Alle innlegg Sukkerforum

Reisende onkel Mac?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hj-bo-ua? to. 25 jan. 2007 15:18

Jente her.. Når jeg farer rundt på gutta her inne, så legger jeg merke til at veldig mange har bilder fra fjelltopper langt langt borte, fra små og store steder i utlandet enten på jobb eller ferie o.l. Til dere som har det, er det sånn at ei jente som meg som kanskje er i Danmark, i syden eller på hyttetur her i Norge blir kjedelig for dere? Det jeg prøver å si er, er det viktig at jenta har de samme interessene når det gjelder reiser til fjerne himmelstrøk? Eller kanskje har de interessene fra før? Håper jeg klarer å gjøre meg forstått nå.... : )

Skjult ID med pseudonym Gutt to. 25 jan. 2007 16:20

Jeg som er gutt føler det på samme måte selv. Veldig mange av jentene "mine" har voldsome reisevaner, ambisjoner, hobbyer osv.. Jeg fatter ikke at de kan ha tid til en partner. Og for ikke å snakke om barn!

Jeg har også fjelltopp bilder, men det betyr ikke at jeg bor på en fjelltopp. Har også satt meg høyt opp på "friluftsliv" da det er viktig for meg. Men har satt det som mindre viktig da friluftslivet kan være min "alene" tid.

Skjult ID med pseudonym feigingen to. 25 jan. 2007 18:46

noen har biler, andre har eksotiske reisemål som statussymbol. Tror det er så enkelt. (sier han, som selv har halveksotisk reisemål på siden...)

Å ha tid til partner og barn, er vel noe en bare må. Hadde vært litt bekymret hvis drømme-dama kun hadde sittet i sofaen og ventet på meg

Skjult ID med pseudonym hj-bo-ua? to. 25 jan. 2007 19:06

Det virker noen ganger at noen synes det er viktig å vise at den siden er veldig fremtredende hos dem. (og da mener jeg det ikke nagativt) Jeg blir jo imponert over den livsgnisten de tydelig viser. Og det er jo ikke det at jeg har noe imot å møte en sånn gutt, men jeg blir jo også litt sånn; er jeg kanskje ikke så spennende likevel? Jeg har kanskje ikke prioritert den siden av livet enda, men har på ingen måte noe imot å bli med på sånne opplevelser. Men jeg føler jo allikevel at jeg har masse å gi. Men jeg kan ikke vise det fram så godt på bilder kanskje heller? Hadde ikke digitalt kamera sist jeg var på utenlandsreise ha ha... Vet selvfølgelig at jeg bare må være meg selv.. Og kanskje de gutta som har STØRST trang til å vise fram disse bildene kanskje bare har akkurat den turen å vise til.. Vet ikke jeg!

(kvinne 54 år fra Akershus) to. 25 jan. 2007 23:26 Privat melding

Jeg er glad i friluftsliv selv, men jeg synes ikke det er spennende å se på andres friluftsliv på en sjekkeside. Mer interessant med mennesker som gir inntrykk av å ha tid til et annet menneske.

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 jan. 2007 23:45 Privat melding

Skjønner hva du mener "hj-bo-ua?" for egen del har jeg dessverre ikke bilder der jeg sitter på restaurant eller i en sofa hjemme...og derfor mine bilder. Men det betyr vel ikke at man ikke tar seg tid til venner eller kan slappe av på en sofa. For min egen del hadde det vært fint om "hun" ville prøve en "nye" sport, et nytt reise alternativ. Men fint å kunne gjøre ting på egen hånd også, hver for seg. Synnes det ikke er så viktig å være så like... By the way; ikka la deg lure av bilder, det er bare 1 dimensjon ;)

Skjult ID med pseudonym mann fr. 26 jan. 2007 10:01

You're damned if you do, and you're damned if you don't.

Enten klages det på at folk har for få bilder, eller for mange.

Som fribillett nevner, er det nok fryktelig få som har bilder av seg der de sitter og spiser frokost eller ser på tv. Mange tar som regel bilder for å forevige et øyeblikk de satt pris på.

Skjult ID med pseudonym hj-bo-ua? fr. 26 jan. 2007 10:34

Mann, les inngangsspørsmålet en gang til da. Jeg klager ikke. Jeg spør simpelthen om jeg blir sett på som kjedelig eller ikke av disse gutta når jeg ikke har denne reisehobbyen fra før? For det er virkelig mange her inne som har ganske spennende reisemål og skilte til.

Skjult ID med pseudonym kill cat fr. 26 jan. 2007 10:41

det er status å reise og selvfølgelig er det litt kult også. men de fleste liker egentlig best å være hjemme, ligge på sofaen sin og se at kjærringen lager mat og koker kaffe...

Skjult ID med pseudonym fri fr. 26 jan. 2007 12:20

Ønsker jo å finne ei jente som jeg kan dele alt med. Det kan bety at jeg tar del i det hun interesserer seg for, og at hun tar del i det jeg interesserer meg for. Begge bør uansett selvfølgelig få lov til å være seg selv! Men man må jo også huske at et parforhold innebærer visse komromisser, og man må ta hensyn til flere en bare seg selv.... Alle er like mye verdt, selv om de kanskje ikke har reist jorden rund flere ganger!

Skjult ID med pseudonym mann fr. 26 jan. 2007 12:55

hj-bo-ua, jeg tenkte ikke spesifikt på ditt innlegg.

Skjult ID med pseudonym hallo fr. 26 jan. 2007 14:13

KILL CAT! Du trenger helt klart en mann som kan gi deg noen gode erfaringer. Synd at du bare har møtt de som bare utnytter seg av deg!! For det virker sånn. Ser på det du har skrevet på andre tråder også. Håper du finner en skikkelig bra mann her inne!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Reiseglad fr. 26 jan. 2007 21:06

Er det noen av dere som skriver her som faktisk har reist en del rundt i verden?
For meg er det ikke så viktig for meg at jentene jeg treffer har reist så mye, men er veldig viktig at de har lyst til å reise. Jeg prioriterer å legge av penger til lange og spennende reiser i stedet for å bruke hver krone på byen. Derfor vil du se reisebilder i stedet for bilder av meg med en drink i handa på profilen min...
Smak og behag :)

Skjult ID med pseudonym hallo fr. 26 jan. 2007 22:16

Takk, da fikk jeg et svar fra en som reiser.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 26 jan. 2007 22:40 Privat melding

"Reiseglad" kan jo være så mangt. Jeg vil beskrive meg selv som (moderat) reiseglad, men jeg er lysår unna hun jeg kom i snakk med i Mexico forrige uke. De siste årene har hun ikke en gang hatt leilighet, men har brukt all tid hun ikke tilbrakte ombord på hurtigruta (hvor hun jobber) til å reise rundt. I forhold til henne er jeg en sofagris, mens i forhold til de som knapt nok har vært utenfor byen sin (og ja, det er en del av de) er jeg en globetrotter.
Så hj-bo-ua, før du begynner å anse deg selv som kjedelig, så bør sjekk hvor reiseglad fyren du evt. er interessert i er. Meget mulig er du ikke så kjedelig som du tror. :)