Alle innlegg Sukkerforum

For ung til å "slå seg til ro" ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trønder ma. 16 mai 2011 01:25

Hei alle sukkerbrukere der ute :)

Dette er et innlegg hvor jeg vil vite hva du synes og mener :)

Jeg er 20, blir snart 21 år. Bor for meg selv(eier) og studerer i Trondheim. Har egentlig aldri vært i noe langvarig seriøst forhold, sees dette på som positivt eller negativt?(Digresjon)..

Anyways, jeg er her inne for å finne en jeg kan bli glad i og være lenge sammen med, er ikke ute etter one night stands osv. Hadde ikke vært meg imot å "slått seg til ro" med en og samme type nå, selv om jeg ikke har vært i noe langvarig forhold før(over 6 mnd). Høres dette rart ut for dere? Venninnene mine mener jeg må "prøvekjøre" mange før jeg finner den rette og at det viktigste av alt er at gutten jeg finner er god i senga. Jeg blir egentlig litt satt ut av slike utsagn. Finner man tonen, har god kjemi osv så må man vel(som regel, det finnes jo alltid unntak) klare å finne tonen sammen i senga også? Er det virkelig DET folk flest baserer forhold på?

For meg er det også en stor del av et forhold, men langt i fra alt. Det er mye som betyr tonnevis mer enn sex for min del. Jeg har heller ingen store krav til utseendet med tanke på at jeg har sett meg selv i speilet(altså, jeg vet jeg ikke er stygg, men jeg ser heller ikke ut som en Victoria's secret modell). Det eneste jeg "krever" er at gutten er høyere enn meg, og ikke altfor tynn/spinkel. Selvsagt må man jo bli sjarmert/tiltrukket av vedkommendes utseende for at det skal bli noe tenning der, men det er mye som kan sjarmere meg ;)

Hva mener dere? Er jeg helt på bærtur?

(mann 36 år fra Østfold) ma. 16 mai 2011 02:04 Privat melding

Spiller det egentlig noen rolle hva noen andre mener?!

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 16 mai 2011 02:23

Usakelig innlegg er slettet av Sukker for å beholde kvaliteten på tråden.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 16 mai 2011 02:35

Ikke definer ditt kjærlighetsliv etter hva andre mener, definer det etter hva du selv vil. Jeg kjenner folk på min alder (jeg er 33) som fortsatt er sammen med gymnaskjæresten, og jeg kjenner andre (som meg selv) som tilsynelatende aldri klarer å slå seg til ro. Så gjør det du føler er riktig, det er det som funker for deg.

(mann 31 år fra Vestfold) ma. 16 mai 2011 11:51 Privat melding

Folk er forskjellige. Noen føler de må eksperimentere og prøve ut forskjellige gutter/jenter. Andre føler at de ikke har det behovet, og noen får det heller aldri. Uansett hvilket valg du tar, får det konsekvenser. Velger du å prøve ut andre og skaffe deg erfaring, kan du fort miste tilgangen på de som ikke liker det. Velger du ikke å skaffe deg tonnevis med erfaring, kan du fort miste tilgangen på de som ønsker jenter og gutter med nettopp erfaring. Selv ønsker jeg ikke å finne meg en partner med alt for mange tidligere sengepartnere.

Jeg foreslår, sånn som neptun også sier, at du tar det valget du føler er mest riktig for deg. Ikke vær avhengig av at andre skal diktere valgene du selv ønsker å ta.

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 16 mai 2011 12:52

Med tanke på at du er 20 og eier egen kåk allerede så er du nok ikke som alle andre der ute heller, så hvorfor oppføre deg som de andre da? Synes du har en grei tankegang jeg og jeg vil vel tro at de fleste venninnene dine følger etter en etter en.. Du fremstår iallefall som fornuftig, så langt jeg kan se.

Skjult ID med pseudonym Trønder ma. 16 mai 2011 14:36

Takk for svar :)

Det er ikke nødvendig å finne ut hva andre mener, men jeg synes fortsatt at det er kjekt å høre ;)

Da skal jeg bare sitte å se ut vinduet å håpe på at prinsen min kommer snart! ;)

(kvinne 26 år fra Oslo) ma. 16 mai 2011 16:05 Privat melding

Hei Trønder!

Noen finner drømmeprinsen på første forsøk, andre må lete lengre. Noen leter jo ikke heller, men vil bare ha det gøy på veien til han plutselig dukker opp.

Uansett tror jeg det er viktig at du ikke henger deg altformye opp i at du akkurat nå skal finne han du skal gifte deg med. Det kan fort skje at man finner en og "bare tar han" fordi man da har en å slå seg til ro med. Men det er vel litt feil grunnlag for ett forhold?

Om du er klar til å etablere deg og slå deg til ro så se etter de mennene som ønsker det samme. Om alt stemmer og du liker personen for den han er (og ikke bare fordi du vil ha en armkrok), så hvorfor ikke?

Når det kommer til sex er det også forskjell på hva man ønsker og har behov for. For meg er det svært viktig at den seksuelle kjemien er på plass, på samme linje som annen kjemi. Men om man virkelig er glad i hverandre, åpne og passer i lag så får man det som regel greit i senga sammen også. På en måte eller en annen :)

Masse lykke til!

(kvinne 31 år fra Oslo) ma. 16 mai 2011 16:13 Privat melding

Jeg sier som neptun: Ikke definer ditt kjærlighetsliv etter hva andre mener, definer det etter hva du selv vil.

Personlig synes jeg det er renspikka tullprat at man må "prøvekjøre" for å finne ut hva man vil.
Selv har jeg 1 forhold bak meg, altså mitt første, og det varte i 9 år til jeg valgte å avslutte. Grunnen til at jeg sier det, er at alderen har lite å gjøre med hvorvidt du klarer å finne et godt forhold. Du trenger overhodet ikke å "prøvekjøre mange"!
Sannheten er vel heller at noen vet veldig godt hva de ser etter, mens andre har en heller difus definisjon av drømmepartneren. De som ikke har noen klar formening om det, er nødt til å prøve å feile for å finne det ut.

(kvinne 26 år fra Oslo) ma. 16 mai 2011 16:17 Privat melding

Hvorfor er det ingen andre som svarer henne på spørsmål ang. sekusalliv i forhold? Bare stusset litt... Er det for tabu kanskje?

(kvinne 31 år fra Oslo) ma. 16 mai 2011 16:56 Privat melding

Det èr flere som har svart på det om seksualliv i forhold: Gi blaffen i hva andre sier og finn ut selv hva du har behov for.

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) ma. 16 mai 2011 17:51 Privat melding

Det sosiale og atraksjon må jo være der, og en må jo fungere sexuelt sammen også.
Siste kan jo selvfølgelig trenes opp :D

(kvinne 36 år fra Akershus) ma. 16 mai 2011 20:54 Privat melding

Jeg mener at sålenge ikke sexlivet fungerer, så vil forholdet fungere dårlig også...
Skal man dele livet med noen, og sex`en ikke funker....?
Andre tenker nok kanskje annerledes, men dette er hvertfall hva jeg tør å mene.

(kvinne 26 år fra Oslo) ma. 16 mai 2011 21:14 Privat melding

Jeg tror så absolutt ikke seksuell kjemi kan trenes opp....

seksuelle ferdigheter kan selvfølgelig orbedre seg. men kjemi er noe som enten er der eller ikke...

sex-livet kan også forbedres men da er man fra før nødt til å ha en god seksuell kjemi... mener jeg!

Skjult ID ma. 16 mai 2011 21:28

skrulle

(kvinne 36 år fra Akershus) ma. 16 mai 2011 21:38 Privat melding

Enig med quiero_sol! :)

(kvinne 26 år fra Oslo) ti. 17 mai 2011 01:22 Privat melding

Heia Gunsan80