Alle innlegg Sukkerforum

sex på 1. "date"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym minara ma. 16 mai 2011 02:30

Møtte en fyr fra nett ute på byen i helga. Vi hadde egentlig ikke noen flørt på gang, da han hadde skrevet at han ikke er klar for noe nytt i profilen sin, og jeg hadde sagt til ham at jeg ikke var interessert i noe annet enn vennskap med ham (han er ikke min type når det kommer til kjæreste).
Men så klarte han å overtale meg til å møte ham ute på byen, vi snakket et par timer og det var hyggelig. Det endte med at han ble med meg hjem, og da var det vel igrunn ganske obvious hva som kom til å skje.

Jeg hadde ikke noe problem med at det gikk som det gikk - jeg har igrunn sjelden sex med gutter jeg ikke har en eller annen form for spesiell kjemi med, men nå var det jævlig lenge siden sist,- det var litt på høy tid for å si det sånn.
Men han blei jævlig rar etterpå, og stakk hjem med unnskyldningen at han skulle på hytta om bare noen timer og at å bli ville bli stress. Gyldig nok, det, men etter det hørte jeg ikke noe..
Sendte melding til ham nå i kveld og spurte om han satt og hadde noia og syntes det ble teit på fredagen, hehe, og da svarte han at ja - han hadde dårlig samvittighet fordi han hadde hatt one-night stand - han ønsket ikke å gi slike signaler, og var ikke hypp på at jeg skulle forvente noe mer.
Jeg ga klart uttrykk i meldingen at jeg ikke forventa noe mer seriøst fra ham, men at jeg ikke angra på det som hadde skjedd, og gjerne kunne tenke emg å henge mer med ham. Og jeg skreiv vel slik at han kunne forstå at jeg kunne tenke meg en elsker, selv om jeg ikke skreiv det rett ut. Merka at han antakeligvis ikke var hypp, så jeg orka ikke drite meg selv ut totalt.
Hvor uflaks kan man ha, a? En fyr som ikke er interessert i uforpliktende sex??!? Djises..
Nå lurer jeg på om jeg bare skal slette han fra vennelista mi på facebook, for jeg føler jo at han sitter og har en teit følelse ang. det hele. og da føler jo jeg meg litt teit også, som IKKE har det.

Hvordan ser dere gutta egentlig på damer som har sex på 1. date? Mister vi "generelle" poeng hos dere?

Skjult ID med pseudonym Ballespark ma. 16 mai 2011 02:34

Mye rom for misforståelser i sms. Jeg ville snakka sammen.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 16 mai 2011 02:38

Én ting er hvordan man ser på folk som har sex på første date, men er det så gæærnt å ikke være interessert i uforpliktende sex, da? Jeg er ikke det....

Skjult ID med pseudonym minara ma. 16 mai 2011 03:21

vel, jeg følte meg hvertfall kanskje kjipt behandla når han forandra oppførsel helt etter sex, stakk og ikke ga lyd fra seg. Hadde det vært en tilfeldig fyr jeg traff på byen hadde jeg nok ikke tenkt noe over at han ikke ga lyd fra seg, men vi hadde jo tross alt snakka litt sammen. Og selv om jeg ikke var og er interessert i ham som noe annet enn venn, eventuelt med benefits (men den lysten har egentlig dalt nå..), så hadde det jo vært hyggelig om han ikke bare "forlot åstedet" som en rev med halen mellom beina. Haha. hit n run.
Kanskje man kan skylde på alderen hans.. trodde jo at en fyr på min egen alder (26) var litt mer voksen enn som så, men tydeligvis ikke.. ting er som før på dét området, ser det ut til.
Kanskje på tide å justere alderen på søkegreia opp med et par år..

Skjult ID med pseudonym maddox ma. 16 mai 2011 04:09

Synes det er helt greit å ha sex på første date og det gir meg ikke noen negative tanker om dama.

Skjult ID med pseudonym Jimmy ma. 16 mai 2011 07:58

Sex på første date skjer jo hele tida, har hatt 3 kjæresteforhold som har starta sånn.

Høres ut som han kan ha noe på gang med en annen dame utfra hva du skriver, at han har litt dårlig samvittighet ovenfor henne.

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 16 mai 2011 09:09

Det har jo ingenting med alder å gjøre, det skjer forsatt oppi rekkene :) men kanskje litt mer med stemningen dere var i på byen, med konsum av alkohol og en litt gifaen innstilling? :)
Hvis denne gutten hadde en oppfatning før festen, så går han tilbake til den oppfatningen etter også. Gutter er mye greiere slik, vi jenter kanskje ombestemmer oss, mens en gutt kaller sex for sex. Vi lurer oss selv og tenker kanskje det er noe der... potensiale... blabla, har vært der mang en gang!! :)

Og fyren er ikke kjip, hvis dette skjedde natt til fredag og han svarte på meldingen din søndag så er han faktisk ganske real. En vanlig fyr i dette tilfellet ville ikke svart deg fordi han ikke vil gi næring til forhåpninger som vi jenter er så flinke til å skape utav ingenting, dessverre.

Hvis du henger deg oppi han nå er det helt naturlig, slik gjør sex mot jenter. Gutter har sex og kommer til en korsvei, de tar valget, henne eller ikke, det ser ut som han ikke har valgt deg og da kan du dessverre ikke klandre han... Beklager de harde ord. Men glem forsmedelsen og se fremover:) Du var jo ikke ute etter han uansett. :)

Skjult ID med pseudonym Mari ma. 16 mai 2011 09:53

Enig i at det høres ut som det er en annen jente i bakgrunnen her...siden han var klar på bare vennskap fra starten.

Ikke tenk på det, blir han interessert vil han ta kontakt, hvis ikke er det andre fisker i sjøen!:)

Skjult ID med pseudonym Torch ma. 16 mai 2011 10:28

@ TS

Det var vel kanskje lenge siden sist for ham også da, så han trengte å få tømt seg. Det betyr ikke at han er ute etter en fast elsker av den grunn, eller i det minste ikke deg. Sorry frøken, men han er nok bare ikke interessert…

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 16 mai 2011 10:58

Hva i all verden har han gjort galt?

Du ville egentlig ikke møte han, men han overtaler deg. Du har ikke spesielt god kjemi med han, men har sex likevel fordi han er hyggelig og det er lenge siden sist. Han blir ikke så lenge og svarer på dine antakelser om at dette var ONS og ferdig med det. Han sier til og med at han har litt dårlig samvittighet for det. Du uttrykker deg med vilje litt tvetydig, slik at du ikke skal dumme deg ut ang. videre treff. Du synes likevel han bør forstå at du egentlig mente uforpliktende sex og at han burde slå til ettersom du "nesten" har tilbudt deg noe, for menn skal være klare for sex til enhver tid??

Stakkars menn!

Hilsen Lilleulv
*som føler med menn når hun leser sånne innlegg..*

Skjult ID med pseudonym katte ma. 16 mai 2011 11:43

Jeg ville nok ikke fått dårlig samvittighet pga ONS, nei :)

Skjult ID med pseudonym Mort1 on. 18 mai 2011 05:40

Jeg var sammen med eksen i 5 år. Vi hadde sex første kvelden vi så hverandre i virkeligheten (jepp, møttes på nett).