Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan har din dag vært?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Telemark) sø. 15 mai 2011 22:45 Privat melding

Var ute og kjørte en tur med båten i det flotte været idag, og før jeg fortsetter er det viktig å nevne at dette var andre turen.... etter å ha installert min nyoverhalte dieselpumpe i motoren. Forøvrig en affære som gjprde meg 10400 kroner fattigere......men i det nydelige været drukner alle mine sorger og jeg forstår hvorfor jeg betaler i dyre dommer for å ha båten iorden.
Jeg fortsetter gjennom bysundet..forbi Gunnarsholmen og utpå fjorden, har dere vært i Kragerø.....ikke så viktig, det vikrtge er å huske at været er nydelig og alt er fint. Bestemmer meg for å holde meg inneskjærs i tiulfelle noe skulle skje, som sagt bare andre turen etter over haling.
Da jeg nærmer meg Rørvik begynner turtallet å synke..hmm var dette alt jeg fikk for 10400 tenker jeg..sannelig dyrt blitt i detta landet her!
Så skjer det, turtallet synker ytterligere og etter en liten stund har siste dråpa rent ut! Så er det bomstopp....F..N, klør meg i hodet og lurer på hva jeg skal gjøre, vipper passasjersetet tilbake...motoren er nemlig under det. Løsner på lufteskruen og Pfffff så kommer lufta ut, ganske så riktig...den har fått noe luft i seg.
Begynner å lufte dieselsystemet men merker at jeg nærmer meg et skjær. hiver dreggen ut.....MEGATABBE...men det kommer jeg tilbake til.
Fortsetter å lufte men så skjer det noe....lufte skruen brekker og jeg står igjen med hodet mens skruen sitter igjen på dieselpumpa....F..N....nå kommer jeg ihvertfall ikke noen vei!
Ringer hjem til min kjære far og godsnakker litt, en tre kvarter seinere omtrent er han på plass med båten sin og sleper meg inn til brygga mi...sa jeg det, men det stemmer ikke helt for der og da oppdager jeg hva jeg har gjort...når jeg drar opp dreggen oppdager jeg at jeg har truffe en undervanns høyspentkabel......det hele ender med at jeg må kappe tauet for å komme meg videre......

Så hvis du bor i Kragerøskjærgården og har mista strømmen vennligst kontakt Strings på sukker.
Så da...hvordan har din dag vært?

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 15 mai 2011 22:48

Jeg har jobbet 0700-1500, så var det å reise og hjelpe resten av familien å rydde ut av et hus etter avdød slektning..... Kjei nå, Ja, sofaen er go......

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa sø. 15 mai 2011 23:07

Det var också en resa strings , själv har jag Suttit här på forum och jobbat .

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 15 mai 2011 23:26

Har gått med store planer om en sykkeltur som ble ødelagt på grunn av dårlig vær, vasket klær, malt vinduslister og en tapetstripe, festet en kabelkanal, spilt Deadly Premonition og sitter og ser på de siste episodene av The Wire og er veldig glad for at jeg valgte å ta meg en langhelg og avspassere i morgen!

(mann 42 år fra Telemark) ma. 16 mai 2011 19:24 Privat melding

Denne dagen er bedre siden jeg har funnet ut at dieselfilteret nærmest er helt tett.......litt dumt at verkstedmannen som skulle ring meg ikke har ringt...typisk igrunn! Men ikveld blir det film, (Solomon Kane) Noen som har sett den?