Alle innlegg Sukkerforum

1000 søte damer!

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) ti. 12 feb. 2008 18:00 Privat melding

Det er utrolig mange pene jenter på sukker :-) Og de fleste skriver jo interessante profile også :-) Tror jeg bor på feil sted, siden de aller fleste er konsentert rundt hovedstaden ;-) Ha en fin kveld alle sammen :-)

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 18:20 Privat melding

Profiler sier absolutt ingenting om en person. Det er bare til en vurdering subjektiv. Litt feil å måle personer på denne måten. Vær heller ikke redd for å ta kontakt med mennesker som ikke har en utfyllende profil. Vi får da vite mere om dem. Ikke alle liker å utfylle hele livshistoria si på nettet. Husk det.

Utrolig mange pene damer? Kan vel heller si det slik. Alle jenter er pene, selv om vi ikke tiltrekkes av alle.

Skjult ID med pseudonym Perle ti. 12 feb. 2008 18:23

Tar bølgen for siste innlegg her :)

Skjult ID med pseudonym Smily ti. 12 feb. 2008 18:23

ååååå ...nå er det nok mange jenter i oslo som takker for det..,blomm. hihihihi
Ja hvis du ikke kan finne fine damer i nord ,så for du flytte nedover da.. :o)

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 12 feb. 2008 18:25

@JanAudun: Halloooooooooooooooo, hva er det vi skal vurdere om vi ikke skal vurdere profilen? Kjøttvekt? Antall kilo flesk? HVA???

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 18:30 Privat melding

Lisa: Lær deg å lese før du utaler deg.
Jeg skrev følgende.

Profiler sier absolutt ingenting om en person. Det er bare til en vurdering subjektiv. Litt feil å måle personer på denne måten.

Jeg skrev faktisk en profil er til en vurdering. Men den sier absolutt ikke alt om en person. Alle har ulik oppfatning av det som blir skrevet i en profil. Men samtidig sier en profil ingenting om en person. Bare interesser og hvordan personlighetstype en er. Men tro det eller ei. En profil er subjektivt skrevet og du kan faktisk få et annet inntrykk i real life.

Dette har jeg sett tidligere når jeg har datet jenter i virkeligheten. Får et totalt annet inntrykk og mange av dem er bedre enn det dem ga utrykk for på svart skrift.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 12 feb. 2008 18:31 Privat melding

Måten en profil er skrevet på hinter til visse personlighetstrekk, er mye moro å lese mellom linjene.

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 12 feb. 2008 18:35

Nemlig Brødmannen, endelig en kar med litt vett mellom øra. Takk for at du dro opp IQ-nivået med et par tusen prosent her!

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 18:39 Privat melding

Lisa: Med litt vett mellom ørene så kjenner jeg til nettet som sjekkested. Men sorgen er de fleste blir veldig naive når dem sjekker via nettet. Mange tror dem kjenner en person på profil. Der tar mange svært feil. Derfor er jeg kvass på den saken. Døm mennesker nerd og ned hvordan dem utrykker seg på en profil er ikke akkurat min buisniess.

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 12 feb. 2008 18:53

Her er jeg veldig fristet til å si LÆR DEG Å SKRIVE før du uttaler deg, jf. det du skrev litt ovenfor.........(huff, nå var jeg vel stygg.)

Skjult ID med pseudonym Mann33 ti. 12 feb. 2008 18:54

Nerd og ned....he he, den var faktisk litt morsom....

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 18:57 Privat melding

Lisa: Tar meg ikke nær av det som skrives på nett uansett jeg. Har soppas erfaring med nettet. Jeg står kort og godt for det jeg mener.

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 12 feb. 2008 19:02

Javisst. Men blir det noen date på deg, tror du? Er kanskje ikke derfor du er her. (Hva er soppas?)

Skjult ID ti. 12 feb. 2008 19:02

...sånn apropos: sopass skrives såpass..... ;-))

Skjult ID ti. 12 feb. 2008 19:03

...lisa, du rakk å kommentere det mens jeg skrev...derfor ikke myntet på deg... hehe

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 19:04 Privat melding

Jeg har soppas folkevett at jeg har åpen profil på debatt. Om en jente ikke tar kontakt med meg pga det jeg skriver. Får det være hennes problem. Men jeg er kun interessert i intelligente jenter som har vett mellom ørene. Alt annet er totalt uinteressant.. Om du skjønte den får være eller ei.

Skjult ID med pseudonym Myte ti. 12 feb. 2008 19:05

Nå har jeg stort sett opplevd at de som ikke har en utfyllende profil heller ikke gidder å fortelle mer om seg selv på oppfordring. Jeg har også opplevd at de ikke gidder å lese igjennom svaret mitt og da svarer på noe helt annet eller spør om det samme en gang til.
En fyr uten bilde og profiltekst sendte meg adressen sin i første melding en gang. Hvordan skal man tolke det? Han kunne like gjerne skrevet: Kom på besøk til meg, en vilt fremmed mann, så jeg har deg fulstendig i min kontroll hvis jeg har lyst til å gjøre deg noe vondt.
Uansett, jeg pleier å svare de uten profil at jeg heller ønsker å bruke tiden min på en person som har giddet å vise litt av seg selv. Om det så er litt subjektivt så sier det fortsatt mye mer enn en tom profil.
Når det gjelder anonym eller ikke på forum så skjønner jeg argumentene for begge deler. Men jeg synes det er dårlig gjort å slenge masse dritt anonymt.

Skjult ID med pseudonym Brelett ti. 12 feb. 2008 19:07

@JanAudun

skjønte ikke?????

sopass....skrives fremdeles såpass

Skjult ID med pseudonym Brelett ti. 12 feb. 2008 19:08

...og jeg beklager total anonymitet i to innlegg i sted, pseudonym-feltet pleier å være utfyllt..

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 19:09 Privat melding

Brelett: Jeg er ikke ordfin på skrift. Om en person skriver ett ord feil spiller det ingen rolle for meg. Jeg har mange kontakter og skriver en del historier for både statsarkiv, historielag. Vi som bruker ord når vi skriver og arbeider med dette forstår hva andre skriver når vi skal skrive opp historier. Alikevel om andre har skrivefeil.

Jeg har soppas / såpass respekt for dem jeg skriver for og skriver med.

Håper dette er en fin oppklaring av saken.

Skjult ID med pseudonym Mann33 ti. 12 feb. 2008 19:18

Her er en link opptil flere debatanter her inne kunne nyttiggjøre seg av; www.riksmalsforbundet.no/ordliste/
Muligens en smålig innstilling fra min side å hevde dette, men jeg har litt vanskelig for å ta innlegg stappet med direkte stavefeil og en semantikk av en annen verden helt seriøst

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 19:26 Privat melding

Mann33: Jeg har absolutt ingen problemer å skjønne hva andre skriver og mener. Uansett skriveform. Til og med lærere skjønner hva elever på barne og ungdomskoletrinnet skriver i norsk. Derfor klager jeg aldri på hvordan andre utrykker seg. For det er en frekk måte å hevde seg på. Spydighet liker ikke jeg heller spessielt. Vi ser det alltfor mye på nettet. Spessielt under skjult profil.

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 12 feb. 2008 19:37

Heia Mann33......

Ingen vits i å krangle med JanAudun, har jeg skjønt. (Er det ingen hjemme, får man snu og gå et annet sted, så enkel er jeg.)

Til trådstarter: Takk for nydelig komplement (bor i Oslo), men jeg VET at det er massevis av søte jenter nordpå også - lykke til med jakten på HENNE ;-)

(mann 43 år fra Hedmark) ti. 12 feb. 2008 19:48 Privat melding

Lisa: Hvem krangler jeg med? Jeg skriver, husk vi snakker ikke her inne. Jeg bare mener hva jeg står for og trenger jeg være enig med deg eller andre for det? Men når noen angriper mine synspunkter. Bør dem også tåle hva jeg mener om saken.

(mann 51 år fra Oslo) ti. 12 feb. 2008 20:33 Privat melding

TS. nå er det jo her i Oslofjordområdet det bor flest mennesker, da...

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 12 feb. 2008 21:08

kit001 - men det er jo så mange om beinet også her, blir mye slossing om de "fineste".

Skjult ID med pseudonym sunway77 ti. 12 feb. 2008 22:00

grunnen til at det er mest folk fra oslo her,er nok mest pga alle sukkerfester og arr som har vært i byen,jeg hadde ikke hørt om sukker før jeg kom innpå en side og så en liten notis,og pga at jeg er veldig nysgjerrig,så havnet jeg her:-)

(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) fr. 15 feb. 2008 03:47 Privat melding

JanAudun: All ære til deg for at du diskuterer! Men er det nødvendig å plukke alt folk sier fra hverandre og analysere det som om det var vitneutsagn i en rettsak?? Når JEG sier at det er mange pene jenter her, så er det for JEG mener det JEG sier og ikke uttaler meg på vegne av alle mannfolk!! Når det kommer til naivitet, så må du skille mellom det og å være open minded, jeg føler du holder på med svartmaling her! Husk at det er flere enn deg som har erfaring med nettdating, og ikke uttaler seg på en måte som får dem til å høres ut som om de er bitre på hele greia.. Sorry kompis, men den tanken slår meg når jeg leser innleggene dine ;-)

Ha en strålende helg alle sammen :-)

(mann 43 år fra Hedmark) fr. 15 feb. 2008 13:32 Privat melding

Mlomm1: Ikke alle tok den førstekommentaren her inne etter deg. Jeg sikter til noe som de fleste ikke tenker over og årsaken ligger til en dom som felles over slike steder. Saken er grei. En person kan være den rette selv om en person ikke liker å lese profilen. Likeså sier bilder absolutt ingenting i mange husk, mange tilfeller. Dvs ikke alle.
Men jeg beklager ikke utrykksmetoden min her inne. For saken er grei den at slike steder er det vanskeligste steget å få kontakt enn i real life. Husker selv på 1990 tallet da de første sidene kom. Mange trodde det kunne bli lettere å finne den rette på slike steder. Men med tiden har det gått opp for meg at ønskene blir bare høyere og strengere. Alltså det er komplett umulig å få kontakt med noen. Nå diskuterer jeg på en slik måte at det ikke bare gjelder meg.
Jo jeg har absolutt min mening om sukker uten nærmere forklaring. Men bitter på nettdatning er jeg ikke. Men sier absolutt hvilken erfaring jeg har om slike steder. Det er svært lite positivt å si. Men en ting er sikkert. Er man heldig så kan vi treffe noen vi aldri ellers kunne treffe. Det er vel den største fordlen og det eneste monumentet for jeg tilbringer tid her inne.