Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor gidder jeg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 16 mai 2011 12:19

For et halvt år siden var jeg på date med en fra mitt hjemsted....kjekk fyr. Ble ikke til noen 2nd datet før lørdag som var. Han er interessert, men som jeg skjønner har han ikke tid i sitt liv til dater. Jeg føler jeg har ventet og ventet på denne mannen..hvorfor gidder jeg det? Jo fordi han er spesiel for meg. Men jeg har blitt tynet til mitt ytterste. Ingen god følelse..føler vel at det er jeg som maser mest på han akkurat nå, og at han har trukket seg litt tilbake. Men jeg så på hele mannen da vi møttes på lørdag at han var mer enn betatt av meg og han begynte å legge planer for oss at vi skal på helgetur sammen i starten av juni.

Nå har jeg pålagt meg selv forbud om å ta kontakt med ham frem til torsdag kl. 18.00.

Det er jo forventingene som tar knekke på meg. Tror jeg rett og slett trenger noe/noen andre å tenke på ....HJELP.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 16 mai 2011 12:55

har du fortalt han alt det du har skrevet om her, og han oppfører seg fortsatt som du beskriver, så er det nok på tide at du legger det bak deg og finner deg en som er verdt din tid!

hvis du IKKE har sagt det til han ennå, hva venter du på? hvorfor lage sånne fjortisregler om at du ikke skal ringe eller sende meldinger til så og så.. hva blir neste, du ber en venn sende en lapp til han der du forteller at du slår opp?

jeg bare ser ikke noe grunn til å IKKE være ærlig om hva man føler når man prøver å skape et forhold sammen med noen andre. driver man og flørter rundt og ikke er særlig seriøs, ja da kan man kanskje leve med litt mind-games og spille med andre folks følelser...

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 16 mai 2011 13:12

Jeg tror du trenger hjelp. Jeg sa det sist du skrev her inne, det er ikke noe håp!

PS! Ingen klining ikke sant? "..du så på mannen at han var betatt av deg..", ja akkurat ja. Høres ut som et tenkt forhold. Men du kommer bare til å tenke videre og tråden din blir kjemeplang fordi du snart har en ny tanke om forholdet og en ny innfallsvinkel så snart noen her gir deg litt motstand på det du opprinnelig hadde tenkt. :-/

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 16 mai 2011 13:20

Dersom du føler det er greit med et forhold der dere møtes et par, tre ganger i året, må du jo få lov til det.

Forøvrig er det ingenting som heter "har ikke tid til dater". Er man interessert (nok), så finner man tid mellom alt det andre.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 16 mai 2011 13:21

Spørsmålet er vel mer om TS har tid til å bruke livet sitt på dette?

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 16 mai 2011 14:11

Det ble en havltimes kyssing og klemming, var faktisk et rørende møte som vi hadde bygget opp forventinger til begge to....

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 16 mai 2011 14:16

og han vet alt om hva jeg tenker og føler for ham....men han ønsker å være den som tar initiativet akkurat nå tror jeg..pluss at han merker at jeg er litt desperat...og han har ikke tid akkurat nå ...så han har også dårlig samvittighet over at han faktisk holde på meg men ikke har noe tid å tilby...derfor snakket han mye om at vi skal på tur da i begynnelsen av juni slik at jeg ikke skulle gi oss opp.....

Men han skjønner ikke at når han ikke gir lyd fra lørdag og til i dag så er jeg døden nær...mildt sagt...kunne nok holdt ut litt til dersom han hadde vært like flittig med sms som han har vært hittil. Vi begynte for alvor med kontakt rett før påske..og så har det bygget seg opp. Han har VELDIG seriøse hensikter med meg....det er jeg ikke i tvil om...men han må skjønne at jeg har en grense ...og den føler jeg er nådd nå.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 16 mai 2011 14:20

*kaster inn håndkledet*

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 16 mai 2011 14:39

det kan godt hende at han har de BESTE hensiktene NOENSINNE, men som man sier på engelsk:

"the means does not justify the end"

du fortjener å bli behandlet på en ordentlig måte hele veien, ikke bare "en gang i framtiden" eller sporadisk en uke her, og måned der osv...

hvis du ikke føler at du fortjener det, så er det en annen sak..

*gjør som malinka*

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 16 mai 2011 14:44

Synes folk er unødvendig negative. Det kan være mange omstendigheter i livet som spiller inn. Hvis TS er så sikker på at han er seriøs, og ønsker ham så sterkt som hun gjør - er det bare å få ut frustrasjonen og savnet, her på forumet, og ellers smøre seg med tålmodighet. Håper det ordner seg for deg :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 16 mai 2011 14:48

Hvis han er verdt å vente på, ville jeg ventet.
Men det er ingen grunn til å la resten av livet stoppe opp.
Hvis han ikke har behandlet deg bra nok, la han få vite det!
Noen ganger snakker menn ett annet språk enn oss :-)

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 16 mai 2011 14:49

Jeg føler at jeg til de grader fortjener å bli behandlet pent....så hvis han ringer i overimorgen så vet jeg nesten ikke om jeg vil svare på telefonen...er bare trist i grunnen.

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 16 mai 2011 14:51

Hvis jeg liker en jente godt nok har jeg ALLTID tid til henne. Og hvis ikke så lager jeg tid, selv om det bare skulle være å presse inn et par timer eller en kveld her og der i en ellers hektisk hverdag. Det handler egentlig bare om prioriteringer.

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 16 mai 2011 14:55

@DAMEN

Du har som tittel på innlegget ditt " Hvorfor gidder jeg?"

Ja det lurer jeg også på.
2 dater på ett halvt år fordi han ikke har tid? Han er seriøs med deg?

Unnskyld at jeg er streng her nå men det trengs . Hold deg fast:

Er han seriøs så har han tid til deg. Alle har tid hvis de har lyst. Fordi man tar seg tid.
Er han seriøs så tar han kontakt etter sist. Han gjør det.

Spørsmålet er heller hvordan det står til med deg... har du vurdert å innse realitetene og heller treffe andre?
Synes du det er greit å gå på gress et halvt år mens du kanskje lar andre mye bedre tog gå?

Send ham en mail og si at hvis han liker deg på den måtern du tror så regner du med at han rydder tid til deg. Snart. Ikke om noen uker eller måneder. Har han da " ikke tid" så må du innse realitetene eller lese boka "Hekta- på et håp om kjærlighet".

Sånn. Det var godt ment

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 16 mai 2011 15:24

enig med osloman og fløyel!

og bare for å legge til, personlig, hvis jeg liker noen men har utrolig dårlig tid et par uker, så passer jeg på å sende meldinger eller ringe så ofte jeg kan, fordi igjen, hvis jeg liker personen, så tenker jeg på den personen ofte i løpet av dagen, kan være en sang som minner meg om henne eller meg og da sender jeg i alle fall en sms!

så ja, det kan hende at "vi" ikke greier å finne tid til å være FYSISK sammen med deg, men jeg kan i alle fall passe på at du vet at jeg TENKER på deg.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 16 mai 2011 16:08 Privat melding

Jeg får inntrykk av at det er en situasjon hvor der mer eller mindre alltid er du som tar initiativet, og han liksom tar alt med stor ro og KANSKJE tar imot initiativene dine.
Isåfall råder jeg deg til følgende: Sett en regel for degselv, at du KUN prater med ham når det er han som tar initiativet. Dersom han aldri tar initiativet, så er han ikke seriøst interessert, og med en slik regel slipper du å sitte og lure på om du maser osv osv.
Hvis du ser at han faktisk begynner å ta initiativet jevnlig, så er du på rett spor.

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 16 mai 2011 17:25

@cogni,

Det er akkurat hva jeg tenker å gjøre nå...ikke mer initiativ fra min siden. Han vet så altfor godt hvor han har meg og tar alt med knusende ro....mens jeg spreller på kroken....

Vil tilføye at han har gjort seriøse forsøk på å treffe meg og vært utrolig uheldig med omstendigheter han ikke var herre over som forhindret ham i å komme. Fikk glassplinter i øyet rett før han skulle sette seg i bilen, to andre ganger trafikkproblemer og en gang problmer med bilen på verksted....så jeg vet han har villet komme mange ganger.

Men akkurat nå er problemet at jeg har tatt fra ham initiativet og må pent vente til han kommer på banen...ikke noe annet å gjøre akkurat nå. Og kommer han ikke på banen, nei da får jeg bare se meg om etter en annen kjekk fyr som kanskje har bedre tid til meg....

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 16 mai 2011 17:45

Han høres ut som et vandrende katastrofeområde...

Jeg tror jeg hadde kastet salt over skulderen min, gannet noen ganger, og gått andre veien! Glasspintrer, og trafikkuhell, og bilproblemer i hytt og vær. Høres ut som noen hjemsøker fyren....

;)

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 16 mai 2011 17:47

Det var ikke han som var i trafikkuhellet da..men han ble stående i køen...er kjørelærer av yrke så det er da orden på mannen sånn stort sett...

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 16 mai 2011 17:49

Ja ting kan skje. Uansett er jeg glad for at du har kommet til en god konklusjon. Vent til han tar initiativet nå.

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 16 mai 2011 18:00

Det var litt poenget mitt da, at ting skjer ikke som det. Jeg tror at han helt sikkert er tiltrukket av deg, men at du ikke passer inn i livet hans nå, så derfor avtaler han dater i et svakt øyeblikk, og "tar til fornuften eller får nerver rett før" og kommer med unnskyldninger for hvorfor han ikke rekker det allikevel...

Dette tar jeg kun fra løse luften altså, og jeg kan ta grusomt feil også, men det er det som virker som en plausibel forklaring for meg.

Men uansett får du ha masse lykke til!

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 16 mai 2011 18:06

Tusen takk for lykkønskninger.

Han har ikke funnet på disse tingene som kom i veien. Men kan nok ha avtalt date selvom han innerst inne ikke hadde helt tro på at han ville klare det tidsmessig.

Fortiden jobber han ekstremt mye. Det er høysesong for MC og han jobber til midnatt hver kveld. En av hans ansatte er blitt syk så han jobber dobbelt.

Nerver tror jeg rett og slett ikke han har...sindig og rolig kjørelærer dette her...:-)

Skjult ID med pseudonym Fløyel ma. 16 mai 2011 18:22

da gjelder det for deg å være sindig også da DAMEN, gi han anledning til å ta kontakt og se om han mener noe med den helgeturen i begynnelsen av juni. Du har jo ventet så lenge på ham at du klarer sikkert å vente å se om han er seriøs.

Skjult ID med pseudonym DAMEN ma. 16 mai 2011 19:09

Ja, han vet at jeg holder ut ....uansett..har vært veldig ærlig med han om hvor han har meg...så det er bare å vente til han kommer seg på banen igjen. Han er jo verdt det...rent bortsett fra at han er litt dårlig på å si fra at han ikke kommer alikevel, litt strutsementalitet...det må jeg jo plukke av ham når jeg får en anledning.

(kvinne 37 år fra Akershus) ma. 16 mai 2011 20:47 Privat melding

Noen ganger må folk ha ting inn med teskje, og slik er det i dette tlfellet også.
Vær ærlig og si akkurat hva du mener. Hadde han vært så betatt som han mener han er, ville han vært mere ivrig. Ikke kast bort energien din på han... Move on

Skjult ID med pseudonym DAMEN ti. 17 mai 2011 15:27

Stolt av meg selv i dag. Føler jeg begynner å legge fyren bak meg....hadde en skikkelig dårlig formiddag, veldig vondt inni meg men har jobbet hardt og er ganske god til å se fremover og ikke bakover. Må bare ta en beslutning og inse at løpet er kjørt for denne gang. Kjenner det slipper litt taket og det er en lettelse...kommer sikkert litt i bølger og tilbakefall osv. men jeg står i det og lander godt på begge beina:-))

Om ikke lenge dukker det opp en fyr som fanger min oppmerksomhet. Men best er det å komme i balanse av seg selv og med seg selv.

Ønsker alle på forumet en riktig god 17.mai.