Alle innlegg Sukkerforum

To typer....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS ma. 16 mai 2011 12:53

Selvfølgelig er det alltid unntak. Men allikevel;

Det finnes to typer menn;
den lidenskapelige, hemmelighetsfulle, mystiske sensuelle mannen. Og det motsatte;
Familie mannen; lesbar, omtenksom, og som kan tilby trygghet.

En morsom tanke er at en mann kan bruke, og leke med ei brutalt, men ha følelser og tenker på ei annen og vise sine "familiemann" trekk til henne. Når en mann begynner å bli forelsket, så viser han helt andre kvaliteter... Jeg skjønner derfor ikke at hvorfor mange damer er så i tvil og må drive og tolke mennene hele tiden.

Mens kvinner er følelses mennesker uansett så du vet allerede hvor du har henne når hun først har valgt å ligge med deg blant alle de andre mennene (snakk om en lengre periode som elskere).

Hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 16 mai 2011 12:58

Vi er den første typen for å lure dere til å tro at vi er spennende og interessante, og den andre typen for å beholde dere :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 16 mai 2011 12:59

går ut i fra at du ikke er mann?

og du er vel intelligent nok til å vite at generalisering aldri stemmer?

men observasjonen du kommer med er nokså rett som jeg opplever det, dvs "bad boys" vs. "good guys". men av de jeg kjenner som er "bad boys", så greier dem ikke å VÆRE "good guys", men de kan godt prøve det. dessverre så blir det bildet ødelagt med en gang de ser en nice piece of ass som går foran dem!

for å ikke nevne at du har den samme klasifikasjonen når det gjelder damer! ;-)

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 16 mai 2011 13:12

Det er akkurat sånn det er!

(Dersom dere hørte en dryppelyd nå, så var det bare sarkasmen min som rant over et øyeblikk.)

Skjult ID med pseudonym TS ma. 16 mai 2011 13:17

@Useriøs folk forandrer seg og behandler andre mennesker forskjellige, det kommer an på hva slags dame man treffer på. Er du ikke enig i at våres drifter kan til tider bare ha det gøy med noen uten å tenke på så særlig fremtidsplaner med vedkommende? "Å holde på" er jo en fase hvor man prøver å finne ut av ting enten så er vedkommende kjæreste objekt eller ikke.. og så lenge ting ikke er sikkert, så forblir man jo mystisk og slipper ikke alle følelsene løs. Men hvis vedkommende er et kjæreste emne, så tenker man på ting som"beskyttelse, avkom osv..", da viser man helt andre kvaliteter...

Skjult ID med pseudonym katte ma. 16 mai 2011 13:18

Man gifter seg med familiemannen, og har minst en av den andre sorten som elsker på si? :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 16 mai 2011 13:34

@TS, "Er du ikke enig i at våres drifter kan til tider bare ha det gøy med noen uten å tenke på så særlig fremtidsplaner med vedkommende?" ja, jeg er enig, men vet ikke om det er måten jeg tenker på, eller kulturen jeg kommer fra, men jeg har nok "vett" i hodet til å ikke la mine drifter styre måten jeg tenker eller oppfører meg på.

når jeg blir betatt av noen, så vet jeg at det er 99% fysisk tiltrekning, resten er ting jeg spinner i hodet mitt. så for meg er det ikke noe vits å bare "ha det gøy", for det kan jeg greie godt på egen hånd. men så er jeg mer "good guy" enn "bad guy" og har ikke noe i mot å vente på noe som er godt!

poenget mitt var uansett at det er ikke noe vits å prøve å klassifisere mennesker; å si at det finnes to typer menn, men at det selvfølgelig alltid er unntak er like dumt som å si at alle utlendinger er kriminelle men at det finnes unntak, eller at alle norske damer er horer, men at det finnes unntak der og.

jeg kunne heller strekke meg til å si at noen mennesker er "simple" nok til at de kan bli klassifisert i enten/eller "bokser", men de fleste er såpass komplekse at de kan passe inn i begge boksene, eller ingen!

(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 juni 2011 17:31 Privat melding

Jeg har datet slike hemmelighetsfulle/mystiske karer nå det siste halvåret og det er fryktelig kjedelig....mister piffen helt av slikt jeg. Interessen dør ut etter ett par uker fordi jeg føler jeg ikke klarer å stole på dem faktisk. Jeg får meg rett og slett ikke til å føle at dette er riktig. Og når jeg har kastet inn håndkle og sagt at nå fikser jeg dette ikke lenger, jeg gir meg, lykke til videre, så går jeg ikke tilbake til den karen.. DØDs KJEDELIG kar for det er ikke alltid de er særlig lidenskapelige av seg heller skal jeg si dere.

Har noen av dere jentene møtt en mystisk hemmelighetsfull kar som faktisk dere kunne tenke dere å få barn med? Eller ha et langvarig forhold med?

Jeg tenker bare....arrrrrg... hater dette kunstige vorspillet.

Så jeg har lært meg selv å kjenne ganske grundig og vet etter en del prøving og feiling at jeg vil ha den lidenskapelige familiemannen:-D Er du der ute? Send meg en melding og dra meg med ut i skogen for litt "trim" o.l. haha:-D

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 7 juni 2011 17:39

pffffff.. enig med det første snittet.. Men kan ikke identifisere meg med det andre om kvinnfolkene ;)
En fyr kan aldri vite hvor han har meg bare fordi han har fått dyppet staken i meg. Det kan koste han den luksusen! ;)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 ti. 7 juni 2011 17:48

Hvordan er personen du trenger da @Kvinne81? Har ikke helt skjønt det du ser etter desverre. Det hørtes litt komplisert ut sist jeg leste noe om det.

Skjult ID med pseudonym LovelyMan ti. 7 juni 2011 17:49

Kanskje hun ikke vet det helt selv ;P

Skjult ID med pseudonym useriøs ti. 7 juni 2011 20:50

hahah kvinne81, når jeg leste d du skrev der så minnet det meg om kompiser som prøver seg på damer, og hvis dem ikke får napp så er det fordi de er lesbiske, og ikke fordi de ikke likte vedkommende! ;-)

alltid morsomt med folk men bøttevis av selvtillit! ;-)

og ceca83, tror ikke kvinne81 vet det selv, men det hun vet hun vil er det hun har sagt på forumet gang på gang, hun vil bli kurtisert like mye som hun kurtiserer selv...

(kvinne 34 år fra Hordaland) ti. 7 juni 2011 21:18 Privat melding

Mystiske og hemmelighetsfulle mannfolk,nei takk:)De tapper meg for energi!Vil heller ha en som er åpen, romantisk,omtenksom ,snill,morsom...En som viser at han er glad i meg :)))