Alle innlegg Sukkerforum

"Travle kvinner" og desperate menn??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jada lø. 14 mai 2011 20:38

Etter en tid her inne, har jeg opplevet at kvinner jeg har kommet innpå er noen travle kvinner.

Et tilfelle der frøkna hadde fri hver 14 dag, var "blokka full" i sikkert 4 uker, veninner og mor skulle jo pleies (sikert meget viktig når hun skulle finne sin make) og her inne var hun ofte.

Antennene sa i det tilfelle at jeg var plassert på vent noe jeg ikke synes særlig om.
Passe av-tent som jeg ble svarte jeg ironisk på en mail på slutten av en helg at jeg ikke nyter å trekke kølapp så se hva du får til imorgen.

Jeg hørte jo aldri noe mer men det var jo inget tap for meg.

Nå er jeg der igjen, "venner " skulle pleies igår, hennes "moder" i ettermiddag, og her er hun, tyst som en østers.

Er jeg sær som mister lysten på kvinner som fyker rundt og deler ut nummer-lapper??

Hva synes andre herre-menn om sånt når dere merker dette fenomenet ??

Det er jo en kjent gjerning at damene får 50 tilbud men at de holder 5-10 på gang?? turn-off for meg..

Avtenning eller turn-off for dere også??

Skjult ID med pseudonym handy lø. 14 mai 2011 22:54

Jeg stiller meg bak dere. Jeg pakker koffert og snippeske om noe slikt skjer. VI er da alt for gode til å stå bak i en kø...

Skjult ID med pseudonym ruterdame lø. 14 mai 2011 23:24

-men et spm til gutta i denne sammenheng: Hvis jeg får mail fra to karer jeg synes virker hyggelige nok til å ta en kaffe med, hva vil dere foreslå at en dame gjør?
Jeg vile jo tenke at jeg tar en kaffe -først med den ene, og hvis jeg ikke blir gift med ham tar jeg kanskje en kaffe med han andre. Det at folk har en lovende profil betyr jo ikke at man liker hverandre ved et møte... Jeg har da heller ingen forventing om at jeg skal være den eneste damen en mann sender melding til her på sukker... Eller -hvis jeg sender ham en mail - at han skal kutte all annen kommunikasjon med samtlige damer her inne tilfelle jeg er like bra som jeg har presentert meg som i profilen...

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 14 mai 2011 23:27

@ruterdame
Det er forskjell på ikke å ha tid én kveld og å måtte bruke en uke på å "forberede bestefars 80-årsdag), som jeg fikk som unnskyldning en gang.

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 14 mai 2011 23:41

Støtter neptun,
Du skal få ta din kaffe med 2 herremenn, ingen fare.
Men når du endelig får "barnefri" ville jeg kalle det irrasjonell tankegang å sette av lørdagskvelden
for å pleie din mor og høre gamle minner gjerne de samme som sist 3 ganger for å være snill med din gamle mor, midt opp i en date-affere. Er vel da det lukter litt fugl og du sitter nok å¨en pub passe nyskjerrig på den 3 i rekken av 5 ruterdame??

Vi har vel levd noen år de fleste av oss muligens.

Skjult ID med pseudonym Maggs lø. 14 mai 2011 23:43

Jeg fikk etterhvert en veldig kølapp-følelse med en jente jeg snakket med her inne. Litt frem og tilbake, men hun styrte showet etter hennes timeplan.

Det hele toppet seg da jeg skulle legge henne til på facebook. Hun hadde opprettet en egen profil med falskt navn for "sukkergutter" hvor hun samtidig la til to andre gutter. Så jeg sto bokstavlig talt i kø, noe jeg selvfølgelig ikke finner meg i.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 14 mai 2011 23:43 Privat melding

Hm, lurer på om jeg kanskje skal forfatte boken "She´s just not that into you". Der er tydeligvis et marked for den ihvertfall!

Skjult ID med pseudonym ruterdame lø. 14 mai 2011 23:44

Jeg har nylig dratt en sånn "løyn" til en fyr. Jeg fikk kontakt med to staute karer (en kontaktet meg og jeg kontaktet en). En med og en uten barn. For meg hadde det vært greist å falle for ham uten barn, men det er ikke alt man kan tilpasse og noen krav kan lempes... I dette tilfelle kan jeg likevel sørge for å møte han uten barn først, han var dessuten litt nærmere meg i alder. Jeg kunne nok falt for dem begge hvis de er slik de fremstiller seg. Men han det hadde passet meg best og forelske meg i kunne ikke treffe meg før om et par uker (han har sikkert noe på gang med en dame som han må finne ut av) Så da "jugde" jeg på meg til han andre at jeg er veldig travel... Det er jeg forsåvidt .... men dog.

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 14 mai 2011 23:46

@ruterdame
Min erfaring er, uten unntak, at når jeg har flere på gang, så er det den siste jeg treffer jeg er mest interessert, eller minst uinteressert, i. Kan være tilfeldig, men likevel...

Skjult ID med pseudonym ruterdame sø. 15 mai 2011 01:59

Men mitt standhaftige mål er jo å ikke date mer enn 1 av gangen... jeg er jo en gammeldags type og har hjerte i hånden! Det gir vederstyggelig et logistisk problemer dette!
Sukker fordrer jo amerikansk dating kultur. Jeg finner det krevende. En av gangen, er mer enn nok(!), når man skal noe viktig. Det må være andre enn meg som synes dette er utfordrende, men som prøver å lære?

Skjult ID med pseudonym Etc. sø. 15 mai 2011 03:50

Det er mange måter å gi et hint om at man ikke er veldig interessert. Å være travel er en måte. Nei, ikke min måte, men har opplevd den.

Skjult ID med pseudonym k sø. 15 mai 2011 23:27

Jeg bruker den unnskyldningen hvis jeg er usikker og ønsker å "kjøpe"meg litt tid.
"Nei,det passer ikke denne helgen..men kanskje neste.."
Stort sett glad når da typen backer ut...da slipper jeg å komme med enda en unnskyldning..
Sorry,ikke veldig pent gjordt!

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 15 mai 2011 23:30

@k
Hvorfor ikke være ærlig?

Skjult ID sø. 15 mai 2011 23:45

Det er endel menn her inne som har det veldig travelt.
De spør"kan vi treffes til helgen?" allerede etter første eller andre melding.
Da blir det til at man drar det litt ut..
Man er litt usikker om det kan være noe ..eller om man heller skal treffe han du har skrevet to uker med osv..

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 16 mai 2011 00:26

Ikke lett dette med dating.

Har man ikke spurt om en date innen 3. melding er man for langsom, spör man om en date i 2. melding er man for kjapp.
Man skal skjönne at andre har mer enn 1 "på gang" men samtidlig skjönne at det ikke er greit å väre interessert i mer enn 1 om gangen etc etc.

Lit "på spissen" kanskje men det er vel i prinsipp sånn det er ikke sant?

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 16 mai 2011 16:41 Privat melding

"Det er jo en kjent gjerning at damene får 50 tilbud men at de holder 5-10 på gang?? turn-off for meg.."
Et lite retorisk spørsmål: Sett at en kvinne får 50 meldinger fra forskjellige menn, forventer du da virkelig at hun skal avvise samtlige med unntak av 1?

Personlig synes jeg det er merkelig hvordan noen forventer at folk bare skal prate med 1 av gangen. Når man holder på å prate med 1, og får melding fra andre samtidig, så skal man liksom avvise alle andre av prinsipp bare fordi man veksler litt meldinger med en annen? Man aner jo ikke engang om det noengang blir noe med den man prater med, og så skal man liksom kaste fra seg samtlige andre alternativer?
Ærlig talt, jeg synes det er fullstendig ugjennomtenkt å forvente noe slikt, og jeg forventer det overhodet ikke av dem jeg prater med heller.

En annen ting: For min del er det uaktuelt å møte en person etter kun noen få meldinger. Jeg ønsker ikke å dra ut og møte en jeg ikke aner hvem er, jeg ønsker å bli kjent med personen først. Det sier jeg forøvrig også rett ut, jeg ser ikke vitsen i å lyve om andre avtaler.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 16 mai 2011 16:47

Generell regel; dersom man foreslår en date til et gitt tidspunkt og den andre ikke kan, men svarer med forslag om annet tidspunkt, eller sier når der er ledig tid, så er det interesse til stede.

Får man et "kanskje neste helg"-svar, så er hun enten ikke interessert eller så finnes det noen som er mer interessant enn det du er. Mitt tips til dette, er at du gir blaffen i dama og ser hva annet som kan vekke oppmerksomheten din her inne eller der ute.

Skjult ID med pseudonym Mort1 on. 18 mai 2011 05:26

Hah, dette gjelder ikke bare kvinnfolka. Jeg snakker med i alle fall 15 jenter nå samtidig. Forteller dem ikke at jeg gjør det såklart, men om de hadde spurt og jeg hadde svart ærlig, hadde det vært turn off for meg om de ble sure på grunn av det. Dette er jo en datingside hvor man har muligheten til å bli kjent med flere samtidig. Jeg ligger jo ikke med alle disse kvinnene (enda ;)), så hvorfor skulle man være sjalu?

Skjult ID med pseudonym UrDream on. 18 mai 2011 15:43

Personlig intrykk og betraktning...skal man være seriøs og faktisk ha forhåpninger om å treffe noen MÅ man uten unntak PRIORITERE å date og legge til rette for det. Dessverre er det mange her inne som ønsker å date, men som ikke vil ofre noe av sin tid til det...da har du tapt og søler med andres tid. Har selv opplevd å snakke med ei om date. Ble aldri noe av, hun hadde aldri tid og ville ikke ofre noen av sine alt for mange aktiviteter, det i tillegg til sine barn som hun har 100%. Jeg har selv barn og ser dilemmaet med barn og pass, men når man for en gangs skyld har barnefri, ja da må man prioritere rett hvis man vil treffe noen.