Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID lø. 14 mai 2011 10:32

Hei folkens. Jeg bare lurte på en ting, når en person blokkerer deg står det da at vedkommende har blokkert deg?? Jeg har nemlig skrevet med noen også står det plutselig når jeg går inn på siste meldingen for å sende et svar at vedkommende enten har deaktivert sin profil eller er usynlig... Og selv profilen kan ikke finnes.. Men det står også at det kan ha oppstått en feil og at man kan kontakte sukker... Jeg bare lurer på om jeg er blokkert eller ikke...??

Skjult ID med pseudonym Pompadour lø. 14 mai 2011 10:37

Er du blokkert så står det nede ved hjertene at vedkommende ikke syntes din profil var interessant.

Skjult ID lø. 14 mai 2011 10:39

Ok.. takk for svar :-)

Skjult ID lø. 14 mai 2011 16:49

Ikke nødvendigvis, er nok sikker på at du er blokket. Snakker av egen erfaring. Fikk samme melding, når jeg blokket han tilbake kan jeg gå inn på blokke listen og se at han er her fortsatt ;)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 14 mai 2011 16:56

@Skjult ID
Der tar du nok feil. Når du går inn på en profil som er deaktivert, vil du se at det står at profilen ikke kan finnes, når du går inn på en profil som har blokkert deg, vil du se at det står at dere har en match under 70.

Men når du først har blokkert en, så blir vedkommende stående i blokkeringslista selv om profilen blir deaktivert. Det vil derfor se ut som vedkommende fortsatt er her, men går du inn på profilen og ser at det står at systemet ikke kan finne vedkommende, så kan du trygt fjerne blokkeringen, i hvert fall til vedkommende finner det for godt å aktivere profilen igjen. Jeg foretok en opprydding i de jeg hadde blokkert for en tid tilbake, og det var umulig å si om vedkommende var deaktivert før jeg gikk inn på den enkelte profilen.

Skjult ID lø. 14 mai 2011 17:05

Ja jeg tok feil, jeg hadde bra match før og nå har jeg under 70. :(