Alle innlegg Sukkerforum

Prostitusjon og sånt...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Torch ti. 17 mai 2011 22:57

Hva skjer i Oslo? De siste 6 – 7 årene har Karl Johan, Norges parade- og hovedgate, vært dominert av nigerianske prostituerte på kveldstid. Det er etter min mening en nasjonal skam. Å traske hjem alene på kvelden som mann har ofte vært et tilnærmet mareritt. På det meste har jeg blitt stoppet og spurt om jeg vil kjøpe sex av disse ekle, stygge horene16 - 17 ganger mellom Stortinget og Oslo S, og noen av dem tar ikke et nei for et nei men går så langt som å forsøke å rane deg. Men i kveld var afrikanerne borte, og erstattet med 20 -22 år gamle østeuropeere som er både vennlige, hyggelige og pene, og for første gang var det faktisk vanskelig å si nei. Ingen forsøk på lommetyveri eller "why u don't want sex,? You are gay? You are ugly homosexual?" Nå var det forsiktig, diskret tilnærming fra jenter som ingen hadde trodd var prostituerte og lett kunne gått for å være normale, søte jenter som bare var ute på byen for å ha det gøy. Hva skjer? Har det vært en gangsterkrig i Oslo over territorier som ikke har nådd avisene? Jeg kan ikke tenke meg at nigerianerne har reist frivillig. Og burde jeg slå til neste gang? Jeg har ikke hatt sex på 2 – 3 måneder og begynner å bli veldig våryr, og selv om jeg av prinsipielle, moralske grunner aldri har betalt for sex så var det ærlig talt veldig vanskelig å si nei i kveld. Var det dumt av meg? Jeg trenger å få utløp for mine behov snart, og det blir vel til at jeg ”lurer” en eller annen tilfeldig dame til sengs snart og dumper henne neste morgen. Er det noe bedre enn å betale 1000 kr til en pen jente for sex, passe på å bruke kondom og få det overstått? Jeg bare lurer.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci ti. 17 mai 2011 23:10

Vel, det er iallefall ikke ulovlig, så lenge den du "lurer" er med på leken:)

Skjult ID med pseudonym agatonsaxa ti. 17 mai 2011 23:11

Om pengarna gick i fickan på jenta så vore det väl ok , men så är ju inte fallet.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 17 mai 2011 23:13 Privat melding

Tviler på at det har vært noen gangsterkrig... Det har vel hellet gått opp ett lys for disse gangsterne... Som du sier selv: "disse ekle, stygge horene", ble byttet ut med "20 -22 år gamle østeuropeere som er både vennlige, hyggelige og pene". Man trenger vel ikke akkurat være noen Einstein for å skjønne hva som gir mest penger i gangsterkassa.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 17 mai 2011 23:18

Og hvordan vet du hva markedspris er? :)
Har du veiledende prisliste? :p

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 17 mai 2011 23:21

@Torch

Siden du er usikker, er dette en film som er et MUST for deg å se, før du betaler den søte østeuropeiske jenta 1000 kroner for å tømme deg. Hvis du gjør det i feil rekkefølge; 1. betale og pule, 2. Se Lilja 4-ever, er jeg redd noe i deg kan gå i stykker. Du får kjøpt filmen på cdon for bare 41 kroner. http://cdon.no/film/lilja_4-ever-631638

Lilja 4-ever (2002)
"Lilja 4-ever" handler om 15-årige Lilja som må klare seg selv når moren hennes reiser til USA. Hun bor ett eller annet gudsforlatt og trøstesløst sted i det gamle Sovjetunionen, og fremtiden ser alt annet enn lys ut. Nåtiden i en leilighet ikke engang Oslo kommune ville ha leid ut er heller ikke knall. Derfor høres jobb og leilighet i Sverige veldig forlokkende ut, spesielt når han som vil ha henne med er en svært kjekk ung mann. Men jobben og leiligheten i Sverige er ikke som Lilja hadde forestilt seg.

Lilja 4-ever handler om menneskehandel rundt Østersjøen. Filmen er basert på en sann historie om en ung litauisk kvinnes mareritt i Sverige.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann ti. 17 mai 2011 23:22

PS* Jeg har ikke for vane å grine når jeg ser film. Det har vel bare skjedd to ganger opp gjennom årene. Lilja 4-ever, var en av de to filmene.

(kvinne 27 år fra Oslo) on. 18 mai 2011 00:14 Privat melding

Dette er ett ganske vanskeig tema. Men slik jeg ser det, så finnes det bare ett fasitsvar. Om du "bruker" en jente på byen, ikke ringer henne igjen, whatever - så er hun faktisk in the game selv og står fritt til å vege. Så lenge vi ikke snakker om voldtekt her, noe jeg tviler sterkt på.

Den største misstolkningen og fordommen i dagens samfunn er hvordan vi tror at ALLE står frie til å velge sitt eget liv. Narkomane, prostituerte, drapsmenn.... Det stemmer desverre ikke. Det er somregel ressursterke, frie mennekser som har disse tankene. Som tenker at alle er like heldige som demselv.

Det å kjøpe seg en dame for en kveld er nok ikke spesiellt skadelig hverken for deg eller damen. Det vil si at den ene natten neppe kommer til å gjøre store intrykk på damen. Men det at du kjøper henne betyr flere ting enn kun et samleie og noen lapper. Du støtter industrien hun er en del av. Du skaper avstand mellom henne og deg som medmennesker, i forhold til at du blir en forbruker og hun et produkt. Og det kan skade deg på mange måter i forhold til at dette et valg du tar som definerer deg som menneske og ditt livs- og menneskesyn.

Vær vennelig å ikke kjøp jenter. Vi er egentlig ikke til salgs. Det er skumle mennesker som har stjålet disse jentene og dermed selger dem videre. Dette er slaver!

(mann 31 år fra Oslo) on. 18 mai 2011 01:15 Privat melding

Du, fyren, 2 - 3 månder? det er noe som heter "get over it".. har hatt "tørkeperioder" på mye lengre enn det uten at jeg har vurdert å betale for å "få meg noe".

Dæven så mange teite uttrykk det i sex-verden.

For å være litt seriøs, så må jeg si at jeg har aldri hatt problemer med nigerianerene annet enn at jeg måtte se de og redde en kompis fra noen en gang, det var bare å overse de, så ga de opp. Men bra å vite at det "ser greiere" ut der ute nå, hah.

Men for gudskyld folk, Ikke kjøp!

(forøvrig tror jeg quiero_sol fikk sagt det i klarere ordlag enn meg, hehe)

Skjult ID med pseudonym Torch on. 18 mai 2011 09:25

@ Katte

Jeg vet hva det koster fordi jeg i stedet for å kjøpe sex spanderte en kopp kaffe og en 10-pakning med røyk på jenta og satt og pratet med henne i 20 – 30 minutter, til hun takket for seg for å gå tilbake på ”jobb”. Det er også grunnen til at jeg vet at hun var både søt og hyggelig. Og kanskje også grunnen til at dømmekraften min holdt på å svikte i går, rimelig full som jeg var, fordi situasjonen faktisk til forveksling begynte å ligne på en vanlig sjekkesituasjon - bortsett fra at hun da altså var tilbød seg å bli med meg hjem mot betaling. Men jeg er i dag glad for at jeg for hundrede gang sa nei til et slikt tilbud, selv om det denne gangen var veldig fristende, for ikke bare er det etter min mening feil og umoralsk, det er jo faktisk også ulovlig å kjøpe sex i dette landet. Det siste må jeg ærlig talt innrømme at ikke en gang slo meg i går kveld, for akkurat det er lett å glemme når myndighetene i år etter år tillater at tilbud og salg foregår helt åpenlyst midt på Norges hovedgate. I alle fall når du er så full som jeg var i går.

@ Krasafaren
At du ikke synes 2 – 3 måneder er lenge har da ikke noe med meg å gjøre? Vi har alle ulike seksualdrifter og de kan også variere over tid. En gang gikk jeg selv i tre – fire år uten sex, og driftene mine gikk omtrent helt i dvale på den tiden. Men de siste par - tre årene har jeg vært sammen med forskjellige damer nærmere halvparten av tiden, og selv når jeg ikke har vært det så har jeg stort sett i det minste klart å få meg et ONS en gang hver måned eller to. Så nå, i dag, er to – tre måneder mye for meg og jeg går rundt og tenker ganske mye på sex. Mye mer enn da jeg ufrivillig levde i total sølibat faktisk.

(mann 39 år fra Oslo) on. 18 mai 2011 10:01 Privat melding

Skaff deg heller noen lekevenninner da? Er jo mye enklere og koseligere hvis du har noen faste venninner. Bedre å basere sexen på gjensidig vennskap, glede og nytelse enn pengeoverføring til menneskehandel og mafiavirksomhet. Mye bedre sex kommer du til å oppleve også.

Det er ikke så vanskelig, du må bare komme deg ut på dates og ta initiativ! Ypperlig måte å fylle fritiden i disse glade vårdager! :)

Skjult ID med pseudonym Matthias on. 18 mai 2011 10:40

Enig med luegutten! Er så lei av å høre menn som klager over "Åh, jeg får meg aldri noe sex", og samtidig tar de aldri noe seriøst initiativ for at det skal skje i praksis.

Forresten: Å reke rundt drita full til alle jenter i ølblikkets radius på lørdagskvelden, og snøvle språklignende lyder mens slørblikket rettes mot puppeområdet, eller gni seg inntil jenter på dansegulvet og håpe det blir gjengjeldt, sammen med det håpefulle lengtende slørblikket, faller IKKE under kategorien "seriøst initiativ" ;)

Skjult ID med pseudonym katte on. 18 mai 2011 10:53

Noen som kan poste en fungerende standardmail de bruker for å skaffe sexpartnere/pulevenninner etc her inne?

Får liksom litt for lite med napp der også...

Skjult ID med pseudonym dumdidum on. 18 mai 2011 11:08

@katte

'Jeg går i kilt og drikker øl. Too much man for you to handle?'

Skjult ID med pseudonym hmm on. 18 mai 2011 11:57

Lilja 4-ever er en bra film som gjenspeiler litt av virkeligheten. Bare at virkeligheten er værre.....

(kvinne 27 år fra Oslo) on. 18 mai 2011 12:06 Privat melding

En ting er det moraske og i det hele tatt det jeg nevnte ovenfor. En annen ting som er vanskelig for meg å forstå er rett og slett hvordan en mann kan nye en jente som selger seg selv. Jeg kunne aldri tent på et annet menneske om jeg visste at han dro av seg klærne for penger og ikke fordi han likte meg.

Jeg snakker ikke om at det må være masse følelser og kjærlighet nødvendigvis, ons er greit det også. Men da er det i allefall gjensidig tiltreknign og nytelse hos begge parter. En jente som hadde ligget med åpne bein og stønnet fordi dette var jobben hennes og noe hun var trent ville ville jo vært direkte turn off.

Jeg ville i allefall aldri klart å få en orgasme med noen jeg visste at ikke nøt dette på samme måte som meg....

Skjult ID med pseudonym Nick on. 18 mai 2011 12:27

Hva om du er gutt men det hender at jenter sier de er villig til å betale for sex, og for at du skal gjøre det på en bestemt måte? Er en..en mannehore da eller bare en gutt som har det gøy ?

(kvinne 27 år fra Oslo) on. 18 mai 2011 12:30 Privat melding

Om jeg var gutt og en jente sa at hun ville betale meg for sex ? Da ville jeg fortalt henne hvor ufattelig lite jeg fikk lyst på den jenta nå. Og at jeg ikke tar penger for denslags.

Om jeg hadde tatt i mot pengene? Da hadde jeg tatt i mot penger for seksuelle tjenester = prostitusjon.

Ja, det stiller likt for begge kjønn

Skjult ID on. 18 mai 2011 12:40

@quiro - Det er vel fastslått for lenge siden at det generelt sett er forskjeller mellom kjønnene og kanskje spesielt på dette området. Menn har andre type drifter enn kvinner og for mange menn er det ofte bare et behov for å få det unnagjort. Samtidig er menn mye mer visuelle i sin sexualitet og trenger ikke en bøtte full av følelser for å kunne gjennomføre en sexakt på tilfredstillende måte, for seg selv.

Av erfarfing vet man jo derimot at sexen er bedre med noen man er glad i :)

(dette er ikke et innlegg for eller mot kjøp av sex)

Skjult ID med pseudonym kit on. 18 mai 2011 12:45

Nå er det faktisk ulovlig å kjøpe sex i Norge, selv om jenta er pen....

(kvinne 27 år fra Oslo) on. 18 mai 2011 13:01 Privat melding

Jeg prøvde å gjøre det veldig klart ovenfor at ikke jeg heller trenger "en bøtte full av følelser" for å kunne nyte sex. Noen ganger er det fint når ting er romantisk og man tar seg tid til hverandre. Andre ganger er man sliten men klar etter en vkeld på byen og vil egentlig bare ta første og beste, gjøre det fort og sovne etterpå. Jeg velger å tro at det er samfunnet som har lagd disse forskjellende du snakker om, og ikke at det nødvendigvis er fakta.

Jenter ser også på porno, har sex uten følelser, runker før vi drar på jobb og er kyniske når vi plukker ut kveldens partner.

Så jeg har ingen problem med å forstå en mann som bare vil tømme seg og få det overstått. Fine by me. Men å gjøre det med en som ligger der fordi det er jobben hennes, noe hun er tvunget til ? Og stønner, ikke av nytelse, men fordi hun vet hva som blir best for kunden. jeg vet ikke. Det hadde i allefall ikke funka for meg...

Er det noen menn som er enige i det hele tatt?

Skjult ID on. 18 mai 2011 13:29

og som jeg sier så er vi ganske så forskjellige ;)

Sex er to vidt forskjellige ting for kvinner og menn; menn bruker hele livet sitt på å få mest mulig, kvinner bruker livet sitt på søken etter den rette til å ha sex med (det finnes selvsagt unntak hos begge kjønn). Forskjellen i dette gjør også at det er forskjellig hvordan man ser på sex og tilgangen til sex. Som du sier;

""Andre ganger er man sliten men klar etter en vkeld på byen og vil egentlig bare ta første og beste, gjøre det fort og sovne etterpå""

Du kan altså bare velge deg den første og beste, så ha deg. Det er vel de færreste menn som er i en slik situasjon at de kan bestemme seg seg for å ha sex og etter 5 minutter ha funnet en villig partner. Det er nettopp med dette som bakgrunn som også gjør det ekstremt vanskelig, om ikke umulig, for en kvinne å sette seg inn i de sexuelle driftene til menn, og hva de er villig til å gjøre for å få seg litt. Samfunnet har ikke skapt kvinner og menn forskjellige, naturen har gjort dette. Det er også disse driftene som gjør at det i mange tusen år har vært et marked for det som så populært kalles "verdens eldste yrke". Hadde menn hatt like "lett" og stor tilgang til villige partnere, som kvinner, hadde prostiusjon vært en parantes av et yrke hvor man gikk for å få utløp for veldig spesielle "interesser"

Eller så kan jeg sitere Charlie Sheen på det han svarte på spørsmålet om hvorfor i all verden en rik og kjent person som han gikk til prostituerte, han kunne jo få hvem som helst; " Jeg betaler ikke for sex, jeg betaler for å våkne opp alene dagen etterpå og slippe mas".

Skjult ID med pseudonym Vannmann75 on. 18 mai 2011 13:31

Jeg er drittlei hele av å gå alene i Karl Johan om natta det er en skam at en ikke kan få gjort noe med dette!!! Jeg er en mann på 36 år.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 18 mai 2011 13:45

Tror at hvis du er ensom nok, vil all nærhet føles godt. Betalt eller ikke. Ekte nærhet, eller ikke. Tror 90%+ av dem som kjøper seksuelle tjenester savner nærheten, mer enn sexen. Det er også det verste for de prostituerte, for de må ha en distanse og kutte ut følelser. Tror de hater å leke "kjæreste". Egentlig er det hele bare trist.

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 18 mai 2011 13:49

"Jenter ser også på porno, har sex uten følelser, runker før vi drar på jobb og er kyniske når vi plukker ut kveldens partner. "

her har du selv skrevet forskjellen mellom kjønnene. men først, å runke er noe du gjør med en penis, du mente vel å fingre seg selv. eller du kan kalle det masturbere, da dekker du begge "aktivitetene". ;-)

men tilbake til poenget, ja, både menn og kvinner ser på porno, kan ha sex uten følelser og masturberer, men her har du forskjellen.

kvinner KAN og ER som oftest kyniske når de plukker ut partneren for kvelden, mens ekstrem få menn er kyniske når de skal få seg noe, det gjelder bare å finne seg noen som er villig.

men ikke ta det så tungt, du er jo tross alt en jente, og du vet like mye om hvordan det er å være mann som vi menn vet hvordan det er å være kvinne!

en mann som ikke er særlig attraktiv, men vil ha litt nærhet med en kvinne og kanskje tømme seg et par ganger må enten nøye seg med å runke og klemme en pute ekstra hardt, mens en kvinne, nesten så man kan si uansett hvor stygg hun måtte være, kan nesten ALLTID finne seg en mann for kvelden.

så jeg forstår at noen tyr til sex på den måten, men er ikke noe jeg kan tenke meg å gjøre.

og til sist, å generalisere er en uting, uansett hvordan du ser på det! du kan ikke bare si at "alle prostituerte er offer for kjipe bakmen" for det stemmer bare ikke. nå er det kanskje ikke de du ser på gata som gjør det frivillig, men det finnes nok av damer som selger sex fordi de vil, og ingen tvinger dem.

nei til menneskehandel, ja til at folk kan gjøre som de vil, så lenge de ikke skader andre! ;-)

Skjult ID med pseudonym hmm on. 18 mai 2011 13:49

Helt enig med "ons 18 mai 13:29". Har ingen ting å tilføye.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 18 mai 2011 14:54

Nå prøvde vel @quiero_sol å spørre om menn nyter betalt sex. Jeg har aldri prøvd, så kan ikke svare på det. Men noen her har kanskje prøvd - eventuelt gjør det jevnlig, og har lyst til å fortelle hvordan de opplevde / opplever det?

Leser jo litt ut av postene her, at det for noen (mange) menn, bare er et spørsmål om å tømme seg. I så fall, synes dere det er ok å betale for det?

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 18 mai 2011 14:57

hadde aldri betalt for det ene eller det andre, og vil jeg "bare" tømme meg så har jeg en hånd som er en verdensmester på å hjelpe meg å tømme meg. og uansett hvor mange ganger jenter har prøvd på det (og jeg lar dem fortsette å prøve!) så greier de det ikke like bra som det hånda mi kan! ;-)

Skjult ID med pseudonym Torch on. 18 mai 2011 15:15

Er enig med "useriøs", jeg tror ikke på noen måte at alle jenter som selger sex gjør det fordi de er slaver. Det gjelder noen, men absolutt ikke alle. Noen gjør det fordi de er narkomane og trenger penger, og er ute av stand til å skaffe slike summer på annet hvis. Andre gjør det fordi de ikke ser noen annen måte å forsørge seg selv og kanskje barna sine fordi de mangler utdannelse eller ferdigheter og dermed er ute av stand til å få en brukbart betalt jobb. Hun bulgarske jenta jeg snakket med i går, sannsynligvis sigøyner ut i fra hudfargen, var trolig i den kategorien – skjønt jeg kan selvsagt ikke utelukke at hun også opplevde press fra familie, slektninger eller andre for å gjøre det. Det kan godt hende at hun har satt seg i gjeld til en hallik, men hun var absolutt ikke noens slave i et bordell eller slikt i hvertfall. Hun fortalte meg at hun leier en leilighet her i Oslo sammen med en venn og hun hadde heller ikke hallik påsto hun, uten at jeg på noen måte har noen illusjoner om at hun er lykkelig som hore. Noen jenter prostituerer seg fordi de har en dårlig kjæreste som ber dem om det. Og enkelte kvinner prostituerer seg faktisk rett og slett fordi de ønsker å få seg en utdannelse eller en livsstil som de ellers ikke kan finansiere, uten at noen tvinger dem til det. I en del andre land er det for eksempel ikke uvanlig at enkelte jenter som jobber som call girls på kveldstid eller som luksusprostituerte, er juss- eller legestudenter på dagen. De liker sikkert ikke det yrket de har valgt seg og holder det gjerne hemmelig for venner og familie, og de tar sikkert skade av det psykisk også, men de har faktisk valgt det selv.

Jeg er faktisk ganske engasjert i dette jeg også og ble dypt rørt og veldig trist både av Lilje 4ever og filmene Taken, Bordertown og Human Traficking, og jeg støtter blant annet Redd Barna med penger fordi de arbeider med slike saker, men det er faktisk ikke slik at alle prostituerte er slaver. Noen er det dessverre, og mennesker som tvinger kvinner og barn til slikt burde etter min mening bli skutt, mens andre gjør det faktisk frivillig.

Og for the record, jeg har aldri kjøpt sex og tror heller aldri jeg kommer til å gjøre det. Men i går var det altså fristende og det tok en del mer viljestyrke for å si nei enn det vanligvis gjør.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 18 mai 2011 15:25

Ok, klapp på skulderen til @Torch. Bra viljestyrke! Jeg er stolt av deg mann :)

Du burde forresten se filmen "Sigøynernes tid" av Kusturica. Der finner du den lille sigøynerjenta di...

Skjult ID on. 18 mai 2011 15:27

@Voksen 14:54 - all den tid det er et marked for det, et marked som har vært der i flere tusen år, så kan man vel rimelig fort og greit oppsummere med; Mange men synes det er helt greit å betale for det.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 18 mai 2011 15:31

@Skjult ID. Såpass skjønner jeg også.

Skjult ID med pseudonym mann33 on. 18 mai 2011 15:44

Jeg kjenner til i alle fall to eller tre menn som pleier eller i det minste pleide å kjøpe sex. Dette er folk jeg har kjent fra ungdomsårene. Han ene hadde et veldig skrudd syn på kvinner og har i ettertid innrømmet at han bare brukte dem for å tilfredsstille seg selv, det gjaldt både kvinner han betalte for og jenter han sjekket opp på byen eller på fest. Og tro det eller ei, han pleide faktisk å være veldig god til å sjekke damer og var utseendemessig pen, høy og mørk og nok litt badboy og mystisk, så jeg skjønte aldri hvorfor han også gikk på bordell i blant når han fikk det gratis på byen nesten hver helg. Han andre var en totalt taper når det gjaldt kvinner og det han betalte for er jeg ganske sikker på hva det eneste han noen gang fikk, i det minste på den tiden. I tillegg hadde han taperen en kompis som jeg også tror var med på det et par ganger, og han var et sted midt i mellom disse to når det gjaldt draget. Men felles for alle disse var at de, i det minste på den tiden da de var rundt 20 – 22 år gamle, hadde et ganske forkastelig syn på kvinner, ikke hadde særlig mange jentevenner og – tror jeg – også var ganske ensomme og bitre. Selv han som faktisk var noe av en lokal Don Juan (han hadde det ikke noe bra hjemme under oppveksten vet jeg, og var nok følelsesmessig litt skadet).

Skjult ID med pseudonym Matthias on. 18 mai 2011 16:34

Men som andre har påpekt her: Det må da være mye lettere å finne seg en dame eller flere å ha som elskerinne? Uforpliktende venninne du kan treffe innimellom?

Vi snakker jo ikke bare om en one night stand på en støyende uteplass der det er total kaos, men noen du kjenner og har veldig god sex med, med skikkelig gjensidig tilfredsstillelse og vennskap. Dette er jo like interessant for jenter som det er for gutter, og her er det ikke den ubalansen mellom kjønnene som det har blitt nevnt på byen

(lets face it: for de fleste jenter er ons på byen svært mye mindre tilfredsstillende enn det er for en gutt. Bare rent fysisk vil sjansene hennes for orgasme være mye mindre + sjansene for å sette seg selv i fare være større)

Angående sex med prostituerte så har jeg prøvd dette flere ganger for morro skyld, men altså: dette er både dyrt og jævlig lite tilfredsstillende. Er du søkkrik, greit, men med middels økonomi er sex med prostituerte noe som ganske enkelt koster jævlig mye mer enn det smaker. Sats heller på noen gode venninner, kom deg ut av huset og ta initiativ!

De fleste gutter som klager over et dårlig sexliv er rett og slett tafatte og initiativløse.

Skjult ID med pseudonym useriøs on. 18 mai 2011 18:01

Matthias, hvis du er stygg og feit, men kunne tenke deg å ha sex med noen du syntes var "normal pen", hva hadde du valgt:

1. gjøre som du sier, komme deg ut og prøve å finne en "normal pen" jente som, av en eller annen grunn, syntes du var attraktiv nok til å bli din knullekompis

2. spare et par tusen kr og finn deg en hore som er "normal pen" og ha sex med henne.

(selvfølgelig finnes det flere valg, som f.eks. trene og slanke seg, men prøver å sette din påstand imot prostitusjon)

prøv å ha litt empati for de som ikke ser ut som deg, eller har samme "drag" på damer som deg.

bare fordi de er stygge eller feite, eller de kan kanskje være verken det ene elelr det andre men ha en fysisk hemning som gjør dem uatraktive for "normal pene" jenter, så betyr det ikke at de automatisk må "nøye" seg med de styggeste og feiteste jenta på byen bare for å få seg noe!

det har ingenting med å være tafatte og initiativløse, ja det er sikkert noen som er det, men tror det er veldig få. tror heller grunnen er at de fleste er kresne og vil bare ikke knulle noe de ikke syntes er "pent". de som ofte gjør det likevel er såpass drita at alt blir pent da!

Skjult ID med pseudonym MrAsshole on. 18 mai 2011 18:23

Her er en historie som ikke passer helt inn i "alle prostituerte er slaver"-påstanden:

http://goodmenproject.com/uncategorized/the-professional/

Jeg tviler litt på at hun har solgt seg på gata dog... Kanskje det er derfor det sies at prostituerte er slaver. De som selger seg på gata er de vi ser, og de er også de mest desperate og med mest ødelagt livssituasjon av alle.

Skjult ID med pseudonym Torch on. 18 mai 2011 19:06

@ MrAsshole

Interessant historie. Det var nettopp slike jenter jeg også tenkte på da jeg skrev at noen faktisk velger det selv. Det er langt fra alle prostituerte som er tvunget til å selge kroppen sin. Noen er det, noen er slaver, og det er jo grusomt når det skjer. Men det gjelder langt fra alle.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 18 mai 2011 19:13

@AlleSomFantasererOmDenGladeKåteHore

Joa, finnes sikkert. Akkurat som noen fødes med en tå for mye, eller hyggelige, smarte mennesker kan være nazister. Men guuuuuud, så flaks du skal ha for å støte på en.

Endrer null og niks på det grunnleggende. Å betale noen for sex, er som å betale noen for å slikke deg i assen etter at du har vært på do. Fullt mulig, kanskje de blir glad for pengene - men forteller mye om deg som person.

Skjult ID med pseudonym MrAsshole on. 18 mai 2011 19:16

@VoksenMann
Liberalisten i meg tilsier at alle skal få gjøre hva faen de vil, så lenge alle parter gjør det frivillig. Så skal jeg la være å kjøre moralismen min ned i halsen deres så lenge ingen blir skadet.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 18 mai 2011 19:33

@MrAsshole, ok følger deg for så vidt på den. Vet at verden ikke er så svart / hvit.

Skjult ID med pseudonym Matthias on. 18 mai 2011 21:27

Useriøs: Jeg er ikke veldig kjekk utseendemessig, er totalt normal. Hvis du snakker om menn med store fysiske skavaker, så kan jeg skjønne at det er vanskelig. Men de fleste menn ser helt ok ut.

Og det finns nesten ikke grenser for hvor mye bedre de kan se ut hvis de får på seg bra klær, en skikkelig hårklipp og en bedre kroppsholdning. Og det med å trene...ja, det er et poeng verdt å nevne. Men hallo, det finns nok av utrente stygge menn som har drag på damene. Resten er jo et spørsmål om personlighet. Og såklart å finne en jente man matcher personlighetsmessig.

Og at jenter bare går etter utseende hvis de skal ha en knullekompis er bare tull. En knullekompis bør først og fremst gi inntrykk av å være god i senga, og deretter være en avslappa fyr hun kan kose seg med uten at det blir noe stress. Og være en hun kommer overnens med.

Men bottom line er at hvis du er mann med ok utseende og sosiale evner, så handler det bare om å ta på finstasen, komme seg ut og flørte og ta iniativ når du treffer damer du har kjemi med. Bedre enn å klage på sukkerforumet, eller kjøpe spinndyr elendig lite tilfredsstillende sex.

Skjult ID med pseudonym Mangelvare on. 18 mai 2011 21:33

@VoksenMann: Er den andre filmen Braveheart?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 18 mai 2011 21:36

Nei, Ringeren fra Notre Dame. Tror jeg grein i dagevis etterpå. Det er så vakkert. At sann kjærlighet kan overvinne alt. Sukk.