Alle innlegg Sukkerforum

Dobbelanonymitet

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 17:33 Privat melding

Hjelp meg å forstå dette.
På Sukker er jo alle anonyme mer eller mindre. Vi ligger her uten navn, adresse, mailadresse osv. Det er et bilde her og man forteller hvilket fylke man bor i, og kanskje til og med i nærheten av hvilket tettsted.
Men her på forumet ligger sikkert 90% av innleggene anonyme. Så i prinsippet ligger 90% av dere her med en dobbelt anonymitet, og finner man noen på forumet som har spennende meninger og refleksjoner er det ingen mulighet for å ta kontakt.

Why?

(mann 42 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 17:38 Privat melding

Må si jeg har stussa over det samme og har av den grunnt tenkt ditehen at om så at jeg har noe å s, burde jeg også stå inne for det. Det, på tross av at det eventuelt skulle føre til at majoriteten av det som i utgangspunket var akuelle kandidater, med ett finner meg totalt idiot.

Eneste som kan være litt plagsomt med det er at jeg finner profilbildet mitt noe prangene.. Det kunne helt fint ha vært noe mindre..

Skjult ID med pseudonym onebyone fr. 13 mai 2011 17:39

Det er kanskje litt utenfor det du egentlig spør om, men jeg tror også det er noen av oss som skriver "anonymt", men med vårt virkelige brukernavn som pseudonum. Jeg gjør det, og grunnen er så enkel som at jeg synes bildet er for stort slik det er nå. Det er kanskje ikke alle som skjønner at det fremdeles er jeg som skriver anonymt, men så er det ikke så voldsomt viktig heller.

For å svare mer på det du spør om, så synes kanskje ikke alle at det er greit at de blir kontaktet på bakgrunn av det de skriver? En slik kontakt kan jo både være negativt og positivt. Og noen skriver kanskje noe som de er redd skal slå negativt ut hos folk de har kontakt med, om disse folkene leser innlegget? Den tanken har slått meg også, så jeg prøver å begrense meg litt i hva jeg sier.

(mann 50 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 17:41 Privat melding

Å være anonym er fint for å diskutere alvorlige temaer eller snakke stygt om damene :-) Ellers viser det seg at et innlegg med bilde er bra for besøksstatistikken!

Skjult ID med pseudonym katte fr. 13 mai 2011 17:43

Sett at jeg ikke vil ha kontakt via eller med noen på forum?

:)

Skjult ID med pseudonym lett fr. 13 mai 2011 17:48

ts-hvis det er noen du veldig gjerne vil ha kontakt med så går d jo ann å bare spørre i samme tråd om vedkommende vil maile deg? ;-)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 13 mai 2011 17:51

Genialt forslag til Sukker! Mulighet for å sende melding til anonym forumbruker! På den måten kan du kontakte anonyme forumbrukere, gi deg selv til kjenne, uten å kompromittere anonymiteten. Skal jaggu meg sende det som forslag til Sukker.

(mann 42 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 17:53 Privat melding

@katte

(imho)Ikke Meniga å være krass, men forgriper ikke det noe av funksjonen, all den tid dette er et lukket forum (les ikke åpen for andre enn medlemmer) på et sjekkested..?

I prinsppet kunne man da hengt på et hvilketsomhelst forum?

Eller er det slik at tematikken nettop her, har noe å by på som andre forum ikke innehar?

Skjult ID med pseudonym katte fr. 13 mai 2011 18:00

Forumet kan leses av ikke-medlemmer også, men da blir nicket ditt stående bare som mann, og bildet ditt blir ikke synlig.

(mann 42 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 18:04 Privat melding

Takk for det @katte, det visste jeg ikke :)

Skjult ID med pseudonym sushibabe fr. 13 mai 2011 18:11

TS

Synes også det er kjedelig å være anonym, skal kanskje avsløre meg snart...får se ;)

(mann 43 år fra Oslo) fr. 13 mai 2011 18:17 Privat melding

One of mans unsolved mysteries ;-p

(mann 47 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 18:50 Privat melding

@katte
Det der er virkelig 1H2011 dårligste argument så langt. Du er på sukker.no. Norges største virtuelle sjekkested. Også vil du ikke ha kontakt med noen fra forum? Får du meldinger fra noen du ikke liker er det vel bare å si ifra? Hvis du har det problemet at du blir nedrent, ser jeg jo at de som er aktive her er en svært liten gruppe så det vil nok ikke utgjøre den store forskjellen for deg. TIlhører du de som ikke får noe særlige henvendelser, får du det sikkert ikke herfra heller.

Jeg ser jo poenget hvis man ønsker å sjekke noe spesielt, uten å bli dømt nord og ned. Det blir man jo her. Men at man som hovedregel er anonym synes jeg er svært merkelig.

PS! mitt bilde ser jo også prangende ut...

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 13 mai 2011 19:00

Etter at jeg fikk følgende svar (fritt etter hukommelsen):

"Ut fra profilen synes jeg du virker som en fyr jeg godt kunne likt, men etter å ha sett det du har skriblet ned på forumet, så tror jeg at det ikke er noe poeng."

Så ble jeg anonym.

(mann 47 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 19:04 Privat melding

@neptun
So? Betyr det at du kikker etter kvinner som liker profilen din, men ikke hvem du er og de meningene du ytrer?
Eller betyr det at du vrenger ut av deg gørr og usakligheter som du ikke kan stå inne for?

På min profil ligger det link til en blogg jeg skriver ufrekvent. En dame skrev til meg, noe slikt:
"Etter å ha lest bloggen din, skjønner jeg jo at det er fullstendig kaos mellom ørene dine, og slike folk vil jeg ikke ha noe med å gjøre". Hun mente også at jeg var en gris, fordi jeg tok ordet "leken" i den tredje meldingsutveksligen vi hadde....det var tydeligvis for drøy kost.
Sier det mest om henne eller meg? Uansett betyr det at vi ikke var en match made in heaven.

Jeg mener jo virkelig at man godt kan være anonym hvis man ønsker å være litt ekstrem og oppnå noe ved det. Men som en generell regel synes jeg det er sjanseløst.

(mann 42 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 19:36 Privat melding

@neptun, dette er jo nettopp grunnen til at man bør identifiserere seg... ? Om så at noen skulle finne det for godt å sytes negativt om meg på bakgrunn av hva jeg skulle finne på å lire av meg er vi vel inne på hvorvidt denne berømte kjemien kan finnes eller ikke? Og for alt du vet, er det mye mulig at det er nettop dette (at du blir tatt for å stå bak noe generelt, eller en spesifikk kommentar) som fører frem til at noen fatter interesse for nettopp deg?

For jeg er og kommer aldri til å være, noe annet enn mye av det jeg sier. Og det SKAL man vite å sette pris på. Om ikke ser jeg ikke mulighet for et grunnlag det kan komme noe konstruktivt ut av..

Snu på flisa og si at at hva du skrev kommer frem i ettertid.. Er det fortsatt noe du kan stå inne for eller blir det argumentasjon av type: Ja, men.. osv..

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 13 mai 2011 19:44

Tror ikke det dreide seg så mye om hva jeg skrev, men snarere om hvor ofte jeg skrev.

(mann 47 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 19:52 Privat melding

@neptun. Jeg tror ikke du skal ta det der så personlig.
Det er mye kvinner (og menn) med issues her :-)

Skjult ID med pseudonym s fr. 13 mai 2011 20:06

@AbsoluttMe

Hvorfor skal DU - en hvemsomhelst og en av 100.000 brukere - definere hvordan alle andre skal bruke dette forumet?

At du finner argumenter som ikke stemmer med din egen mening som "1H2011s dårligste", er heldigvis helt uinteressant i det store og hele.

Det er faktisk mulig å bruke forumet isolert fra resten av nettdatedelen, og mange ser ut til å foretrekke nettopp dette. Har lite behov for å pimpe besøkstallet og responsen på profilen min med folk fra forumet, men synes av og til det er morsomt å følge med på alt klovneriet her.

(mann 47 år fra Akershus) fr. 13 mai 2011 20:20 Privat melding

@s
Det er ingen som sier at jeg skal definere noe som helst.
og jeg ser jo at du ble litt provosert her, så kanskje det er nettopp derfor jeg spør.

Du er jo med på å lage klovneriet.