Alle innlegg Sukkerforum

Mange besøk, ingen svar

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun ti. 17 mai 2011 02:35

Jeg tok kontakt med ei dame her på torsdag, og siden da har hun nesten hele tiden ligget først på besøkslista mi. Men det har stadig vekk kommet nye profiler som nest siste besøkende, og besøkstallene har vokst raskere enn på lenge. Altså konkluderer jeg med at hun har besøkt profilen min noen ganger. Men ikke noe svar.

Én måte å tolke dette på, er jo at profilen min er så patetisk at hun besøker den gjentatte ganger for å få seg en god latter - slett ikke umulig. Men jeg vil jo gjerne tolke det dithen at hun faktisk er interessert, men av en eller annen grunn ikke svarer. Når er det kosher å sende en ny melding og påpeke dette?

Skjult ID med pseudonym baz ti. 17 mai 2011 03:50

Det skal selvfølgelig påpekes så fort en person har besøkt deg mer enn en gang iløpet av kort tid (uavgengig melding på forhånd eller ikke). Det gir også forøvrig svargaranti, da det finnes svært få kvinnemennesker som ikke går i forsvarsposisjon og svarer med en teit unkjyldning på en slik melding :D

Skjult ID med pseudonym MrAsshole ti. 17 mai 2011 03:58

Send en melding og lat som du er oppriktig redd for at hun stalker deg. Om hun fortsatt ikke svarer, så haddde du det ihvertfall moro med å skrive meldingen (forhåpentligvis) ;)

(kvinne 46 år fra Hordaland) ti. 17 mai 2011 10:12 Privat melding

Det der har jeg opplevd flere ganger.
Jeg tror kanskje det kan komme av at de som er innom profilen ikke bruker blokkeringsfunksjonen, men jevnlig blar seg gjennom topp-listen når de søker. Dersom de i tillegg har litt dårlig hukommelse, husker de rett og slett ikke hvilke profiler som var interessante eller ikke?

Jeg synes uansett det er uhøflig å ikke svare på en henvendelse. Her inne finnes det jo til og med standardavslag.

Skjult ID med pseudonym plumbo ti. 17 mai 2011 10:26

Er jo vanlig folkeskikk å svare,uansett hva man svarer.Det koster jo absolutt ingen ting heller.

Men det hender av og til at jeg svarer høflig: "jeg tror ikke du er den jeg leter etter"....

Og fått svar:"HVA??DU KJENNER MEG JO IKKE I DET HELE TATT!!! ER DET BARE FORDI JEG HAR BARN??? HAR VI IKKE RETT TIL Å FINNE KJÆRLIGHETEN IGJEN VI DA??JEG SKAL JAMMEN MEG IKKE STÅ I VEIEN FOR DEG JEG NEI,MEN LYKKE TIL!"

Jaja....Takk for det!:)
og så har det gått noen uker så har jeg fått hyggelig brev fra personen igjen..."Hei ! Står til?"

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 17 mai 2011 10:36

Hehe, plumbo. Nettsjekkesteder kan noen ganger være en forunderlig verden. Det er nok like mange her inne som takler et avslag dårlig, som ute i verden ellers. Sannsynligvis er det flere her inne, siden målsettingen til de fleste her er å finne seg en partner?

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 17 mai 2011 11:08

Etter å ha lest her inne, så er det også min generelle oppfatning, skjeggen.

Kan godt forstå at mange ikke svarer på enkelte henvendelser som er langt over kanten, men det å la vær å svare bare fordi den som tar kontakt ikke er akkurat det du søker, er uhøflig. Det er en viss logikk i at det blant så mange mennesker, så er en stor prosentandel ikke interessante som partner og man måpåregne å få noen avslag.

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 17 mai 2011 11:09

Hadde akkurat den samme sitasjonen med en jente her Neptun.
Hun hadde sett min profil og jeg blev lit nysjerrig (hmm det er sånn det heter på norsk ikke sant?).

Jeg så profilen til jenta, likte den og sendte en melding.
Noen få minutter seiner hadde hun vaert inoom profilen og flere ganger til blev det i löpet av samme helg men Ikke noe svar på meldingen.

Sendte en ny melding men ikke svar på nummer 2.

Valgte å se det sånn at heg ikke passet sammen med hun, men at jeg tydeligvis er pen nok å gå inn å se på noen ganger i dagen. ;-)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 17 mai 2011 12:05 Privat melding

Ikke at jeg får mye meldinger, men de jeg har fått har egentlig bare vært fra svært hyggelige jenter. :) De avlagene på kontakt jeg har sendt har også falt i rimelig god jord, så på tross av hva som uttrykkes på dette forumet vil jeg si jeg er veldig fornøyd med folket her inne så langt. :)

(og herregud så mange søte jenter det er her..!)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 17 mai 2011 12:28

Det er ikke det at jeg forventer svar, jeg synes bare det er litt merkelig at hun er innom X antall ganger etter at jeg har sendt melding, samtidig som hun, såvidt jeg kan huske, ikke har vært innom profilen tidligere. Men det er sikkert bare for å peke nese... :-)

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 17 mai 2011 12:32

Mobbing på nett?

Skjult ID med pseudonym onebyone ti. 17 mai 2011 12:40

Minner mer om "sparke kråkfot og løpe vekk"-taktikken vi gutta brukte med særdeles dårlig resultat på barneskolen.

Skjult ID med pseudonym Mort1 on. 18 mai 2011 05:36

Jeg glemmer i alle fall de jeg trykker på, og når jeg ser noen har vært på min profil, så ser jeg på deres også. Jeg glemmer ofte hvilken profil som var hvilken. Så mulig det blir en slags ping pong greie. Altså at når jeg går inn på ei jente, så sjekker hun ut meg, så ser jeg en stund senere at hun har sjekket meg, men jeg husker ikke dette, så jeg sjekker henne igjen.. osv osv..

Skjult ID med pseudonym neptun on. 18 mai 2011 18:54

Poenget er at jeg IKKE har sjekket hennes profil igjen. Men, men - can't fancy everyone...

Skjult ID med pseudonym Vannmann75 on. 18 mai 2011 21:11

Vær glad du har besøk på din profil. Selv har jeg hatt et besøk på en uke. No gir jeg opp og sletter min profil . Lykke til alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym Q on. 18 mai 2011 21:26

Hvis jeg får en melding fra noen jeg liker, men jeg føler jeg snakker med nok andre, hender det at jeg kan gjøre akkurat det du beskriver.

Enten kan du vente å se om du får et svar eller så kan du jo spørre henne om hun er veldig sjenert som bare titter innom profilen men ikke svarer. Det siste vil nok sette henne litt ut og det blir for flaut å ikke svare.