Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ærlig.. ma. 16 mai 2011 15:38

Jeg har skrevet med mange jenter her inne.Når vi kommer til spørsmålet om jeg har vært i forhold tidligere,og jeg dessverre må svare at jeg ikke har noe forhold bak meg,blir det en slags "Turn OFF" og skrivingen opphører.

Bør jeg heller lyve og si at jeg har vært i mange forhold og hatt sex med nesten alle jeg kjenner?Er man mere normal da?

Skjønner at det er rart å være over 30 år og ikke vært sammen med noen..Men jeg har jo opplevd mye annet,men det er kanskje ikke så interresant??..hmm...

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 16 mai 2011 15:47

Ja det er turn off. Ja, jug så det renner av deg, men gjør det på en smart måte. Her skal du få oppskriften. "Jeg er så lei av tilfeldig sex på byen. Synes jeg møter så mange overfladiske og kjedelige jenter, men du virker helt annerledes. Dessuten tenker jeg mer og mer på å etablere meg, kanskje få barn en dag.".

Lykke til!

Skjult ID ma. 16 mai 2011 15:48

Er i samme situasjon som deg og opplever at det en slags "Turn OFF" for noen. Har vel egentlig ikke vært så superinteressert i de som har spurt om det heller, så for min del har det ikke vært noe problem. Synes også det spørsmålet er ganske "Turn OFF", så det hender at jeg ikke gidder å svare på slike meldinger.

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 16 mai 2011 15:53

kanskje du skal skrive det i profilen din, så vet du at hvis de kontakter deg, eller svarer deg, så "vet" de som har lest det?

jeg har bare vært i forhold med jenter, ingen "tilfeldig sex på byen"... skulle tro, ut i fra tråden her, at jeg ville oppleve det motsatt av TS, men det stemmer ikke! :-P

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 16 mai 2011 16:02 Privat melding

To tips for å kontre det:
- Unngå å besvare det direkte. Prøv å gå rundt grøten, på en slik måte at du ikke lyver men kanskje klarer å gi inntrykk av at du har forhold bak deg.
Eksempel: "Jeg har vært borti flere interessante jenter tidligere, men det fungerte ikke som jeg ønsket med noen av dem.". En slik setning kan gi inntrykk av at "vært borti" betyr "vært sammen", og "fungerte ikke som jeg ønsket" kan gi inntrykk av at det var et forhold som det ble slutt på.
- Evt kan du svare "Det kan du få vite senere". Etter min mening har man ingen rett til å få vite det uansett, og hvis hun blir sur over at du ikke sier det så kan du "dumpe" henne isteden;p

Personlig synes jeg det er trist at noen har den tankegangen at det er turn-off, fordi det er mange mulige årsaker til at noen ikke har hatt noen tidligere forhold. Jeg synes ikke det er interessant hvor mange tidligere kjærester noen har, annet enn kanskje av ren nysgjerrighet.
Hvis jeg får en god tone med en fyr så gir jeg blaffen i antall exer, for jeg tror det har veldig lite å si for om et evt forhold vil fungere,

(mann 38 år fra Østfold) ma. 16 mai 2011 16:05 Privat melding

Kan du ikke bare finne deg en av disse kronisk sjalu damene da? Disse takler jo somregel svært dårlig tanken på at kjæresten i det hele tatt har sett på en annen jente, så da må jo det at du ikke har noen exer være en stoooor stjerne i boka.... :p

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 16 mai 2011 16:05

Bare unngå å svare på spørsmålet. Det er faktisk ikke slik at du er nødt til å svare på alt en jente spør deg om vet du ;) Er over 30 jeg også og har heller ingen lange forhold bak meg, bare noen få korte som aldri har vart mer enn noen måneder, men jeg unngår ganske enkelt å svare på det spørsmålet hvis det kommer opp. Svar på de andre spørsmålene hun kommer opp med der og da i stedet og "glem" å svare på dette, eller skift ganske enkelt tema. Jenta behøver ikke å vite det der før du allerede har vært i et forhold med henne en stund, if ever, og da kommer det jo ikke til å telle noe som helst siden du da er sammen med henne og har vist at det faktisk ikke er noe seriøst galt med deg. Det funker for meg i hvertfall ;)

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 16 mai 2011 16:07

Cogni sine råd var også gode. Følg de :)

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 16 mai 2011 16:08

mann33, bare lo litt for meg selv når du sier "Det funker for meg i hvertfall ;)", og tidligere sier du at dine forhold "aldri har vart mer enn noen måneder", vil det ikke bety at du egentlig sier:

"Det funker for meg i noen måneder i hvertfall ;)"

sorry, måtte bare! ;-)

(kvinne 38 år fra Østfold) ma. 16 mai 2011 16:10 Privat melding

For min del er det ikke noe turn off på den måten, for du kan vel være en kjempekar på alle måter selv om.
Men. Grunnen til at jeg kanskje ikke tørr helt satse på en person uten tidligere erfaring, er fordi jeg har gjort det før.. Opptil flere ganger.. Nettopp fordi jeg liker å "gi alle the benefit of the doubt".. Og så har det vist seg at.. uten erfaring, har jeg blitt en slags.. mamma..? en som lærer ham opp i hva man SKAL og ikke skal gjøre, osv.. Men det er litt slitsomt egentlig! Det er bare det.. Men for all del!! Det fins alltid grunner til at ting er som de er.. Og ingen har noe med det uansett.. Så jeg følger etter Cogni her oppe, og råder deg til å bare gå litt rundt grøten.. Sånn til det er noen du virkelig VIL satse på, og får en god kontakt med?

Masse lykke til!!

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 16 mai 2011 16:11

Så. Når han har løyet, fått snøret i bånn og kommer drassende med den nye kjæresten til en fest i vennneflokken...
(Som vet at han aldri har hatt dame før.)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 16 mai 2011 16:15

@Malinka, hvis han tar på seg lendeklede, og rigger opp lianer på soverommet ditt - tipper jeg du gir rimelig beng i forhistorien hans :)

Skjult ID med pseudonym michellini ma. 16 mai 2011 16:17

Han behøver jo ikke vente SÅ lenge med å si noe...? Jeg mener.. Når man får en skikkelig kontakt.. og virkelig VIL satse.. så kan man jo begynne å snakke om det?? Er hun ikke interessert da, så er hun jo ikke... Og er hun, så er hun.. Det trenger jo ikke være noe av det første man nevner liksom..?

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 16 mai 2011 16:19

@ useriøs

Hehe, ja, det er vel sånn. Men det er nok fordi jeg har vanskelig for å binde meg eller noe - altså at jeg nettopp er en slik fyr som en del av jentene er skeptiske til å møte hvis de vet det der. Med "det funker for meg i hvertfall" mente jeg bare at jeg i det minste får møtt jentene og at de ikke pleier å stikke av , men tvert i mot ofte er interessert i at det skal bli noe mer. Det er jeg som til slutt går fra dem, slik har det vært med alle de kjærestene jeg har hatt.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 16 mai 2011 16:21

... men håper selvsagt å én dag møte en jente som jeg ikke vil gå fra da, men være sammen med resten av livet.

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 16 mai 2011 16:32

Han må ha riktig replikk også, VM.
Dessuten så hadde ikke Tarzan noen lange forhold før Jane?

Jeg hadde gitt blaffen i forholdshistorikk, dersom mannen ellers passet for meg. Derimot hadde jeg følt meg ukomfortabel dersom han hadde løyet om den og jeg oppdaget det på en fest eller annen tilstelning med vennene hans.
Det hadde sagt "pling" i alarmsenteret i det lille hodet mitt og jeg hadde ikke klart å la vær å lure på hva annet han hadde løyet om.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 16 mai 2011 16:48

@Malinka, Tarzan var kjent som litt av en rundbrenner før han traff Jane. Anbefaler "The conquests of Tarzan, the real and untold history of the Jungle Man".

Skjult ID med pseudonym Malinka ma. 16 mai 2011 16:55

Nå må ikke du komme her og knuse alle mine illusjoner!

Skjult ID ma. 16 mai 2011 16:58

@ Michellili

"Grunnen til at jeg kanskje ikke tørr helt satse på en person uten tidligere erfaring, er fordi jeg har gjort det før.. Opptil flere ganger.. Nettopp fordi jeg liker å "gi alle the benefit of the doubt".. Og så har det vist seg at.. uten erfaring, har jeg blitt en slags.. mamma..? en som lærer ham opp i hva man SKAL og ikke skal gjøre, osv.. "

Jaha, ja.... Så du liker å definere premissene for hva partneren skal og ikke skal gjøre.....
For å si det sånn: Tror nok disse mennene du har "lært opp" har vært best tjent med å gå videre ;)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ma. 16 mai 2011 20:14

Finns det någon man som är färdiglärd då ?

Skjult ID med pseudonym TopTen ma. 16 mai 2011 20:22

@agatonsaxa Jeg tror det finnes noe unikt med alle mennekser. Og sjansen er stor for at "ærlig" kan sitte på noe som er, som sagt.. unikt.. Og all den tid han har den erfarig han har (eller magel på) er det mulig han han ikke er "forsøplet" av annet og kan tilby noe man ikke har vært borti før? OG som i tillegg det lukter litt kvalitet av?

Skjult ID med pseudonym michellini ma. 16 mai 2011 20:24

Nei.. Jeg liker det ikke i det hele tatt! Og det er ikke min "jobb" å lære opp.. Eller noe sånt, og det er jo selve poenget.. Det er jo derfor jeg sier jeg ikke tørr satse på sånt..?? Var det vanskelig å skjønne...?
Disse GUTTENE jeg har "lært opp".. (heeeelt ufrivillig) er flotte de, og jeg klager ikke på det i det hele tatt, men det er grunnlaget for at menn med erfaring er litt lettere for meg å satse på ;) Da vet man litt hva det vil si å være i forhold..ish.. (selv om det fins unntak på alt)

Skjult ID ma. 16 mai 2011 20:30

@ Michellini

Poenget er jo ikke OM du LIKER å "lære opp" eller ikke, men snarere det faktum at du OPERERER MED en lære opp-tankegang! Det er en ovenfra og ned-holdning, som innebærer at Han skal tilpasse seg DEG på en måte som passer DEG.

Skjult ID med pseudonym michellini ma. 16 mai 2011 20:40

Neei absolutt ikke! For jeg har faktisk gått i fra disse mennene pga det.. For at begge parter skal slippe sånt..
Jeg har barn, og det er IKKE moro å måtte si fra til sin partner at: vettu.. Sånt sier man ikke til barn.. osv..
Derfor.. Nei.. jeg opererer ikke med sånt.. Jeg viker fra det.. Dog er jeg veldig lojal og prøver alt jeg kan å "stand by my man"... Men det er ikke bra å føle seg som "mor" for noen man ikke er mor til.. Skjønner du ikke hva jeg mener?

Skjult ID med pseudonym TopTen ma. 16 mai 2011 20:44

@michellini,så ingen "nybegynnere" kan tilføre noe til deg? (jeg ser dog hva du mener, men allikevel? )

Skjult ID ma. 16 mai 2011 20:49

@ Michelini

Den manglende erfaringen som TS tar opp i denne tråden refererer seg jo til forholdet Han/Henne, hvis jeg har forstått han rett. Han har ikke nevnt forholdet Han/Henne+unge (som du tydeligvis nå problematiserer). Det er to forskjellige ting!

Skjult ID med pseudonym michellini ma. 16 mai 2011 20:51

JOO!! Absolutt! Ingen er jo like, og jeg vet at ikke alle trenger "oppdragelse" selv om de ikke har erfaring.. Og man må jo få erfaring fra et sted, så.. Men det er vel mer at jeg ikke tørr, i frykt for at det er slik.. Mulig jeg er en dårlig person som sier sånn, men jeg er jo ikke bare meg.. Jeg er en pakke-deal.. Og mine engler går foran alt..
Da blir det lett vanskelig.. Tilogmed med menn som HAR hatt flere laaange forhold, uten å ha barn.. See?
Siden jeg har 3 lange forhold bak meg, alle hvor jeg var dems første... Så sier erfaringen meg at det lett blir vanskelig når "nybegynnere" kommer inn i livet mitt som partner. Jeg mener... Når jeg stadig "legger hånden på platen" for å sjekke at den er varm.. Så trenger jeg vel ikke ta på ALLE når de tre første brente meg..?
Da forteller nemlig instinktet meg at jeg skal ligge unna.. Men det er jo bare meg!!! Og bare fordi jeg har barn!

Det fins mange flotte mennesker der, men alle typer forskjellige erfaringer, alle kan vi tilføre hverandre noe, og det er viktig å ikke være negativ og pessimist.. Så sorry at jeg var det nå, men dette er som sagt bare meg :))

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ma. 16 mai 2011 21:05

Du er en fin og varm dame @michellini. Synes både det er flott at du er villig til å gi folk en sjangs, og at du nå som du har barn, er litt mer forsiktig og konservativ. Tror du har hjertet på rett plass, og at du til slutt treffer en fin fyr, som passer sammen med deg.

Skjult ID ma. 16 mai 2011 21:28

Jeg hadde ikke vært i noe forhold før jeg var godt over tretti selv, og det ene forholdet varte ikke fordi hun ville ha flere som ikke visste om oss, og dels fordi hun likte meg fordi hun hadde en rar smak. Så sitter her fortsatt og lurer på om dette er sant eller bare noe hun sa for å prøve å holde på meg, mer enn tre år etter bruddet.

Skjult ID ma. 16 mai 2011 21:30

Og bare så det er sagt, det at jeg ikke hadde noe forhold bak meg før, var en av grunnene til at hun omtalte seg med rar smak, men også som et problem.

Skjult ID med pseudonym ruterdame ma. 16 mai 2011 22:13

Jeg ville bli svært skeptisk hvis en fyr nesten ikke hadde vært bortpå damer etter fylte 30. Har han ikke sexualdrift eller mangler han selvtilitt?

Skjult ID ma. 16 mai 2011 22:17

ruterdame

Det er bare damer som tror at verden er så enkel som at: har man seksualdrifter = så puler man.
Mange, mange, mange gutter har selvfølgelig drifter....er ikke dermed sagt at de får pult. Menn må "pule nedover" om de skal få seg noe vet du. Og da er det som oftest mest fristende å la være.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo ma. 16 mai 2011 22:19

Det er jo ikke vanskeligere enn å styre unna de damene som synes det er turnoff. Det er mange damer som ikke bryr seg om dette i det hele tatt. Sats heller på disse!

Skjult ID med pseudonym ruterdame ma. 16 mai 2011 22:21

Jeg puler meg heller nedover (iblandt) enn å avstå. Jeg er veldig glad i sex og synes det viker som om gutta med mest sexualdrift virker plaget hvis de går mer enn noen mnd uten sex.

Skjult ID med pseudonym ruterdame ma. 16 mai 2011 22:27

Men det er jo masse damer som er mest opptatt av nærhet -og som ikke så opptatt av sex for sexen skyld, så dette burde jo ikke være noe problem...

Skjult ID ma. 16 mai 2011 22:35

ruterdame

Pule nedover? Neitakk. Ikke noe for en avholdsmann ;)

Skjult ID med pseudonym ruterdame ma. 16 mai 2011 22:47

Ditt utrykk. Jeg har aldri brukt det før... Men jeg trenger ikke vente til jeg er ringforlovet før jeg går til sengs med noen.

Skjult ID med pseudonym Plumbo ma. 16 mai 2011 22:54

Her var det snakk om langvarige forhold og ikke tilfeldig sex.

I min verden er det to forskjellige ting.Skal du ha tilfeldig sex kan du stille deg på gata og tilby deg selv til forbipasserende.

Skjult ID med pseudonym ruterdame ma. 16 mai 2011 22:58

Jeg synes ikke dette er to ulike ting @plombo. Jeg vil gjerne finne mannen i mitt liv og bare være med ham resten av livet, men han må ha en viss grad av selvtilitt og kjemien må være riktig.

Skjult ID med pseudonym katte ma. 16 mai 2011 23:00

@Plumbo
Jeg stiller meg ikke opp, jeg går rundt og spør, er det feil?

Skjult ID med pseudonym barebea ma. 16 mai 2011 23:04

siden du spør katte, mulig du kan dele ut flyers eller pins først.

Skjult ID med pseudonym SAZ ma. 16 mai 2011 23:16

@ærlig: Jeg skjønner problemstillingen din... Og samtidig skjønner jeg til dels at temaet kommer opp og at det kan være noen som trekker seg da. Selv er jeg i en lignende situasjon som du, dvs. har ikke vært i noen relasjon som har vært definert som et "forhold", selv om jeg er over 30.
I dag seer jeg at det har hatt mye med meg å gjøre, og det har vært ting jeg har trengt å jobbe med, for å bli mer klar for et forhold. Derfor ville jeg kanskje også selv være forsiktig med å innlede noe med en mann i tilsvarende situasjon, fordi spørsmålene fort melder seg: På hvilken måte har det noe med vedkommende og vedkommendes "bagasje" å gjøre? For meg har det tatt veldig lang tid å bli "klar", og noen ting må jo ta tid. Man forandrer seg ikke over natten. Så jeg ville antakelig lure på, om den mann jeg da treffer (uten tidligere forhold), også kommer til å trenge ganske lang tid for å bli klar.
Omvendt er det jo ikke særlig smart å ljuge heller. Så mitt beste råd, som jeg også selv har brukt, er å si noe om, litt som tidligere nevnt, at ting har vært "kompliserte" el lign. i forhold til de jenter/kvinner du har kjent, men at det heller er noe du vil snakke mer om, når dere er blitt bedre kjent. Da når du å bli litt mer trygg og regulerer selv litt, hva du vil si og hvor fort. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym michellini ma. 16 mai 2011 23:17

@ Voksenmann

Tusen takk! Utrolig godt å høre :)

Til deg/dere som "sa meg imot"... Dette er jo et forum.. Hvor man sier sine meninger, eller deler erfaringer..
Jeg prøvde bare å si til TS min versjon, selv om jeg har barn og ikke det ikke var det han siktet til..
Jeg kan jo bare snakke for meg selv, og ingen andre..Noen mener det er "turnoff", andre åpner sine armer og ønsker alle velkommen.. Vi er alle ulike, fordi vi alle er unike.. Noen passer til det ene, andre til noe annet..
For meg er det ikke en turnoff at en mann ikke har hatt forhold før fylte 30, det er bare en "overlevelses-greie" man får når man har barn (bør få) å være litt obs på sånne ting.. Beklager om jeg virket negativ, jeg håper du finner deg en flott jente hvor du og henne kan utvikle dere sammen, og skape magi ;)

Its a world out there! Carpe Diem :)