støtt på en profil som sier "IKKE SEND MEG BREV!"?

og det er ikke overrasket at janteloven har kommet seg inn het, vi er jo tross alt i norge. synd å måtte si det, men det er kanskje en av de få tingene som virkerlig SUGER med dette landet her! ellers å elsker jeg norge, og de fleste som bor her, i alle fall når jeg tenker på hvor godt jeg ble tatt imot når jeg kom! :-)

uansett så er det godt å høre at du ikke omgås med hun dama! og ser jo at jeg ikke tok feil angående hva foolish people do! :-P og bare bra at du er kresen, viktig å vite hva man vil og ikke vil ha! men enda viktigere er jo at "kravene" (kresen = krav ?) er realistiske! ;-)

Skjult ID med pseudonym Angell fr. 13 mai 2011 15:24

Torch:

TS og Angell er samme person, bare sånn at det er oppklart.. Ja, jeg vet jo at de har større magesekker, men de kan ikke gå rundt å si at de ikke klarer å gå ned på egenhånd, det er bare snakk om selvdisiplin! Det værste er jo at 50 % av de som gjennomgår en slik operasjon fortsetter å spise til de e stappmette, og dermed vier ut magesekken igjen.. :P

Jeg vet jo at jeg var dustete.. ;) Men jeg var 21 og helt overbevist om at jeg kunne forandre han.. :P Dummeste tankegangen ever, men han var jo sååå kjekk! :P Hahaha..

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 15:26

hehe, må le litt av Torch her, Angell og TS er samme person :P

eller er det jeg som har misforsått noe? :-P

DOH!!!! *panneklask*

Skjult ID med pseudonym Whatevva fr. 13 mai 2011 15:29

Slutter aldri å bli sjokkert over hva folk med nick og bilde legger ut av personlig informasjon om seg selv og andre (ekser) her inne....

Skjult ID med pseudonym lillemy fr. 13 mai 2011 15:30

Utroskap er noe dritt!!
Det står så mye større respekt av en som velger å gjøre noen grep i det forholdet man har, eller å faktisk gå!
Det å bli utsatt for utroskap er ødeleggende for selvtilliten og tilliten til menn generelt...

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 13 mai 2011 15:31

og Torch, hva tror du kom først? at magesekken var stor til å begynne med og de måtte bare fylle den opp hver gang de spiste, eller at de OVERSPISTE hver gang slik at magesekken måtte strekke seg for å få plass til alt?

det går bare ikke ann å si at det IKKE GÅR ANN å miste vekt!

hadde jeg vært rik, så hadde jeg tatt den første feitingen som sa noe sånt no, og flyd dem til en øde øy og gitt personen nok vann og mat (1000 cal om dagen) også se om de greide å miste vekta eller ikke etter en måned eller to.

jeg kan GARANTERE DEG med 100% sikkerhet, at ALLE hadde mistet vekt. for feite folk er ikke som han feitingen Hurley i Lost serien som ALDRI mista vekt, selv om de var på en øde øy med nesten ikke noe mat..

peace im out! kos dere denne helgen folkens!

Skjult ID med pseudonym Angell fr. 13 mai 2011 15:33

Whatevva:

Jeg gir vel f*** i om folk her i byen skjønner hvem jeg snakker om, det har han egentlig bare godt av, men jeg gidder ikke bruke tid på å si ifra til dama hans om hvordan han er, det visste hun da de ble sammen.. :P Jeg har ikke akkuratt navngitt han og gitt dere telefonnr hans?

Skjult ID med pseudonym Whatevva fr. 13 mai 2011 15:35

Deg om det. Jeg ville valgt å gjort det på en annen måte.

Skjult ID med pseudonym Torch fr. 13 mai 2011 15:38

Haha, sånn går det når man ikke gidder å lese hele tråden. Men hva er poenget med å skrive halvparten av innleggene med skjult pseudonum og halvparten uten? Da kunne vel pseudonumet i det minste vært det samme som nicket, hvis det var for å spare plass og ikke hvise bildet hele tiden. Uansett, my bad.

@ useriøs
Det var ikke et forsvar for overvektige mennesker, snarere tvert i mot. De overspiser og de har ikke selvdisiplin til å gjøre noe med det selv. Jeg synes faktisk det er ganske patetisk, på linje med andre former for manglende selvkontroll - være seg tobakk, narkotikamisbruk eller notorisk utroskap. "Jeg kan ikke noe for det". Ynkelig.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 13 mai 2011 15:44

Jeg tar gjerne og benytter meg av de gode mulighetene jeg får, jeg.
(Dvs mens jeg er single)

Skjult ID med pseudonym Lurifax fr. 13 mai 2011 16:20

Jeg har aldri vært utro, og har heller ingen mistanke om at noen har vært det mot meg.

Jeg moraliserer heller aldri om hva single mennesker gjør. Det er en av "fordelene" med å være singel, at man kan gjøre som man vil på den fronten. I et forhold er det viktig å vite hvor man hører hjemme, hvis ikke kan man like godt være singel. Tenker jeg, i hvert fall.